![]() |
Re: ...M 3 vs. Supra...!!!
Nu mi-as lua o supra nici daca ar prinde 200 km/h in 100 de m. Tot la BMW raman. Nu imi plac masinile japoneze absolut deloc. Raman la nemti.
|
Quote:
|
Quote:
|
https://www.youtube.com/watch?v=fKdp7...eature=related Diferenta de 1 litru si 80 de cai 8-|
si inca unul https://www.youtube.com/watch?v=aRwZP...eature=related |
aleg bmw-ul :D supra stock nu e o alegere inspirata
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Supra are mai putini HP stock decat BMW'ul, dar acum intervine si raportul putere/greutate, Supra este o masina destul de usoara, si puternica in aceelasi timp, BMW'ul fiind mai greu dar mult mai puternic decat Supra stock, deci sunt cam egale, dar avand in vedere Generatia in care a fost fabricat Supra, no doubt Supra. |
Quote:
Daca esti genul care prefera o masina noua puternica si la moda, nu se gandeste la modificari sau performante extreme sau nu il deranjeaza faptul ca masina lui se pierde printre celelalte masini, un M3 E46 de exemplu este o alegere MULT mai buna. |
Quote:
|
Quote:
o sa imi iau masina de mers la piata Toyota Supra,cea mai tare masina este Toyota Supra,cea mai performanta masina este Toyota Supra,cea mai reusita masina din lume este Toyota Supra,eu zic sa ne luam toti Toyota Supra ca iti place tie !!! tare sunt curios ce masina ai tu daca 1000 d euro ti se pare o suma "infima" ! iar comparatia ta intre o masina japoneza si una europeana este penibila avand in vedere ca tu traiesti in Romania si nu iti permiti o Toyota Supra !!!pentru o Supra numai sa iesi in fiecare Weekend lunar cheltui 1000 d euro pe benzina (ceea ce este la tine o suma infima" !!! prietene tare sunt curios ce masina conduci tu si daca tu chiar conduci o Toyota Supra ... cate zile din 7 mergi cu ea !!! si cate performante ridicate ai tu la masina,si mai ales cate sume "infime" ai investit tu in ea !!! te rog sa ne luminezi ! |
Quote:
Tin minte anul trecut cand s-a tot luat la intrecere cu on Integra Type-R si i s-au aprins o gramada de becuri in bord la E46 si atunci l-a vandut. Sa nu spun ca a sunat sa isi schimbe gumele la masina si cei de la reprezentanta au cerut 700€ pe cauciuc, sa schimbe placutele de frana 500€, bec de far Xenon 250€/buc... Asa ca hai sa nu mai vorbim din auzite si sa ne limitam la ce cunoastem ;) |
Quote:
Nu cred ca persoanele care-si duc masinile in peste 400 cai se duc la piata cu ele. |
Quote:
P.S Recunosc inca odata ca imi place BMW in general dar cred ca mi-am sustinut parerea si cu argumente... P.S.2: si o mica comparatie stock vs stock chiar daca Supra se pare ca a castiagat M3-ul s-a tinut destul de aproape:https://www.youtube.com/watch?v=c2G8VN5gx4g |
Quote:
|
Quote:
Si filmuletul tau cu M3-ul din punctul meu de vedere :-) https://www.youtube.com/watch?v=gLT4F9keCNU |
fimuletul meu preferat: https://www.youtube.com/watch?v=ZgMR9OVEDIY :lol:
|
Si filmuletul tau cu M3-ul din punctul meu de vedere :-)
https://www.youtube.com/watch?v=gLT4F9keCNU[/QUOTE] :peace::peace::peace::peace::peace: Dap...despre asta vorbeam..asa da distractie nu linutze si autostrazi..OMG cum poate sa sune:rockon::cry2: |
1 Attachment(s)
Tema pozei era AvP :-)
|
Quote:
iar restul post-ului tau e ... trist :| |
Intr-un BMW M3 pari mai "om serios" decat intr-o supra. Dupa o anumita varsta vine vremea sa te lasi de NFS iar M3-ul ramane o masina clasica indiferent de generatie.
