![]() |
Re:
Quote:
mia bine lasa fitzele astea si apucate de treaba ai inteles nu mai comenta asha mult pe aici ca prevad aceasi soarta ca a lui donhacker da? |
hy
ce avetzi fratzilor?
atitea contradictzi pt masina mea?lasatzi-o draq de treaba,nu o facetzi si gata,eu am vrut sa vad ce poate sa iasa din masina nu din voi p.s.sunt deacord ca nu e unghiul cel mai bun dar nu eu v-am provocat,si eu as fi dorit alt unghi |
sebi stai linistit discutia cu santos era la katerinca ...dar soricelu chiar ma enervat mai intai sa isi faca trebaa si pe urma sa vorbeasca
ps: soricelu taci sa ii zici sti tu cui ! |
hy
treaba voastra da nu-i frumos
|
sebi , iti place majina fakta de mine (asa k de incepator :roll: )
|
1 Attachment(s)
RELOADED.... ASTEPT BATTLELUL!!!
|
1 Attachment(s)
taxy-ul ... e albastru , fiindca nu i-am fakt taxi , ci o majinaproprie (ps , taxy driver , avea un peugeot alb :lol: )
|
Re:
Quote:
|
1 Attachment(s)
Asta e FINALUL!!!! Aia se vede putin prost... N-am fost atent knd am micshorat-o :wink:
Seby ce parere ai? |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
1 Attachment(s)
am facut si eu cate ceva... poate voi reveni mai tarziu cu un upgrade
|
Caius , majina ta arata super ... da fa ceva la caucioacele alea ... :oops:
|
1 Attachment(s)
Sant0s
TNG Golf yo WRC Soarecele Blow sper ca n-am uitat pe cineva? |
pei ce au? mersi :oops:
|
accept:D
|
Re:
Quote:
|
banuiesc ca pe astia ne`a provocat
|
imi pare rau andrey...dar nu raspuns provocarii..maine la 2 plec si nu mi`am facut nici un bagaj pana acum...vb peste 2 saptamani :) ... pana atunci.. :) sorry
|
1 Attachment(s)
punctual k de obicei
dap ... i know ... pimp-mobil sportiv :lol: :lol: :lol: ce parere aveti ? MAI MA LESHI ... ASCULT ... PE MADSKILLZ nu o mai fac mah alta culoare k tre' sa plec , am schimbat jentile ... deci , akm makar ce parere aveti ??? |
Re:
Quote:
|
rc , ti-am sters poza, asteptam cu totii niste jante k lumea , in rest e k maina,deci schimba jantele, saliu
|
2 Attachment(s)
hmm....andrey..ep mine m-ai uitat....grrr..... :P
am facut majina pt k nu aveam ce face...nu as fi vrut sa o fak pt k totusi...vorbim despre un gullwing....e batjocura sa tunezi ajea ceva...dar ma rog...dak tu ajea ai crezut de cuviinta.... |
1 Attachment(s)
ba nu comentati ... ca nuj ce sa fac din mertzanu asta . asa il las
|
1 Attachment(s)
1evlsanos
2 b99wrc 3madskillz 4 blowwind 5 golf tuning 6 andrey2003 |
sa'nteleg ca eu nu am voie....? :roll:
|
yo nu pre` am inteles.
aici curg battle`uri asa cum curge apa la mine la baie :lol: nu trb sa se astepte sa terminam battle-ul cu mercedesu ca sa inceapa altul ? :? |
soricel
buey ce dreaq ma..bot de mustang si spate de 350Z ... hai da`o dreaq...chiar asa am ajuns...si sa nu mai zic de faptul ca paintjobul e infect(ai decupat stramb si nu se vede clar) cat despre janta aia....aoleu DOAMNE :) Alexutzzz 1) deja exista o provocare... 2) nu cred ca esti in masura sa ne provoci....provocarile se fac mai mult intre noi* 3) cauta bine prin sectiunea \"Virtual Tuning\" si ai sa vezi ca a mai fost modificata masina aia... * cei care se ocupa permanent de asta....daca ma intelegi P.S. Sant0s DELETE :D |
Re:
Quote:
asteapta draq , k inca nici nu am terminat majina , si tu faci k tembelu alta provocare ... stergeti-i draq provocarea ... |
Madskillz de tine am uitat... sry :oops:
Kickass o poti face si u si de tine am uiitate :oops: |
1 Attachment(s)
mertzanu meu :D astept pararei ! mic upgrade
|
parere ne-parere....e prea jmecher frate..congratz..! 8)
|
Re:
Quote:
|
1 Attachment(s)
am facut si yo ceva rpd...doar ca sa nu va refuz :D ... nu vreau sa imi criticatzi \"opera\" stiu exact unde am gresit :) si ce nu am facut :) incercatzi sa nu ma bagatzi la battle...pt ca n`am nici o sansa :D
tot ce am facut la masina a fost sa maresc actualele spoilere si pragul si sa le modelez dupa roata :)...nimix mai mult...lipsa de timp....oricum cand ma intorc am o provocare pt voi :D |
BA da voi sunteti de groaza , ce mama dreaq ma , chiar nu intelegeti ?!??!
tng`ule .... nu mai merge pe sistemul ala cu o saptamana , curg asa mai , repede, ca nu stau sa fac o masina pe saptamana, mai citeste si tu regulile , iar tu wrc rulez, inainte sa imi zici sa-i \"sterg\" provocarea , daca te-ai gandii mai bine , ti-ai da seama ca poti foarte bine sa refuzi ... :roll: :roll: :roll: :roll: GOD ..... !!!! :roll: :roll: :roll: :roll: |
1 Attachment(s)
scuza-ma dragutza dar pe mine pana acum nu pre` m-a interesat rubrica asta si nu stiam care cum sta treaba.
ti-o fu greu sa explici putzin ? :roll: iata cu opera mea :arrow: |
man , makar o zi sa fie la provocare , k se apuka toata lumea sa faca provocari la 2 ore ... foarte nejustificate
ITI MULTUMESC ANTICIPAT !!! |
1 Attachment(s)
Am facut si yo...
Ce parere aveti? |
1 Attachment(s)
Admirati peisajul din insula BORA BORA
Admirati jantele Admirati faptul ca am scos usa cu totu :) Admirati masina cat se poate de ... nush =)) skip the fucking details :) cum ar fi nenorocitele alea de culori care nu mi-au iesit din urmatoarele motive Lucrat in graba Lucrat cu gandu ca plec Lucrat ... pe pana mea ... ca na fost lucrat ... i mean ... e neterminata .. but i have 2 go .. so .. pan`o termin pun varianta asta AM PLECAT !!!!!! LA CR !!!!!! V-AM PUPAT !!!!! ALOHA !!!!!!!!!!!! |
orikm , kre k akm se mai poate pune o provocare k ne plictisim ... sau o facem pe a lu alexutzzz ?
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:48. |
- Copyright 2026 4Tuning