![]() |
Re: Cocktail Tuning Va Prezinta
Quote:
|
Re: Cocktail tuning va prezinta
:))) Perioada asta toti vor sa dea moka cate ceva:) Oricum buna ideea! o tombola la care participa fiecare client ...care achiz ceva de la tn ...iar pe 24 decembie tragere la sorti!
:) |
Quote:
|
:) N-am eu puterea de decizie...dar sunt vreo 2 promotii la anvelope!!!
|
Deci cam asa ma gandesc eu sa fac, pt toti clientii din luna decembrie dau un numar de ordine si cel care va iesi castigator, va primi folie pe geamuri fata-spate, in limita a 450 ron, ca nu as vrea totusi sa vina castigatorul cu dubita vecinului sa-si scoata un ban de sarbatori. Daca masina celui norocos depaseste aceasta valoare se poate pune o diferenta, iar daca nu se doreste folie, e f posibil ca cel norocos sa participe la tombola ca beneficiar deja al unui montaj de folie, se poate schimba cu un produs pana in 300 ron. Tragerea va avea loc vineri 26 decembrie, la intalnirea sapatamanala si montajul in Ianuarie. Astept sugestii, daca ceva este gresit
|
Quote:
|
Si azi daca vrei, asta nu e greu
|
numai ca`s farurile alea fk... loc mic din cate am vazut eu ...
|
cica prima data vrea sa dea un snowmobil, apoi folie in limita a 4 milioane jumate :))
|
Quote:
|
Coca cola poate are bani sa dea un premiu din asta, a fost un test, o gluma etc. Ce am spus mai sus insa e serios
|
Quote:
|
ce stii sa faci pentru el?
|
Quote:
|
Quote:
|
Nu uitati ca de luni incepe marele concurs, am definitivat si modalitatea de participare pt a nu fi loc de discutii
|
Pai cum e pan la urma cu concursu? ca sa stie si lumea...
|
Toti clientii din luna decembrie vor fi inscrisi la tragerea la sorti de la sfarsitul lunii, ultima vineri la intalnire si cel mai norocos va obtine o foliere in valoare de max 450 ron sau un detector radar
|
Sau un kit xenon, desi am clienti care le au pe toate, in felul asta castigatorul va avea de unde sa aleaga. Nu uitati ca si cu un bec sunteti inscrisi, iar clientii nu sunt atat de multi incat sa fie mici sansele
|
Mai sunt cateva zile pana la inchiderea listei de participanti, o saptamana plina de surprize va asteapta la Cocktail Tuning.
In plus, toate programarile facute saptamana asta pt anul urmator, vor beneficia de 10% discount |
vin si eu maine sa cumpar o piulita......
|
Piulitele nu le vand, le tin pt situatii extreme, dar poti participa cu un bec Philips sa zicem, cumparat de la mine
|
jonshon dupa 4 azi te mai gasesc?
|
Zilele astea as baga non stop la ce avalansa de clienti am, asa ca sunt sigur dupa 4. Noroc cu sarbatorile, asa mai prind si eu cateva zile de odihna
|
Din motive independente de mine, nu am putut ajunge la intalnirea de vineri seara, lucru benefic pt cei care mai vor sa participe la concurs, deoarece asta se va intampla luni dupa ultima zi de munca de la Cocktail Tuning de anul asta. Tragerea la sorti va fi evectuata la sediul nostru de catre ultimul client din an. Sa ne auzim sanatosi
|
Si ultimul client a fost un fericit posesor de golf 5 GTI din ala bun, inscris in Italia, care a tras numarul 10 corespunzator domnului Eva Alin cu Audi A4 break. Aici va fi o mica problema, deoarece acesta si-a luat deja de la mine tot ce ofeream ca premiu, probabil va opta pt un kit de senzori de parcare cu garantie pe viata, dar asta ramane de vazut. Poze si filmarea eventual, voi pune la cerere cand revin din concediu, acum ma pregatesc sa dau placa cu ceara.Un an mai bun la toata lumea si multe bucurii cu sanatate.
Pt urgente ma puteti gasi la telefon, incerc sa rezolv cererile ce nu pot suporta amanare |
Quote:
|
Am avut grija, multumesc. Intre timp m-am intors la munca, a trecut si castigatorul tombolei si acesta a ales sa comande o unitatea de navigatie ce se conecteaza la dvd-ul pe care il avea deja achizitionat(tot de la mine).
|
buna alegere...:D
|
Aplicati folie autocolanta (ca la taxiuri) ?
Daca da, m-ar interesa si pe mine o colantare totala (cu tot cu bare) cu folie alba la un Tico. Eventual daca imi puteti da si un pret ar fi super. Astept raspuns! |
Am facut si operatiunea asta de cateva ori, dar nu mi-am facut inca un obicei din asta, au fost lucrari mai ample, care includeau si colantarea. Din acest motiv nu pot estima si un pret, dar nu ar fi mai mare decat media de pe piata, iar barele e mai simplu sa fie demontate si vopsite, pt ca sunt destul de curbate si folia nu ar prezenta stabilitate in timp
|
Nou la Cocktail Tuning, incepand de anul acesta putem confectiona dupa model, piese din carbon 100%, nu carbon look sau folie cu aspect asemanator. Asta inseamna, fete usi, bord daca nu e f complex, elemente interior sau exterior etc, unele poate nici nu-mi trec prin minte momentan. Fiind vorba de high performance si preturile sunt pe masura, iar acestea se calculeaza functie de suprafata si forma.
|
Pe scurt, inca o noutate la noi, desi o vad mai mult ca palmares nu cu afacere, preconizez zero interes, am fost contact de un amic din Austria ce m-a pus in contact cu un mare artist de la ei, interesat sa-si impartaseasca priceperea si altora prin cursuri de airbrush si tot ce inseamna infrumusetarea obiectelor pe care le indragim, indiferent ca asta inseamna autoturism, camion, motocicleta, peretele de la dormitor etc. Nu e nici un fel de atac la adresa celor care fac deja asta, chiar ii invit sa participe, eu am vazut cd-ul cu lucrari si e de munca. Pun si cateva poze, desi e plin netul de astfel de lucrari, nu cred ca mai e nevoie, in fine bla bla, cand va fi gata noul sediu, va avea si sectorul asta un loc al lui
|
3 Attachment(s)
Intrasem pe quick replay unde nu merg pozele
|
Quote:
|
Imagineaza-ti ca le-am luat la intamplare si sunt sute pe cd. Daca reusim sa convingem omul ca sunt interesati de aceasta forma de arta, ar fi un castig pt imaginea orasului
|
sunt adevarate...super tari...asa ceva mi-as pune si eu pe masina.
|
Quote:
app... ce mai face porche-le??:D |
Porschele o sa-l iau de unde l-am lasat la vopsit, se pare ca oamenii nu au nevoie de bani. O sa le dau cat face pana in stadiul asta si o sa o termin in alta parte. Expresia suna-ma cand e gata si vin sa achit, se pare ca nu are sens pt ei
|
Pacat, ma gandeam ca o aduci la evenimentul de la Buc anu asta:(
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:47. |
- Copyright 2026 4Tuning