![]() |
Re: Top Speed cu bmw-urile voastre...
Quote:
Eu folosesc ulei 10w60, ultima oara mi am luat agip racing oil (am inteles bine cu el) tov meu are in 2.5 10w40 de la bmw (cred ca e facut de castrol daca nu ma insel) Daca ai nonvanos putem sa ne vedem intr-o zi sa ti dau ecu sa vezi despre ce e vorba, dar pot sa pariez ca o sa ti placa pe 7200 :lol: s-ar putea chiar sa mai am si un chip scris cu acelasi soft Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
am si eu pe2.5 meu soft am uitat sa specific, la fel trece de red line.
|
e36 1.6 ~175-178 km/h viteza a 4 a ,a 5 a va ramane un mister pentru mine ca am dat masina :lol::lol:
|
220 e36 320i vanos, grup 3.45 blocant. poate lua 230 dar mi-a fost de ajuns :) . roti pe 15
|
195 km/h vit maxima in a 5a la 7200rpm(a fost resoftat) cu 1.8is m44 cu diferential scurt 4.45 ( gume 205/40/17 probabil viteza reala era mai mica:-??)
|
182 viteza reala
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
am niste filmari prin calc cu un 320i al unui prieten de pe vremea cand avea 4.44 cu blocant...cutia getrag grupul de pe 318is automat...restul le am prin calc daca e ceva le urc aici
https://www.youtube.com/watch?v=RRNfGaHs4SQ |
Buna,top speed astazi cand aduceam masina acasa(azi am comparat-o) pe centura Timisoara-Arad 210 km/h.
320i coupe din '93....si la cat noroc am m-a luat radarul cu 153km/h |
Quote:
|
daca intradevar a fost in reala faza,ce sa intamplat apoi?
|
1 Attachment(s)
Quote:
3m nu mă bag in polemici....după am mers linistit pana in tm...mașina nu o conduceam eu,eram cu un prieten pentru ca eu nu am carnet.daca e vreți postez o poza si după talon ca sa demonstreze ca mașina e pe numele meu, 'instrainat către....' |
:)) bine ! ma abtin de acum , o zi buna !
|
Quote:
|
Eh,nu are nimic,nu s-a supărat nimeni,bă chiar īl īnțeleg pentru ca sunt o grămadă care vb. aiurea......de aceea am adus o dovada fără sa mă cert, plus ca era primul post al meu:)dar vor urma muuuulte altele:)
Sănătate maxima si fericire exagerata |
Quote:
|
Ultimul post ca a fost destul Off,am fost si vreau sa fiu in continuare diferit puțin,de ex am luat mașina dar īncă nu am carnet...
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:04. |
- Copyright 2026 4Tuning