![]() |
bah cioli...ce vrei tata ?!
pm...e clar ca nu tu produci farurile...dar ai grija...itzi strici imaginea firmei...vroiam sa-mi iau toba de la tine...acuma...ma mai gandesc :P Bah Tekin sper ca ai stingatorul in dotare :? :P |
Heya Boys` ! Intradevar aveti niste mashini K :) :) L dar degeaba... atata timp cat se aud manelele la maxim din ele :lalala: ... Lasati`o mai moale ku Tovarashu` Guta si incercati ceva adevarat . try somethin` house or rapp... c`ya :wave:
|
cine asculta ma manele in masina? :lol: :lol: :lol: in afara de mine :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
|
eu nu mai comentez nimic am vorbit cu akimoto a zis ca ii trimite pozele la firma aia deci asteptam rezultatu ...... 8)
bluedana tu cine mai esti ???? :roll: |
Re:
Quote:
|
1 Attachment(s)
-Tekin macar imi poti spune un \"wellcome\"... :chick:
-ar99bmw...nu crezi k din mashina ta sar auzi mult mai fain basu de la ceva melodie betoana decat lalaielile lu Salam, Parizer sau alte sortimente ? Eu cred k da... :chick: Daca chiar iti plac manelele asa de mult ascultate baricadat in casa... si cand ieshi afara BE COOL 8) |
pai si manelele au bas.....mai ales alea a lu gutza :lol: :lol: :lol: :lol:
|
bluedana HOSGELDIN GUZELIM :lol: :lol: adica bine ai venit baby :lol:
|
astazi ziua mea beau beau fara bani fara bani :lol:
|
Re:
Quote:
|
:D :D :D Mda... Is asa seci melodiile... ba canta k ii fericit...ba ca ii suparat... ba k are bani .. ba ka n`are... :no: Mai fain s-ar auzit un Candy Shop... :chick:
|
Re:
Quote:
|
Mersi Tekin :P
Da...de unde ar99bmw.... de unde atata talent? :D |
La multi ani ! Sa cresti mare :P :icon_kiss :flower:
|
ce talent??
|
Nu eu am desenat pe asflat :wink:
|
vrei bass in masina? iti dau io bass testuri, am multe in masina... daca ascult la un sfert volum ma dau jos ca ma doare capu :))
oricum, in AR99BMW si AR30MAX cel mai bine s'ar auzi RAMMSTEIN:lol: |
2 Attachment(s)
btw... miam schimbat lada :twisted:
eu am vrut mai mare, dar nu mai aveam loc pt sacii de cartofi :lol: :oops: |
advarui ca cea mai tare ii \"daca pozele ar vorbi\" :pelvic_th
|
Re:
Ku Bass testurile tale .. facem si masaj terapeutic :D :D :D in tot raul si lucruri bune :P
|
conform unor sondaje, doar 1% dintre romance sug pul*...restu de 99% o rod. :censored: :yikes:
|
LA MULTI ANI MAH TEKIN....!!!! Puteai sa ne inviti si pe noi la un suc ma zgarcitule..miaspicioarelemah....!!!!! Iar dsoara asta cine este?? Iara sunt clone pe aici...???? :lol: :lol: :lol: Hai dsoara prezinta-te sa vedem si noi cu cine defilam....!!! Asteptam prezentarile......!!!!! :wink:
|
Re:
Quote:
|
Mahhhhhhhh
vrem energizante!!! nu sucuri!!!! :)) noi bem numa energizante!!! |
Re:
Quote:
|
Heya RCS. Is Dana si nu`s clona :chick: . Sunteti cam mirati de aparitia mea sau doar mie mi se pare? Chiar asa de putine fete or aparut pe aici? :oops: Intru de ceva timp pe 4 tuning dar nu prea am vb... Sper k o sa va plaka sa ma aveti prin preajma si pe mine :wave:
|
nup rcs.. am luat poza dupa google... cu PEACE k sa nu va certati ku mine :D
|
Re:
Quote:
|
RCS ai dreptate completa...nu ne putem increde.... :)
|
Re:
Quote:
|
nici nu aveti pretenti... :D rcs. ce ai de gand sa faci cu mine daca nu iti dau nici o poza? :sadblinky
|
Re:
Quote:
|
totul sau nimic.. FIZZ style :D risti sau castigi :D
|
... nu stiu sa pierd... dar nici nu risc daca nu am un obiectiv precis ... asa k voi ramaneti in dilema : clone or a girl :roll:
|
crissssss!!! hai mey pe yahoo :oops:
|
ati intarziat domnilor eu am baut deja :lol: 8)
|
Re:
Quote:
vin :D ....dar mai rar.... am probleme cu calculatorul....... :cry: |
ah...pai dai o aspirina si trece...
TEkin...din astea faci tu? Bei fara noi... te'am vazut eu la Cordial la pizza..... era Diana acolo? Aia blonda? sau bruneta :D |
bluedana parca te cunosc dupa nick :roll:
|
Tekin .. de unde ?
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:42. |
- Copyright 2026 4Tuning