![]() |
Re: jante oltcit
Quote:
|
balaure nu mere pe butucu de oltcit. p prea mic. am luat de la tata 3 flanse de dacia. de vine discu de frana prins pe ele. mai au nevoie doar de conul pt centrarea jantei si de gauri. trecui azi pe la u dar nu erai acasa. daca poti vino la mine.
|
Quote:
|
singuru pe care il stiu eu sa aiba jante omologate in 4 prezoane e 05 PMD...Mitza are jante omologate...poate k si bodyspeed se referea la acelasi om;)
dap are cu 5 prezoane si dany are in 4 ....omologate last edit bodyspeed |
Quote:
|
de dany nu stiam...bogdane poti sa-l intrebi cat a dat sa le omologheze si acu cat timp?
|
Quote:
cum adica daca inginerul e mai scump...poate ajunge faza si la 30mil? :lol: :lol: adica...la bucuresti daca mergi azi, e 50mil, daca il prinzi pe celalalt maine, e 25mil...? :lol: omologari de jenti, caucioace, turbo, schimb motor cu 30% mai tare decat cel original, treburi din astea 'tari' se fac NUMAI LA BUCURESTI. deci nu depinde de mitica` de la craiova, de ghitza de la oradea, sau aurel de la satu mare. TARIFELE SUNT FIXE. FIXE nu isi pune fiecare tarif de capu` lui. prin asta ai dovedit...NU se omologheaza pe bune, poate cu o gramada de spaga. iti zic eu pe sigur...hai fa omologarea, si lasa tastatura in pace. crezi ca eu nu imi omologam niste jenti dupa 3 zile de stat toata ziua la RAR? Te rog sa lasi deoparte 'educarea' noastra caci cred ca unii de aici isi modifica oltcitu` de 10 ani incoace, si fiecare stie ce vorbeste. omologheaza'ti jentile...fii tare...hai cu dovezi clare nu cu vorbe din tastatura;) P.s: parca vad ca va fi un proiect esuat, sau un kitch odios8) :lol: :lol: :lol: , asta doar dupa vorbele tale (toata stima si scuzele daca mai insel;) ) Later edit: bodyspeed...te rog fain` frumos` sa nu mai raspunzi la o intrebare, in mesajul respectivului user, caci e enervant si greu de urmarit. Ai si tu acol` Reply:) (si mai da si tu un semn de viata cand esti pe messenger...ca eu nu te-am vazut de un secol) |
ete nah.. si cu tine. hai ca ma conformez...
si scrie si tu mai putin.. ca imi e somn.. si abia urmaresc..tot ce ai scris in legatura cu omologarea.... in jur de .. 15 milioane.. cam,.,mult dar as da.. intr-un final..:D ..dar 30 nop... ca e mult.. si n-are rost :D |
Quote:
|
mai vorbim noi peste 2 luni cand voi veni cu niste foto ! si sincer sa iti spun nu stiu de ce as face treba asta pt ca nu ma intereseaza parerea ta! faza cu "educatia" e cu totul altceva........daca nu ai fost pe faza sa vezi caror mesaje am raspuns eu,atunci taci si vezi-ti de treaba! mesajele acelea au fost sterse de operator!
|
eu te las in pace...relax
tu ne-ai intrebat, si ai primit raspunsurile. care-i problema? nu iti convin? asta e alta poveste. cine te-a pus sa iti tocesti degetele cu noi? EU? nu cred ce treaba are director de transporturi...cu RAR? nimic. Au aceeasi obligatie de a ma servi pe mine, pe tine, si pe mai marii domni. punct. daca le stii asa de bine...ce ne mai stresezi cu 2-3 topicuri despre jenti!? |
1 Attachment(s)
am eu de vanzare jante pt oltcit, momo pe 15", cu flanse si cu planetare intarite, cu gume pe ele, tot pachetu se da la 350 de euro...pt cine e interesat mai vbim la pretz..
Attachment 313085 |
Quote:
cum ai adaptat?fara distantoare? |
jantele! :-)
|
nox ai aparut si tu pe radar unde ai fost pana acum si vada ca esti posesorul jantelor de pe DES
|
Quote:
si nu am fost nicaieri..dar m-am apucat de lucru si chiar nu am mai avut timp sa postez... |
nox la ce masina lucrezi? sper ca la oltean ...
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Ce spune-ti de jantele astea ?????
Problema e ca sunt 3*112 si costa 80 euro bucata |
daca erau in 4....mult prea marfa...pacat k sunt in 3:(
|
Quote:
|
oltcitu are 3 x 105 (daca nu ma insel) trebuiesc butucii modificati
acelas model le gasesti in 4 pe toate strazile ... |
cele din spate sunt marfa. detalii despre cele din spate ai? frumoase asa cu buza....:rolleyes2
|
alea sunt jante pt smart dar cred cai sta mai bine in 4 prezoane
|
am o intrebare pentru toti cei cu oltciturile. Cine are niste flanse de oltcit model romanesc?
daka are cineva sa imi trimita un pm si sa vb despre pret pentru ele. multumesc |
prin romanesc...te referi la RM, RT?
sau la care? flanse pentru ce? de care? |
mi-i indiferent ca eu vreau sa imi pun flanse de oltcit model romanesc ca a meu ii model francez, vreau ca sa imi pun jenti de aro 10 si cu gume stil racing. daka ma intelegi
|
am eu 3 jante de aro 10 cu tot cu gume :D daca vreti vreunu dati-mi PM
|
eu am jantele si am dat 1,5 mil cu tot cu guma; dar imi trebe flanse de oltcit modelu romanesc ca sa pot sa le pun la mine la masina :(
|
sa nu cumva sa pui flanse si pe fata ... din cate stiu de la un priceput, nu rezista , pe fata trebuiesc butuci de RM
|
Quote:
e un pretz bun |
Quote:
|
oky ... atunci ne vedem ... cu sigurantza ;)
dacia mea o sa o recunosti e si in linku` de la semnatura ;) |
sper sa ne dam odata daka participi la liniutze :)(scuze de offtopic)
|
Spark nu cred ca mai vin la satu-mare din probleme tehnice cu masina(mi so dus alternatoru si electromotoru si nu gasesc in tot orasu din astea).deci duminica ma duk sa vb cu mosu si daka mai are la 1,5 iti cumpar si imi dai u bani.:(((((((:(((((
|
Pe siteul asta sunt unele dintre jante care merg fara modificari pe Oltcit + explicatii ... mhtml:http://www1.freewebs.com/mecanique104/JANTES.mht
|
Re: Ajutor cu Janteleeee !!!!
sau mai poti merge pe flansele de rm dp spate sunt super bune si iti scot si rotile mai in afara ...:D
|
alea de RM sunt tot cu 3 prezoane...
|
sunt si jenti care sa se potriveasca pe olteanu cu distanta mica la prezoane, PHJ avea nishte jenti de genu asta,pune-te pe cautat, trebuia intai sa cercetezi, sa vezi ce merge si ce nu, sa aduni idei si sa-ti faci o imagine in cap, nu sa te arunci fara cunostinta de cauza...acum daca vrei si repede, da-i cu flanse sau modifica butucii. servus
|
iar jantele alea sunt: cele de citroen axel, ceva de talbot, si cam atat din cunostintele mele.
pentru modelele RM/RT: CMS-urile in diferite variante |
| All times are GMT +2. The time now is 20:33. |
- Copyright 2026 4Tuning