![]() |
Re: Poze cu masinile din Oradea....
tot respektu ovi!:)
|
Quote:
|
Quote:
|
baaa deja va infierbintati!!!:):):):):):):):):):)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
vom pune loganu la test ...rezista 2 gz dealea e bun...dar hmmm ieri bagai un jbl la unu in logan si vibrau si cablurile in bord si masca fata :):):)si doar 300 rms!!! |
Quote:
|
loganu` e MASINA NOUA.
asta inseamna ceva pentru romanul de rand care nu isi permite sa umble dupa una folosita din germania, care vrea ceva NOU la banii astia. nici mie nu imi place...dar e noua...si asta presupune ca e cu ceva mai buna ca vechea si eterna dacie 1310. Sa te vad cand o sa dai avansu` pt un logan....sa il iei in rate....cand nu iti vei permite sa iti cumperi o masina noua, sau folosita la banii aia(chiar si la 2-3mii euro) |
lganu are un singur bai!!!tabla pe el e ca si untu....de bagi un bas in el se clatina toate venele pe el....tabla mai ca nu se desprinde....is curios dupa ce il voi izola full cum se va comporta!!!
|
haidetzi s-o lasam mai moale cu tabla shi alea,de ex. la gti -u lu' sandu aproape ca nu i se deschid usile din spate cand ii da in goarna,iar loganu' lu' ocsike nu vibreaza numai putin.iar pentru Andre3y- POATE CA PE LA ARAD NU SE VAND NUMAI VAGOANE PE POST DE LOGAN,EU NU AM VAZUT NICI UNUL PANA ACUMA!
|
Quote:
|
Quote:
bolond vagy!!!!ezek kolkok!!!!ocsi foloseste un cd kenwood care nu are preuri bune..de ex cand am bagat basu si un pioneer cu 4 v pe iesire sa nu iti spun ce scandal era in el!!!:) |
asa da!
te cred sandule! |
Quote:
pai stiu io ce zic!!!:):):) |
Quote:
|
Quote:
|
urmeaza!:):):):)
|
Mai Sandu , cand vin astia sa-ti asfalteze poate iti dau un pic de bitum , ia da-le o palinca iti umple Loganul cu bitum de ii va curge si pe geamuri
|
Quote:
acuma de faza cu foliile a trecut sa i le curg si pe geamuri!!!:):):):):)dar e buna idea in rest...problema mea e ca atrunci cand voi avea asfalt ma voi imbata!!! |
Lasa ca daca vrei sa te imbeti cu aia de la Drumuri Orasenesti sigur vei gasi in echipa de asfaltare companie la baute!
|
stiti ce asi vrea sa vad eu odata. Macar in Romania nu ca in Oradea. Un Ford Mustang GT 500 modelu asta care o aparut acuma. ( 500 CP, motor de 5.4, V8, Supercharger ) :X:X:X carutza viselor mele. Si numa 600.000$ costa :))))) ( poate ii offtopic dar nua .. altundeva chiar nu aveam unde scrie :D )
|
3 Attachment(s)
Iata azi am facut o alta masina cu spoilerele ce am adus de la Rieger originale clientului proiect realizat impreuna cu Sandu de la Sound Identity
|
Revenim in curand cu poze imediat ce va fi vopsita
|
ii frumoasa,sa ai parte de multe altele,in continuare!
|
Quote:
|
Da i-am zis ca sa mearga la cei cu tobele ca oricum trebuie un pic inca ajustat ca forteaza si in priza din bara, dar acum am inteles ca primul drum al lui a fost la vopsitor !
|
15 CLA ?!?!?!?!? asta e mashia nuh?!?! :shock: :shock: :shock:
|
Quote:
|
Quote:
Salutari |
Quote:
|
polo cu ochiuri de ingeri?,nu vei fi fraier!
|
Quote:
|
laci, ce motor are beemveu' negru?
n-ar vrea si un chip? :mrgreen: |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Laci,pune pls ceva poze cu mertzu cobra ala cu "KID TUNING" :) l`am vazut intr`o zi la min pe strada cand era sparta fix in mijloc si a trecut pe`acol si a ras cu spoileru spate pe jos de mama focului am crezut ca acolo il lasa :)
|
ala? :)):)):)):))
|
:):):):):):):):):):)
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:49. |
- Copyright 2026 4Tuning