![]() |
Re: Discutii si taclale
Nu azi, ieri seara pe langa 3g in nufaru. Si ce numar poarta acum Mitsu?
|
10-EHN - ast o fo' la rand. :D
|
da Laviniu, intr-adevar tu le ai cu Ungaria...sa mai amintesc ca de la Kiskunlachaza am ajuns la Nadlac? ...
PS nu am vazut ca a pus Bogdan traseul...sry... dati-va cu parerea si pe topicul dedicat evenimentului... |
Raule:lol:!
Vroia Hori sa mearga la Arad la neamuri...de-aia :lol: |
ce imi place....cand toata lumea da vin pe hori! :))
blame the kid blame the kid!!!!!!!!! |
haha very funny, sa va invatati minte data viitoare sa nu`l mai folositi pe Mosu pe post de GPS, profitorilor :)))
|
Mah, eu am fost bun de gps, numai daca s-a trecut cu 200 km/h pe langa iesirea corecta de pe autostrada, tot eu sunt de vina?! Oricum was a lot of fun.
|
Shame on u Sergiu! :lol::lol:
Si uite-asa am mutat vina pe Sergiu :lol::lol: |
lasati ma vina pe horicutz....sa se obisnuiasca!!!
|
Mosuuu, back me up...is inconjurat de japaneeezi :)))
|
Mah ce greseala era sa fac: Sergiu e si el japonez.
Deci e vina lu' Hori care vroia neaparat sa ajunga la Arad :lol::lol: si Moshu l-a sustinut anuntand prea tarziu trecerea de iesirea de pe autostrada:lol: |
trebe pedepsit....
|
:lol::lol::lol:Odihniti sunteti voi posesori de Dodge-uri!!!:lol::lol:
|
unde pot gasi inele de centrare?
imi trepideaza volanul in ultimul hal(jante echilibrate,cauciucuri noi...etc.). |
Quote:
|
ms mult!
|
2 Attachment(s)
hori aici ai poze alegi tu una
|
1 Attachment(s)
there you go...
|
Quote:
|
caut pile la RAR Oradea.....
ofer recompensa pe masura serviciilor (daca stie cineva ceva, un PM va rog...) |
vreau sa zic doar atat: cat de suferind cu capu sa fii sa iti pui pe mess status vinerea seara: "plecat la liniute pe borsului" si cum sa vorbesti pe vwforum cu "prietenii" tai ca ce tare a fost frate pe borsului langa pompe ... Nu ne-am vazut ca eu stateam mai in spate tu mai in fata (zici ca ar fi tribune amenajate pentru ei ... Aplaudacii) ... Totusi astia ce cauta pe acolo? Sunt suparat pe acesti "indivizi"
|
Quote:
|
se aduna vro` 30 de masini, blocheaza benzinaria, se dau rotunzi p`acol pana cand la un moment dat vine politia...si de dat se da ceva seria 5 cu un E Klass, si "foarte tare frate" si pleaca in City
|
Penibili :oops:
De aceea nu am mers si nici nu voi merge in graba pe-acolo :rolleyes2 |
IE REISARI TOTI
|
lool :lol: A pus vlad punctul pe "I"
|
lool :lol: A pus Vlad punctul pe "I"
|
ie reisari da nu se dau .... Una e sa fii prost si alta e sa fii prost si sa semnalizezi. acum amm ajuns sa ne laudam ca wow am vazut o liniuta laiv ... Wow ce palpitant.
Peste putina vreme o sa ii pice fisa la unu mai dezghetat care o sa duca un laptop sa se uite baietii laiv la liniute pe iutub ... Foarte cuul frate. Nasol oricum. |
am vazut deja cretini care filmau deci cine stie poate suntem deja vedete pe youtube :)
|
4 Attachment(s)
am nevoie de o parere de la voi
se da o masina, o pereche de jante dilema: ce culoare vopsesc jantele? jantele rosii vor veni pe vitara neagra ... ca variante de culoare m-am gandit la argintiu sau rosu ... nu m-am oprit chiar la nici o culoare anume. |
Quote:
|
sunt jante de tabla ... :P
|
stiu , insa se pot polisha sau crom pe ele cred ca se mai face inca in oradea pe clujului. rosii nu dau bine dupa parerea mea ,daca nu vrei sa incestesti fa-le gri si gata balciu :-P
|
ii o masina cu care o sa te dai offroad...mai conteaza ? :)
|
deja ma dau cu ea nu e aia o problema ... dar daca tot le vopsesc macar sa dea si bine pe masina
pana la urma cred totusi ca negru lucios sau argintiu va fi. |
stie cineva cat e biletul de intrare in Felix si 1 mai?
|
unde anume in Felix si 1 mai?
|
Quote:
|
in 1 mai ii pana in 15 ron din cate stiu io si in Felix la strandu mare ii 25 ron...la international, unde iti recomand din suflet sa mergi e 30 ron da sunt cu totu alte conditii
|
ms mult
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:51. |
- Copyright 2026 4Tuning