![]() |
Re: Opel Astra G - SQ Project - (B-05-WRB)
1 Attachment(s)
Aifon? Naifon?
Ybereu' nu mai are. A fost sacrificat pentru un an viitor mai bun. Preferabil peste 150. PS: Offtopic, rog un moderator sa stearga. :arrow: |
viitorul suna bine :)
|
da ce a facut aifonu ala de a meritat soarta asta?
|
Quote:
PS: Offtopic si eu, se vor sterge toate curand. |
bogdane, daca ai de gand sa izbesti masina sau s-o arunci in prapastie, da un telefon inainte, macar sa scoatem procesoru, dvdu, bateriile ca e pacat dom`ne
|
viata merge banii vine.
asta e . batranul iphone < avea 2 luni > si-a pus ambitia cu mine si a cazut in dinti. vine altu stati linistiti. ON-TOPIC: ar fi cazu sa mai fac la masina una alta , ca sa vb numai ot. breaking-news: YBR-mobilul (gunoiul meu in cercuri restranse) a fost avariat :) autor necunoscut... parcare. partea rea e ca tre demontata toata muzica ca baietii din service sunt cel putin ciobani. stiu cateva cazuri. dupa anul nou ianuarie-februarie: insonorizare portbagaj- plafon , cablare totala difuzoare fata -spate alimentare + masa. in februarie sper sa ne apucam si de incinta animalutzului de 18" |
bv bif :D sper sa aud si eu sistemul tau audio :D
|
1 Attachment(s)
Quote:
sper ca nu-ti iei tot iphone, deja ma obisnuisem cu ideea :) btw, sper ca nu ti-ai luat se :) https://forum.4tuning.ro/attachment.p...1&d=1230167702 |
k800i e vechi il am de mult
si tot iphone imi iau. hai sa vb ontopic |
1 Attachment(s)
Planuri mari aduce 2009
atasej o schema a sistemului actual, exceptie facand mediile Brax Matrix 2.1 si doua amplifuri A2 pe care inca nu le am dar sper ca la inceperea sezonului competitional masina sa se prezinte in felul urmator : pareri please : |
Nebunie curata ce-i acolo Bogdaneeee...abia astept! :D
|
si eu abia astept sa o termin ca sincer nu mai am rabdare.am stat in casa cu braxurile 1-2 luni. acum am la garaj subul DD si ampliful lui si nu le pot monta ca ma tin niste cabluri si o insonorizare la portbagaj. dar de astea nu ma pot apuca pana nu imi repar usa soferului si cea stanga spate care sunt putin lovite.
in februarie sigur-sigur ascultam masina in configutatia 3cai fara medii. apoi pana in aprilie sper sa fie gata cu totul. mersi de aprecieri |
3 Attachment(s)
revin cu poze de la sigurantele ANL 150A si 200A de la in-phase impreuna cu holdere lor.
10 bucati momentan pentru cele 5 trasee de 0awg intre plusurile celor 2 baterii power cell 3000. |
acu am vazut ca mi-ai facut masina gunoi...trage bine 520d, nu? :))
poate se supara gunoiul..si vrea ceva mai mare, albastru..ca loc de baterii are destul... bine, acum "gunoiul" intra si o sa iasa cum vrea cineva,independent de vointa ei sau a mea... |
520d pe draq. lasa bah uratule bucura-te ca ai facut si tu un biet opel. data urmatoare stii cu ce te halesc :)
PS: sa dea domnu sa iti iasa cum vrei tu. poate ala albastru poate altu poate altele. ai rabdare sa intre masinutza si apoi ai rabdare sa iasa... db |
hehe...lasa ca avem antidot..:)) a mea e stock...si dc nu poate ea poate sigur cealalta..tot e39:))
n-ai vazut mah ca nu vrea? adevarul e ca si eu sunt curios sa vad cum merg 3 de 8///dar o sa incerc si altceva sigur ;) as forta eu nota nitel sa pun ala albastru..da n-are sens, si stiu asta..e, s-o vedem noi intrata... |
5 Attachment(s)
sigurantele au suferit putin tuning :)
|
sigur e masina de SQ si nu de SPL ?
intre cele 2 baterii ce distanta ai de folosesti 5 cabluri si atatea sigurante ? cat mai multe contacte reci cat mai multe pierderi . |
masina va participa la "urechea mea challenge".
nu e facuta anume pt un concurs, asta nu insemna ca nu voi participa atat la sq cat si la spl. daca sunt inutile atatea sigurante atunci siguranta personala in vehicolul asta aflat in miscare unde mai e ? tu nu ai pus sigurante intre fata-spate ? stiu cel putin 2 masini cu 2-3 trasee la care pierderile erau de 0 respectiv 0.1 v. deci putin. |
cinstit sa fiu la masina mea am pus in fatza una de 600 A dar doar de design si ca rol de conector .
