![]() |
Re: Dacia masina mea
Quote:
|
multa lume nu a inteles ca Dacia Rally Team este defapt un cerc de prieteni ...
|
Quote:
bineinteles trebuie si putina engleza, desi unii stau de ceva vreme pe forumul asta banuiesc ca is familiarizati cu termeni gen rally, team, drift, drag etc... cel putin asa ar trebui nu? asta devine problema acestui forum, multi se uita dupa renumitele sgm, wrc, tau, vom, ayg si nu numai si ajung sa copie tot dupa ele, inclusiv mai nou stickerele fara a avea idee care este rolul acestuia, ce reprezinta acele cuvinte. |
deci in concluzie trebuie sa dai jos acel stiker .. asa ar fi normal ... gaseste alte cuvinte si`ti promit ca`ti fac eu stiker
|
The Sticker Car
|
Quote:
momentan nu am masina:oops: |
abtipildul e facut la un centru de publicitate si o sa fac altul dar in alt scris si tot nu o sa il dau jos
|
treaba ta :D:D:D:D
|
5 Attachment(s)
poze noi facute azi........................
sper sa nu se supere anumita lume ca am acel abtipild. scuze oricum. |
Quote:
|
Pai el ,dupa cate s-au scris aici, nu s-a prins !! Sa-i traduca cineva ...
|
pai cei care sunt membrii dacia rally team sa imi atraga atentia ei.
|
pai ti-a atras deja atentia unul din membri...
priveste in urma... |
Quote:
yakuza vezi mai in urma postul lui nightdevil ca sa nu te chinui sa cauti prea mult, daca erai baiat cu bun simt il dadeai jos din respect pentru ei, dar tu si incapatanarea ta inca ai zis ca astepti sa iti atraga unul din ei atentia sa il dai jos... invata sa respecti si vei fi respectat, maine o sa ai nevoie de un sfat si nu te va ajuta nimeni daca continui tot asa |
nu`i vb de ajutor cat e vb de respect fata de cineva sau de ceva ... daca nici eu si nici nightdevil nu facem parte din D R T .. atunci cine ?
P.S.: cred ca`i un ultim avertisment .. no ofence |
10 Attachment(s)
bine mai oameni buni o sa il dau jos dar nu inca pt ca nu am facut un alt abtipild ca sa pun acolo.................
promit ca o sa il dau jos. dar pot sa imi fac unul cu DACIA REVOLUTION SQUAD? cui trebui sa ii cer aprobare? |
Quote:
daca vrei doar de dragul de a avea stickere pe toata masina nu inteleg de ce trebuie neaparat sa iti pui un nume existent. cauta ceva unic ca se pot inventa destule.. dacia racer, dacia addict, dacia tuning, etc daca tot vrei ceva legat de dacia, eventual un sticker personalizat, Yakuza on Board si alte chestii de genul. |
la ce iti folosesc acele bucati de plastic deasupra langa parbriz ?:shock:
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
persoana as fie eu dar ma indoiesc de aprobare:!: |
Lasati baiatu-n pace, a spus ca o sa-l inlocuiasca cu altceva, inteleg supararea membrilor DRT, dar direct proportional cu mediatizarea acestui club se vor ivi zeci sute de "twiningari" si "reisari" care-si vor aplica logoul pe parbriz, luneta si nu numai, alaturi de branduri de renume international precum Nike, BOSS, si de de nu Coca-Cola.:))
|
"Trei culori cunosc pe lume"...asa e la motor la tine :))
|
masina asta mi se pare o tiganie ...
|
1 nu am vazut motor vopsit total in alb sau in albastru daca voi ati vazut sa ma anuntati si pe mine!
