Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Baia-Mare (https://forum.4tuning.ro/439-baia.html)
-   -   Accidente Baia Mare (https://forum.4tuning.ro/439-baia/56659-accidente-baia.html)

robbyxX23 26-08-08 21:57

Re: Accidente Baia Mare

mai era unu asemanator acum cateva saptamani in curte la Dacia Service

Brabus 26-08-08 23:03

4 Attachment(s)
salutare
citeva poze la iesirea din seini, asta vara. a intrat intr-o carutza (nu vom scapa in veci de ele) si s-a rasturnat. ziceau ca a murit ceva "colorat" din carutza. aaa, si calu', pacat de cal.
o seara faina

cristiano304 26-08-08 23:11

(nu vom scapa in veci de ele)

:xai dreaptatte nush cand scapam de ele si eu era sa o patesc..mergeu pe drum era intuneric si nici o lumina nimic reflectorizan mare mare noroc au avut nu a fost mult sai spulber:x:???:

T@m@ngo 26-08-08 23:40

Astazi am fost la apa, pe drumul dintre seini si apa plin de carutza, parca ar fi fost ceva reuniune de carutze, am numarat pe lejer vreo 10

cristiano304 27-08-08 14:31

1 Attachment(s)
mai vin azi cu unu tot in baia sprie spre directia bm din cate sa povestit a adormit a intrat pe contrases a dat intr-un cap de pod a rupt un gard sa dat peste cap si a iesit pe carosabil :shock:si zicea paza de acolo k pasageru din dreapta a zburat din masina afara cazand pe carosabil:shock:

ovix 27-08-08 16:29

2 Attachment(s)
vin si eu azi cu 2 poze de pe bd. bucuresti langa Autobari

Soche 27-08-08 23:41

Quote:

Originally Posted by robbyxX23 (Post 1712725)
am vazut azi dimineata, inainte de urcarea pe Dura, chiar langa drumul ce duce spre Atp exodus, un Peugeot(nu stiu ce model.. cred ca 407) iesit de pe drum prin zona verde.. tot spart (a doborat si stalpu de la ATP. Nu am apucat sa fac poza, iar cand am venit inapoi nu mai era masina acolo. :???:

Da peugeotul e al unui prieten... grav accidentul, saracul abia dupa 2 zile si-a revenit din coma la reanimare, a scapat usor in comparatie cu masina... o sa-si revina dar masina e terminata, s-a intamplat in seara cand a fost furtuna aia urata de tot cu vijelie, a facut o acvapalanare, avea ceva viteza si a zburat in gard si panoul de la ATP :(

T@m@ngo 28-08-08 09:26

Bine k o sa sa-si revina, insanatosire grabnica

IonutzMFF 28-08-08 10:35

cam multe accidente in ultima perioada nu credeti??

adisoruc 28-08-08 12:23

Quote:

Originally Posted by Soche (Post 1719004)
Da peugeotul e al unui prieten... grav accidentul, saracul abia dupa 2 zile si-a revenit din coma la reanimare, a scapat usor in comparatie cu masina... o sa-si revina dar masina e terminata, s-a intamplat in seara cand a fost furtuna aia urata de tot cu vijelie, a facut o acvapalanare, avea ceva viteza si a zburat in gard si panoul de la ATP :(

de ce nu mentionezi ca era si rupt de beat, si politist!! numai ce iesise de la serviciu, iar legea spune ca un politist dupa terminarea programului trebuie sa ramana apt inca 24 de ore in caz de interventie. venea de la gold times, si de ce nu mai mentionezi ca din cauza unei fete s-a urcat baut la volan....

Soche 28-08-08 23:45

cu legea nu le am, dar despre bautura si faza cu prietena nu stiam, acuma aflu si eu de la tine.

robbyxX23 29-08-08 01:03

eu stiam ca venea dinspre Tautzii Magheraus ... da in fine, asha am auzit :-s tot din vorbe am auzit ca Paulyk de la noi de pe forum a fost si el implicat fiind in aceea masina.

bogo4all 29-08-08 08:22

Poti sa dai mai multe detalii legate de Paulyk ca asa stiu si eu de la o colega de-a lui ca a avut accident. Ms

adisoruc 29-08-08 12:10

pot sa confirm ca era cu paulyka, e ok, a avut noroc ca avea centura pusa, e doar zgariat, in rest ok!

robbyxX23 30-08-08 00:18

2 Attachment(s)
nici eu nu stiu mai multe date, doar am auzit ca a fost si el implicat.

ps. accindent .. nush pe la ce ora a avut loc(am vazut masina acolo) langa spalatoria Lux pe Bld. Independentei un Golf3 alb cu numere de Italia.. poze urmeaza sa scot de pe telefon.

#edit: poze

Soche 30-08-08 03:03

Carosabil umed... Normal, toti o calca pe ploaie pana sar pistoanele prin capota si numa se trezesc in pomi si in stalpi... Acuma seara am facut si eu o plimbare pana in oras si am luat cateva beltii si mi-a cam fugit masina desi aveam doar 60 dar te trage urat de tot la ce acumulari se fac pe drumurile noastre. Asa ca nu e de mirare ca isi sparg masinile. Apropo, accidentu asta cred ca s-a intamplat dupa orele 9-10 ca in jur de 8:30 - 9:00 am fost eu prin oras si nu era golful acolo.

