![]() |
stiu ce inseamna si iti zic ca mai e inca unu al celor de la BKP racing team. Si pe linga asta mai au si un RS6 berlina.
|
6 Attachment(s)
acum :arrow: Mercedes Benz ML Brabus B10 :evil:
|
l`am vazut de multe ori in cta..e de cativa ani ....sper k e acelasi pe kre il stiu..oricum..e tare masina..si motoru se aude bine :D
|
eu zic ca acela tre sa fie ...spus de tine ....ca doar nu aveti in Ct mai mult de un Brabus B 10 :twisted:
|
Fara poze am vazut ultimul model de ML Brabus in OMV baneasa .
P.S Scuze pentru posturile consecutive de mai sus...a mers netul exagerat de prost |
10 Attachment(s)
un mustang cu niste aerisiri fake putin mai special si un boxter funny :twisted:
|
5 Attachment(s)
o alfa 156 GTA modelul vechi ...cu niste spite :twisted:
|
9 Attachment(s)
M6 !!!!!!! capota integral din carbon . oglinzi din cine stie ce ...
si pe dedesupt ce se vede ? :lol: :twisted: |
8 Attachment(s)
2 saboti de frana pe roata ...de 19 ...super aliaj .....si era gravat ceva pe ele de genu sarcina maxima ... :evil:
|
8 Attachment(s)
:arrow:
|
super tare :D
iai facut si o sedinta foto :P |
sincer ...tinand cont ca dupa mine M6 este mai rar poate decat gallardo ....si alte avioane scumpe ......am zis wtf .....tot sunt acolo ... :wink:
|
pai..ma lamuresti si pe mine...ce se vede dedesubt?k yo nu`mi dau seama :oops:
ce noroc ai k ai prins masina..si ai si tat mult pe langa ea.. p.s.u ai intrat sub masina k sa faci pozele alea? :lol: |
Re:
Quote:
totusi.. traim in romania :) |
4 Attachment(s)
mike :D nu am intrat sub masina ...am un tel mic si nici macar nu am bagat mana sub masina ....
in fine ce se vede sub masina este diferentialul care este urias :lol: am zis initial ca ii atarna cutia de viteze pe jos :lol: :twisted: edit : cine doneaza un garaj pt un M6 ? :lol: cum poate sa o tina acolo afara ? :roll: |
am vazut acum pe la tv...ca si victoras iacob are un m6 negru :D
ala cu m6 visiniu nu a mai avut bani de garaj..sau poate vrea sa vada lumea k are m6 :D |
4 Attachment(s)
cel mai mic motor de pe A8 :roll: :lol: :evil:
|
w12... :shock: :shock: e prea tare :lol: oare ce consum are in traficul din buc?? :lol: :lol:
|
cred ca minim 35 in ora de varf ....
consum specificat de fabrica este 22 l in oras .... :lol: |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
mai sil da ai o bafta cu masinile astea ia ca de acu merg dupa tine sa vad si eu ceva frumos...daca ai avea si tu un tel tare...da meritzi unu facem keta noi astia de pe 4tuning ca sa vedem pozele calumea...in orice caz eu nu am vaz pana acum aceste exponate in bucuresti... :shock: |
ar fi mai bine sa`si cumpere un aparat foto digital...si un memory card cat mai mare...plus sa aiba mereu la el multe baterii...sau mai bine..sa ia o camara de filmat... :lol:
|
ce aveti mah cu telefonu meu aaaa :x :lol:
are numai 70 de gr .....ce perf vreti la banii care iam dat pe el :oops: :? in legatura cu cheta : sunt intru totul de acord :wink: :lol: |
faine masini mai ales bmw-u asta ultimu.....verry cool :shock:
|
3 Attachment(s)
un rx8 frumos
|
misto RX 8
stiam masina mai demult tipu sta la eroilor..... |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
btw, inca o chestie
cand mai faceti poza , la ceva .. mai inedit asa .. . si nu numai puneti-va un TAG ceva pe poza, care sa arate ca poza e facuta de voi , nu de alta , dar .. mai devreme sau mai tarziu o sa va treziti .. din greseala .. pe alte forumuri .. vazand cum ... ilustrii necunoscuti ... folosesc poza facuta de voi , spunand ca e facuta de ei si bla bla si nu e tocmai frumos .. e doar o sugestie .. |
Lotus Omega este unul in Baia Mare 3200 cmc cred ca , 377 hp numere mm
|
P.S. Este a unui prieten , pot sa pun si poze, o sa-l caut sa adaug ceva poze pt ca este o raritate masina.
|
Am vazut masina acum cateva minute in Craiova :D si... pot spune ca e SUPERBA!!! Pozele nu sunt facute de mine, sunt luate din galeria foto a site-ului.
https://www.4tuning.ro/gal/albums/use...l_IM009016.JPG https://www.4tuning.ro/gal/albums/use...l_IM009012.JPG https://www.4tuning.ro/gal/albums/use...l_IM009010.JPG https://www.4tuning.ro/gal/albums/use...l_IM009008.JPG |
cumva nou grand cheroky ? sau este modelu vechi ? nr de italia ..hmmm
super intradevar :evil: il cunoaste careva pe boss ? sa ne spuna si noua mai multe detalii despre masina , poate ceva motor ? |
Am uitat sa specific ca masina nu e \"tare\", da' arata tare :) Exteriorul este superb! Sunetul... :twisted: de asemenea.
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
btw cherokee :D :D:D:D got u my brother :D |
imi dadusem seama in final ...my mistake
cei din zona accea sa vada dk poate sa ii un interviu :wink: |
La volan era un tip la vreo 45-50 de ani, maaaare, frate :lol: Si flaviutza cica a fost cu masina asta pana la Satu Mare :lol:
|
Re:
Quote:
vai ce \"yesterday\" esti :D:D:D |
inseamna ca acea persoana nu are idealuri mari gabi :lol: :lol: :lol:
suntem OT !!! :wink: :lol: |
| All times are GMT +2. The time now is 22:39. |
- Copyright 2026 4Tuning