![]() |
Re: caut logan!!!! =))
Man...mi-a placut masina ta aseara.....ai stat aproape de mine....si totusi ambreiajul imi patineaza, iar celelalte bube..nici nu le mai spun...
Sa facem rost de banuti sa terminam o data cu defectele...si vedem apoi cum stam :D....si...ai zis ca usurezi masina......n-ai facut-o......si ai vazut ce ai patit:D PS: Glumesc....sa nu te superi ......nu uita sa strangi furtunul ala! |
mda, o sa-mi sterg contu...:))
|
sa facem un remember de joi seara cu ce mam dat eu, deci:
cu logan 1.6 16v 105 cp: 1-1 cu opel kadet 1.8 101cp: 1 pt el cu toyota celica 1.6 16v 105 cp: 1 pt el cu renault megane 1.6 16v: 1 pt mine logan 1.5 dci 85cp: 1 pt mine volvo S60 D5 165cp: 2 pt el bmw 525i ~230 cp: 2 pt el ....din toate astea trag concluzia: la mine problema e ca soferu nu e in mintile lui:)) |
Quote:
|
Quote:
|
Loganul 1.6 16v era mcv sau berlina?
|
Quote:
|
da cu un cielo...te`ai da?
|
Quote:
|
Quote:
|
Cu Logan 1.4 tunat la 110CP merge?
|
Quote:
|
Asa este:D
|
dupa un lung sir de victorii a venit momentul sa anunt faptul ca ALFA ROMEO 147 este de VANZARE!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
revin cu o intrebare ARE CINEVA UN LOGAN 1.5 dci DALA DE 85 cp cu soft cu nebunii ???? sunt curios cum stau cu asa ceva, ma gandesc sami achizitionez asa ceva dar doar dak ma face..........
|
https://youtube.com/watch?v=0xZDVf7XSfY daca faci un filmulet 0-100 si scoti mai putin sau egal ne intalnim cu toate ca nu sunt adeptul "liniutelor". Nu ma intereseaza comentarii de genu: era la vale ; e derulat filmuletul etc. Masina este stock. astept filmul(e)
|
ma sincer nush ca nam cronometrat io dar ce pot sa vad din filmulet e ca u schimbi a 2 a inainte de 100, p la vro 85 90 dak nu ma insel, la mine a 2a se duce in 100 fix, prin carti loganu sar duce mai repede la 100 am citit ca cik 10.2 p cand seatu meu abia la 11.8 sau ceva de genu, in fine si alfa din semnatura care are totusi 15 cai peste logan si 1260 kg p carte face 10.6 deci nu e relevant........io zic ca merita sa incercam
|
Quote:
|
Quote:
Later edit: Nu e prima oara cand TU le spui altora ce cauta pe un forum public, si mai ales legandu-te de curse ca si cum ai fi o legenda urbana. |
Quote:
Numai bine! |
bine deci in concluzie caut logan dci!!!!!! softat resoftat......cipuit, orice numa sa ma faca
|
Quote:
din comentarii, rezulta ca faci suta sub 9 secunde, cu un logan stock ? |
Quote:
|
sunt cam 9 secunde juma' pana la suta, daca masori pana la 107-108 cand ai 100 km/h reali, e timpul de fabrica... deci nimic iesit din comun.
m-ash da si eu odata cu leonul tau... am logan MCV 1.6 16v stock. pm daca e.... BTW: la a mea scrie pe site-ul Dacia 11.80 - 12.10 pt. 0-100, iar eu singur in masina scot 11 low masurati cum am scris mai sus. |
io scot suta in vro 50 de secunde si p 400 de metri vro 2 minute juma.... deci cine are o caruta sa ne dam??? INCHIDETI DRAQ TOPICU CA NU MA FACE LOGANU
|
Quote:
|
dak vrei incerc dai dau io avans lui 350 de metrii si plec si cu a 3a si dau si cu apa p jos ca sa nu fie plecarea prea puternica
|
Quote:
Scuze de OT |
Quote:
|
Quote:
Masina are 250 hp pe dyno ... asa ca nu e caterinca ieftina cum faci tu. |
Quote:
|
UXD asteptam un mesaj pe privat de la tine cu locatia si ora... nu mesaje ironice....
Pt ce ai deshis topicul? |
am vazut ce am avut de vazut.....am zis TOPIC CLOSED si acu apar propuneri cu tomberoane de 3000 de cai.......io nu miam luat masina noua sa ma dau cu masini de 3000 de ani.....urmeaza un urs 325i poate o sa aiba si turbo.....atunci o sa ma dau, nu vad nici un fel de motiv pt care mas da cu 105 cp cu orice de 250 cp momentan liniile nu mai sunt o prioritate pt mine......am depasit varsta
|
Quote:
|
Quote:
are plastice mai bune in interior si iau pus butoanele de la geamurile electrice p usi ca sa nu le mai cauti p la picioare? |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
revin asupra deciziei.......TOPIC CLOSED
|