![]() |
nu stiu multe despre subiectul discutiei,asa ca ma bag ca musca in lapte, dar poate ai avut ghinion cu Coupe-ul si nu sunt toate asa,oricum din cate ai spus tu,ar putea rivaliza cu o dacie in materie de fiabilitate si durabilitate(glumesc)!de masina actuala esti multumit?ce modificari are?daca nu sunt indiscret!
|
Posibil sa fi avut eu ghinion dar calitatea sa vazut deja.....masina este pe cat de frumoasa pe atat de proasta........
Iubiream mea la ora actuala are 9ani si arata ca noua.....imbunatatiri.....o gramada....a sa iti scriu zilele astea un mesaj....acum mi-ar lua prea mult timp.... |
Io !
1 Attachment(s)
Salut baieti! Ma numesc Vlad si sunt din Timisoara. Am dat peste 4tuning din greseala da' pana acuma am vazut ca e destul de misto site-ul asa ca m-am gandit sa ma inscriu pe forum shi io ca cine stie ce iese... Deci:
Nume: mai conteaza? Prenume: Vlad Data nasterii: 26 iunie 1984 Ocupatia: student (cica) la Stiinte Economice Hobby-uri: Fete, masini, muzica (pentru cunoscatori, astea 3 merg mana-n mana, nu? :D ) si ca orice timisorean, Poli Permis: din 25 noiembrie 2002 Masina: are tac-miu o Lancia Prisma 1500, 87cp, din '83 :shock: care inca mere (misto masini Lanciile astea -vezi Delta- ) de fapt o Delta cu portbagaj da' na...nu prea am coxat-o dar mere. Io n-am masina da' sper anu' asta sa cumpere una noua si vedem ce facem cu aia 8). Pun si o poza de Prisma (nu a mea) ca sa vedeti despre ce vorbesc, apropo da fum la orice Dacie nemodif. plus ca are geamuri electrice, comp de bord etc. in '83 cand Dacia nici volan n-avea (nici azi nu prea are). Altceva ce sa mai zic... am fost la Legal Racing in toamna la aeroport in Tim si nu prea am vazut masini modificate (cel putin in exterior, ca pe la motor nu stiu ca nu m-am apropiat), cum o zis unu' de-acolo, sper ca la anu' o sa aduca si masini cu ei sa vedem si noi spectacol... In fine fenomenu' \"tuning\" nu a luat avant la noi (nici pe departe), dovada fiind \"multimea\" :wink: de firme de tuning de pe la noi. In Tim e una singura, si nici aia nu-i din oras: C&C Tuning, au si ei un sediu p-acolo da niste scoruri... mai vad o dacie doua cu sticker C&C lipit de geam (apropo cele lipite de masina, nu de geam, nu se numesc viniluri? deh, need for speedu' asta) da in rest nimic sa-ti atraga privirea... Dar putem spera, nu? :lol: Hai ceau! |
Bine ai venit printre noi VLAD !
|
Da, bine-ai venit. Si-mi place semnatura ta :wink: :lol:
|
aaaaaaaaaa..Da..Acum am obsercat..tare semnatura..
|
Cioli17
da da am OBSERCAT si yeu ....... frumos...(fireburn scris-u asta ne omoara...??.. :D :twisted: :D :D (stai calmn ca glumeam).. 8)
|
:D :lol:
|
te razi :lol: :lol:
|
catalin ce altceva sa fac? :)
|
:lol: loooooooool :lol:
|
cataline stiu ca suna ciudat .. dar sunt mult prea obosit sa fac altceva decat sa rad ... :)
|
lasa ca si mie imi place sa ma rad :lol: :lol: :lol:
|
Hai ca acu mi-am adus si eu aminte sa postez aci ...