Trebuie sa recunosc ca acum 10 ani supra era masina mea preferata. |
Quote:
|
Quote:
|
Deci... sa ne intelegem!
Care e mai tare??? :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: |
Quote:
|
Quote:
|
eu nu cred, sigur se mai gasesc argumente pro si contra, hai sa mai stam un pic... ai sa vezi...;)
|
Quote:
|
Quote:
|
https://www.youtube.com/watch?v=fKdp78K0Gjk
Asta ca sa vedeti ce poate M3 in fata la o supra.Multi nici nu au vazut o supra in realitate si mai ziceti k e praf pe langa un M3.La ce e mai bun m3(la mers cu spatele).Am avut o supra si un amic de al meu aveam un m3 de asta.Si la stabilitate si de pe loc il rupeam+suprele cam au o varsta inaintata de acuma si nu sunt multe masini sa tina pasu cu ele!! |
Quote:
Nu cred ca cineva crede cu adevarat ca o Supra e praf pe langa un M3, nici macar in Romania. A fost o discutie mai mult preferata mea contra preferatei tale. Stock vs stock nu cred ca una dintre ele este mult mai "tare" decat cealalta. Ma refer la modele din perioade apropiate. Dar modificata vs modificata, M3 din orice an, este din alt film. Am fost surprins pe Supraforums, sa vad cati proprietari de M3 E46, M3 E90 trecusera la Supra, pentru niste capabilitati extreme. |
Quote:
|
Re: M3 versus Supra
Din punctul meu de vedere...Supra este "regina" neincoronata a japoniei alaturi de "regele" Skyline...deci as merge pe Asia fara indoiala.
Ideea este ca...Supra, in viziunea mea este o masina de fuga si de turatii inalte...si cam atat, pe cand bmw-ul....desi anosta ca dracu....ofera cam acelasi lucru ca si supra numai ca iti mai da si o portie de relaxare...nu stiu cum sa o pun prea bine in cuvinte. Sa o pun altfel...Supra este masina perfecta pentru cei ce vor distractie...iar bmw-ul pentru cei ce vor distractie dar sa si duca copiii la scoala cu ea. Deci...cum nu am copii...Japan pawah!!! :peace: |
Quote:
La partea modificata, cred ca ambele masini isi pastreaza potentialul de uz zilnic din cauza calitatii constructiei. Supra este o masina supraconstruita din anii 90', cand nu exista mentalitatea, hai sa mai taiem din costuri, iar BMW....este BMW la urma zilei, fie ca ne place sau nu. Diferenta dintre ele este modul in care masinile pot asimila cresterile de putere serioase. Supra foarte usor, trenul de rulare, motorul, transmisia, aerodinamica parca sunt facute pentru asta. La BMW mai dificil, calitatea masinii este extraordinara dar componentele ei nu sunt atat de dornice de puteri mari si necesita mult mai multa munca, iar in final nu va fi niciodata mai rapid decat o Supra, daca se merge spre extrem. Daca Nissan GT-R este incontestabil regina masinilor japoneze stock, Supra este de mult timp regina masinilor japoneze modificate. |
Quote:
O chestie...cautati pe YT...Supra versus x masina...si apoi cautati M3 versus x masina....si sa imi spuneti diferenta dintre senzatiile traite la fiecare masina....Mie unul, Supra imi pune acel mic zambet in coltul gurii cand o vad cum accelereaza...pe cand la bmw...well...it`a just another big fat bmw. |
1 Attachment(s)
Quote:
|
Supra de acum are motor de BMW, cum au ajuns japonezii sa facă o asa blasfemie, nu ca ar fii un motor prost, doar ca nu mai înseamnă ce trebuia sa fie.. Asa ca supra vs M3, a devenit BMW vs BMW, globalizarea asa..
|
Super combinatie motor puternic in masina usoara, merita condusa o data o supra.
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:09. |
- Copyright 2026 4Tuning