![]() |
Re: Masinile din ARAD
Va rog ramaneti on topic ,am deschis si provocari,mai este si amalgam etc.
Andre3y,atentie mare la ce scrii,baga-ti mintile in cap ,termina cu bascalia,altfel vom avea probleme noi 2,eu am deja pt ca am sters dupa tine in cateva zile cat am sters intr-un an ,sa nu-ti inchipui ca sunt femeia ta de servici :evil: :evil: :evil: |
:) :) :) :) bah andrei vezi sa nervat criss gata cu offtopicu andrei daca vrei sa pui poze punele aici si restu discutilor vorbim la viata de noapte
|
2 Attachment(s)
Se pare ca aveti concurentza in arad...
ori d-shoru care are "mashina" asta o avut lipsa de inspiratie, ori...cine stie ce ascunde sub capota.. :)) |
e turbata rau dacia aia...nu vezi ca o tzine in lantz? :)
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
6 Attachment(s)
;) Azi am fost pe strand la un gratar am vazut masini tunate motoare tot ce vrei si fete tunate..AR88BMW;) :arrow:
|
mah,a cui ii audi ala cu numere SEF. s-o dat la mine azi seara pe centru.
|
Quote:
|
Quote:
|
nici eu nu mam dat cu sefu....
|
Quote:
|
imi place de el.are c..ie tari.
|
ce are nu inteleg ?
|
ati vazut masina aia mitsubishi gt3000 modelu ala nou ce beton arata... bah andrey cand ai timp dute fa cateva poze si punele aici
|
da bah am vazut-o shi eu...dar a accelerat shi nu puteam sa ii dau sa il ajung....eram in tramvai...
|
Quote:
boase tari.inteles amu? |
:lol: :lol: :lol: adica ii bengos mah Tekin,si noi tot il vedem
Acuma probabil nu stie omu' ce-i un rs6 ,la tine s-a dat tekin? |
da amu inteleg......el sa dat la mine nu eu :)
|
ii tare gagiu,sau probabil e daltonist.tot pe rosu trece.pina vine unu si boom.
|
4 Attachment(s)
Nu stiti Skoda Octavia asta este din Arad.....;)
|
io cred ca tu ii faci la vale reclama mascata:D
|
iex cum o ieshit octavia aia... :( parea sa iasa beton cand am fost ultima data acolo......dar....vai....vai...ce mashina.....dar vai...vai....ce pul_a mea de spoiler fatza.....dar vai !.....
|
Quote:
sa stii calin ca-ti dau dreptate.si eu cred ca-i face reclama lu KIT TUNING. :-) :-) |
Quote:
mama ce fain sta apa de la ploaie in gaurile alea de pe capota.dupa care o sa puste kit tuningu. |
Stau si ma intreb: de ce au unii placerea sa-si bata joc de masina lor intr-un asemenea hal?Skoda Octavia arata jalnic dpdv vizual si parca vad ca are si un amarat de motor de 100 cp, dar nah, optic sa dea bine, iar Peugeot-ul arata de zici ca ar fi masina din filmul Taxi, dar, masina aia avea motor adevarat in ea pe cand asta..chiar de curiozitate stie cineva ce motor are leul in el...este cumva 3000 cmc benzinar ...sau are motor de tractor care scoate 1 km de fum in forja ca trebuie sa-ti aprinzi faza mare dupa el ? Fara comentarii !!!:twisted:
|
1.9TDI 90 de cai? :D
|
sau 1.4 75 cai.exista asa ceva pe octavia?
|
am vazut skoda pe la vale...si dupa toba e 1.9 tdi 90cp.
|
da mah dar are tuning.cre c-o sa-si ia zboru cind pleaca de pe loc.
|
eu zic sa nu mai ridem de andrey ca poate cin o fi mare s-o face mecanic si o sa ne reparam masinile la el.hai ma andrey fii serios.crezi ca asa usor scotzi 200 de cai ca sa-i pui pe o octavia de 90 cai?in primu rind ma gindesc ca nu se merita.
|
ar33cop ai si din ala ?:)
|
stiu ce-i ala atw.am atw dar cu 2 rotzi nu cu 4.si ce?audi nu-i atw ca doar ii quattro.
|
deci am motor.ala ce am zis ca vreau sa-l vind.ma scuzatzi daca postez de prea multe ori acelasi lucru da nu stiu ce are gunoiu asta de pc ca dupa ce scriu cite ceva imi cere sa ma conectehz.dupa ce ma conectez constat ca o aparut de vreo 3 ori ce am mai scris.is curios daca amu mere.:evil: :twisted:
|
Civic Type R- Arad !!!
3 Attachment(s)
Vreau sa-mi spuna cine stie daca asta este masina care este de vanzare in arad..eu am inteles ca asa a aratat dupa accident !!!:shock:
|
Re: Civic Type R- Arad !!!
1 Attachment(s)
Si asa arata cand era noua:arrow:
|
nu stiu sigur dar cred o fost a lu medris.adi stie mai bine.acuma are un 530 dizel.
|
Quote:
asa e:D .......rcs...bine ca faci reclama proasta la om:D :D |
da asta ma facut a seara acuma are un bmw 530
|
bmw negru trebe sa fi fost si ala are nr-ul de leasing.
|
Nu fac reclama proasta la nimeni dar cand am fost sa intreb de masina tipul de la vanzari mi-a spus ca ,,masina a fost putin lovita in partea dreapta'' si sincer nu eram sigur daca asta e masina sau nu e asta.Dar se pare ca acel ,,putin lovita in partea dreapta'' este de fapt ,,80% avarie la masina'' si sincer masina respectiva, chiar daca acuma arata cum arata, nu mi-ar trebui-o nici pe gratis. Eu oricum ii doresc actualului proprietar bafta la vanzare.;) Si mah Tekin...acuma daca te-a facut un BMW 530D ce te superi...ca te fac si eu :lol: :lol: ...cu 173cp...si nu am BMW am Clio...cum zic unii: asta e Clio Symbol turcesc cu motor de 1.4 8v???:lol: :lol: :lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:58. |
- Copyright 2026 4Tuning