![]() |
Re: Kitch tuning Baia Mare
2 Attachment(s)
asta e ZA`SHIT :)
Dachia 1310 M Turbo |
2 Attachment(s)
Un bmw pe margeanului si un vento :)
|
Am vazut azi pentru a nu stiu cate oara un Renault tot cu stickere si beculete pe ea... zici ca e pom de craciun.. ba mai mult .. are si neoane l`am vazut intr`o seara cu ele aprinse.. :lol:
Si o Dacie 1310 cu dungile din 2 Fast 2 Furious rosu, albastru si alb.. :shock: |
2 Attachment(s)
a aparut Logan Chrome si nu am aflat? :-?
|
:D apropo de dacia, am vazut azi in oras un 1310 cred cu tuning de tuning pe el :D,in nshpe culori, pe parbriz sus scria "WARCRAFT"!
|
Am vazuto si eu , era vopsita un fel de roz , era de vanzare :))))
|
1 Attachment(s)
......
|
2 Attachment(s)
am reusit sa fac poze la cel mai misto eleron din oras.....
A doua poza nu este de la noi din oras .... |
Quote:
|
l-am vazut si eu de vreo 2 ori prin orash ii in curs de tunnnnning ,masina are si ceva kit pe ea,ceva spoilere....
|
acu' mi'am dat seama ca il stiu pe ala cu Opelu' ;)) am fost la acelasi liceu, ii blond si il cheama Lory.
|
noah ti-o luat-o inainte cu tunnningul...:)))))
|
1 Attachment(s)
italianu cu beamveu tuning :twisted:
|
1 Attachment(s)
de astea n-am mai vazut... :shock:
|
Quote:
|
vazut azi una bucata skyline prin oras, cel nou (keisuke), care avea pe spate scris GT-R by renault....:) revin mai tarziu cu poze, promit!! chiar asa de mult ii place renault la co-forumistul nostru??
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Din categoria "my name is : "
|
1 Attachment(s)
Si noua Skoda M3 de la mine ^^
|
Quote:
|
sa nu uitam de taurul cromat care apare pe aproape orice logan....chiar si in mai multe exemlpare pe o masina:D
|
Da o Dacie Logan alba pe care scrie mare Projekt Zwo si Extreme Drifts nu ati vazut prin oras? Pacat de ea, e fosta mea masina, s-a rupt inima in mine cand am vazut pozele cu ea cu stickerele alea...
|
da am vazut...sa sti ca pacat,am vb odata cu npul proprietar si ii pe spate zicea ca are motor de nissan si bla bla....
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
Masina avea suspensie Racing Nick drop de 40mm, Chip Tuning de la TCM Turbo Bucuresti, o admisie sport si o evacuarea cand i-am dat-o. Am eu pe undeva niste poze cu ea, cum e acum. Din pacate a ajuns sa fie demna de sectiunea asta :sad: |
Quote:
|
asa arata la tine,nu?o zis ca el o pus bara de logan MCV ca ii mai tare :))
https://forum.4tuning.ro/attachment.p...6&d=1212212185 https://forum.4tuning.ro/attachment.p...7&d=1212212185 https://forum.4tuning.ro/attachment.p...8&d=1212212185 |
Quote:
|
Quote:
|
aa si ce o mai zis ca are inca un logan si ii tot asa facut is identice masinile numa ca pe unul are motorul ala de nissan,am zis sa ne intalnim sa vad si eu un logan cu motor de nissan da nu o avut timp baiatu :P
|
full of shit. masina aia arata foarte bine in stadiu in care se lucra la ea in bucuresti (mai putin capota :) ) dar dupa ce a ajuns pe mana baiatului din baia mare a transformat-o intr-un kitch!
|
4 Attachment(s)
Literele lovesc din nou :-P
Plus poze, pe care le-am descoperit prin telefon, cu alte 2 "bijuterii" despre care s-a mai vorbit. LE: direct de la Pimp My Ride soseste Dacia Warcraft Pink Edition |
1 Attachment(s)
super eleron,,,
|
:shock: Aia nu e de pe Daewoo ? :-)
|
2 Attachment(s)
masina se poate vedea in Baia Sprie(sau trebuia sa o pun la ghiceste masina? :lol: )
|
Doamneee!!!!...ce oameni ...:lol::lol::lol:
|
O usa nu face? Se taie una bucata usa fata, una bucata usa spate .. se sudeaza.. si gata.. =))
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:30. |
- Copyright 2026 4Tuning