2 am zis ca abtipildul il dau jos si gata 3 stiu ca deva exista clubul DACIA R..... S...... dar intrebam daca pot sa folosesc abtipildul lor! 4 nu inteleg ce aveti voi cu mine daca eu imi vopsesc filtru de 4 ori pe zi in loc sa imi cumpar o janta. 5 nu am vrut sa dau lectii la nimeni dar cine m-a intrebat eu am raspuns nu ca altii care evita raspunsurile 6 tuningul HOME MADE e o alta sectiune de tuning in care fiecare om isi modifica masina dupa urmatoarele criterii: - dupa sursele de bani dispuse - dupa cum stie sa lucreze - dupa cum e situat in tara ca pozitie geografica - dupa cum vrea si dupa cum il sfatuiesc altii mie nu mi-se zice yakuza pe mine lumea ma stie de ozn tuningul e o pasiune nu o treaba in care iei un sfat de la altul9 mai bun sau mai rau) si imediat iti tunezi masina pe care o ai si te uiti la final ca a iesit un kk daca ti cont de sfaturile la toti " marii tunari" ai tarii noastre . |
13 Attachment(s)
poze noi cu ce difuzor de aer am pus sub bara spate
astept iar comentarii |
Imi cer scuze ca intervin si eu ca musca dupa ploaie, dar ce reprezinta acel difuzor de aer?
Acele 2 prize de aer de pe plafon sunt false, nu? Ai ceva din ce abtibilde ai tu pe masina? Daca ai scapa de toate aceste "chestii" de tuning, i-ai da o linie, ai lasa-o mai jos, ar arata de 10x mai bine! |
acel difuzor e o modificare adusa masinii si face ca bara spate sa nu mai fie ca cea de serie.
|
Ma modul in care iti "modifici" masina e treaba ta..dar inainte sa pui ceva pe masina cum se fac si studiile inainte sa iti daci o firma cauti ca numele respectiv sa nu fie folosit de altcineva...
Personal ma abtin de la comentarii aduse la adresa masinii tale...nu e treaba mea..dar in calitate de membru Dacia Rally Team..de asemenea te sfatuiesc prieteneste sa iti pui altceva incat sa fie toata lumea nederanjata si tu iti poti continua activitatea cum vrei tu...:) |
dar abtipildul l-am dat jos acum 3 ore adica azi si cand ma duc la targoviste imi fac altul dar cu ceva care sa nu mai deranj pe nimeni.
apropo dar cum pot sa ma inscriu in clubul vostru? |
Dacia Rally Team este o grupare, adunatura sau cum vrei tu sa`i zici de prieteni .. nu cred ca ai putea fi prezent la intalnirile noastre din cauza distantei ...
Mai simplu ii poti da lu` NightDevil 1000 de euro sau 1250 de dolari si pun pariu ca ai fi membru peste noapte .. glumesc ... sper sa nu te superi |
eu sunt da mai acana la la DC :lol:
|
bine multumesc pt raspuns.
|
1 Attachment(s)
Nos :lol:oh yeah :lol::lol::lol:
|
16 Attachment(s)
poze cu masina mea si cu DSW
|
dak era si ea mai curata iesea mai bn...am facut man ala ...mia iesit belea si am facut si aeroterma....bafta.....aaaa....si mi-am mutat nr un pic mai jos.....dak vrei sa le vezi intra a mn....bafta
|
Sal (ozn_yakuza) te rog daca vrei sa-mi spui si mie cum ai facut capacul la motor si restul pe acolo... gen crom, arata f bine
|
foarte simplu ccu....lea dat jos si lea dat q sprei cromat....asa cred yo...bafta ozn.....;)
|
mai ai stikeru` pe masina?.. hai ca sa stiu ce am de facut ..
|
l-am dat jos si o sa imi fac altul cu ceva special.
si cum adica ,, sa stiu ce am de facut?'' nu da cu nimic vopsea la tub gen crom sau nichel pt ca se sterge si dai jos simplu il desfaci din cele 3 suruburi rotunde si dai cablu de acceleratia mai incolo ca sa poti scoate capacul de la tacheti,il culeti bine de ulei si il vopsesti cu vopsea normala. |
daca te referi la poze ca am abtipildul pus pozele sunt mai vechii un pic sunt cu 2 zile pana sa dau jos ala.
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:49. |
- Copyright 2026 4Tuning