![]() |
Re: Discutii intre membrii Crazy Drivers din Iasi
Eu nu pot..si stii bine de ce....!Suspendat pana pe 3 februarie!
|
maine la 23 intru in posesia talonului:) in sfarsit pff:)
|
Fericire mare pe tine!!!Te cred.....eu abia astept sa intru in posesia permisului!
|
lasa ma crys... ca mai este oleak.. si o sa ai permisu ;)
|
Hehe.. permisele astea.. se fac confuzii pe seama lor :lol:
|
Apropo de confuzii. Eu sunt confuzat. Ai spus ca ai permis si totusi eu nu am baut inca nimica pe chestia asta. :drunk:
|
Nici eu si stau mai aproape ca tine....de el!Si l`am vazut si mai des ca tine :)
|
Pai Stefane te asteptam vineri seara in Iasi..
Valabil pt toti Crazy Driverii ;) |
As veni da n-am cu ce.
|
vino cu trenu te astept eu la gara daca ai chef de o plimbare:)
|
tu crezi ca vreau sa ma sinucid in urmatoarea perioada. Cum sa merg cu trenul. Mi-a ajuns experienta de cand m-am intors din Grecia.
|
:)) dap am uitat:)
CRyS` pune si tu poze de la intalniri sau cine mai are.. |
Sal Tinerii:
Am nevoie de copii dupa buletinele lui Ales Gam si Andrei LaMistho a.s.a.p Maine dimineata ar fi perfect. |
Pe la 10 ajung la serviciu si iti trimit pe mail ;)
|
Trimite pe [email protected]
|
Pozele le dau in privat :D
PE SUPORT OPTIC :) |
|
Ne pare rau sa auzim asta. Sa auzim numai de bine.
|
Aloooooooo! A murit Iasul! A plecat Alex din Iasi :( ... Nu mai revine? Ce a facut la licenta ... neee eee dooor de el ! Tare comic mai este :D
|
E comic omu ..nu zik k nu ..Ce e de facut in Is ..sa ne adunam cu toti si sa punem ceva la cale ..eu unul sunt deschis spre orice idee ..propunere ...chestie ...magarie ...la mine merge orice :d....si ascult
|
Eu sambata seara sunt in Iasi. credeti ca putem sa ne vedem?
|
Cum sa nu ! Eu sunt prezent si sper sa mai aduc 2-3 masini!
0766 306 609 cand ajungi! :D |
Ma anuntz si eu ...revin si va zic k nu plec nikaieri :P...sau anulat planurile ...ma prezint si eu pacolo ..numai sa imi ziceti unde ...Crys ...raspunde pe mess si u ...k sa vb ...si am sa ii zic si lui LaMisto ...crek se prezinta si el dak nu pleaca din localitate ..
|
salut,
sunt in iasi cu licenta am dat scrisu` mai am 2 probe si gata...pff:) lasa ca ne vedem o sa va sun sa facem o intalnire .. Trebuie sa punem la punct structura organizatorica iasi criss am vb si cu razvan ramane sa stabiliti voi(toti care sunt in crazydrivers iasi) ce si cum prin vot personal -presedinte -vice -trezorier eu o sa fiu alaturi de voi si sunt sigur ca o sa iasa bine, iar filiala iasi va fi reprezentativa pt club cu ajutorul vostru! numai bine, Alex |
Eu nu vreau functii de conducere :) ... Glumesc! Trezorier...neh nu e bine! Nu`s la banca, cu toate ca fac finante banci :)...Asa...Ok ! Stabilim si ne intalnim. Cand? Joi seara? Sau Sambata seara?
|
vineri seara sau sambata alegeti voi pt mine este ok oricum.
|
Alex....dar dak tot ejti prin Is ..pe la Suceava pe la cursa nu ai de gand sa apari ...:roll: ....
Zicetzi paci o ora si eu am sa apar...eu sunt disponibil si vineri si sambata ...sper .. |
sunt in licenta pana pe 29 , azi am avut si practicu` mai am prezentarea lucrarii si nu stiu cand pica 24,25,26,27... cam asta ar fi micul motiv:)
|
Ahamz ..atunci ..sa dea domnu sa pice dupa 24 ...k sa fii prezent pe la npoi pacolo ...in the FAMILY
|
Sambata as putea Alex. Vineri am o sedinta prelungita ( de la 18.30 pana tarziu tare la medicul stomatolog: new teeth :D si dupa nu sunt in stare sa vorbesc :)
|
sambata pe la 20:00 sa fie atunci mergem pe la corso? daca nu astept alta locatie..
|
Sambata la ora 8 cred k e full la corso :(....e pliin ...nu cred k sunt sanse prea mari sa fie loc acolo ....dar cine jtie ...poate e cu noroc ...dak nu ...ne int acolo si de acolo vedem ...
|
salve ce se mai aude de Alex a luat licenta ? Cand ne mai vedem cu el sa vedem cum ramane u Crazy Drivers in Iasi?
|
AZI .....la o ora decenta ....nush unde ..nush la ce ora ..dar ar fi bine azi ...numai sa ajunga si Razvan in IS ..
|
mda problema e ca eu lucrez azi pana la 22.00 si nu am cum sa ne intalnim :( asta e mai nasol
|
Atunci ...ramane sa stabilim o data ....o ora si o locazie pt o intalnire Crazy Drivers Iasi :)....Deci .,..de acum incolo ..ramane sa stabilim asta ..:)..
|
dap cam asta e eu deobicei am timp dupa ora 22 dar in urmatoarele 2 sapt voi avea timp dupa ora 20 acuma depinde si de restulu po****tiei cand pot in rest :peace:
|
Salutare inca o data pe ziua de azi tocmai am vb cu Alex la tel si mia zis ca ajunge in Iasi pe la 9 si daca tot era vb s ne intalnim cine vrea sa vina sa mai vb ce si cum ..... in fundatie dupa ora 22 ne vedem pe acolo v-am pupat si :peace:
|
Deci ...dupa cum sa stabilit ...intre mine si Cristi :D...dupa ora 22 in ziua de azi ..:D....in Fundatzie ...eu sunt de la 22:15 acolo :)...
|
mai fratilor, eu nu pot ajunge pt ca sunt in vs si cam am treaba pe aici, dar cristi stie ce pareri am si ce ganduri, deci el poate vbi si pt mine, plus ca poate sa ma sune, deci daca e vro decizie de luat, astept un tel...
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:09. |
- Copyright 2026 4Tuning