![]() |
3 Attachment(s)
Hehehe tooooo faaaast :lol:
|
2 Attachment(s)
Still 2 faaaaast :lol:
|
ala cu dacia aia galbena e patriot si-a vopsit plasa din fata in culorile nationale LOL
|
Uau... :shock: Espero ala zici ca-i Skyline :lol: :lol: Iar Nova aia e penala rau de tot... :x
|
ala cu espero... nu mi`as pune POPo la numar nici mort ahahah
nova aia rosie e mortala frate, c&c iti dai seama, deja devine o moda sa-si lipeasca astia c&c pe masina. nu stiu ce le trece lor prin cap cand lipesc asa ceva, cat despre stopurile de pe spate, fara comentarii, si rosii si cu masca de 3 lei, marfa frate, marfa. spoilerele fata /spate le iei din vitan la kilogram. ahahah majoritatea si-au tunat novele cu spoilere d`alea, toate sunt la fel. |
esperou' arata super bine....
toate celelalte masini sunt penalitati.... pariu k ala ku nova e un gigi-pustiulica si crede k sigla c&c aduce femei cu tona la el in masina... no comment! cum dreaq exista astfle de oameni?! nui doare sufletul cand vad ce a iesit din masina lor!? :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: |
Am mai zis eu, e vb de Costica&Cornelush Tuning, concurentza lu' C&C...Nu-i doare, pt ca ei cred ca le-a ieshit belea si prietenii lor la fel de retardatzi si limitatzi au aceeasi parere...
|
altu care si-a pus la stergatoare aripioare ca sa isi i-a zboru, NO COMENT
|
Baaaaaaaaaaaaa!
Dacia aia nova e aia care i-am facut eu pragurile , capota , bara de fata ?( care acum vad ca e sparta si nu mai are spoiler ) ... etc... Dar acum arata aiurea ... Anyway .. ala cu Fordul cu tzava pe langa usa si cu bara de dacie pe spate e demential .. cred ca are motor de drujba sub capota de are numai 2 tzevi ... In fine ... |
X-Ray, 2 tzevi p-o parte, 2 pe alta, ca are 4 cilindrii, nu? :P :P :lol:
Spoilerele alea la Nova tu le-ai facut? Da ce ai avut cu omu', ti-a facut ceva? :P :lol: Serios vorbind, alea POATE erau mijto daca erau intr-un context mai reusit...asha, atarnand in aer, de se mai tzin in 2 suruburi, si pe \"obosita aia... |
Mie mi se pare acceptabila daca i se da jos eleronul de pe plafon si daca ar fi o singura culoare nu rosu cu negru(cea mai urata combinatie de culori)
|
Interesanta coada aia d rechin p nova aia? la c serveste? Antena d la sistemul d navigatzie, oare?
|
1 Attachment(s)
Cele mai tari Kitch-uri posibile de pe net aici le gasitzi !!!
http://www.anti-rice.com/ BogdanCMS // Uite cum arata nova aia inainte !!! |
Asha mai merge, cel putin fatza...dar de ce a ajuns in halul ala? :?
|
Pe mine ma intrebi ?
Nu o calaresc eu ... Ala care o birjareste acum a adus-o in halul ala ... Puska mea ... |
Pacat...mai testeaza si tu omu' inainte sa-i faci ceva frumos :wink:
...totusi, elementele de kitch adevarat in ultima poza sunt stergatoarele alea(oribile :x ) si stickerul cu C&C care sigur nu e original... Tb sa-mi tot tin telefonu' dat pe foto, ca la cate kitchuri am mai vazut prin orash, nici n-apuc sa ma concentrez bine la shofat... |
2 Attachment(s)
ciec diz aut: (o gasiti pe autovit :) )
|
Vaaaaai de miiineeee... :shock: :x :? vopsita cu shprayu'...cum pot exista asemena oameni???
|
Huh ?!?
E intreg la cap proprietaru` ? Asta considera masinile biciclete sa le vopseasca cum ii taie capu` ? Nici nu vreau sa-l vad cum conduce .. :) Cat cere pe ea chiar? |
Re:
Quote:
Nova aia vopsita cu sprayul este normala ... proprietarul este patetic ! A vrut sa o faca degrade probabil ... Nu imi bat capul oricum ... |
Mam mie chiar imi place dacia aia Roshie!
dak n`are avea alea la shtergatoare(air Spoiler :lol: ) shi \"Parasolaru`\" ala cu C&C d ***! Ar fii marfa nuh? dar dacia aia e... Oribila! |
heh.. ce-mi plac mie gushterii de pe aici... nu au gusturi proprii si rad ca vacile la orice poza.. ca de.. nu cumva sa-i ia lumea de prosti daca le place ceva... spoilere alea facute de x-ray chiar sunt misto... si nu cred ca le gasiti la kg in vitan... grow up pussyes..
|
Re:
Quote:
|
2 Attachment(s)
Doar o dacie din Ferentari.....
|
:lol: :lol: Mama ... Doamne... ce penala e!
Plasticu e protectzie impotriva la pietricele de pe asfalt nuh? :wink: |
nu ma :D :D :D sunt ochiurile de la aragazu lu bunica
hahahahahhha :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: cum ai zis...dacie din ferentari |
Re:
:D :D :D :D :D :D :D :D :P :P :P...doamne ce dacie....h3 h3...atzi vazut ce numar are?myg....probabil ca e o dacie kmikze.:D
|
:) alea sunt radarele! sau camerele cu inflarosu
|
Re:
1 Attachment(s)
Sorcova, Vesela...
mi-e rusine cu oameni ca astia...astia fac philadelphia de ras...scuze prahova :D |
|
1 Attachment(s)
MAN ... mi-ai luat-o inainte !!!
Asta e mondeo ala de care vb !!!! Cu eleron care imita captatorii de la troleibuz !!! Daca l-ai vedea in realitate .... te-ai speria sincer ... E in Constantza masina ! Mare mizerie ! |
Re:
Quote:
Quote:
|
Re:
Quote:
http://www.geocities.com/craiova_rac...Dacia_Nova.jpg |
Re:
Quote:
:peace: Mai ... Kitch nu prea e ptr ca are praguri , spoilere si eleron standard ... Chestia u 2 culori e destul de funny ... numai sa nu fie facuta cu sprayul , trafaletul sau bidineaua ! BTW // Trebuie sa fi dobitoc sa iti batzi joc de un modeo in asha hal !!! Sincer ... |
Re:
Quote:
Vopseaua a costat in jur de 300 E (in moneda internationala de acum). Masina a fost vopsita la Basicra (o firma care si la ora actuala are cele mai profi vopseluri si vopsitorii). Cat despre Mondeo :evil: ... |
Mondeo: Oare propietrului ii place?
Dacia: - e chiar dragutza... imi place! Are Body Vinil! :lol: |
Re:
Quote:
|
adik?
|
Adica e vopsita in spate albastru si in fata galben :lol:
|
lol dar n-ati vazut dacie de calarasi kre pe fatza are CAPACE PORTOCALII si pe spate JENTZI ROZ!! :lol: :lol: :lol:
pakat k n-aveam cu ce sa fac poze, l-am vazut cand ma intorceam sambata d la mare.. :wink: PS: culoarea masinii era galbena |
| All times are GMT +2. The time now is 11:40. |
- Copyright 2026 4Tuning