![]() |
Re:
Quote:
oricum ar fi: cu voi femeile nu o putem scoate la capat :) |
Re:
Quote:
o mica editare :)) |
:lol: bv psycho,tare omu'
cat despre femei....cam are dreptate si mustang,deci femeia daca azi primeste 3 mere (am dat un nr ca exemplu),maine vrea 4,poimaine 5...si tot asa |
in cateva zile dai faliment :D
|
o discutie :
mesaj la ea : mie mi-e dor de un prieten f bun al meu....se stie el! (in continuare se va numi X) jugarugabi : si eu ce sa fac, ma rog ? X : sa freci duda!! jugarugabi: mhm...bine...ce daca ti-e dor de mine ? ca eu vb serios...da' vad ca tu o iei in gluma jugarugabi: si gata ca nu am chef sa imi spal rufele cu tine acum ! X : vai tu ce fitze am capatat in ultimul juma de an.Tu ai spus sa mai vb si cu tine.Ce e asa rau dak mi-era dor de cineva?Nu trebuia sa te simti dak nu vroiai!!Dar cred k am facut f rau...u nu esti gabi pe care il stiu eu... pa!! jugarugabi: adica cum eram inainte??? fraierul de acu 6 luni pe care l-ai jucat cum ai vrut TU pe degete ? jugarugabi: hai gata jugarugabi: PUNCT jugarugabi: adio si n-am cuvinte ---------- bineinteles...ignoreul de rigoare ------------------------ |
obs ca am lansat o moda cu copy/paste -ul ata de pe messenger :lol:
|
ce coincidenta :D aseara am avut si eu parte de o discutie de genu asta ;)) ;));))
|
me 2....
it's strange........don't u see dead people? :lol: |
ie...sexy rau :) noi \"ie\" frati...am mai marit familia brain...l-am luat si pe golf in familie :)
|
bai dar ce iepuri erau parintii nostri
:P |
am nevoie de parerea unei fete intr`o ... intamplare care s`a petrecut zilele trecute la munte .. povestea incepe asa .. am fost la munte cu nishte amici .. fara tovarasha mea cu o tipa .. care mai de mult mi`a fost ( fosta ) ... prietena .. asa .. in fine tipa credea k i`a pus dumnezeu mana in cap k merge cu mine la munte si ... era super fericita .. dar spre dezamagirea ei .. eu mi`am mai luat un alt prieten la munte cu mine .. si iei nu i`a picat tocmai bine .. in fine .. treaba e urmatoarea .. prietena mea zice k nu am facut bine ce am facut .. ea a incercat sa traga de mine sa facem amor sex dragoste perversiuni sexuale .. spuneti`le voi cum vretzi dar ... io nu o inghit p ea k e scarboasa .. daca era alta nu o iertam ... in fine treaba e k m`am matolit in prima seara si nu a putut sa faca nimik .. k eram cingo ..
a 2`a seara ... binen`teles k nu am mai dormit in pat cu ea k shtiam ce vroia sa faca si .. vezi doamne fel si fel de motive am bagat k sa nu dorm cu ea... .. ba k imi place salteaua amicului asta al meu ... k ... e tare bah k pewla mea .. in fine ideeaa e k am dormit singur ... si pe la vre`o 3 cred ma trezesk cu ea peste mine ... si hop sa`mi bage mana in pantaloni hop sa traga de mine io nimik .. ma intork pe partea ce`alalta .. trage ea ce trage de mine se baga cu curu`n mine .. da io nimik .. in fine intr`un final n`am mai rezistat si .. nu nu am facut ce credetzi voi .. ci .. m`am dus la baie si am aflat cat de RECE poate sa fie apa de munte al ora 4 dimineatza cand o dai pe OO ... si ele din cum sunt OO se fac ... cam atat de mici oo de la apa .. in fine .. treaba e k m`am intors si m`am culkcat nu i`am dat nici o shansa ... acum de dimineatza m`am schimbat in fatza ei si plm .. fara nici o apasare ... ideea mea a fost urmatoarea ... i`am dat de inteles k nu are nici o shansa ..si .. k , cam asta a pierdut ( cand m`am schimbat acolo ) ... dar tovarasha mea a spus altceva .. k trebuia sa ii zic sa plece din camera si sa se dea jos din pat cum statea ea asa cu mine si cica ar fii ranit`o si mai mult .. dar mie unu mi s`a parut mai rau ... sa shtiu k am ceva .. langa mine .la care .. pot sa ma intind .. da de fapt nu ajuung ... mie mi se pare mai nasol asa ... ideeaa e k ... dinspre partea mea .. da puneti`va fiecare in urmatoarea pozitie .. ajungi in pat langa o fata ... incerci sa faci si tuh ceva ... ea iti intoarce curu ..tu mai incerci ea nimik se culca indiferenta .. apoi dimineatza .. se schimba in fatza ta .. asa fara nici o remushcare .. k sa iti faca in ciuda ..e rau .... io asa am gandit ... de aceeeaa vreau si eu parerea unei fete ... chiar si a baietziilor voi ce ati fii facut .. ?!?! ps. daca nu era ea poate ash fii facut`o dar ... am ajuns la bushteni dupa 6 ore de mers .. ea nu s`a spalat s`a culcat asa .. paru ii mirosea a transpiratzie si a fum de tzigara ... ii miroasea gura mai ceva k , nishte oo transpirate .. ( baietzii shtiu ) :)) ... si multe alte d`asta ... are cred k vre`o 80 si ceva de kg .. e mai plina k mine si multe alte defecte .. poate daca era vre`o tipa ok .. spalata si ingrijita poate poate ... |
Bine ai facut, nu inteleg de ce mai ceri ... pareri ..
