Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Oradea (https://forum.4tuning.ro/86-oradea.html)
-   -   Poze cu masinile din Oradea (https://forum.4tuning.ro/86-oradea/5088-poze-masinile-oradea.html)

Ciky 26-04-06 05:58

Re: Poze cu masinile din Oradea....

tot respektu ovi!:)

margineanu ovidiu 26-04-06 21:45

Quote:

Originally Posted by Ciky
tot respektu ovi!:)

sorry pt. neantelegere,stiu ca nu am scuze dar poate odata ma revansez(eram putin stresat si...oricum nu am scuze cum ziceam)si regret acel stupid post ce l-am pus dar asta e oamenii mai gresesc,important e ca nu te-ai suparat asa tare pe mine si la fel:respekt

Ciky 26-04-06 23:56

Quote:

Originally Posted by margineanu ovidiu
sorry pt. neantelegere,stiu ca nu am scuze dar poate odata ma revansez(eram putin stresat si...oricum nu am scuze cum ziceam)si regret acel stupid post ce l-am pus dar asta e oamenii mai gresesc,important e ca nu te-ai suparat asa tare pe mine si la fel:respekt

nu m-am suparat,stai linistit mai are omu' shi zile stresante(una calda una rece)esti baetzash in adevaratu' sens al cuvantului!:)

SoundIdentity 27-04-06 07:24

baaa deja va infierbintati!!!:):):):):):):):):):)

margineanu ovidiu 27-04-06 20:34

Quote:

Originally Posted by SoundIdentity
baaa deja va infierbintati!!!:):):):)

stai linistit Sandule ca parca ziceai ca ne stii pe amandoi:),nu cred ca e cazul,nu?:):):)

margineanu ovidiu 27-04-06 20:40

Quote:

nu m-am suparat,stai linistit mai are omu' shi zile stresante(una calda una rece)esti baetzash in adevaratu' sens al cuvantului!:)

ne vedem vineri?hai ca mai povestim(am incercat un gz de care iti iei tu si suna tare rau in cutia aia de la Sandu,doua???cred ca va suna demential,va fi ceva sa speram ca-ti rezista masina ca mie cu unu imi vibreaza si volanu:):):)dar ca sunet merita ca daca se destrange le-om strange inapoi nu?)

SoundIdentity 27-04-06 22:30

Quote:

ne vedem vineri?hai ca mai povestim(am incercat un gz de care iti iei tu si suna tare rau in cutia aia de la Sandu,doua???cred ca va suna demential,va fi ceva sa speram ca-ti rezista masina ca mie cu unu imi vibreaza si volanu:):):)dar ca sunet merita ca daca se destrange le-om strange inapoi nu?)

stii ce imi placea la ciki???e buna reclama mobila si el ca nu asculta muzica sub juma de volum si subul minim la +3....e nebun de-al nostru:):):)
vom pune loganu la test ...rezista 2 gz dealea e bun...dar hmmm ieri bagai un jbl la unu in logan si vibrau si cablurile in bord si masca fata :):):)si doar 300 rms!!!

Andre3y 28-04-06 14:36

Quote:

stii ce imi placea la ciki???e buna reclama mobila si el ca nu asculta muzica sub juma de volum si subul minim la +3....e nebun de-al nostru:):):)
vom pune loganu la test ...rezista 2 gz dealea e bun...dar hmmm ieri bagai un jbl la unu in logan si vibrau si cablurile in bord si masca fata :):):)si doar 300 rms!!!

Loganul ii tot Logan ( VAGON mai pe romaneste )

valib 28-04-06 15:04

loganu` e MASINA NOUA.
asta inseamna ceva pentru romanul de rand care nu isi permite sa umble dupa una folosita din germania, care vrea ceva NOU la banii astia.
nici mie nu imi place...dar e noua...si asta presupune ca e cu ceva mai buna ca vechea si eterna dacie 1310.

