![]() |
Re: Al meu E30 3 2.5 12v Coupe ( wip )
:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: MAINE INTRA URSU LA VOPSIT !!!!!!!!!!!!!!!!!!! sunt super fericit , desi o sa stea cam 2 saptamani pe acolo .. :D
sunt foarte foarte fericit ca in sfarsit prinde culoare :P |
super :D pana la urma il faci albastru ? dai si vreo perla ? :D
|
albastru-movuliu deschis
sa vedem ce-o iesii... :???: :D |
Congratz... !!!
|
Quote:
revin maine cu poze cu masina p platforma :d |
De ce n-ai dus-o pe roti, fara evacuare....era ceva :D:lol: :lol:
|
chiar ca :lol: :-)
|
Quote:
|
Quote:
|
sa fie intr-un ceas bun :) hai sa o vedem in haine noi :))
|
Fara suparare...
din 14 sau cate pagini are acest topic, 8-9 sunt doar discutii ce pot avea loc si pe messenger mirc sau la telefon ori fata-n fata.. mai " la obiect " va rog.. ;) referitor la masina, sa vedem la finish cum o sa arate , si cu micul " update " facut in partea din spate a masinii, si cu noua vopsea.. pana atunci vorbele sunt de prisos |
sefu' ai zis ca bagi niste poze :rolleyes2 ce faci ai adormit in fata calculatorului ??:P:oops:
|
10 Attachment(s)
Azi am fost din nou la garaj .. :)
Am hotarat de comun acord sa nu ne grabim .. masina mai avea 2 bubitze pe care am hotarat sa le facem si s-o ducem maine ( miercuri ) la vopsitorie .. Sunt fericit ca in sfarsit masina in momentul de fatza e tzipla , nu mai are bubitze .. e ok :D Si deci poate fi dusa la vopsitorie .. asa.. i-am pus pragul dreapta , maine dim il punem si pe cel din stanga, i-am pus stopurile de curiozitate sa vad cum arata si ce pot sa spun , eu fiind fan stop mare .. am avut o mare mare bucurie cand am vazut ce posterior sexos are masina acum :D sunt foarte multumit de ce a iesit pana acum chiar daca a durat multicel, e bine , incet si sigur decat repede si prost .. e mai bine asa .. so .. abia maine poze cu masina pe platforma .. :) greu cu fiarele astea :) greu greu greu |
salut . ce prag ai pus . ? ai schimbat pragul original de tabla . sau ai pus ceva din fibra ? :peace: bafta
|
Vezi cu treaba aia s-o duci pe roti cum faci...:D
|
Quote:
iar ptr george p , maine a vbit florica cu cineva cu platforma, o ducem pe platforma .. Quote:
l-am luat prin florica , nu stiu de unde l-a luat banuiesc ca ai numaru` lu florica :rolleyes2 moderator :D daca se poate uneste-mi posturile ca iar se ataca astia ca ma chinui sa fac posturi pe 4tuning =)) in legatura cu ... culoarea ... m-a spart axe ( omu la care o vopsesc ) mi-a zis ca are sa-mi arate vreo 2000 de nuante ... deci culoarea.. surpri(z)sza :???: :twisted: user :) ti-am unit posturile..la cerere :p |
pe spate ai astupat emblema.. sau cel putin asa vad eu
pe fata o faci la fel ? sau o lasi cu emblema? ori scoase ori lasate.. ambele .. parerea mea :x |
Quote:
pe spate o sa pun portbagajul de pe ursu de `90 de pe care s-a taiat spatele ala are si sigla si eleronashutztzuletzulash .. ( eleron ) mic frumos :P si sunt 5 ani diferenta .. altfel e rugina pe ea :P e mai noua :P |
Quote:
|
VAI DE PLM !! ai asa ceva ?!??!
chiar vreau sa pun !! o sa fie micul nostru secret bine ?! :twisted: :twisted: :twisted: |
Quote:
dar sssssst...... 8) |
324d ///M :lol: :lol:
|
Quote:
iti dai seama ca asteptam POZEEEEE cu ea dupa ce iese de la VOPSIT !! :lol: ;) :arrow: BAfta si sa TE VAD CU EA PE STRAZI !! :rolleyes2 :shock: |
Quote:
|
Succes cu masina....si sa dea Dumnezeu sa ai cel mai frumos urs pentru ca il meritzi !
