Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Piatra-Neamt (https://forum.4tuning.ro/347-piatra-neamt.html)
-   -   Roman (https://forum.4tuning.ro/347-piatra-neamt/44061-roman.html)

Ali_ump 22-09-07 19:40

Re: Roman

Quote:

Originally Posted by 26WRC™ (Post 1113474)
cine ti'a zis ca la modificat pt al vinde?... masina e in forma aia din 2003 ...cand era chiar mai misto ..aveam motor de porsche si era rosu...

Tre sa te contrazic ....am gasit masina in auto supermarket de vanzare ...un anunt din ala pompos ...Masina o stiu si eu de 2 ani ...am vazut-o prima data in Roman acu doi ani ...era rosie ...si nu era nici decum mai aratoasa decat acum am poze ...o sa le caut si o sa le pun aici ca sa vei poate nu vb de aceiasi masina:rolleyes2

26WRC 22-09-07 23:23

Quote:

Originally Posted by Ali_ump (Post 1113673)
Tre sa te contrazic ....am gasit masina in auto supermarket de vanzare ...un anunt din ala pompos ...Masina o stiu si eu de 2 ani ...am vazut-o prima data in Roman acu doi ani ...era rosie ...si nu era nici decum mai aratoasa decat acum am poze ...o sa le caut si o sa le pun aici ca sa vei poate nu vb de aceiasi masina:rolleyes2

si eu tot in supermarket am vazut ca e de vanzare :cry: :sad: ...
deci e o are de ceva timp...nu a facut'o acum pt a o vinde...
mie imi placea mai mult rosul ala (se asorta cu motorul :lol: ) decat portocaliu perla...

Ali_ump 23-09-07 00:07

Quote:

Originally Posted by 26WRC™ (Post 1113948)
si eu tot in supermarket am vazut ca e de vanzare :cry: :sad: ...
deci e o are de ceva timp...nu a facut'o acum pt a o vinde...
mie imi placea mai mult rosul ala (se asorta cu motorul :lol: ) decat portocaliu perla...

Nu stiu daca am zis ca a facut-o sa o vanda ...am zis ca agreez chestia asta ...o faci ...iti place ...da apoi o vinzi ca si cum n-ar avea nici o valoare:rolleyes2

FLAME 24-09-07 21:50

Quote:

Originally Posted by 26WRC™ (Post 960027)
salz all si eu sint din roman si sunt addicted iar la anu' o sa'mi iau si permisu' :D
postez cateva poze cu doua masini belea din roman (baiatu' cu BMW'u are si o calibra super tunata dar nu am poze cu ea :sad:..iar BMW'u e de vanzare tot ce are pe el la 7500E ..tipu' sta in cartieru' meu (favorit) ...iar despre 17DND nu stiu decat ca are/avea motor de porsche ...ear mult mai frumos rosu' ferrari pacat ca la vopsit in martie portocaliu pt tuning days)

marfa mashinile...fff tari..

morpheusmaster 05-10-07 22:39

http://www.agendabacau.ro/eveniment/...show_1094.html NE PREZENTAM????? Eu sigur am sa incerc sa fiu acolo

Nu se mai misca nimic pe aici??? Bate vantu???? :(

ionut17 11-10-07 19:09

bogdane(morpheusmaster)ai fost azi cu masina la scoala?ca se auzea muzica(bass),sau mai avem inca un pasionat?

p.s.sunt fratele lui ionut17

morpheusmaster 11-10-07 23:49

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by ionut17 (Post 1144769)
bogdane(morpheusmaster)ai fost azi cu masina la scoala?ca se auzea muzica(bass),sau mai avem inca un pasionat?

p.s.sunt fratele lui ionut17

Eu cred ca Alin are dreptate ;) ...si referitor la ceea ce scrie ionut17 bro... am fost si cu masina la scoala dar nu se auzea muzica de la mine :D se auzea de la un prieten, coleg de clasa (dupa ce a vazut bassu la mine) care sia luat un tun de bass JBL de vreo 300RMS si un amp JBL (ala nu mai stiu xact kre e)...se aude destul de bine sistemul lui...si daca ar face si insonorizarea la portpagaj sar auzi si mai bine, spun eu.