Iar tu ... ai facut mai bine decat zicea tovarasha ta, a durut mai mult asa ,. zic eu .. |
Re:
Quote:
|
ai fost prea finut
adica si matahala si vaca? nush nu avea mancarimi de la jeg frate? ihhhh ce scarbos eu ii ziceam in fata \"ce crezi fa ca te ating sa ma murdaresc sau sa apuc vreo boala? iesi dracu d'aci\" cat despre kg depinde cum erau proportionate chiar asa urata era? ihhh ceva genn gaura neagra a fost asta cu tine ma nu le mai lasa in apropierea ta adica daca vedeti o femeie nespalata fugiti fratilor |
Re:
Quote:
femeia : o fiintza gingasa .. ( ce urat gandeam ) ok .. foarte curata .. cu foarte bune maniere iubitoare , in stare sa iti fie mama , prietena , iubita , menajera etc dar ... cu timpul s`a schimbat si totushi .. o femeie nu ar trebui sa fie mereu curata .. sa miroasa a parfum .. sau daca nu a parfum macar a curat ( a ariel bonux tide omo etc .. :) ) ... nuh ... dar nuhh ... k sa nu mai vorbim k o femeie care se ingrijeshte se respekta pe sine ... ia intreaba cati dintre baietzi se intork dupa o tipa atunci cand trece pe langa ei .. hmmm sa zicem k multzi dar mai multzi se intork dupa o tipa care miroase a parfum .. sa ii miroasa parfumul ... iti spun io k nu rezista nici unu .. si toti il inspira ... asa k ... de la una nespalata ce vrei ??!? |
sa se spele ca mi se pune mucu pe ea :lol:
|
Re:
Quote:
|
Schimbam un pic subiectul daca permiteti ...
Trebuie sa iau o decizie .. cred .. am doua variante , deci , sunt cu o tipa de 3 luni si ceva de zile .. si .. problema sta in felul urmator , ea s-a atasat .. de mine .. iar eu de ea .. nu prea .. foarte ciudat , e .. super .. ofera tot ce se poate oferii , e scumpa , dulce , intelegatoare , putin geloasa, bruneta cum imi plac mie , si tot asa , si totusi , nu REUSESC sa ma atasez ... de ea .. sa .. pun suflet cu alte cuvinte, so .. cu sau fara voia mea , ma comport relativ urat cu ea .. gen , ignore , ma vad cu ea f rar, de f mult ori ... mint ca .. fac cine stie ce chestii cand de fapt mi-e lene sa ma duc s-o vad si etc etc . si ... nu stiu ce sa fac .. ma gandeam ca diseara cand ne vedem .. sa-i zic .. pa .. pentru ca .. merita ceva MULT mai bun , decat ce-i ofer eu .. mai nimic adica , ori sa .. incerc .. sa pun suflet si etc, ca .. merita .. chiar nu stiu ce e de facut , mi-e tarsha sa pun suflet , ultima oara cand am pus , n-a iesit tocmai bine , si d`asta imi e sa nu ma ard din nou ... : / so ? ceva sfaturi ? please ? |
frate ... sincer sa fiu... daca zici ca gagica tine la tine ar trebui sa o mai tii putin...
da' apare factorul surpriza : daca zici ca nu reusesti sa simti ceva pentru ea... just let it go...deh...asa ma comport si eu o intrebare : ce spun creieru & sufletul tau? si care predomina ? |
Ma...poate cu timpu' o sa incepi sa te atasezi de ea... se mai intampla... dar nu stiu ce sa zic, tu stii mai bine cum e de cuviinta sa faci...daca iti place si etc. incearca sa te atasezi (iesi cu ea etc.)...