|
8 Attachment(s)
Masina a primit 2 praguri noi , o aripa noua (stanga) si un portbagaj nou , sper ca n-am uitat nimic
incepe sa prinda forma masina a plecat astazi pe platforma la pregatit ptr vopsit cateva poze urmeaza vopsita , reechipata, si actele o sa-i facem plafonul negru ( interior ) cumparam serpisori evacuare cap-coada arcuri pe spate shadow line ... mai vedem .. :) jante spoilere muzici si astea mai incolo, sa vedem intr-un final cat ne duce investitia .. |
-Acum stie toate lumea.........ca stau la baza ei......of Santose faci mai multe poze pe secunda decat....... cate vorbe spune HAI-ul....intr o secunda.....
-Vorbim la sfarsit......produs vs pret. |
Quote:
eu stiu cel mai bine cate vorbe scote HAIul pe secunda:D |
Quote:
|
Santos Says: jante spoilere muzici si astea mai incolo
asha ma bravo! ti-am spus eu sa lasi muzichiile la o parte si fa masina tare!!! " A performance exhaust sounds better than most enjoyable SPL system" - trust me ! :) |
Quote:
|
Quote:
|
cred....ca o sa iasa un proiect frumos...bft si fa ceva frumos
|
iti inteleg perfect nelinistea si nerabdarea! eu lucrez la ursu meu de aproape 2 ani si inca nu e gata. dar nu mai am mult..... iti trebuie multa rabdare si incredere.... incearca sa le combini si nu vei avea de pierdut.... respect si multa bafta!
|
cozo has chosen not to receive private messages or may not be allowed to receive private messages. Therefore you may not send your message to him/her.
m-ai facut curios rau :) si vad ca nu pot sa-ti trimit pm ce urs ? detalii ? :P sa mai treaca timpul :P |
2 Attachment(s)
:cry: :cry: :cry: :cry: dupa miercuri incolo o sa ma duc sa aleg din 2000 de nuante ..
si totusi .. habar n-am cel mai probabil o s-o fac albastru asta.. :/ |
Felicitari pentru ca ai reusit sa iti indeplinesti visul. M-a impresionat faza cu 12 ani si plecatul de la semafor.....asa am ramas eu cu gandu` la un g2 gti dar din pacate visul meu nu s-a realizat dar am ajuns sa detin o alta marca de masina pe care la inceput nu o preferam. Dupa o perioada de 3 luni de munca, bani bagati in ea, nervi multi (nu a fost zi in care sa nu vreau sa o vand sau sa ii dau foc) am scos masina pe strazi si cele 3 luni de stres si nervi au trecut cand am vazut si vad reactia celor din jur. E lucru mare sa faci dintr-o masina veche o masina care atrage privirile si asta prin simplitate si bun gust. Eu nu prea am tinut cont de sfaturi.....am facut-o cum am vrut eu. Asa ar trebui sa faci si tu....sa ti-o faci cum iti place tie.
Ps: Faza cu noptile nedormite am patit-o si eu.......sa vezi ce belea o sa fie spre sfarsit.....parca ai vrea sa muncesti si noaptea la ea sa fie gata mai repede. Bafta in continuare |
rabdare !!!!! am mai iesit cu el pe strada dar foarte putin si doar k sa-mi potolesc nerabdarea!!!!! acum am umblat un pic pe la motor( garnituri. simeringuri, e.t.c) si mai tre sa-mi iau flanse la poti shi e GATA!!!!
ps: mm-02-jac , poate l-ai vazut.....si inca o data : daca vrei sa iasa ceva frumos iti trebuie multa rabdare!!!!! |
Cu totii avem vise si cu totii ne dorim ceva anume si sa iasa bine... dar asa cum a mai spus si bobby mai sus cred ca simplitatea si bunul gust face mult pt acel aspect... Be original... fa`o asa cum iti doresti tu sa iasa... Lasa`ti ideile sa "curga" ... Bafta in continuare... si astept vestea cea mare...
|
Quote:
mult succes cu ursuletul :-) |
| All times are GMT +2. The time now is 05:36. |
- Copyright 2026 4Tuning