![]() |
Re: Masina mea : Opel Kadett Turbo
276 de cai pe tractiune fata ?!? sau ai 4x4 de pe calibra ?!?
|
Quote:
|
superba masina ... am si eu o intrebare ... de unde ai luat geamurile din spate care se deschid ? prea marfa sunt alea
|
Quote:
nu zic ca sa iti pui neaparat ... tu stii ce e cel mai bine pentru masina ta ... dar ... am spus asa ... ca o opinie :D |
Quote:
le-am cautat mult , le-am luat din dezmembrari de pe la craiova , sunt de pe daewoo nexia , adica cielo in 2 usi ...ceva mai rar , alea de gsi originale sunt f scumpe... |
Quote:
|
Da ... asa daca tii masina sa mergi cu ea pe strada .. nu merita deranjul intr-adevar ... dar daca vrei sa participi la curse ... ce o sa faci ... ca altu' cu aceeasi putere de 280 de cai ... pleaca inaintea ta din cauza ca tie iti patineaza rotile ...
Acum depinde si de ce vrei sa faci cu masina ... ori o tii numai sa mergi cu ea pe strada ... spre satisfactia ta ... sau o bagi si la curse :D |
Quote:
pai hai cu stopurile... inca te astept >:) |
Quote:
Quote:
|
Nu ... ma refeream ca la 4x4 ii mai buna pentru curse ... mai ales pentru drifting ... cu tractiune fata nu prea poti sa faci multe ...
e buna si fata ... dar la 280 de cai ... e cam multa putere pentru puntea fata ... asta zic eu ... nah .. voi stiti mai bine .. sunteti mai cunoscatori in deomeniu :) |
Quote:
|
Quote:
da , normal ca tractiunea 4x4 e mai buna decat o tractiune fata...dar ti-am zis ...e prea mare deranju , pentru mine e suficient asa cu tractiune fata...oricum placerea mea e sa bag picioru in masina din mers si sa patineze rotile ...imi place mie asa muuuulta putere sa nu pot sa o controlez...:):twisted::twisted: masina e ptr mine , nu e ptr curse... |
Quote:
filmuletul : https://www.youtube.com/watch?v=W6wwKkrmTtI Quote:
daca era pentru curse , drifturi s.a.m.d ... era necesar un 4x4 ...cred... dupa cum am spus .. voi stiti mai bine :D |
Quote:
|
Dany....uite ca nu sunt chiar atat de rau.....
Arunca un ochi aici http://www.mk1oc.com/forum/viewtopic...r=asc&start=15 Mecanic sunt exact si la fel si ideea de a construi e foarte simpla mai ales ca tu ai deja rollcage........ |
Quote:
da serifule, dar eu nu ma mai apuc de mantocarii din astea cu taiat, suduri si asa mai departe...m-am cam saturat... vad ca ai ramas tot la vechea dragoste ....ce dracu mai cauti pe site-urile astea?? sau sunt din arhiva veche!??! |
Frate....sunt un fel de fosta virgina......''Prima dragoste si noapte de amor nu se uita niciodata''!!!!!
|
U_TUNING : ala ii kadett-ul tau ?!? :D .... foarte tare :D
|
Quote:
|
:D ... ii misto ... si am vazut ca ii in anglia :D d'asta am intrebat :D
|
englezii sunt cei mai trasniti in materie de tuning , imi place de ei....
u tuning si-a luat masina din anglia...retardatu :)) |
Jantele Rh le vinzi cumva? daca da la ce pret?? ai o masina de invidiat...respect!
|
jantele rh la vand la 500 , rh-urile TURBO fara buza.
|
astazi mi-am comandat buzele pentru rh-ri de 10 j...sper sa fie ok si sa nu atinga...trebuie sa le astept 2 saptamani...zice neamtu...si sa cumpar si cauciucuri....alti bani , alta distractie.;)
|
Astepti dar si cand vin.Nota 10 :)
|
frumoasa masina frate...ai facut o adevarata bijuterie:D sa o pastrezi sanatos dar am o intrebare de un ai luat display-ul LCD la vitezometru si turometru si cat ai dat pe el ca caut si eu ceva de genu pentru astra ca am mai vazut asa ceva si la astra f dar nu gasesc:oops:
|
da , sa speram ca o sa arate de nota 10....macar de 9.:)
ceasurile erau pe masina , masina e gsi si avea bordul electronic, gasesti cam pe la 100 de euro. cauta si tu pe la bazar : bord opel gsi lcd. |
ms mult frate bafta in continuare cu ea si nu te lasa criticat de altii frumusetea e in ochiul privitorului
|
Quote:
stai linistit...ca nu ma deranjeaza parerile altora.., masina e a mea , si o sa arate cum imi place mie...chiar cu embleme de porsche pe volan si pe roti ;) |
Am eu un bord LCD de vanzare de Gsi.....pentru detalii P.M.
Dany scuze de off topic!!! |
Quote:
e ok. stai linistit. mai bine ii dai tu mesaj privat omului , ca poate nu mai intra pe aici . |
am dat rh-urile jos , acum am roti de tabla...racing black wheels :)) si urmeaza sa desfac buzele de la jante sa vopsesc mijlocul..si sa ajunga si buzele de 10 j din germania...dupa care sa-mi comand cauciucuri...
|
cat te-au costat buzele?
|
300 de euro fara tva cu transport si un lac de protectie.
inca nu au ajuns.. |
Buzele vechi de cat sunt si cate gauri au?
Nu le vinzi? |
Eu tot n-am inteles ce sunt bune buzele, la ce ajuta si unde vin puse ... si de ce is asa scumpe ?!?
|
pai pe fata sunt de 8 j si pe spate sunt de 8,5 j acum , cred ca am sa le vand pe cele de 8j...cate gauri au...habar nu am...
buzele sunt chestiile alea la jante nichelate , si le schimbi daca vrei sa ai roti mai late sau mai subiri , asta in cazul jantelor care sunt din 2 sau 3 bucati prinse cu nit-uri. am sa pun poze cand o sa vina si ai sa vezi |
Mi se pare ca stiu despre ce vorbesti .. insa tot nu's sigur ... astept sa vad pozele :D
Mersi pentru explicatie dany_let :D |
Quote:
|
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:09. |
- Copyright 2026 4Tuning