Gandeste-te k tu tre' sa iei decizia, noi iti dam sfaturi... |
Re:
Quote:
pe de alta parte , creierul imi zice s-o las, pentru ca .. frate .. nu o merit , si nu-mi place sa ranesc , si .. de aici ar venii .. just let it go .. pe de alta parte .. : / nush .. parca as vrea sa tzin la ea .. si totusi .. nu .. pentru nush cat ar dura .. sau daca as face-o ! .. : / e aiurea rau de tot .. |
well...damm....that's hard...uite k ai ajuns la o rascruce.....si nu ti-e prea bine...pt k....iti pasa de ea....dar..ti-e frica.....problema e k niciodata nu vom inceta sa ne ardem...ar trebui sa stai de vorba cu ea..si sa-i explici unele lucruri..itnre voi nu trebuie sa existe nimik tabu.....sa vorbiti orice...si dupa ce vorbesti cu ea...mai vezi...daca ea saraca chiar merita..si nu prea crezi k daca vei fi mai atent cu ea,ea va schimba foaia si va fi si ea....cum esti tu acum....atunci poate ar fi bine sa te implici mai mult.....stii...e frumos sa ai pe cineva langa tine....nu-i da papucii asta seara.....sau ai putea sa incerci..k sa vezi cum reactioneaza....
ps:nu e k nu reusesti sa te atasezi de ea....refuzi sa crezi acest lucru..pt k atunci cand deja ai inceput sa tii la ea...e inevitabil.... ps2:nush daca intelegi ceva din ce am scris...dar ma rog...daca nu intelegi....just say...si vad ce pot sa clarific....eu inca sunt chiaun si numai eu cred k stiu ce vreau sa zic.... :roll: |
Re:
Quote:
pareri....ce sa faci? asta nu cred ca prea putem sa iti zicem noi...sorry dar sincer cred ca asta e decizia ta....noi putem sa iti oferim variante...dar nu sa decidem in locul tau.......sau cel putin eu ma gandesc...dar nu stiu ce sa iti zik...m-am apucat sa scriu unele pareri...dar am citit si eu si mi-am dat seama ca numa mai rau te fak daca postez asa...adika in loc sa te lamuresc te aiuresc mai rau.... :| parerea mea...fa ce simti |
fratzioare...eu am fost exact da exact ca tine cu o fata...si acum imi vine greatza cand ma gandesc cat de marlan si nenorocit am fost...stiu cum este cand nu potzi sa te atashezi de cineva...stiu perfect...este o kestie care te face sa te simtzi bine dar pe de alta parte esti constient ca faci rau!!!
ce sa iti zic...mai bine vb cu ea si zii PA decat sa se ajunga mai departe si sa se stinga si mai rau...dar vei vedea paradox de paradox cum eu am patzit-o...adica vei vedea ca dupa ce te despartzi de ea vei vedea ca iti lipseshte kiar daca in relatzia ta cu ea....nu prea te interesa... eu zic ca e mai bine sa zici NU MAI MERGE acum decat sa afle ea de pe la altzi...sa isi faca sperantze mai mari decat le are si alte treburi... o sa vezi ca totul o sa fie bine...o sa te simtzi prost rau de tot cand ii vei spune ei ca nu mai vrei...dar e mai bine asa... eu zic ca este o dezordine in sentimentele tale...si nu esti conshtient de iubirea ei...sau poate mai tzii la altcineva...o rel anterioara...sau o simpla fata de pe strada...asa mi s-a intamplat si mie...si la mai multzi deci nu esti singurul...eu zic sa ii zici NU si cu asta basta...si sa fitzi amici in continuare ptr ca daca nici amici nu vetzi mai fi atunci se va inkide in ea si vetzi ajunge la alte dushmanii si kestii care nu va plac la nici unul dintre voi...nu sa fitzi 2 necunoscutzi :wink: |
baaaa santoase
u tii la fata asta.ia-o logic daca te durea-n chistoc de ea,nu ne mai cereai noua sfatul din moment ce nu vrei ca ea sa sufere,io-ti sugerez sa-i dai \"verde\" cu toate ca o parte din tine te retine de la acest lucru,am dreptate? |
DA !
bagamiash ... : / e greu .. bai .. e prea dulce ca s-o ranesc , si eu ma gandesc asa ! de ce .. : / sa .. trag de chestia asta , daca .. o sa fie la fel . .si ea .. :( o sa puna suflet , si eu .. era sa zic eu ce .. mai bine o las diseara si cu asta b`asta :( la 7 ne vedem , adica intr-o ora :( later edit : nu , gata , am decis .. n-are rost .. |
Re:
Quote:
i-am raspuns ca nu poate face asta sub nici o forma ca nu depinde de ea... si i-am explicat ca o sa ii ranesc inima... culmea a inteles... si s-a terminat toata chestia...din ce am inteles de la o amica buna d'a ei...a plans 2 saptamani incontinuu... m-am simtit ca un coor, da' probabil ca ma simteam si mai rau daca eram de acord cu propunerea ei... sfatul meu : daca sufletu' nu participa : nu are rost...pentru ca dai cu ea \"de pamant\" amagind-o... probabil nu asta e raspunsul pe care ti l-ai fi dorit...da' spun parerea mea sincera...no hard feelings ! |
Da mai ,asa fac ..
