![]() |
Re: unu care se lauda cu loganu !
dolb,o dacie diesel are cuplu mai mare decat una benzina,dupa cunostiintele mele nu ? un logan benzinar din fabrica de 85 de cai are cuplu MULT mai mic decat un diesel resoftat de 85 de cai nu ?
|
ma nene..uita-te la date tehnice ca au scos pe loganul cu facelift 1.5 dci de 85 de cai si vezi cat scrie acolo la 0-100 ;)
|
traiasca adobe premier
|
1 Attachment(s)
Quote:
daca si acuma ai ceva de comentat te sparg :D cat despre postul asta Quote:
cat despre al doilea film pe care l-a pus Cristi_XP, iti foarte recomand sa-l vizionezi pana la sfarsit, nu doar primele 20 secunde. despre acest film spun https://www.youtube.com/watch?v=hnSuX4t959o da, aici chiar am folosit adobe premier sa-i scurtez cu vreo 25% din timp. dar dupa cum ziceam, a se viziona filmul pana la capat. |
is convins ca zice ca`i trucata poza =))
|
Nu e trucata dar nici nu demonstrezi nimic :D
Poti scoate chiar mai putin in functie de panta pe care ruleaza masina. Nu ma intelege gresit.Nu am zis ca nu te cred. Doar ca o poza cu un g-tech e egala cu 0. |
OMG! =))
deci nu e trucata poza, e in panta amu =)) mda, este facut testul pe centura in Timisoara. promit ca mai fac un test in care si filmez totul, panta, rezultatele... n-am luat camera cu mine, desi vroiam, omul m-a sunat daca vreau amu sa merg sa fac testul, asa ca doar am mers :( |
din ce am vazut in film..tu deja esti la alt nivel! nu mai e doar un singur CHIP ;) deja ai multe modificari ( si nu ma refer la stickere si braduti ). Oricum tu ai declarat in primul film, un timp de 10 secunde, iar acum pe gtech iti arata 11, ceea ce e mai credibil. BAFTA in continuare :)
|
nu-mi vine sa cred! :D
esti deacord cu mine :D deci 10 secunde pe ceas si 11 pe gtech, e ok asa? :) dar tot am sa filmez ca nu e panta si ca e masina mea :) |
man, in principiu sunt de acord ca teoretic se poate (si nu nega ca stiu sigur ca ai mai mult decat un singur chip ). Problema a 2-a e ca pot veni diferite persoane sa zica " de unde nu stiu eu ca gtech-ul ala ... a masurat alta masina, sa zicem un clio, sau un astra" . De-aia tu trebuie sa faci un filmulet frumos cu gtech pe masinuta ta si sa arati ceea ce trebuie, fara trucaje! fara adobe premiere sau sony vegas:D
Si vezi ca te sparg daca nu cobori sub 10s cu loganu ala! ;) |
pe langa chip am umblat la wastegate, atat si nimic mai mult.
din contra, am pus pe ea izolatie fonica, usi, portbagaj, plafon, bod pedalier si in spate la bord, nimic bun ca sa imbunatatesc performanta. oricum, eu ma consider un om corect si nu fac chestii dinastea fara sa precizez. chiar si timpul cu gtech-ul din poza e posibil sa nu fie real, s-a desprins o ventuza de la gtech chiar peaproape de 100km/h. in plus, urmatoarele 4 incercari eram foarte aproape de 12secunde :P cam dau vina pe ambreiaj, la fiecare test tot mai rau era timpul :( |
eu mi-am instala pe iphone un programel: pocket dyno, e destul de aproape de adevar!, mi-a dat 0-100 : 9.3 secunde ( iar in date tehnice scrie 9.2 ), iar la cai putere mi-a zis ca am 151cp si defapt am 140-138 in cartea tehnica.
Morala e ca singurul loc unde poti afla date reale este pe un adevarat stand de dyno. |
caii se afla pe dyno ... restu sunt niste aproximari pe care le poti fenta usor din greutatea masinii ... coeficient aerodinamic etc...
gtech functioneaza pe baza de senzor accelerometric... referitor la clio si opel...eram cu el cand am testat :)) |
| All times are GMT +2. The time now is 04:10. |
- Copyright 2026 4Tuning