Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Cum sa scapi de concurentza ? (https://forum.4tuning.ro/28-femei/4704-scapi-concurentza.html)

aleks 28-04-06 11:18

Re: Cum sa scapi de concurentza ?

nu-i problema, asa functioneaza viatza... dak stai sa t gandesti, o s#gi...
dak ea te prefera pe tine, asta e, asa cum ti se intampla si tie, asa o sa i se intample si lui.
cum n-ai murit tu, n-o sa moara nici ala ;)
si daca nu are nici ce sa-ti faca, nu te gandi de 2 ori ;)

dackk 28-04-06 11:48

pei deja e a mea :oops: :oops: tztz ce am reusit sa fac nu imi vine sa cred :oops: :oops:

aleks 29-04-06 15:19

he heee... te misti repede, good 4 u ;)

dackk 29-04-06 15:39

pei daca mai stateam mult puteam sa o pierd asa ca mai bine mai devreme decat prea tarziu.... :lol: :lol:

Dimitris 30-04-06 13:42

Quote:

Originally Posted by dackk
asta este daca imi iau bataie ... dar macar stiu ca am ramas cu ceva...
oricum nu il cunosc nu ma cunoaste :lol: :lol:

Mai bine stiai cum arata...
Poate intr-o zi cand mergi tu la liceu o sa vezi o gasca de vreo 10 care stau si mananca seminte in fatza, si te duci, si dupaia te trezesti la spital.
Oricum, ai grija, daca tipa tine la el, si tipul respectiv afla de tine, ea o sa zica absolut orice ca se sa scoata... adica pe scurt, o sa te bage pe tine in ***...

dackk 30-04-06 20:50

pei nu are cum sa ma bage in *** ... si chiar daca ii zice ca il paraseste pt mine tot nu ma intereseaza.... din moment ce fata i-a dat papuci lu ala!!! si acum e cu mine ....:lol:

EvLSant0S 07-05-06 12:32

:) citind mi-am amintit de ceva..
una .. :) are gagic.. un arabete de 20 de ani .. nebun .. am fost combinat cu tipa.. acum 2 ani , a fost misto, etc , si .. am tinut legatura, si intr-o seara ma plictiseam si m-am gandit sa ies la o cafea cu ea, am intrebat-o , a acceptat .. si totusi .. se purta ciudat.. am mers am luat-o de acasa, m-a rugat sa vin cu taxi`u .. n-am inteles de ce .. in fine.. am venit cu taxi`u .. am mers .. relativ departe de casa ei .. ca apoi sa-mi pov. tot... ca e combinata cu un arabete de 20 de ani si dac-o vede .. etc lalala bla bla bla .. atunci m-am cam.. *** p mine un pic cand am auzit ce-a mai facut ala .. :D dar... na.. sacrificii .. ptr femeie .. :) uneori merita.. dat fiind faptul ca in noaptea aia am .. fost .. fericit .. :)) , so .. pe la vreo 4 o duc acasa.. si ajungem .. aproape de strada pe care sta.. si acum .. atata ea.. cat si eu .. plm.. era aiurea sa mergem aman2 acasa la ea ,dat fiind faptul ca ala sta la un bloc de ea..si o arde noaptea pe afara... :) so .. am luat un taxi .. =)) ptr 100 de metrii =)) apoi i-am zis sa ma duca acasa.. a fost foooarte foarte tare, si totodata stiu ca daca ma prinde ala... ma.. face terci :D

EvLSant0S 07-05-06 12:33

Quote:

pei nu are cum sa ma bage in *** ... si chiar daca ii zice ca il paraseste pt mine tot nu ma intereseaza.... din moment ce fata i-a dat papuci lu ala!!! si acum e cu mine ....:lol:

si ba da ! are cum sa te faca de cacat, o sa se scoata pe ea, o sa te bage pe tine, e simplu ;) n`o sa si-o ia ea.. o sa ti-o iei tu :) beware

dackk 07-05-06 17:33

Quote:

si ba da ! are cum sa te faca de cacat, o sa se scoata pe ea, o sa te bage pe tine, e simplu n`o sa si-o ia ea.. o sa ti-o iei tu beware
si daca nu are cum sa ma bata ce se intampla ?:lol: :lol: nu crezi ca raman cu fata :lol: :lol: si daca da in ea nu il calc in picioare ce crezi ...???

