![]() |
Re: Accidente in Neamt
Quote:
|
o sa pun ceva foto cu accidente in curand poate chiar azi daca am timp ca am destule nu sunt foarte recente, si o sa fie fara comentarii ca nu mai tin minte circumstantele la toate
|
8 Attachment(s)
uite doua accidente ambele fara victime din fericire
|
Quote:
ps. Bine :D oleaq pe forum ..u ? mai dai p`aici din cand in cand ? :* |
doar asa.. stii ca sunt descult... astept sa vina un ursulet pe langa barlog... chestia ca de sarbatori banii se duc pe cadoaie :D
peace out! |
A fost aseara pe Traian un accident.Unu cu un Pajero park,venea tare dinspre 1 mai si s`a rasturnat de vro 4 ori....a lovit 3 masini....belea mare..are cineva poze?
|
3 Attachment(s)
Aici si poze fierbinti de la accidentul de aseara!
Nu-l cunosc pe tembelul cu Pajero cu nr de Germania, am inteles ca-l cheama Cristi, dar era prea beat si cu prea putini neuroni ca sa realizeze faptul ca a pus viata multora in pericol! bine ca nu a dat nimeni coltul!!! |
dar e bine ca soferul nu a avut nimic.Si in celelalte masini nu era nimeni.A avut ceva viteza.Dar ce a vrut sa faca de s`a rasturnat asa, sau a pierdut controlul volanului ?
|
multi tampiti pe strazile din romania :(
|
sa ma loveasca unu beat....si sa nu patesc nimica.....pana vine politia bataie in el ca si-asa nu simte , cati nesimtiti......
|
7 Attachment(s)
Poze... cel din solenza este unul dintre pr mei... bine ca a scapat
|
Quote:
|
7 Attachment(s)
Alte poze... a 2-a zi ... la expertiza pt. casco... din pacate solenza e data ca dauna totala... loganul se poate repara
|
o mare parte din astia care vin de afara cu masini ...is cam cretini de felu lor...stau in strainatate cativa ani ..muncesc de le sar capacele...isi strang bani de o masina(inloc sa`si faca si ei o casa cva) vin in tara..cu figuri...beau k desteptii..se urca la volan si fac figuri prin trafic...si in cazuri nefericite..accidente de genul celui prezentat mai sus! ce sa mai... mor kn vad faze din astea...in concluzie..: UNDE NU`I CAP..VAI DE PICIOARE..:rolleyes2
|
nasoala treaba :(
|
4 Attachment(s)
Accident la piata din darmanesti !
|
Quote:
|
probabil ca era beat sau a atipit o secund..ar f fost de ajuns..oricum..e ca in filmele cu prosti..
|
1 Attachment(s)
Quote:
eu cred k a intrat cu viteza in curba... si venea unu din contrasens ...si decat sa intre frontal in ala.. s`a urcat pe trotuar respectiv pe pilonii aia ...zic si eu..dar nu cred k `i asa k totusi mai era si caddy`le ala tuflit .... oricum e tuflit urat rau..e varza pe dedesubt :rolleyes2 |
De vreo 2 zile e aici in piatza catarat pe pilonii aia ;)
|
Din cate observ eu acolo e in curba aia... probabil o uitat de ea :D
|
Quote:
|
vai de capu meu .... da o reusit s-o tranteasc bn ...nu o glumit !!!:D
|
fereste`ne de acesti "soferi"
|
6 Attachment(s)
accident pe Str. Fermelor :Attachment 504630
Attachment 504631 Attachment 504632 Attachment 504633 Attachment 504634 Attachment 504635 |
Quote:
|
Din pacate,unii au impresia ca un BMW se conduce apasand maxim pedala de acceleratie. Este cea mai parsiva masina din toate: o clipa de neatentie, combinata cu viteza si nici mama sistemelor de siguranta nu te mai scapa!:cry:
|
Quote:
|
pun pariu ca era un baiat tanar la volan , neexperimentat cu multi cai sub capota , tractiune spate , viteza = risc foarte mare de accident . se mai intampla , dar vad ca in ultimul timp din ce in ce mai des ...pacat !
o viata aveti , vreti sa va apara "GAME OVER" intr-un gard/stalp/pod ? think about it ;) |
din cate am inteles eu ...soferul are cam 28 de ani
|
Asa se intampla cu unii care sunt teribili ... dau cu mucii in fasole ...
|
Quote:
|
dupa spusele unora din zona, baietii urcau str. Fermelor. deci nu veneau dinspre Darmanesti cum s-a crezut, initial.
|
baietu ala ar trebui sa mai invete sa conduca... si sa nu uite AICI E ROMANIA!!!!!!!!!!!!!!!!! vad ca se adevereste ca "straini" nu prea stiu sa conduca ! doamne ajuta sa trecem vara fara accidente produse de ei :D (cel putin eu)
|
Smecheria e k atunci cand te intorci in RO zici k esti regele soselelor,k poti face orice ce nu ai facut in Spania,Italia,Germania s.a.m.d.Pt k aia au politie,tata.Si cand zic politie e POLITIE!!!K daca ai calcat pe bec ai sarit cu $$$ sau cu permisu'.Si nu-ti da mana sa arunci cu $ pe la astia sau sa-ti ia permisu'(pt k depinzi 101% de el).Acasa inca se mai merge cu spaga....cred,nu?K doar nu s-or fi schimbat toate in doi ani de cand am plecat.
RESPECT PENTRU CEI TUNATI SI NU NUMAI,DRAGILOR:pistoles:!!!Hai pa |
Quote:
|
Nu-ti permiti.Iti spun eu k nu-ti permiti!Asta daca ai muncit banu'.Sau daca.....n-ai ce face cu ei.
|
Dar nu stiu....De ce sa dau niste $ aiurea cand pot face altceva cu ei.Mai bine ma duc sa-i beau :-)).Sincer!Plus ca-ti pui viata ta(si nu numai)in pericol.Hai sa-ti zic ceva:acu' 2 luni ma opreste politia intr-o suburbie din Chicago cum k am depasit viteza legala.Corect.Ma
grabeam la lucru.M-a luat cu radaru': 83 mph.Eram pe highway unde e limita 55mph.Binenteles mi-a dat amenda 125$ si permisu pa.M-i l-au dat inapoi pt k am aplicat pt un curs de conducere preventiva.Si asta nu e tot!!!Deci am depasit viteza legala cu 28 de mile.Peste 30 legea spune k tre' sa te ia cu catuse si te baga putin la mititik:shock:.Deci.....???Te faci baiat cuminte.Si nu ai ce sa dai la pace cu ei!Asadar vorba aia k unde-i lege nu-i tocmeala...........:!: |
Quote:
|
ciudat cum pe forumul unde subiectul principal este viteza si banii cheltuiti pe altarul ei, este criticat tocmai aspectul asta. Ca nu toti stiu sa o stapaneasca, am inteles, dar cum vreti sa invete?
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:37. |
- Copyright 2026 4Tuning