n-are rost sa .. prelungesc .. toata treaba , :( sper sa inteleaga... am fost \"ranit\" si stiu cum e , ori ea .. nu merita chestia asta ,deci . .mai bine acum .. dupa 3 luni decat .. peste inca .. 4 .. or .. sumthing .. : / nu ? :? |
Re:
Quote:
eu am plecat...nu de alta da acum 5 minute trebuie sa ma intalnesc cu cineva :lol: :lol: |
santos tata........u acuma esti in pom rau de tot......bai frate
incearca altfel.du-te in seara asta,si incearca s-o cunosti,sa vezi prin ea.si ne spui ce s-a intamplat.daca reusesti,io zic sa nu ii dai flit daca nu reusesti,cel mai bine pt toata lumea e sa va despartiti |
O relatie se bazeaza pe incredere....nu o poti minti cum ai mintit-o pana acum, pentru ca va afla si va suferi mult mai rau decat ce o sa fie daca ii dai \"verde\"(cum spunea fratele nostru brainu')
nu continua...it's useless ! stii tu chestia asta : daca iti spune ca nu vrea sa iti dea drumu, se da replica asta : \"daca ma iubesti, o sa imi dai drumul...poate ca alta data o sa fie in alt fel...\" la mine tine in ultima vreme... cand simt ca tipa pune suflet ii dau papucii...nesimtirea mea e ca : nu ii spun si motivul adevarat pentru ca deobicei nu intreaba ! |
Azi m-a sunat, deja nu mai rezista , si mi se pare normal , eu sunt buba , in 3 luni , ne-am intalnit de prea putine ori , plm , si tot asa , mi-a zis ca ne vedem prea rar , ca vrea sa ne vedem mai des, si cand ne vedem sa facem si ... alte lucruri .. si tot asa , nu mai tine ..
si n-as vrea sa afle , ca . .eu de fapt .. aseara eram la pitesti cand ea credea ca dorm si .. inca N faze de genul asta : / ... Sper sa am taria sa i`o zic in fatza, in orice caz n`o sa apelez la nimeni altcineva s`o faca pentru mine .. wish me luck si ms mult de tot ptr sfaturi .. |
succes
si.....fii bland frate,ca cine stie.....\"roata morii se-nvarteste...\" |
NU-s genul ..
anyway , o sa va ce simt .. pe moment , atunci cand o sa fim face 2 face si .. ata ete, ce-o fi o fii , ms ptr tot , am fugeat |
santoase nu mai gandi atat ac ma ard ca nuu..... traieste acummmm maine o sa vezi ce se intampla; te arde da-o in ma-sa arde-o si tu pe ea iubeste azi chiar daca maine vei ura...... ce ar fi o zi insorita daca toate ar fi la fel?
|
Mda , prea tarziu , ne-am despartit , nu mi-ai luat nici o palma , a plans nitzel , a inteles , a acceptat .. si .. pana acum .. nici un telefon / nici un sms ..
so .. plm , cred ca e bine .. n-am mai facut chestia asta pana acum , oricum , consider ca am facut o miscare buna , n-avea rost s`o mai chinui , plm , in 3 luni n-am reusit sa tzin prea mult la ea , nu cred ca reuseam acum ... am alte chestii in cap Oricum , ms de sfaturi baieti ;) Va salut |
mmmmmmmmmmm
frate..mi-e sa nu te apuce resentimentele...... |
Re:
Quote:
eu asa am patzit m-au apucat sentimentele dupa ce ne-am despartzit kiar daca ptr mine in timp ce eram cu ea nu prea insemna mult ptr me...dar cand ne-am despartzit parca numai pe ea o aveam in cap...suna straniu dar adevarat...! :wink: |
straniu?frate dar u minimizat oarecum situatia......este ciudat rau de tot
exact ca si dragostea.e singurul sentiment la care daca ma gandesc mi se face pielea de gaina.de ce?pt ca e prea placut,si ma gandesc la momentele de dupa cand.......devine scumpa pofta de viata |
Re:
Quote:
in fine , depinde de foarte multe ... chestii .. |
| All times are GMT +2. The time now is 20:23. |
- Copyright 2026 4Tuning