Eugen_TL 07-05-06 19:16

Quote:

si daca nu are cum sa ma bata ce se intampla ?:lol: :lol: nu crezi ca raman cu fata :lol: :lol: si daca da in ea nu il calc in picioare ce crezi ...???

mah tu esti un fel de zmeu? tu esti cu prietena si vine ala cu inca 10 tovarasi cat casa..tu o sa-i calci in picioare pe toti nu? eu mai degeaba cred ca ai sa incerci sa ajungi la o vorba buna si sa te faci mic mic mic de tot...pt ca daca sari la bataie ti-o iei si tu si ea sigur ! :) asa mai bine stai calm..te faci mic,si daca ai cu cine sa vii il cauti apoi sa vada ca nu esti chiar asa tembel cum crede el..si ca oricine poate sa ia bataie cand e singur! parerea mea

dackk 07-05-06 21:13

pei hai sa zicem ca e asa cum zici tu nu ma cred zmeu ...dar totusi ma bate el daca vine cu multi dar dupa aceea cine isi ia bataie ?:lol: :lol:
si nu cred ca se poate cu vb buna din moment ce vine la mine ca eu la ea nu renunt :twisted:

Eugen_TL 07-05-06 21:37

si apoi il bati si tu sa zicem...omu te prinde iar iti da..si tot asa pana cand o sa realizati ca va bateti ca prostii... nu ar fi mai normal sa aleaga fata? daca te-a ales pe tine fa-l sa inteleaga,sau ea sa-l faca sa inteleaga ca totul intre ei e OVER!... oricum daca e sa mergi pe ideea cu bataia sa stii ca va renunta cel care si-o ia mai tare sau e mai putin ZMEU ! :)

dackk 08-05-06 00:02

mda eu mereu am evitat bataia dar sincer dar u ce crezi ca daca el afla ca ea este cu mine dupa ce i-a dat lui papuci ...nu crezi ca vine chitit sa ma bata daca vine..??? ca eu unul asa zic adica asa as face... daca mi-ar da una papuci ca sa fie cu altul....

aleks 08-05-06 02:41

bai va mai bateti mult?:D:D:D
cum scapi de concurentza, asta era ideea...

dackk 08-05-06 10:15

nu ai cum sa scapi de concurenta daca fata il simpatizeaza pe altul mai mult decat pe u!!:lol: :lol:

B|shOp-VR6 08-05-06 11:54

Lol.. si ce o sa faci daca te bati ca prostul cu ala.. si dupa o saptamana iti da si tie papucii si se combina cu altul? Te aliezi cu fostul ei sa-l bateti pe ala?

Doamne ce ma amuzati.. :))

Eugen_TL 08-05-06 12:38

asta e mentalitatea ta..eu unu as lasa-o ..te-ai dus la ala sa fii sanatoasa..discutiile le port cu ea nu cu ala! cu ala le port numai daca atunci cand e cu mine se da la ea, face prostii,intrece masura...dar daca ea e constienta ca are prieten dar totusi accepta multe chestii de la altu dusa sa fie! :)

OT:de concurenta scapi cu grija,diplomatie,bataie...depinde de la caz la caz! :)

Mustang 08-05-06 12:57

ma repet: CE VINA ARE TIPUL CA INCEARCA ??? acum sa nu va aud ca daca o gagica nu ar parea foarte interesata de voi...si s-ar da la voi...indiferent ca are prieten...nu ati baga si voi unghia sa vedeti daca iese ceva ????
daca gagica ridica coada ... asta e... e vina ei... deci...ea trebuie batuta pana la loc comanda...nu tipul care incearca :D

daca in anumite posturi spuneam ca merita sa ii spargi ficatii...spuneam doar daca tipa chiar nu pare interesata si ala insista ! ;)

dackk 09-05-06 19:43

e la mine a fost altceva totul a plecat de la o prostie si se pare ca fata a vrut :oops: si am ramas cu ea (am furat-o de la prietenul ei cu care era de 1 an si...):D :twisted:

All times are GMT +2. The time now is 09:11.

- Copyright 2026 4Tuning