Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Arhiva (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva.html)
-   -   Masinile VOASTRE preparate de noi (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva/5499-masinile-voastre-preparate.html)

xxdadixx 03-07-05 00:07

Re:

Quote:

Originally Posted by \"GolfTuning\"
opa dadi ? ai revenit printre noi ?:D

Azi nu am prea avut ce face :D

sebi{ 03-07-05 09:00

Re:

2 Attachment(s)
ma omoritzi si pe mine daca va rog frumos,pls lasatzi-o galbena ca imi ridica astea licentza de taxi :D

andrey2003 03-07-05 10:20

1 Attachment(s)
Uite-o si bleu...

EvLSant0S 03-07-05 11:49

Re:

Quote:

Originally Posted by \"sebi{\"
ma omoritzi si pe mine daca va rog frumos,pls lasatzi-o galbena ca imi ridica astea licentza de taxi :D

ti-o fac eu , daca-mi zici ce rol au chestiile alea din stergatoare , salut

blowwind 03-07-05 11:52

santos...frana aerodinamica :)....daca ma intelegi :))
Ma... eu ma gandeam la o stergere cat mai buna a parbrizului , aerul vine , apasa pe stergator datorita acestui extraordinar sistem , si parbrizul va fi mai luna ca niciodata.. :/
Sant0s, gata cu OT`u hai sa-i facem masina omului

sebi{ 03-07-05 18:39

Re:

Quote:

Originally Posted by \"EvLSant0S\"
Quote:

Originally Posted by \"sebi{\"

ti-o fac eu , daca-mi zici ce rol au chestiile alea din stergatoare , salut

acum arata bine ca is din carbon

DVDValy 05-07-05 09:48

1 Attachment(s)
adryx nu te-am uitat :wink:

sebi{ 05-07-05 12:50

hy

pe mine m-atzi uitat?nu mai am rabdare

EvLSant0S 05-07-05 12:56

1 Attachment(s)
mai .. eu ti-am pus decat niste jante mai ...
unghiul nepermitandu-mi sa..

zi-mi ce ai mai vrea pe ea

EvLSant0S 05-07-05 13:06

1 Attachment(s)
da.. deci , yannys ... ne roaga sa facem masina asta

sebi{ 05-07-05 14:09

Re:

4 Attachment(s)
Quote:

mai .. eu ti-am pus decat niste jante mai ...
unghiul nepermitandu-mi sa..

zi-mi ce ai mai vrea pe ea

ma simt magulit,arata asa bine incit nu mai ai ce sa ii faci?hai mai ca potzi mai mult de atit,un prag,un spoiler,o capota,eleron,sunt atitea de facut,sa nu uitam de alea de pe stergatoare:)cit despre unghiuri...............

sebi{ 05-07-05 14:15

mai vrei unghiuri?:)))))))))))))))

c i k y 05-07-05 14:40

1 Attachment(s)
:arrow:

Adryx 05-07-05 16:39

Re:

Quote:

Originally Posted by \"DVDValy\"
adryx nu te-am uitat :wink:

Interesanta! Thanks! :wink:

EvLSant0S 05-07-05 16:48

1 Attachment(s)
in graba

Adryx 05-07-05 16:59

EvLSantOS: astept o varianta si de la tine...daca ai timp. Merci! :)
Sigur, uite chiar acum lucrez la masinutza ta , sper sa-ti placa ..
da-mi ceva sfaturi daca e , cam cum ai vrea si ce ai vrea ....
te salut , sant0s

andrey2003 05-07-05 18:32

Re:

Quote:

in graba

Santos parca tu sfatuiai lumea sa nu le faca in graba... Ori sa le faca bine ori sa nu le mai faca :P HA HA AH te-am prins

JUST KIDDING
nu-mi place cum a iesit ma :P si incercam si eu sa ma scot cumva :))
:P
hai .. gata cu OT`u ..

EvLSant0S 05-07-05 18:46

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Adryx\"
EvLSantOS: astept o varianta si de la tine...daca ai timp. Merci! :)
Sigur, uite chiar acum lucrez la masinutza ta , sper sa-ti placa ..
da-mi ceva sfaturi daca e , cam cum ai vrea si ce ai vrea ....
te salut , sant0s

Imi cer scuze , dar... chiar nu pot , nush ... i-am pus un prag / sp. spate ..
nu .. nu-mi iese , decat s-o fac sa iasa urat .. mai bine n`o fac..
sry .. : / n-am stare de .. facut masini

sebi{ 05-07-05 19:13

hai fratzilor nu va datzi batutzi ce dumnezeu am vaz masini lucrate bine de voi,doar unu stie sa faca asa ceva si ala nu are dispozitzia.........

Adryx 05-07-05 20:07

Re:

Quote:

Imi cer scuze , dar... chiar nu pot , nush ... i-am pus un prag / sp. spate ..
nu .. nu-mi iese , decat s-o fac sa iasa urat .. mai bine n`o fac..
sry .. : / n-am stare de .. facut masini

Nu e nici o problema, n-a zis nimeni s-o faci acum. :) Cand ai timp si dispozitia necesara. Cam ce as vrea...niste roti frumoase si geamurile fumurii, atat. Daca se poate sa pastrezi culoarea ar fi perfect :wink: Pa!

andrey2003 05-07-05 21:47

1 Attachment(s)
Uite seby: m-a provocat Sant0s :evil: :evil: :twisted: :twisted:

andrey2003 05-07-05 21:48

1 Attachment(s)
Mini tuning

sebi{ 06-07-05 09:32

hy

ma simt mindru,inafara de niste jante se pare ca nu prea am ce ii face sa arate mai bine:)
bai fratzilor dar m-atzi omorit cu aripioarele alea de pe stergator,de carbon arata chear bine iar scopul lor e de a devia aerul peste stergator mai ales la viteza,altfel tzi-ar dezlipi stergatoru de pe parbriz,cel putzin asa ar trebui:)