...oricum avem mai multi pasionati (nu intra ei pe forum dar sunt multi prin oras...nu vor ei comunitate...dar sunt...acolo...undeva :) )... Pe viitor am sa fotografiez masinile de prin oras (ce au modificari sau styling) si am sa le postez la threadu "Roman" (daca tot nu e activitate...FACEM)

Pe final, bag o poza cu ce se auzea azi in parcare la liceu

26WRC 12-10-07 14:57

in ce masina ii tubu ala???

morpheusmaster 13-10-07 15:19

SECRET, proprietarul ma rugat sa nu divulg :)

GTRs 15-10-07 17:03

Quote:

Originally Posted by 26WRC™ (Post 1146026)
in ce masina ii tubu ala???

cred ca eu un audi sau vw

26WRC 15-10-07 18:46

Quote:

Originally Posted by GTRs (Post 1150421)
cred ca eu un audi sau vw

corect! e intr'un passat;)

GTRs 15-10-07 20:43

Quote:

Originally Posted by 26WRC™ (Post 1150592)
corect! e intr'un passat;)

eram pe aproape

morpheusmaster 21-10-07 22:17

ASTAZI:
"Hop un fulgulet...hop un driftulet...hop un copulet" :) Dupa ce mam dat de vreo 4x in Parcare la Polivalenta au aparut si curcanii :))

26WRC 23-10-07 15:41

Quote:

Originally Posted by morpheusmaster (Post 1161016)
ASTAZI:
"Hop un fulgulet...hop un driftulet...hop un copulet" :) Dupa ce mam dat de vreo 4x in Parcare la Polivalenta au aparut si curcanii :))

ai dusmani in cartier:)))

GTRs 23-10-07 23:08

Quote:

Originally Posted by 26WRC™ (Post 1163673)
ai dusmani in cartier:)))

nu cred ca se iau de tine....

morpheusmaster 24-10-07 16:13

EEee...in cartier nu am dusmani k e plin de case si stiu km pe toti...dar am un dusman tampit kre knd imi prinde masina ii freak kte un genunchi unde prinde...:( acum 1 luna mia aranjat aripa fata pe partea pasagerului acum aripa spate :( SA IL IA MAMA DRACULUI DE BOU K AM NISTE NERVI!!!! P.S. cum pot sa prind un astfel de sucker???

GTRs 24-10-07 16:28

Quote:

Originally Posted by morpheusmaster (Post 1165503)
EEee...in cartier nu am dusmani k e plin de case si stiu km pe toti...dar am un dusman tampit kre knd imi prinde masina ii freak kte un genunchi unde prinde...:( acum 1 luna mia aranjat aripa fata pe partea pasagerului acum aripa spate :( SA IL IA MAMA DRACULUI DE BOU K AM NISTE NERVI!!!! P.S. cum pot sa prind un astfel de sucker???

PUI O CAMERA IN GEAM IN ASA FEL INCAT SA VEZI MASINA,sau daca ai vecini mai vb cu ei

morpheusmaster 24-10-07 16:30

frate...da stau la casa si masina o tin in curte nu imi e de asta...niste ***i knd mio prind prin oras mio aranjeaza...adik o gasesc aranjata...si camera...e prea SF...mam gandit si eu la asta...

GTRs 24-10-07 16:32

Quote:

Originally Posted by morpheusmaster (Post 1165531)
frate...da stau la casa si masina o tin in curte nu imi e de asta...niste ***i knd mio prind prin oras mio aranjeaza...adik o gasesc aranjata...si camera...e prea SF...mam gandit si eu la asta...

pai vezi si tu unde o lasi...ai grija de ea,incearca sa o ai in ochi tot timpul

buddy_lexx 25-10-07 00:30

complikata situatia... ar fi cva cu camera.. da stii cva.. odat si odat tot il prinzi...deci..nu`ti baga nicio camera in masina... o bata bine pusa in portbagaj va rezolva tot! ;)

GTRs 25-10-07 09:25

Quote:

Originally Posted by buddy_lexx (Post 1166437)
complikata situatia... ar fi cva cu camera.. da stii cva.. odat si odat tot il prinzi...deci..nu`ti baga nicio camera in masina... o bata bine pusa in portbagaj va rezolva tot! ;)

sau las-o la vedere,eventual si vreo drujba ca se rezolva..pana la urma
PS:multa bafta la prins si la rupt capul(nu chiar)

morpheusmaster 26-10-07 00:06

ce alarma imi recomandati pana in suma de 2 milioane???