IonutzMFF 30-08-08 04:25

Cei mai periculosi sunt tzarani astia ''europenizati'' cu masinile lor cumparata dupa ce au vandut nu stiu cate kile de capsuni si vin in romania si se dau ''jmecheri'' ....Mi sa intamplat asta seara , veneam pe independentei in sus si la semaforul de la RFN era verde pentru mine , mai erau vreo 8 secunde , nu am calcat'o presimtind ceva ..cand deodata , un ''capsunar'' vine cu ceva bmw seria 5 din stanga trece pe rosu si imi taie calea , pun frana brusca ca mi'am sarit pungile din spate pina in fata si ma iau dupa el .O ia prin parcare pe la kaufland si se opreste la iesire de catre spital ...m'am dat jos la el , cik sa il scuz ca venise de la nunta ,era rupt de beat , si sotia lui nu poate conduce ca e obosita etc ...tzaranii astia sunt cei mai periculosi , nu stiu ce se cred dar la urmatoare confruntare sigur nu'l vad bine pe ala ...ca deja sunt prea multi si prea multe figuri

Brabus 30-08-08 10:38

Quote:

Originally Posted by IonutzMFF (Post 1723009)
Cei mai periculosi sunt tzarani astia ''europenizati'' cu masinile lor cumparata dupa ce au vandut nu stiu cate kile de capsuni si vin in romania si se dau ''jmecheri'' ....Mi sa intamplat asta seara , veneam pe independentei in sus si la semaforul de la RFN era verde pentru mine , mai erau vreo 8 secunde , nu am calcat'o presimtind ceva ..cand deodata , un ''capsunar'' vine cu ceva bmw seria 5 din stanga trece pe rosu si imi taie calea , pun frana brusca ca mi'am sarit pungile din spate pina in fata si ma iau dupa el .O ia prin parcare pe la kaufland si se opreste la iesire de catre spital ...m'am dat jos la el , cik sa il scuz ca venise de la nunta ,era rupt de beat , si sotia lui nu poate conduce ca e obosita etc ...tzaranii astia sunt cei mai periculosi , nu stiu ce se cred dar la urmatoare confruntare sigur nu'l vad bine pe ala ...ca deja sunt prea multi si prea multe figuri

din pacate ai maaaare dreptate. unii au sarit direct din carutza in masina si acum sint piloti de curse. si ce e mai rau e ca majoritatea sint piloti pe niste epave de dincolo, pe care le auzi la fiecare curba ca le piriie planetarele si in orice clipa i-ar putea sari roata.
norocul tau ca le ai cu condusu' si mai anticipezi in trafic, ca altfel puneai acum poze pe site - Doamne fereste.
sa auzim numai de bine!

ovix 30-08-08 11:51

Quote:

Originally Posted by Brabus (Post 1723191)
din pacate ai maaaare dreptate. unii au sarit direct din carutza in masina si acum sint piloti de curse. si ce e mai rau e ca majoritatea sint piloti pe niste epave de dincolo, pe care le auzi la fiecare curba ca le piriie planetarele si in orice clipa i-ar putea sari roata.
norocul tau ca le ai cu condusu' si mai anticipezi in trafic, ca altfel puneai acum poze pe site - Doamne fereste.
sa auzim numai de bine!

sau mai bine zis masini inchiriate si se dau smecheri de smecheri apoi trag tot anul sa isi inchirieze masini pe cand vin acasa! figurile sant in floare ca acolo nu ii baga nimeni in seama!

Soche 30-08-08 15:24

oho... e plina BM de oamenid e genul... Ce ma deranjeaza si mai tare sunt cei ce vorbesc la telefon in trafic. Eram la intersectia cu fosta vama de pe victoriei, un peugeot 307 SW semnalizeaza ca o ia catre dacia service si eu franez si dau sa trec pe langa sa merg in sus catre Unicu cand dintr-o data il vad ca intoarce de volan sa intre inapoi si el catre Unicu mai ca nu s-a bagat in mine. Cand ma uit telefonu la ureche. Am dat geamu jos si i-am zis vre-o 2-ua, tembelu dadea din umeri si scuze scuze :|

robbyxX23 30-08-08 20:52

tot timpul asa fac.. scuze scuze.. si daca dai in ei, tot tu esti de vina :x

ovix 01-09-08 18:59

Quote:

Originally Posted by robbyxX23 (Post 1724055)
tot timpul asa fac.. scuze scuze.. si daca dai in ei, tot tu esti de vina :x

bineeee maaaaa, da nu sti ca toti incearca sa se scoata!

robbyxX23 01-09-08 21:30

azi nu au mers semafoarele de pe traian si a avut loc un accindent minor ... un taxi renault nu stiu ce model a fost ca nu eram prea atent si nici nu prea il vedeam bine ... a lovit un ford fiesta albastru, poze nu am ca la ce aglomeratie a fost in intersectie ...