EvLSant0S 06-07-05 10:29

pai , cam asa e ;)
inafara de jante , masina arata super bine , ma duc in oras un pic, ma intorc primu lucru care-l fac e sa-ti ofer o alta alternativa / la capitolul jante , vad ca i-a iesit mai bine domnului andrei ... :)
si nu-i bine :P

salut

kickass 06-07-05 12:51

1 Attachment(s)
hai ca ti'am facut eu cate ceva pe la masina..., dar vezi ca atunci cand voi merge cu taxi si te voi nimeri pe tine, trebuie sa fie free... :D

p.s. te vad destul de des prin oras..

sebi{ 06-07-05 14:42

Re:

Quote:

Originally Posted by \"kickass\"
hai ca ti'am facut eu cate ceva pe la masina..., dar vezi ca atunci cand voi merge cu taxi si te voi nimeri pe tine, trebuie sa fie free... :D

p.s. te vad destul de des prin oras..

ehe mai aproape de adevar,ma intremb de ce ai sters chestia care ma reprezinta\"tuning by primarie?\":)
cit despre vazut....de 8 zile stau in casa sinistrat de oreon:)

kickass 06-07-05 20:35

pardon.. atunci te vedeam :oops: oricum nici eu nu am fost prin oras de cava timp :wink:

Master_of_Ice 08-07-05 18:18

4 Attachment(s)
mai postez inca o data in speranta ca acum sunt poze mai bune..daca ma poate ajuta cineva..as prefera daca ati putea sa o faceti neagra si decapotabila(poate, daca e greu nu..) ... va multumesc anticipat.

GolfuletzS 08-07-05 21:44

cred ca ma bag eu la masina ta ...nu garantez nimik

soricel 09-07-05 11:29

3 Attachment(s)
ar putea sa lucre careva si la masinutza mea? as fi curios pe o alta culoare.. sau orice, vreau sa ii mai schimb ceva la ea.. daca aveti vreo propunere... :D mersi! :)

soricelu 09-07-05 13:15

ba soricel ..totushi arata mai bine cand era la fred ... din fatza nuj cum draq se vede spoileru ala in poza .. ase park ii bagat inauntru ... poate incerc sa schimb shi eu culoare .. :roll:

soricel 09-07-05 14:15

ba.. spoilaru e acelasi, eu doar l-am reparat, i-am schimbat sita ca era distrusa, si i-am pus aripioarele sub... atata tot.. poate cand o sa fie vopsit arata altfel... vezi tu ce-i faci... tragei te rog un albastru deschis sau ceva mai interesant..

soricel 09-07-05 14:18

deci e iluzie optica.... doar ti se pare :D sau poate a fost fotografu umpic... :drunk: :drunk: pupami-ar :censored:

c i k y 09-07-05 15:57

Re:

Quote:

Originally Posted by \"soricel\"
ar putea sa lucre careva si la masinutza mea? as fi curios pe o alta culoare.. sau orice, vreau sa ii mai schimb ceva la ea.. daca aveti vreo propunere... :D mersi! :)

felicitari pentru masina.imi place tare mult.nu stiu ce ai mai putea pune pe ea :roll: io zic ca e de ajuns...

Skillzu 09-07-05 16:06

hmmm....felicitari..o masina care chiar imi place....desi dak imi permitzi..as putea sa zic k imi palceau mai mult jentzile care le avea inainte.....erau de DRIFT.... :twisted: :twisted: :twisted: si sa zicem k iesirea tobei iese putin cam mult inafara....
P.S.:nu ma lua in seama cu criticile...n-aveam ce face :roll: 8) :lol:

soricel 10-07-05 15:53

:D mersi pt tot, si criticile sunt bine venite.. uneori din greseli inveti si daca n-ar fi altii sa-ti spuna, cum ar fi? :lol: si mie imi placeau jentile alea.. dar a vrut multi bani pe ele si am renuntat.. :( toba din pacate eu am calculato la nivel cu spoileru.. deci nu depaseste \"linia\" masinii, dar din pozitia asta am obs. si eu ca arata cam aiurea.. :oops: incercati pe o alta culoare..tot un albastru.. cu ceva neon sub? :oops: daca nu va cer prea mult, mersi!! :wink:

razak 12-07-05 10:32

ce facetzi mai :D v-ati luat concediu :D

la duba mea nu se mai baga nimeni :( ca am pus si spatele :D

in weekend am polishat-o dar acuma cu ploile astea nu mai apuc sa ii dau si celelalte maini de polish :(

soricel 12-07-05 11:23

vad ca baietii s-au retras.. nu mai munceste nimeni :P sincer am incercat si eu dar stau foarte prost cu nervii si am cedat imediat.. asa ca tot mai astept nu-i nici o problema, sa nu credeti ca v-am uitat :D stau cu sufletu la gura sa vad cand apare pe alta culoare masinutza..... :roll:

Skillzu 12-07-05 13:24

1 Attachment(s)
:roll:

EvLSant0S 12-07-05 14:37

Eu zic sa ne luati si la injuraturi daca tot nu va facem masinile ....
Ntz ntz ntz ntz , ce nesimtire pe capul nostru , hai baieti , capu`n pamant .. da... suntem niste nesimtiti : /

All times are GMT +2. The time now is 15:48.

- Copyright 2026 4Tuning