Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte discutii machete (https://forum.4tuning.ro/583-discutii-machete.html)
-   -   Discutii, Anunturi, Barfe etc. (https://forum.4tuning.ro/583-discutii-machete/58820-discutii-anunturi-barfe-etc.html)

Darius DMS 31-01-09 21:11

Re: Discutii...

la mine e gresita varsta....si nu o mai postez.....imi cer scuze,dar daca gasiti o cale sa schimb varsta e ok .....

EaGle 31-01-09 21:15

Ii poti da un pm lui ZoliaT in care-i ceri sa-ti puna in profil varsta reala (ii spui tu cati ani ai). La fel pot face toti ceilalti ;)

coman razvan 31-01-09 21:17

Nu o sa se intample niciodata asta!
Toti cei de 14-15 ani, vor sa para de 18-19! ;)

manu_96xls 31-01-09 21:25

Mai sunt și unii înțelegători!;)
Oricum , nu știu de ce se ascund după deget, că se știe vârsta multora de pe aici.
Hai oameni buni, ce aveți de câștigat dacă vă dați adulți?
Nici în fața unor femei nu ați face bine să vă dați mai mari, dar pe un forum unde predomină bărbații..;):lol:

coman razvan 31-01-09 21:31

Corect Manu! Nu am zis ca nu te poti intelege cu ei..dar era si un + pentru ei daca la 12-15 ani se purtau astfel pe forum! Era un plus pentru ei! Pentru unii! :) Dar na...asta este! ;)
Sa vedem cati o sa i trimita PM lui Vali...:)

mareo 02-02-09 09:31

Quote:

Originally Posted by coman razvan (Post 2026362)
VAD CA VA ESTE FOARTE RUSINE CU VARSTA VOASTRA! ;)

Nu ca mi-ar fi rusine cu varsta mea...
Dar...stii : unii 'adulti' te iau de prost la 15,16,17 ani.
Cu toate ca poate tu ai stii mai multe decat ei...:rolleyes2

Darius DMS 02-02-09 11:15

de accord cu mareo....mi s-a intamplat si mie asa....dar sa ii fac pe plac lui razvan am facut-o....i-am dat PM lui zoliaT si pana maine imi schimba varsta....

manu_96xls 02-02-09 13:35

Dacă se ia pe forum de voi ,dați report la post și vedem ce e de făcut! Warning/Infracțion , depinde de modul în care sunteți jigniți!;)
Pentru cine nu știe, butonul de sub user sub forma unui triunghi /!\ , este butonul de report mesaj, care atrage atenția moderatorilor! Nu ezitați să-l folosiți dacă vedeți un post care nu e conform regulamentului!

mareo 02-02-09 15:27

M-ai inteles gresit, nu am fost niciodata jignit...doar ca, pe fiecare topic in care postam cate o intrebare sau ceva, nu am fost bagat in seama iar daca mai intrebam odata am fost luat 'la misto' : tu esti prea mic ca sa stii astfel de lucruri.
Asa ca,am ales ca imi ascund varsta de la profil, cu toate ca multi stiu cati ani am.

THUNDER77 02-02-09 15:53

Ei....mareo....inseamnaca ei nu au avut niciodata varsta ta, si le pare rau :D Nu mai pune si tu toate alea la suflet :) ;) Eu am varsta reala la profil , vreti sa aduc si boletin ? :D

manu_96xls 07-02-09 19:56

Sunteți rugați pentru ultima dată să nu mai postați pe topicurile de prezentare mesaje de genul: „O vinzi?”, „Dacă o să o vinzi , să-mi spui!”, etc...
Următoarele posturi de genul vor fi șterse + bonus o infracțiune!
;)
Pentru lucrurile astea exista PM!;)

coman razvan 07-02-09 19:57

Sunt total de acord! ;)

coman razvan 18-02-09 19:21

Incepand de astazi, daca isi da si Manu acordul (nu are alta varianta oricum:lol:), pot fi puse mai multe poze, decat 12, cu o macheta! Acesta regula se aplica la MACHETELE CALITATIVE CARE MERITA! Nu Maisto...Welly, etc!
O ideea foarte buna a lui Ciprian_f! :) Multumim! ;)

D0ryN 18-02-09 19:24

Quote:

Originally Posted by coman razvan (Post 2079219)
Incepand de astazi, daca isi da si Manu acordul (nu are alta varianta oricum:lol:), pot fi puse mai multe poze, decat 12, cu o macheta! Acesta regula se aplica la MACHETELE CALITATIVE CARE MERITA! Nu Maisto...Welly, etc!
O ideea foarte buna a lui Ciprian_f! :) Multumim! ;)

si cu "," conditia ca pozele sa fie de calitate...nu poze multe si "proaste"...

coman razvan 18-02-09 19:30

Exact! :)
Uite ... acestia ca voi, sunt useri carora le pasa! :) Multumim de ajutor!

Darius DMS 18-02-09 19:41

am o intrebare: putem pune poze cu machete 1/24 bburago? raritati vorbesc....de exemplu : ferrari f40,ferrari gto.....merita poze mai multe nu?

coman razvan 18-02-09 19:42

Nu! La 1/24 chiar nu este cazul! ;)
Uita-te la machetele lui Ciprian, Promo, Dex...etc!
Ai prins ideea!? :D

canon 18-02-09 20:44

Quote:

Originally Posted by Darius DMS (Post 2079301)
am o intrebare: putem pune poze cu machete 1/24 bburago? raritati vorbesc....de exemplu : ferrari f40,ferrari gto.....merita poze mai multe nu?