Sa te vad cand o sa dai avansu` pt un logan....sa il iei in rate....cand nu iti vei permite sa iti cumperi o masina noua, sau folosita la banii aia(chiar si la 2-3mii euro)

SoundIdentity 28-04-06 23:13

lganu are un singur bai!!!tabla pe el e ca si untu....de bagi un bas in el se clatina toate venele pe el....tabla mai ca nu se desprinde....is curios dupa ce il voi izola full cum se va comporta!!!

Ciky 29-04-06 16:47

haidetzi s-o lasam mai moale cu tabla shi alea,de ex. la gti -u lu' sandu aproape ca nu i se deschid usile din spate cand ii da in goarna,iar loganu' lu' ocsike nu vibreaza numai putin.iar pentru Andre3y- POATE CA PE LA ARAD NU SE VAND NUMAI VAGOANE PE POST DE LOGAN,EU NU AM VAZUT NICI UNUL PANA ACUMA!

Ciky 29-04-06 16:59

Quote:

Originally Posted by Andre3y

Loganul ii tot Logan ( VAGON mai pe romaneste )

AUZI BAI PRUNCULE!CAND O SA FACI ROST DE BANI PE PUTERILE TALE SA-TZI CUMPERI O MASHINA VOM STA DE VORBA,PANA ATUNCI MUCHLES SHI DELES CU ROLELE PRIN PARC,DA?

SoundIdentity 30-04-06 20:17

Quote:

AUZI BAI PRUNCULE!CAND O SA FACI ROST DE BANI PE PUTERILE TALE SA-TZI CUMPERI O MASHINA VOM STA DE VORBA,PANA ATUNCI MUCHLES SHI DELES CU ROLELE PRIN PARC,DA?

bolond vagy!!!!ezek kolkok!!!!ocsi foloseste un cd kenwood care nu are preuri bune..de ex cand am bagat basu si un pioneer cu 4 v pe iesire sa nu iti spun ce scandal era in el!!!:)

Ciky 30-04-06 22:03

asa da!
te cred sandule!

SoundIdentity 01-05-06 09:06

Quote:

asa da!
te cred sandule!

pai stiu io ce zic!!!:):):)

margineanu ovidiu 01-05-06 17:22

Quote:

lganu are un singur bai!!!tabla pe el e ca si untu....de bagi un bas in el se clatina toate venele pe el....tabla mai ca nu se desprinde....is curios dupa ce il voi izola full cum se va comporta!!!

daca bagi aia doi basi in el tati apai atunci izoleaza-i omului masina ca doamne rau musca si cu unul daramite doi,si daca si lui ii place volumul cum imi place si mie,ai de izolat nu gluma:):):)

SoundIdentity 01-05-06 19:49

Quote:

daca bagi aia doi basi in el tati apai atunci izoleaza-i omului masina ca doamne rau musca si cu unul daramite doi,si daca si lui ii place volumul cum imi place si mie,ai de izolat nu gluma:):):)

stii ce fac?o dezbrac toata o izolez cu dinamat si ma apuc sa incalzesc bitumuri in fata firmei si o sa o trag pe dinamat!!!:):):)(sa nu ma credeti)

Ciky 03-05-06 08:33

urmeaza!:):):):)

horguemtuning 06-05-06 22:21

Mai Sandu , cand vin astia sa-ti asfalteze poate iti dau un pic de bitum , ia da-le o palinca iti umple Loganul cu bitum de ii va curge si pe geamuri

SoundIdentity 07-05-06 12:20

Quote:

Originally Posted by horguemtuning
Mai Sandu , cand vin astia sa-ti asfalteze poate iti dau un pic de bitum , ia da-le o palinca iti umple Loganul cu bitum de ii va curge si pe geamuri

acuma de faza cu foliile a trecut sa i le curg si pe geamuri!!!:):):):):)dar e buna idea in rest...problema mea e ca atrunci cand voi avea asfalt ma voi imbata!!!

horguemtuning 08-05-06 21:16

Lasa ca daca vrei sa te imbeti cu aia de la Drumuri Orasenesti sigur vei gasi in echipa de asfaltare companie la baute!