Nume: Razvan Varsta : 22 Ocupatia : student Hobby-uri : calculatoare, masini, bere :) (ar mai fi electronica n' all that sh!t da' m-am lasat de ele) Permis de conducere din septembrie 2000, am vreo 25000Km in picioare Masina: Kadett GSi 115CP, deocamdata nu i-am facut prea multe, jante 15\" si cauciucuri Pirelli P600 195/50, filtru de aer si tobe sport, urmeaza spoilere + praguri si arcuri lowered, dup-aia ma mai gandesc daca o tin ca am vazut un GSi 16V 150 CP misto :D . Poze fac dupa ce ii schimb spoilerele, ca acu mi-e rusine cu ea :) . Oricum seamana mult cu cea din avatar, aceeasi culoare, acelasi model, chiar si aceleasi jante. |
Bine-ai venit printre noi ( oficial vorbind ) :P
|
welcome to the club ... misto masina sper sa reusesti sa o faci cum iti doresti .. oricum bafta
|
Quote:
nu tre sa-ti fie rusine de ea, nu toti au spoilere de pe forum, plus ca nu fac spoilerele masina, si Trabant daca ai poti sa pui poze cu el(am exagerat eu dar inetelegi ce vreau sa spun)....... fa un topic la \"masina mea\" despre Opelul tau, puna poze cum e acuma si apoi dupa ce o faci pune alte poze, e interesant de vazut transformarea masinii |
25.000 de km??numai as de putin :lol: eu am peste 500.000 lm :wink: poate chiar mai mult :wink: :wink: lasa ca ai masina faina :lol: ii mai faci tu pana al vara ceva tuning :lol:
|
Quote:
eu la activ am aprox 40 000 km (in 2 ani de condus) |
pimp daca ai sti car circul eu :lol: :lol: acuma nu mai circul asa de des dar inainte facema romania -germnia de cel putin 6 - ori pe an si am lucrat ca si sofer aici in germania pe sprinter in fiecare zi cel putin 350 de km :lol: :lol: :lol: :lol:
|
Quote:
|
pai pimp am carnetul de 4 ani de zile :lol: credema ca circul mult de fapt acuma numai pt ca nu mai lucrez ca si sofer si hamburgul este un oras imens :lol: :lol: :lol:
|
Da, ca pana acum 3 luni nu am avut masina mea, si am impartit cu taica-miu masina familiei, si asta numai vara in mare parte, sunt student in Bucuresti si pe acasa ajung rar. O sa incerc sa fac niste poze, sa vedem cum ies.
|
ok asteptam niste poze sa nu uiti :lol: :lol: :lol:
|
tuning nu ar tb sa se refere in principal la partea mecanica? esteticul unei masini e cu totul altceva dupa parerea mea asa ca nu ai nevoie de praguri ca sa ai o masina frumoasa...parerea mea;)
|
1 Attachment(s)
Ai dreptate, tuning tine in primul rand de modificari mecanice. Oricum, cu niste spoilere mai coborate, e necesar sa ai si praguri, altfel aspectul masinii nu \"se leaga\". Sper sa fac rost cat mai curand de bani si sa va arat ce spoilere vreau sa imi pun, in principiu ar fi o copie dupa ce e in fisierul atasat, ma costa 250 USD tot kitul de caroserie (repet, copie, ca original de la Rieger e mai mult decat masina).
|
1 Attachment(s)
Cam asa arata
|
misto model... mie imi place ... sper sa ai parte de $ ca sa poti sa faci masina asa cum iti doresti
|
Pai..cu toate ca sunt de ceva timp pe forum..am uitat sa va spun si ceva despre mine.. Sa incepem :
Nume : Luci Porecle : Da0s , FiReBuRn! Locatie : Bucuresti , in acelasi bloc cu B-12-ZMD (dar alta scara) si la 50 m de swordfish ! Nascut : din mama iubitoare si tata asijderea,ultima data pe 05/04/1986 ! Ocupatie : Elev in clasa a11a La Liceul De Chimie Costin Nenitescu din Bucuresti , si in timpul liber Grafer ! Imi place : Sa ascult muzica ..in general RAP , sa ma imbrac larg, sa joc basket si sa imi petrec timpul cu prietena! Nu imi plac : Gaborii , berea calda si oamenii care nu folosesc deodorantul ! Stare civila : Necasatorit cu Jennifer Lopez! Calitati : Nedescoperite inca.. Defecte : ...Nu m-as mai opri..! Bautura preferata : - alcool - Carlsberg, Cinzano, Garone - suc - Sprite , Cola Preferinte Muzicale : Tot ce tzine de Underground Rap ! Relatii la .. : 0721 261 567 (in timpul saptamanii) 0724 317 465 ( de obicei in weekend) Masina : Nu am inca...Dar la inceput o sa-mi iau o Dacie sa o rup in 2 pana dispare lamaia de pe parbriz! :twisted: SI CAM ATAT DESPRE MINE ! |
luci bine ai vent printre noi :D
|
Mersi augustin !! Sunt printre voi de ceva timp..dar am uitat sa va spun despre mine.. :P
|
da augustin firebird este de ceva timp pe forum :lol: :lol: :lol: daos nici mie numi plac gabori :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:
|
Mersi ca imi spui fireBIRD ..ma bucur ca ti-a placut descrierea mea..:P
|
stiu .. eu te-am salutat ca fiind luci pt ca pe fireburn l-am tot vazut pe aici ;) oricum eu zic ca gaborii isi fac si ei meseria .. merita sa traiasca ... zic eu
|
Da Augustin..!Mersi..Tu esti din Bucuresti ?
|
:wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:
|
da .. chiar din bucuresti :)
|
Poate ne vedem prin Herastrau..sau poate ne-am mai vazut dar nu stim noi..
|
da .. sper sa ne vedem din pacate eu in timpul sapt am un program mai nasol dar in weekend de obicei sunt liber asa ca ....
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:36. |
- Copyright 2026 4Tuning