![]() |
Re: Del Sol...inca una... :)) GIS'u mic
iaaaaa.....zumuleeee....cat detesi nene pe condensator ca de cand caut?mai poti sa faci rost de unu?
|
Quote:
|
pa ce am gasit eu pana acu nu era niciunul sub 300 ron:Ddeci...poate ma help si pe mine cu unul please:D
|
Condensator ????? Omule vreau si eu vreo 5 ca nu gasesc de fel,creca e ceva criza,de 4 ani caut unul si eu,l-ai importat din Norvegia sau unde l-ai gasit ?
|
Quote:
Quote:
|
daca faci misto citeste mai bine post-ul in care am scris clar ca am gasit....dar nu si sub 300 ron!la ironii sunteti buni toti....dar de legat 3 vorbe calumea....nimeni!
|
Cat stres... lasa omule .. ca te ajuta :)
|
...mdea....
|
frate , fa-ti soft :)
|
mda...las ca ma fac eu mare :) intradevar are eficienta soft ul lui alfa.
|
ps : st ala cu care te-ai dat tu e stock ... sau asa zice omul. deci nu cred ca ala pe care l-ai batut tu avea soft si evacuare. doar daca masina ta tragea mult mult mai bine.
|
5 Attachment(s)
Quote:
oricum,momentan mai astept un pic nu ma mai bag la legale.tre sa apara melcu ala,doar ca vine mai incet,ca doar e melc :lol: mai multe poze de duminica: https://forum.4tuning.ro/57-4-speed-squad/82066-4ss-mpbz-22-06-2008-a.html |
anyway...felicitari pentru participare si curaj...lasa ca te faci tu mare, daca melcul ala e, ce ma gandesc eu ca e...:shock:
|
atunci felicitari :)
|
Sper ca nu ai cutia de intake din fabrica. Ca daca ai scos farul sa intre aer nu faci nimic daca e cutia standard.
|
Quote:
|
Ala sport ajuta cu fantastica putere de 1cal (sau ponei) putere in plus dar parca ai ceva mai multa putere in zona de mijloc (vazut dyno pt amandoua). Oricum nu este mare diferenta. Deci greu de simntit ceva. Este mai mult pt sunet. Si tot odata poti pierde putere daca nu este indreptat in directia care trebuie. La ITR DC2 este recomandat sa ai numai CAI. Filtrul sport pierde putere pt ca motorul este foarte sensibil la caldura emanata de motor.
|
Quote:
|
au venit stopurile si filtrul AEM :) vineri le urc pe masina ;)
|
sa vezi ce fel o sa traga cu noile modificari :))))
|
da stiu 10 cai imi dau stopurile :lol:
|
4 Attachment(s)
nu mi au dat 10 cai,ci 13 :)) =)) si o iapa sa-i starneasca :lol: :lol:
|
o sa ai o pierdere de putere/cuplu mai mult in ture joase,cand mergi in oras de ex. la viteze mici si e cald afara,o sa simti masina mai moale la acceleratii,din cauza short ram-ului.
|
Quote:
pana una alta mi am continuat si partea de ICE si anume un dvd 2 din (DigitalDynamic), un woofer mic de la JL audio... un sistem de la ground zero pentru usi...cablurile si condesatorul sunt deja trase. revin cu poze,mai ales ca pentru 2 din am taiat la greu cu flexu in masina....dar a mers pana la urma :D |
1 Attachment(s)
nu am mai trecut de ceva vreme pe aici....mi am schimbat placutele pe fata,am pus tot ATE (am gasit tot ate-uri cand le am dat jos pe cele vechi,ceea ce inseamna ca neamtzu a avut cat de cat grija la partea de franare) si am bagat masina la tinichigerie + vopsitorie... abia astept sa vad cum iasa ( prima chestie care nu o fac personal la masina...ca in rest toate le am facut cu mana mea )
si urmeaza sa dau comanda de discuri fata,care o sa arate asa. |
cat costa astea ?
|
discurile sunt cumva Sandtler ? cat te costa ?
|
va zic si pretul cand il aflu :)
|
HA HA lol eu mi-am luat la 150 E 2 buc;
|
si sunt bune de ceva sau s-au ovalizat dupa scurt timp?
|
3 Attachment(s)
sincer sa fiu inca nu le-am montat pt ca vreau sa-mi iau si niste pacute mai de Doamne' ajuta;mai astept putin;teoretic ar trebui sa fie;
|
Quote:
|
pai nici ale mele nu sunt Zimmerman.Sunt Sandtler;sau cel putin asa scrie pe cutie Sandtler Typ X
|
tocmai am aflat ca Santdler nu face discuri, ci doar le distribuie;asa ca ai avut dreptate ;discurile sunt Zimmermman si sunt comercializate de Santdler;din aceasta cauza este trecut pe cutie Santdler;
|
Quote:
ma duc sa vad ce face asta mica in service,la tinichigerie.revin cu pozici :) |
ii scoti si stopul de ceata ?
|
5 Attachment(s)
Quote:
am pozici :) de ieri...astazi se lucreaza intens la ea pentru a termina de tras kit ul si shlefuit,iar maine dim e in cabinaaa !! :D |
urmaresc topicul de vreo jumate de an si pe de o parte m-a si inspirat ca sa imi iau del sol. iti urez multa bafta cu proiectul si cati mai multi km cu vtec-ul in actiune.;)
|
Quote:
|
acum o luna jumate -2 luni mi-a fost ridicat permisul pentru depasire pe linie continua, deci m-am potolit :D (aseara intrecere pe calea bucuresti cu un bmw 320 sau 318 pisicuta, nu mai stiu :twisted:)
de radare nu e problema in brasov ca deja stiu unde stau. au pozitile lor... |
| All times are GMT +2. The time now is 03:34. |
- Copyright 2026 4Tuning