![]() |
Re: Dacia mea AG-88-RAK.
Quote:
|
niste praguri nimika?e cam keala
|
Quote:
|
mai ales ca ai cateva elemente kitch tuning
|
aveti mare obsesie cu parasolarul asta?!?!?
|
Eu nu tin minte, ca tu sa faci parte din DaciaRallyTeam.
Daca l-ai pus acolo doar ca ai vazut la altii nu inseamna ca faci parte din acest club auto. Inseamna ca nu ai nici un rspect pentru noi.Eu nu te-am vazut la nici o intalnire. Deci prin urmare te sfatuiesc sa dai jos acel stiker. |
Quote:
|
Quote:
Quote:
o sa schimb si bara de pe fata si de pe spate...dar la vara in vacanta.....****** |
am vazut in alta parte masina prima oara
|
******cu ce vrei sa inlocuiesti barile ?
|
Quote:
|
fair-play la greu...;)
|
foarte fair-play
|
Quote:
Quote:
|
******Eu stiam un proverb "VULPEA UNDE NU AJUNGE LA STRUGURI SUN ACRI" sau "PISICA UNDE NU AJUNGE PUTE" Cam asa sunt unii din voi, nu toti. Din cate masini sunt pe " 4tuning " daca sunt 10-15 cu tabla buna pe ele, ca in rest sunt numai d-alea pline cu chit sau fibra.
****** Quote:
Alea inauntru au fost gri si am vrut sa le fac rosii, dar am luat mare teapa, ca se cojesc.Alea de pe bord sunt pentru telefon ,chei E.T.C. Praguri nu mi-a facut ala unde am facut barile si nu gasesc d-alea late.Dar nu o sa ramana asa.O sa ii pun si d-alea.O sa vopsesc si bara pe spate. Quote:
|
Quote:
|
Noi sa fim sanatosi, caci fierul tot fier ramane, cu rugina sau fara.
Si cu stikerul treaba ta, dar chiar nu este frumos. |
mare pacat ca ai pus codita aia , am inteles de la cineva de pe forum ca daca o deslipesti va ramane lipiciul ala acolo si se poate lua daca polisezi masina , nu garantez asta sunt cazuri in care s-a luat cu tot cu vopsea.dupa vara imi dezvalui si eu secretul ca sa primesc si eu critici :D succes cu proiectul care il ai.
|
Quote:
|
cine nu stie nu cunoaste. app rak-ule fara suparare daca nu modifici nimic la masinsa si deschizi niste subiecte aiurea unora nu li se par interesante. sau vrei sa faci si u 167 de pagini ca B69TAU dar el le-a facut cu un scop a realizat ceva frumos din masina aia. s u de cand zici ca vopsesti bara si iti iei praguri. si fara suparare ai niste ideei prostesti, si nu intelegi ce zice unu si altu.
|
balaure iti dau dreptate in tot ce ai scris. daca omu nu intelege asta e deja a dat in kitch. e cat de cat draguta. dar ..................
|
Eu am vb in general.Dar se pare ca unii se simt cu musca pe caciula.******
Quote:
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
daca tot zici ca vrei sa schimbi barile eu te sfatuiesc cu asa ceva, ca da mult mai bine. ******
|
mie nu mi se pare ca da bine deloc , mai ales bara spate
|
Quote:
|
Quote:
|
dezvalui decat atat :bmw 320 benzinar 2 usi.2 culori rosu si negru an 85.restu pe viitor.
|
Quote:
|
ce copil...
|
dai tu dacia ta pe o vechitura......nu pot sa va inteleg........
|
am dat 800 de euro , dar am bagat ...............
|
Quote:
|
Quote:
|
deocamdata ma mananca de bani , sac fara fund ce sa zic, intretinere nu e cine stie ce, consum e de 12 , pana in 120 dupa creste cam in 15 depinde si cum mergi cu el.
|
RAK , dar cati cai are masina ta ?
|
este de curse ?
|
este daia ca in desene animate pardon ca in filme, alea cu ''the flinstone and the barney.'' ;)
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:09. |
- Copyright 2026 4Tuning