![]() |
Re: E30 - cameleon
[QUOTE=spanyol;1654165]
Quote:
|
[QUOTE=m-tk;1664793]
Quote:
pai da am si eu unul:P poate voi posta mai incolo..mai mult k sigur:oops::lol: |
Quote:
|
cf domnu?nu se mai aude nimic de tine...cei cu tine?da cu ursanu tau?:)tziai gasit jenti cum ai vrut? bafta tati;)
|
1 Attachment(s)
sefu ajuta-ma..:D unde pot gasi modelu asta de jenti?:cry:
|
@ m-tk: foarte frumos ursu..mai ales culoarea! bafta in continuare cu el...parca era de vanzare mai de mult nu?
@ spanyol: ia vezi....ce zici de astea? https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/21336-e30-m3-e30-m5-power/page-32.html |
ms mult...stii tu pt ce..ne auzim la tel..in leg cu jentiile;) bafta in cont...si io ieram...azi cine o scos mana pe geam..dak nu stiai k te uitai tare mirat:))))inca cum:))
|
ms tati pt tot..mi-ai fost de mare ajutor..rupe asfaltu masina aia:Dsi m-am comvins de chestia cu 2.5 ;) ms mult .. aaa si ink ceva rup jentiile alea:D
|
uite sefu nishte poze..de la concurs...Felicitari...era deja de asteptat ink odata felicitari tzie si ursului multa bafta in continuare!
|
1 Attachment(s)
felicitari Romy...uite un filmuletz...urmeaza inca unu dupa ce le unesc
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
poza cu jentile care sa cumparat pe:HOT
|
Quote:
|
Quote:
|
vand motorul de pe HOT- 400E FIX se vinde pt project M5
|
super tare .... , imi place sunetul :X
|
Interesant project. Unul dintre putinii ursi care sunt facuti cu gust. Bafta cu nout project M5.
|
romy, ce se mai intampla cu masina...tot la domy am vazut`o parcata :D ..nimic nou?
|
2 Attachment(s)
pacat pt masina..a bagat ft multi bani in ea si apoi nu la mai interesat de ea..:(oricum sa speram ca nu va ramane asa din spusele lui Romi vrea sa o puna din nou pe picioare! ramane de vazut..!
Hai Romi vrem sa vedem masina din nou la start!! |
Sefule nu ne zici mai nimik?cum se va derula proiectul in continuare?te salut
|
felicitari pentru masina este un adevarat urs de vis...din pacate am vaut masina la baar de vanare....respect pentru munca si pasiunea pentru masina
|
frumos ursu..bafta in continuare!
|
frumos urs,dar parca ,mergeau alte jenti ,niste keskin-uri ..
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:18. |
- Copyright 2026 4Tuning