slim 09-05-06 02:27

stiti ce asi vrea sa vad eu odata. Macar in Romania nu ca in Oradea. Un Ford Mustang GT 500 modelu asta care o aparut acuma. ( 500 CP, motor de 5.4, V8, Supercharger ) :X:X:X carutza viselor mele. Si numa 600.000$ costa :))))) ( poate ii offtopic dar nua .. altundeva chiar nu aveam unde scrie :D )

horguemtuning 09-05-06 22:50

3 Attachment(s)
Iata azi am facut o alta masina cu spoilerele ce am adus de la Rieger originale clientului proiect realizat impreuna cu Sandu de la Sound Identity

horguemtuning 09-05-06 22:53

Revenim in curand cu poze imediat ce va fi vopsita

Ciky 09-05-06 22:56

ii frumoasa,sa ai parte de multe altele,in continuare!

SoundIdentity 09-05-06 23:02

Quote:

Originally Posted by horguemtuning
Iata azi am facut o alta masina cu spoilerele ce am adus de la Rieger originale clientului proiect realizat impreuna cu Sandu de la Sound Identity

spunei la clau sa bage capu de toba mai inauntru ca e urat asa dupa parerea mea!!!

horguemtuning 09-05-06 23:05

Da i-am zis ca sa mearga la cei cu tobele ca oricum trebuie un pic inca ajustat ca forteaza si in priza din bara, dar acum am inteles ca primul drum al lui a fost la vopsitor !

AleXXL 09-05-06 23:10

15 CLA ?!?!?!?!? asta e mashia nuh?!?! :shock: :shock: :shock:

SoundIdentity 13-05-06 14:10

Quote:

da:):):):):):):):):)

tu dinde stii cikhes?tzi-am zis de masina?informativ doar?

RaZvY_ 14-05-06 13:07

Quote:

spunei la clau sa bage capu de toba mai inauntru ca e urat asa dupa parerea mea!!!

Sper ca primesti farurile saptamana viitoare, ti le duce Dufli, daca il cunosti
Salutari

SoundIdentity 14-05-06 20:08

Quote:

Originally Posted by RaZvY_
Sper ca primesti farurile saptamana viitoare, ti le duce Dufli, daca il cunosti
Salutari

ombre!!!abia astept!!!sigur ca ne stim cu dufli!!!!zii de sandu hifi:):):)polo angel eyes!!!!uraaaaaaa

Ciky 14-05-06 21:00

polo cu ochiuri de ingeri?,nu vei fi fraier!

RaZvY_ 14-05-06 21:29

Quote:

ombre!!!abia astept!!!sigur ca ne stim cu dufli!!!!zii de sandu hifi:):):)polo angel eyes!!!!uraaaaaaa

Te stia si el :). All good atunci. Sper sa arate bine. Trec pe la tine la vara sa vad bijuteria, mi-a lasat gura apa in iarna oricum

Autoperform 17-05-06 19:38

laci, ce motor are beemveu' negru?
n-ar vrea si un chip? :mrgreen:

SoundIdentity 17-05-06 20:50

Quote:

Originally Posted by RaZvY_
Te stia si el :). All good atunci. Sper sa arate bine. Trec pe la tine la vara sa vad bijuteria, mi-a lasat gura apa in iarna oricum

vorbii azi cu dufli si nu stie nimica inca!!!spune ceva concret te rog!!!

RaZvY_ 18-05-06 09:09

Quote:

Lampile sunt la oradea, trebuie dufli doar sa mearga sa le aduca..ii dau tel azi

RaZvY_ 18-05-06 10:19

Quote:

Dufli merge peste 2 ore sa le aduca, si ma gandesc ca te suna el.

HoricutzWSR 18-05-06 21:39

Laci,pune pls ceva poze cu mertzu cobra ala cu "KID TUNING" :) l`am vazut intr`o zi la min pe strada cand era sparta fix in mijloc si a trecut pe`acol si a ras cu spoileru spate pe jos de mama focului am crezut ca acolo il lasa :)

daflyer_oradea 19-05-06 10:21

ala? :)):)):)):))

Ciky 19-05-06 11:40

:):):):):):):):):):)

All times are GMT +2. The time now is 02:49.

- Copyright 2026 4Tuning