![]() |
2 Attachment(s)
...
|
10 Attachment(s)
de toate...
|
1 Attachment(s)
...
|
2 Attachment(s)
Micael Park... D-zeu sa-l ierte!
Nu se vede accidentul, nici nu-mi vinesa cred ca se mai poate muri la WRC. Golf 2 periculos rau, 2 motoare, chestii... |
rectific tara galilor ( wales ? ) an 2005 sa intamplat accidentul ..ciudat la tv nu am auzit
|
7 Attachment(s)
imi cer scuze daca au mai fost postate
|
3 Attachment(s)
Fumate...
|
subaru sa facut shaker /////dar tramvaiu nu pare real ...
|
4 Attachment(s)
De ce nu crezi? Pare real...
Ultimul e funny...dar totusi, e periculos rau pt. piloti...cauciucurile alea de pe margine ar fi trebuit inlouite sau acoperite cu baloti din paie sau ceva moale... |
extrem de urat accidentu din raliu bohemia ...grav ...si era si un cameran chiar in fata masinii ...viteza prea mare cu care sa intrat in curba ...... :roll:
|
3 Attachment(s)
Un mare norocos si nascar
|
accidentele din nascar sunt cu adevarat spectaculoase ..
si este I data cand vad ca si-au tras oamenii elicopter pe peticul acela de oval .... ntz ntz .... |
2 Attachment(s)
Daca zici tu...
Clar vina soferului/soferitei...motoristul era destul de aproape si nici n-avea cine stie ce viteza...sa-l f** pe ala de la volan! |
2 Attachment(s)
...
|
1 Attachment(s)
ce muzica sa asculti atunci cand conduci...dar accidentele sunt mai interesante...
|
3 Attachment(s)
O eroare de pilotaj...doua jeep-uri pe la araboi (se vede cum unul iese pe geam) si un montaj marpha...
|
2 Attachment(s)
Marpha
|
Fratilor ultimul a fost criminal :) Oricum e bine ca discutam si din astea k altfel ... nu stiu ce s-ar intampla cu nevoia de viteza pe care o am ! Asa o mai domolesc un pic !
|
1 Attachment(s)
Mda...asa e!
|
1 Attachment(s)
Asta e meserias...si nu prea, jenant sa faci asa drifturi marpha dar sa fi de 2 ori gata gata sa intri in multime...s-o lovesti...bleah!
Si un elicopter...se vede cum unul din soldati a sarit...dar se pare ca n-a fost prea inspirat. http://www.boreme.com/boreme/funny-2...landing-p1.php |
astia sunt adevaratii meseriasi care reusesc asa ceva cu masini de 100 E sau 1000 gen bimere ..... :wink:
|
1 Attachment(s)
Eu zic ca e mai greu cu ceva mai scump (si mai greu) decat o lada care are, probabil, in jur de 900Kg, iar motorul e preparat, cat de cat...
Trabant versus camion...misto faza cu motorul |
1 Attachment(s)
Saraca masina...o fi patit ceva?
|
cu siguranta nu :lol: :lol: :lol: :roll:
|
1 Attachment(s)
Deci...PURTATI NAIBII CENTURA!!!
P.S. Daca ati mancat ceva inainte, mai bine nu va uitati, e HORROR in toata regula!!!!!!!!!!! |
si cum il putem vedea ? :roll:
|
Pai...e cam complicat...fiind fisier doc, il vezi cu word (daca ai office, daca nu, de pe microsoft cauti word viewer care e free). Dar nu te grabi. :lol:
|
Eu nu inteleg cum a iesit ala pe fereastra, pt ca masina nu pare avariata asha rau???????
|
Asa e...nici eu nu inteleg, masina nu prea e lovita, dar faza pare reala...daca nu credeti, intrebati-l p'ala care a zburat ce si cum! :(
|
1 Attachment(s)
Varza...cum o fi pierdut ala controlul cand a ratat a 4-a? O fi tras de volan...
|
10 Attachment(s)
Multe...sper sa nu se repete.
Pedestrian e naspa, atentie! Cred ca garcea l-a calcat si el... |
1 Attachment(s)
Cam multi intr-un singur viraj... :D
|
11 Attachment(s)
Pe al 2-lea trebuie sa-l stiti marea majoritate...nu reusesc sa inteleg de ce nu l-a ferit ala...
Vaca, saraca, si-a luat-o rau...cu siguranta. Ce patesti la intalnirea cu o caprioara... Etc... |
saraca vaca.......
|
1 Attachment(s)
Mda...si-a luat-o...a dat saraca sa se intoarca si s-o ia la goana, dar n-avea nici o sansa...
Mai multe, cateva cu siguranta le stiti, amintiti-va de cel cu motorul care a iesit in decor si i-a zburat pe deasupra capului la mm un al motor, super noroc! |
2 Attachment(s)
Un mare prost! Probabil a incurcat borcanele!
Si o explozie de cauciuc la 150 mile/h, nimic grav |
1 Attachment(s)
F1 la greu
|
2 Attachment(s)
o roata a ales...., impreza si 206=stunts
|
4 Attachment(s)
De toate...
|
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:54. |