![]() |
Sa inteleg ca a ta e barcheta. Felicitari pt prestatie si pt masina. Simpatica. :)
Mai vedem cu schimbul ... ca-mi convine si mie asta :lol: |
Nu am barcheta, deocamdata am Solenza pana la 130 de cai mai am mult de mancat ..vreo 55 de CP :oops:
|
:) daca tuj esti cel cu solenza rosie care a participat .... felicitari din nou. daca nu .... lasa ca o sa mai papi tu ... iti doresc sa te ingrasi ... sa ai pana peste 300 ........ de cai :D
|
de data asta m-ai nimerit. :) . Acu tot ce imi ramane de facut este sa adun caii si daca se poate sa raman la aceeasi greutate de pe actuala masina :wink:
p.s: cu subaru te-ai dat ?!?! Daca da , care a fost diferenta ? |
Da, m-am dat. Destul de mare ... era racheta masina aia. :shock:
Pai vezi pe site ... este un filmuletz cu mine si cu subaru. |
mdeah....am gasit pan la urma si filmuletzu, cam nebuni rusii astia. Se pare ca asta a fost cea mai rapida masina care a ajuns pe aeroportul de la iasi din toate cursele care au avut loc pan acum. Daca gresesc va rog sa ma corectati, dar asa ceva nu am mai vazut de vre-un an cand a participat un Porsche verde cu nr de italia.
|
Te inseli ... porche-ul ala verde se intrecea cam de la egal la egal cu un sti normal de 265 ... si nu cred ca ar fi avut nici el vreo sansa cu subaru moldovenilor. Data trecuta m-am dat cu un sti de 265 .. fugea si ala ... ma facea si ala ... da nu ca asta. :) prea tare masina asta.
|
Re:
Quote:
am zis .... wow ... :D si m-am retras un piculetz ... mai mult decat m-ai speriat tu , m-a speriat tipul cu motorul .... care a plecat mai in cashh .... : / that scared the shit outta me ... :P anyway , congratz .. :) \"Merci pt startul cu rx8-ul EvlSantos\" - placerea a fost de partea mea |
:D pai pe asta ma bazam si eu ... ca daca nu plecam mai tare ca el ma facea ... deh ... cai mai multi, masina mai usoara....
|
SFW complimente
|
Merci frumos :oops:
|
Re:
Quote:
Masina aia era criminala. Cred ca facea Subaru asta fara probleme. Oricum ar fi fost interesant de vazut. btw al cui era RS4 ala? |
vand rx-8... cumpara cineva?
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
Daca de asta vrei sa o dai. |
neah , vrea tati lui passatu nou , iar lui ii ramane clk 270 ala ... ;)
|
Re:
Quote:
tin minte 2003 dar o fi fost 2004 nu mai stiu |
Pai nu in toamna a fost ? nu stiu ... atunci n-am fost dar am auzit ca a fost un rs6 care s-a dat cu motoare si ca l-a condus si o tipa ... cu prietenul (proprietarul cred) in dreapta.
|
daca era calibra turbo...aia are 204 cai..si 4x4 ..6trepte...asa ca inlelegeti ce si cum!
|
el a zis ca are 190 .... stiu ca aia turbo are 204 stock ... oricum ... fugea bine
|
Re:
Quote:
Ps: Ofer ca bonus breloc Opel :lol: |
Chiar dc nu fuge la fel, sa stii ca prea departe nu e!!! :lol:
|
calibra aia era un SFI de 2.0 cu axe cu came schimbate si inca o chestie,aproximata pin putere la 190cp...nu era turbo nici 4x4 pentru ca patina de-o lua naiba si scotea fum numai din rotile din fata...
|
da, stiu ca nu era 4x4 ... a spus el ceva da nu am auzit prea bine. Oricum ... fuge bine de tot.
|
poate avea motorul DIS, cu axe pe 320, si atunci se cam schimba problema...se termina JMecheria...se duce peste 180cp
|
El a spus ca are 190 cai ... da parca fugea mai tare ... oricum e si mai usoara.
|
probabil nu m-am exprimat bine, disul se duce peste 180, astia ii ai la roata cu siguranta..in mod normal se invarte pe la 200, urca foarte repede in ture, se plafoneaza mai sus, trage mult mai bine, pana pe la 200 de zici ca nu e adevarat; e o vectra 1 gt in bucuresti cu dis, inainte a avut axe pe 320, acum are pe 282, si tot trage de rupe...nu prea discuta cu masini pana in 160 de cai
|
Ahh, oricum fugea bine de tot. Daca ar fi fost 4x4 rupea ... ca avea probleme cu plecarea....
|
moama 16 pagini deja :shock:
despre data aproximativa a urmatoarei curse auto oficiale din Iasi ce se stie? |
Re:
Quote:
|
Bun asa .... deabia asteptam.
|
Bogdane mi-ai promis o indemanare ceva dar nu s-aude nimic pe la noi prin ograda :roll: .
P.S. Vezi ca ai gresit numele unuia dintre dragii nostri organizatori de curse in ultimul tau post ;) |
Ar fi fain o indemanare!..Dar unde :(....Putine locuri in Iasi si mici :(!
|
daca-si ia taticu' meu passat nu inseamna ca trebuie eu sa vand rx-8-ul ca sa ramanu cu clk-ul 270 care de fapt este e klasse... eu doar vreau sa vand rx-8 ca sa-mi iau alta masina... prietenii stiu de ce...
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
axe cu came gasesti ..ii dai pe google camshaft ( s ) ; iti recomand dbilas - dbilas.de si kent - UK - la tine de invarte intre 500 si 700 de euro
|
Re:
Quote:
da PM pls |
Re:
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:07. |
- Copyright 2026 4Tuning