Crezi ca e cineva de pe forum care ar vrea sa vada mai mult de 12 poze cu machete 1:24? :shock:

dorin_cdg 18-02-09 21:19

Quote:

Originally Posted by canon (Post 2079518)
Crezi ca e cineva de pe forum care ar vrea sa vada mai mult de 12 poze cu machete 1:24? :shock:

Daca ar fi vorba de machete 1:24 CMC, da eu as vrea sa vad 20 daca se poate

Dark Side 18-02-09 21:23

Sau daca vorbim Franklin Mint-uri.
Chiar si acel RR Camargue BBurago 1/24 nu cred ca merita mai mult de 12 poze. (12 poze prin absurd)

manu_96xls 19-02-09 06:17

Sau dacă , sau dacă , sau dacă... E clar că alea merită! Nu e vorba de scară, ci de calitatea machetei/pozelor!

Răzvane, știm cu toții ca celor cu poze superbe și machete extrem de frumoase și detaliate nu le-a fost interzis acest lucru, nu?;)Dar unui maisto 1/24 cred ca poți să-i surprinzi toate detaliile în 12 poze. Nu sunt împăcat cu ideea de a pune zeci de poze , făcute cu telefonul unei machete „comune”.
Cine știe că îndeplinește condițiile (poze bune, machetă detaliată) e liber să pună mai multe poze! În schimb, se vor șterge posturile când se va considera încălcată una din aceste condiții!
Spor la pozat!:lol:

ciuca2 21-02-09 08:28

Unde as putea sa imi prezint si eu cateva Navomodele statice?

coman razvan 21-02-09 10:24

Tot la "Machetele mele - ciuca2" ;) Pana la urma, sunt tot machete! :)

eddycdk 24-02-09 08:08

Quote:

Originally Posted by canon (Post 2079518)

:cry::cry::cry:

coman razvan 24-02-09 14:57

Re: Discutii, Anunturi, Barfe etc.

Este vorba de machete banale...nu de ce faci tu! Nu te mai zmiorcai :lol:

razvan01 25-02-09 10:15

am o intrebare pentru voi machetistii:)
mi s-a dezlipit capota de la macheta...era prinsa cu doua nituri mici dar .... au iesit...cu ce pot sa o lipesc?? tot cu nit? sau merge si cu ceva gen lipici?

andrew 46 25-02-09 17:37

Quote:

Originally Posted by razvan01 (Post 2098650)
am o intrebare pentru voi machetistii:)
mi s-a dezlipit capota de la macheta...era prinsa cu doua nituri mici dar .... au iesit...cu ce pot sa o lipesc?? tot cu nit? sau merge si cu ceva gen lipici?

cred ca cu lipici ar fi cea mai buna idee..;)

razvan01 25-02-09 19:35

picatura?perlandez(sau cum s-o scrie)?
am incercat cu un lipici pentru lemn, am pus prea mult si acum s-a lipit de tot:) ms pt sugestie
:peace:

LE: am rezolvat am pilit lipiciul in exces si se deschide si inchide perfect
inca o data multumesc andrew46 (si daca esti baiatul cu scuterul f12 roz felicitari si pt el)

andrew 46 26-02-09 16:55

Quote:

Originally Posted by razvan01 (Post 2100223)
picatura?perlandez(sau cum s-o scrie)?
am incercat cu un lipici pentru lemn, am pus prea mult si acum s-a lipit de tot:) ms pt sugestie

LE: am rezolvat am pilit lipiciul in exces si se deschide si inchide perfect
inca o data multumesc andrew46 (si daca esti baiatul cu scuterul f12 roz felicitari si pt el)

te-am ajutat cu placere.;)
multumesc:lol::lol:

razvan01 26-02-09 22:34

cum intru in grupul "colectionar machete"??

coman razvan 26-02-09 22:45

...... https://forum.4tuning.ro/583-discutii-machete/64485-aderare-usergroup.html ......

Cipilica 27-02-09 09:44

Sper ca nu a mai fost facuta propunerea, daca da imi cer scuze.
Credeti ca ar fi bine ca fiecare colectionar sa prezinte in primul post lista (actualizata) cu machetele sale? Ar fi mult mai usor de gasit un model anume cat si detalii despre el, in cazul in care altcineva doreste sa achizitioneze acelasi model. Bineanteles, motive ar fi destule, las la aprecierea voastra (a tuturor) daca e buna ideea sau nu.
Salutare si o zi buna tuturor.

coman razvan 27-02-09 13:40

Da..nici o problema! Cine vrea, poate sa isi modifice primul post! :)

NSL_ADY666 08-03-09 08:47

O intrebare care cred ca vor sa auda raspunsul mai mult bucurestenii:D!
Anul asta va fii prezentare de machete la 4TD?:rolleyes2

world_eye007 08-03-09 10:36

pai ar fi frumos. parca si autoart avea stand la 4tdays, nu?

coman razvan 08-03-09 13:09

Da, avea! :)

NSL_ADY666 08-03-09 14:00

Deci?Se aude ceva de prezentari?:D
Ca poate termin si eu alfa 156 cabrio pana atunci:lol:!

manu_96xls 08-03-09 14:02

Nu, nu se aude nimic!;)

EaGle 14-03-09 14:06

Fratilor nu mai dati Join la UserGroup daca nu postati pe topicul dedicat poze cu colectia, pierdeti timp voi cat si noi. Cine nu respecta o cerinta atat de elementara, nu e primit. Veti fi acceptati in grup doar dupa ce postati pe topicul dedicat (Aderare UserGroup) poze cu colectia. Rog si pe razvan si manu sa nu primeasca pe cine nu respecta regulamentul :)

a!3x 20-03-09 20:45

as vrea sa aflu si eu cum sa fac lambo doors la o macheta. va rog mult

All times are GMT +2. The time now is 23:43.

- Copyright 2026 4Tuning