Payulik 03-09-08 16:43

salve nu sunt nici eu foarte bine dupa patanie. acum din spital scriu despre accident. pot sa spun ca o fo acvaplanare..... eu am avut rupt un intestin m-o operat... acuma e bine ca sunt cu bine ce sa zic drive safe doar atat

T@m@ngo 03-09-08 17:51

Payulik ai scapat sifonat din accident, dar bine ca ai scapat in viata.
Insanatosire grabnica!!!

3SGE 03-09-08 21:34

Quote:

Originally Posted by Payulik (Post 1730702)
salve nu sunt nici eu foarte bine dupa patanie. acum din spital scriu despre accident. pot sa spun ca o fo acvaplanare..... eu am avut rupt un intestin m-o operat... acuma e bine ca sunt cu bine ce sa zic drive safe doar atat

Insanatosire grabnica!

aleks 03-09-08 21:36

putina atentie la scris va rog, sa nu confundam forumul cu messengerul :)

IonutzMFF 04-09-08 01:02

Quote:

Originally Posted by Payulik (Post 1730702)

Insanatorie grabnica ...si pe viitor ai grija cu cine te urci in masina

Payulik 06-09-08 08:08

mersi mult tuturor

M I V E C 07-09-08 15:04

ceva detalii aveti despre accidentul de ieri in care a fost implicat Ford Focus ST MM**JMK cineva care a vazut accidentul spune ca motorul era la vreo 50m de masina. iar masina sparta complet.

Keisuke 07-09-08 15:35

Quote:

Originally Posted by M I V E C (ex.R M B) (Post 1737281)
ceva detalii aveti despre accidentul de ieri in care a fost implicat Ford Focus ST MM**JMK cineva care a vazut accidentul spune ca motorul era la vreo 50m de masina. iar masina sparta complet.

asta nu era focusul ala fain negru prima generatie ? :x

M I V E C 07-09-08 19:39

Quote:

Originally Posted by Keisuke (Post 1737352)
asta nu era focusul ala fain negru prima generatie ? :x

este ala negru, prima generatie, si vreau sa va zic ca am vazut poze de la locul accidentului, DOAMNE FERII ce peisaj urat. soferul nu este de loc bine.

Keisuke 07-09-08 20:57

Quote:

Originally Posted by M I V E C (ex.R M B) (Post 1737713)
este ala negru, prima generatie, si vreau sa va zic ca am vazut poze de la locul accidentului, DOAMNE FERII ce peisaj urat. soferul nu este de loc bine.

soferul era un el sau o ea?

Soche 07-09-08 21:35

Auleo ce pacat de Ford :| Soferita de obicei e o ea, e masina lui Andreea din cate stiu, dar am mai vazut si un baiat care conducea, banuiesc prietenul.

Apropo azi dimineata in jurul orei 6 o raba a trecut pe langa casa mea si a intrat in gardul urmatoarei si s-a oprit in garajul vecinului. A ras tot in cale. Se pare ca soferul a adormit la volan.

https://img99.imageshack.us/img99/204...3430wg6.th.jpghttps://img99.imageshack.us/img99/388...3437xi7.th.jpghttps://img233.imageshack.us/img233/1...3440ey1.th.jpg

robbyxX23 07-09-08 22:05

a capat cu bine soferul rabei? alte masini nu sunt avariate, victime ? etc ?

Soche 07-09-08 22:17

Nu am fost prezent, ca nu eram acasa am fost plecat cu o zi inainte si am ajuns doar azi in jurul orei 6 dar din cate am inteles doar raba e afectata si evident teritoriul vecinului. Alte masini nu au fost implicate iar soferul nu stiu.

IonutzMFF 09-09-08 14:41

Noutati in cazul accidentului din ferneziu cu motocicleta. Bmw'ul era inmatriculat in romania MM-xx-DOM avea numarul , un e46 negru cu 4 usi ....si posesorul avea toate actele in regula , deci nu a fost vorba de nici un fals in acte cum se credea

T@m@ngo 09-09-08 21:30

Ionutz sti toate astea dintr-o sursa credibila???

Keisuke 09-09-08 21:59

Quote:

Originally Posted by IonutzMFF (Post 1741924)
Noutati in cazul accidentului din ferneziu cu motocicleta. Bmw'ul era inmatriculat in romania MM-xx-DOM avea numarul , un e46 negru cu 4 usi ....si posesorul avea toate actele in regula , deci nu a fost vorba de nici un fals in acte cum se credea

si pentru cei care nu stiu de accident, ce s-a intamplat?

IonutzMFF 09-09-08 22:01

Quote:

Originally Posted by T@m@ngo (Post 1742679)
Ionutz sti toate astea dintr-o sursa credibila???

Eu consider ca proprietarul masinii si un sef de la rutiera sunt surse foarte credibile .am vazut actele proprietarului si permisul etc

All times are GMT +2. The time now is 06:30.

- Copyright 2026 4Tuning