![]() |
Re: Intalniri useri 4tuning Tulcea
Discutiile astea chiar nu isi au rostul, daca vreti sa faceti mishto de notiunea de club ar fi bine sa va abtineti, intai ar trebui sa o intelegeti si abia apoi sa comentati! Nu ma dau eu mare "clubber" si nici nu am fost vreodata dar lucrurile privind cluburile se vor schimba. Discutiile de aici de pe forum sunt egale cu zero, unii chiar au prea mult timp liber...
|
Quote:
Si cine face cele mai multe discutii fara rost aici e nenea fly:) |
Radule ai murit?Mai da si tu un semn de viata!!!Cat despre discutiile de mai sus no comment...Eugene lasa tastatura aia si aratate la fata sa vedem si noi ce fel de om esti,toata lumea te stie numai de pe aici...
|
Quote:
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Si cum crezi tu ca termenul de club e inteles..??!!!Chiar m-ai facut curios...Imi pare rau daca nu te-am observat sau nu am facut cunostinta
|
am facut, dar ai uitat :) in fine nu are importanta ! si nu are importanta ce cred eu despre UN CLUB ! important e ce faceti voi .. nu e treabea mea! eu nu fac parte dintr-un club!
|
Nu ma bag in discutiile vostre cu toate ca ce am citit pe aici nu prea isi are rostul... hai cel mai bine sa ne intalnim sa vorbim ... aici sa ne dam intalnirea... d maine is acasa ... maine seara pe la 9 - 9:30 ? am dat o idee spuneti voi locul...
|
La anu pe vremea asta ma alatur si eu voua:joy::hug::-P
|
Sper sa nu supar pe nimeni cu urmatoarea afirmatie . Nu aveti calitatea sa pastrati topicurile "curate" si sa nu deviati in subiecte de 2 lei.
|
sa inteleg ca nu va mai intalniti?...ca va mai vedeam pe la metalu,pe langa cei de la logan club;(
|
Intalniri mai au loc, au avut loc toata vara, cand lumea a putut: o parte din delta racing si particulari pe langa :D
|
stiu vara,cand jucati baza:))
|
Cubanez juca baza :))))) singur
|
se mai tine cineva de intalniri?
daca da ne vedem maine in parcare la metalu suntem 4 opel tigra daca vine cineva |
| All times are GMT +2. The time now is 08:51. |
- Copyright 2026 4Tuning