![]() |
Re: Tuning pe machete
******************** :) :) ...jantele pe cat sunt ?
Nu te-ai saturat sa vorbesti aiurea? Spune ce ai de zis, nu alte chestii care nu isi au rostul! EaGle |
Quote:
Am dat BMW-ul pt Ferrari deci Ferrari revine inapoi la mine .. :) acu e in curs de modificare am inceput deja modificarile.. :) O sa pun la machete stock niste poze cu Z3 2fast4u_DK cu ce ai vopsit masina ? :?: |
Quote:
Quote:
|
1 Attachment(s)
C3 Pluriel Pr0n Edition :D
|
Hai ca asta vine tare :D ..Ce ai de gand sa-i faci? Ca idee poti sa-i ascunzi manerele si un mic sistem audio inauntru :D
|
Quote:
|
Proprietara! nu vrea sa-i fac shaved look :)
Macheta i-am facuto cadou unei prietene cand i-am vandut masina [ C3 pluriel evident, si tot la fel de evident e faptul ca am vandut masina la cererea ei :D ]. Initial in plan nu era decat vopsirea caroseriei in culoarea Portocaliu si adaugarea de numar B xx Foe :) , pe parcurs s-a ajuns si la ceva tuning :) O sa va mai pun poze cu ea cand e gata. Abia astept sa ma duc la munca sa termin corrado-ul si mk1-le cabrio :D Ah, ca sa nu uit, de data asta mi-am dat in petic, e 1/24 de la balbaitii de Bburago, celelalte vot ramane 1/43. M-am ales personal cu masina care si-a donat jantele, un concept de la Dodge produs de Maisto 1/24 dar e f prost lucrat si acum e si super caraghios cu jantele stock de pe c3 :D |
Blue-Black Diablo Project
8 Attachment(s)
Marca: Lamborghini
Model: Diablo Scara: 1:18 Made in Italy (Polistil) Modificari: remove proiectoare bara(cele de sus) remove sigla remove capac rezervor revopsit(in vopsea sau folosit multe multe perle albastre si albe, in poze nu se observa) Urmeaza interiorul... |
A venit bine vopseaua..niste jante si un intern rosu-negru ar venii super:D
|
Vopseaua ii PPG :)) era culmea sa nu iasa...suflata cu pistolu, 3 straturi + 2 lac...plictiseala asta.Pentru interior asa m`am gandit si eu rosu-negru, iar jante nu prea am de unde sa fac rost..ms pt apreciere
|
A iesit foarte misto diablo-ul....vopseaua de nota 10...;)
|
Ms ms, o sa fac cv poze la lumina sa se vada adevarata valoare:D
|
Quote:
|
Se multumeste!urmeaza interiorul cat de repede, scz de off, numai bine!
|
8 Attachment(s)
I`m back cu masca vopsita si scoasa emblema d p ea,cu sistem audio,si din alea la spoileru d spate :D
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
2Fast...a venit super in spate. Ca sa mentii linia sport in fata poti sa-i faci o buza tot asa neagra, la fel si la praguri. Gandeste-te la cum modifica HAMANN, ceva de gen ;). Bafta!:D
|
1 Attachment(s)
daca vrei sita...incearca ceva in genul la ce am facut eu, dar nu am pus plasa de tantari, ci o sita din sarma fina...
nush sa-ti spun de unde o am, pt ca o am de la tata, de acum vreo 10 ani...:cry: |
6 Attachment(s)
VW Beetle 1/24 Bburago. Interiorul l-am refacut, i-am pus tije la tetiere si mocheta. Am schimbat jantele si am pus un esapament "sport". :oops:
|
very nismo jantele:) dragut.
|
tzutzu.. da` esti incepator rau de tot.. cel putin asa vrea sa arate semnul ala :))
scaunele cu ce le`ai vopsit? negru mat? :-?? Frumusica masinutza.. ;) |
Quote:
|
oricum e misto ideea.. ;)
cu scaunele cum e? :D |
Quote:
|
pff.. buna ideea.. chiar nu m`am gandit la asta :D
ms de raspuns ;) |
Quote:
Quote:
|
Re: Machete stock!
7 Attachment(s)
Marca: aston martin
Model: DB9 Scara: 1/18 Fabricatie: Burago e doar vopsit.. daca pozele nu sunt puse bine il rog pe razvan sa le mute.. |
L-am mutat eu, vopsita=tuning.
Btw..nu cumva Nissanul si BMW-ul ii apartin lui Andrey ? :-P E destul de frumoasa combinatia black/gold..ai vopsit si motorul nu ? :) |
8 Attachment(s)
bmw si 350z sunt ale lui andrei da.
nu am vopsit motoru ala curiu de la motor e un plastic motoru e ala cromat. in poze nu se vede bine ca e cu blutz si fiind negru mat se vad toate scamele dupa ea...arata mult mai bine in realitate.. mai am un evo8 facut cabrio si voposit si el..:D si mai am un F50 doar cu jante facute negre.. SI MAI AM UN 745 (asta gri din poze) dar acuma e negru cu jante negre si cauciucuri mai mici..arata super bine si el:D |
Ai dreptate, n-am fost atent;)
...Te-ai apucat de vopsit la greu vad :D..puteai sa astupi gaurile de la eleron :( |
m am apucat de vopsit si am terminat...nam ce sa le mai fac...mie mila sa stric rosu ala de la F50...da trebuia sa astup gaurile alea da mi a fost lene..dau evo8 ala la skimb..
astept sa bage pe un site E36 coupe 1\18...ca il iau si il fac super frumos:X |
4 Attachment(s)
cateva poze, nu este inca 100% gata, as zice cam in proportie de 80% :)
|
cum ai facut lambo doors?
|
Quote:
|
@gelu_r Mici corecturi cu Flexu :D Masina e de show cum s-ar spune, nu sunt functionale
@coman razvan I know! Am facut masina din placere, oricand pot sa-mi fac una :D, vreau acum sa ma ocup de un VW Lupo, tot 1/24 :) Una peste alta zic ca este o macheta foarte reusita. |
adica stau numai ridicate???
oricum super macheta...arata ciudat suportu pentru ca nu se asorteaza cu masina...poate in realitate arata mai bine :d...oricum bv... |
| All times are GMT +2. The time now is 06:23. |
- Copyright 2026 4Tuning