iar singurele sigurante erau intre baterii si amplif care le-am folosit pe post de distribuitor ele fiind de 900 A sigur nu se ardeau inainte ca ampliful sa fie scrum . nu sunt adeptul sigurantelor la puteri foarte mari mai ales ca am patit decateva ori sa se topeasca soclurile din cauza ca se incalzeau sigurantele , ajungeau chiar la incandescenta . deci mai mult pericol imi prezinta intr-un sistem de SPL unde socurile de curent sunt imense, o siguranta decat o legatura bine facuta . e clar ca orice siguranta e bine venita doar pt protectia masinii si a ta ca a sistemului cam rar . 98 % din sistemele la care s-a ars o siguranta s-a ars si amplificatorul asta e o constatare proprie facute pe sutele de masini ce le-am sonorizat si facut pana acum . oricum ca si lucrare o sa iasa ceva frumos ce faci , evident si costisitoare . succese in continuare. |
ce sigurante de 900A ai gasit ?
la emma regulamentul este f strict la capitolul asta desi personal cred ca undele chestii nu isi au rostul. nu am auzit pana acum de incalzitul soclurilor. sa inteleg ca bateriile tale nu erau legate de cea din fata ? |
si eu am topit vreo doua cu vrx-ul legat la 0.6ohmi,numai un 0avg intr-adeavar :)
|
Dimensionati corespunzator cablajele si sigurantele si partea de alimentare in functie de tipul instalatiei (putere, implicit consum si mod de uz), folositi conectica si cablaje de calitate, realizati corect instalatia si nu o sa vedeti nici un soclu topit sau vreo siguranta incandescenta.
Bogdan zice bine, se poate observa o masina cu peste 38 de puncte de contact pe cablajele de alimentare, fara sa pun la socoteala conexiunile alternator/baterie si conexiunile intre bateriile spate. E vorba de doar 4 cabluri 0 AWG protejate corespunzator. Pierderea intre bornele alternatorului si bornele amplificatoarelor, dupa ce se trece prin atatea puncte de contact rece, este sub 0.1 V. Nu se incalzeste nimic, nu scoate fum nimic, nimic nu se topeste, si asta nici dupa 2-3 ore de functionare la 70-80% din capacitate. On Topic: Care e tuningu' la sigurante? |
eeee,aici ajungem iarasi la experienta,pe vremea aia inca cunostintele erau limitate,acum altfel m-as apuca de o treaba din asta,spor la lucru baieti :)
|
Quote:
PS: Atentie la limbaj, sa nu incepem sa studiem vocabularu' de la cuvantul "avertisment". ;) |
Re: Opel Astra G - SQL Project - Powered by Brax-Helix-DigitalDesigns
4 Attachment(s)
hapdate :)
Custom Cooper power distribuitor :) neterminat momentan deoarele lipsesc capacele se sus si jos ce il vor "imbraca", realiare la un router cnc din plexiglass sau un abs mai rezistent cu nu-stiu-ce polimer prin el ignifug, de grosime relativ mare 8-10mm. |
3 Attachment(s)
BREAKING NEWS : criza loveste nemilos :)
mediile BRAX Matrix 2.1 au fost de domeniul trecutului si m-am orientat catre ceva mai ieftin :) dar ,sper eu, apropiat ca performante. urmeaza sa le ascult si sa ma hotarasc daca raman sau nu, dar oricum inele de prindere / sustinere pe stalpul A le-am facut...din teflon. |
Nu imi plac cum sunt centrate gaurile... urat urat domnule trebuiau facute ca la carte :))
Glumesc... f tare . Astept sa vad carcasa |
1 Attachment(s)
decat cum era ?
mersi :) |
Si eu care credeam ca ai facut un efort semnificativ!:lol::lol:
Credeam ca te-ai dus si tu ,ai luat placa de cupru , ai taiat-o ai slefuit-o... E adevarat ca nici eu nu intelegeam rostul tuturor gaurilor.:lol::lol: |
gaura mare.....sa-i zicem...este bonus :)
restul sunt asa -cele 4 pt 4 trasee de 0awg sau 00awg -cele 3 pleaca in bateria a 2-a. |
6 Attachment(s)
@insonorizare plafon :
materiale folosite : STP Bimast Super 4mm urmeaza probabil alte tratamente care vor da sau nu randament. de accea plafonul nu a fost pus la loc pentru a lucra mai usor pe viitor. poze : |
urmeaza in zilele urmatoare sa fie tratate cu material specific si suprafetele din portbagaj ce va gazduii rack-ul bateriei si distribuitoarelor.
apoi luate la mana toate plasticele si captusite cu un burete adeziv subtire 5mm aprox care se muleaza fff bine pe forma si tine si in tensiune plasticul fara de suport, eliminand astfel soriceii :) |
Foarte frumos!
Cate foi ti-au intrat? |
La Astra, fix 8 pe plafon. - cateva colturi care erau in plus. ;)
|
8 foi ... deci aproximativ 1mp ...
|
De unde cumperi burete autoadeziv?
|
:lol:burete + banda dublu adeziv
|
dupa cum a spus si claudiu au intrat 8 foi la fix nu mai mult de 1mp.
materialul a facut priza f buna dar doar dupa ce l-am incalzit bine si aplicat apoi incalzit si presat cu rola. sa vedem la portbagaj cum se comporta ca suprafata nu mai e asa prietenoasa la unghiuri, planeitate etc si acolo prevad ceva mai mult de lucru. |
1 Attachment(s)
alt upgrade rapid :)
un avorton care nu stie ca la cedeaza trecere tre sa ai rabdare sa treaca cei cu prioritate :) |
| All times are GMT +2. The time now is 09:20. |
- Copyright 2026 4Tuning