![]() |
Re: Un Alt Prieten sa Stins ...GAM-ul (R5 GTT)
Quote:
|
Quote:
-Sunt sigur ca si merita locul lor acolo .....in fata noastra. |
Quote:
|
Quote:
|
dap buna ideea...
|
:sadblinky Am fost in seara de luni la el acasa...in coloana am fost multi...nu l-am cunoscut...dar e o tragedie ce se intampla cu motociclete astea...
|
Quote:
|
Nu stiu daca ar trebui sa ma simt la chestia cu sfatul cum sa se mearga pe motoare.... dar mi-am spus doar parerea si am prezentat obiectiv situatia motocicletelor si a soferilor de motociclete. Nu l-am cunoscut pe om cu toate ca as fi vrut. Bafta multa
|
Am deschis un nou topic la Comunicate Cluburi https://forum.4tuning.ro/54-comunicate-cluburi/48863-conferinta-presa-strigat-ajutor.html
|
-Sper sa vedeti toti acele imagini puse de Micutzu....eu eram acolo si le am vazut live......sa invatati si sa ganditi inainte de a face ceva ce nu trebuie facut.
-Spun toate aste pt cei fragezi....cei ce acum deschideti ochii in viata .....eu unul va spun : - Deschideti Ochii Mari!!!!!!!!!!! si dupa aceea alegeti o motoicicleta , luati va pentru inceput ceva mic care sa va ierte greselile ,NU un R6, R1,ZX10 , sau derivate.......ca dupa aceeea va trebui sa va ierte Dumnezeu si pe voi. -Nu spun cu rautate , departe de mine acest gand...dar ganditi va la voi in primul rand si dupa la tipa din statie care te vede trecand si baleste dupa motorul tau......nu dupa tine !!!!!!! |
DUMNEZEU SA-l ODIHNEASCA-N PACE
|
Quote:
|
RIP MIHAI
orice as spune acum e de prisos, il stiu de 7 ani, nu am fost in tara in acele zile iar acu stau in fata calculatorului si plang citind acest topic. maine ma duc sa-i aprind o lumanare. |
------------------------------------------------
|
Quote:
nu e ca la paine.. cumpara-mi si mie una ca n-am timp si daca tot te duci tu sa cumperi.... e rusinos sa simulezi durerea. Imi pare rau ca fac OT pe thread-ul asta. Acest post este dedicat tuturor celor care posteaza doar pt a mai acumula posturi. Inca odata, odihneste-te in pace mihai. Nimeni nu merita sa moara atat de tanar,mai ales un om care mai avea atatea sa spuna.. |
------------------------------------------
|
R.I.P.
dreq.. si cand ma gandesc ca am avut oferta un gsx-r 750 s-rad... mi se face rau. |
Dupa cum putini isi aduc aminte s-a implinit un an si de la disparitia celui ce a fost Mihaita zis GAM .Se pare ca lumea a uitat aceasta disparitie sincer nu ma asteptam sa nu fie adus in atentie in luna august cind s-a implinit un an. cum nici atunci nu eram acasa , nici acum nu sint dar cind voi veni voi merge cu siguranta la cimitir pentru a aprinde o luminare si a ma ruga pentru el si pentru altii aflati in aceeasi situatie.
Dupa parerea mea acest baiat merita sa aiba o foto permanenta pe pagina de start a 4 tuning dar se pare ca ata va ramine numai la stadiu e dorinta. Mihai, de acolo de sus ne vezi pe toti? iarta-i te rog pe cei ce te-au uitat! |
uite-te cate flori si lumanari sunt in permanenta acolo, si vei vedea ca nu e uitat, (de toti)
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:54. |
- Copyright 2026 4Tuning