buddy_lexx 26-10-07 00:50

Quote:

Originally Posted by morpheusmaster (Post 1168356)
ce alarma imi recomandati pana in suma de 2 milioane???

o intrebare intrebatoare...cu c crezi k te ajuta alarma?? :)

morpheusmaster 26-10-07 20:43

O alarma buna are senzori de perimetru ;) care te ajuta, are senzori pe zone care te ajuta...de ex este o alarma pe la 4 mil cu pager care iti arata exact cand perimetru este incalcat, cand este lovita si unde ;) Asta in prima faza...in a IIa faza...dupa ce mio mai loveste odata, este descurajat de alarma...k stie ca o sa sune si o sa se uite lumea urat la el...bla bla bla...deci alarma ajuta ;)

SHOGUN-A8 27-10-07 02:14

Quote:

Originally Posted by morpheusmaster (Post 1169729)
O alarma buna are senzori de perimetru ;) care te ajuta, are senzori pe zone care te ajuta...de ex este o alarma pe la 4 mil cu pager care iti arata exact cand perimetru este incalcat, cand este lovita si unde ;) Asta in prima faza...in a IIa faza...dupa ce mio mai loveste odata, este descurajat de alarma...k stie ca o sa sune si o sa se uite lumea urat la el...bla bla bla...deci alarma ajuta ;)

Cred ca singura rezolvare e sa-ti cumperi un amstaf...de la mine :-"
Si serios..cum ma...iti intra omu' in curte si da cu picioarele in masina?! :rolleyes2

johnson 27-10-07 11:04

Alarma isi face cela mai bine treaba in astfel de situatii, daca este data pe silence si fara cuplare pe semnalizari si cel mai important, cu pager. Alarma suna fara ca infractorul sa stie ca a fost detectat, iar raza lor este de cateva sute de metri, trebuie doar sa auzi pagerul

morpheusmaster 27-10-07 13:14

No frate, nu ai inteles bine :) nu intra omu in curte si da cu picioarele in masina :) (am si eu 2 caini, nu imi mai trebie, ms) ...prin oras cand o am parcata (cred ca la liceu in parcare mia aranjato de fiekre data...) kci cand am schimbat locul unde o parchez nu am mai "primit cadouri" ...so....si johnson are mare dreptate ;) alarma face bine ;)

GTRs 01-11-07 17:45

Quote:

Originally Posted by morpheusmaster (Post 1170436)
No frate, nu ai inteles bine :) nu intra omu in curte si da cu picioarele in masina :) (am si eu 2 caini, nu imi mai trebie, ms) ...prin oras cand o am parcata (cred ca la liceu in parcare mia aranjato de fiekre data...) kci cand am schimbat locul unde o parchez nu am mai "primit cadouri" ...so....si johnson are mare dreptate ;) alarma face bine ;)

ai mai rezolvat ceva?ai gasit faptasul,daca da pune o poza sa-l stim si noi,daca nu fii cu ochii in 4 sa-l prinzi,eu iti tin pumnii

morpheusmaster 01-11-07 19:42

Man...am schimbat locul de parcare (nu am puso cu 2 metri mai la dreapta :) ). Am duso in ***k de mare in alta parcare si nu au mai aparut benchi pe ea :D SI partea buna...am reusit sa o indrept acolo unde era aranjata si MIAM PUS BASSU!!!!!!

GTRs 01-11-07 19:58

Quote:

Originally Posted by morpheusmaster (Post 1179142)
Man...am schimbat locul de parcare (nu am puso cu 2 metri mai la dreapta :) ). Am duso in ***k de mare in alta parcare si nu au mai aparut benchi pe ea :D SI partea buna...am reusit sa o indrept acolo unde era aranjata si MIAM PUS BASSU!!!!!!

bv!!!inseamna ca de acum e totul ok;)

Undying_Renault 20-11-07 00:55

bai... ce se mai aude cu intruniri alea alea?... tot ati zis+tunat+fulgerat... se ocupa cineva de ceva?... cum nu mai dispun de masina(cine dreq a zis k nu poti face infinit de multi km cu o masina?).... sper ca totusi va veti mobiliza... eu fiind la distanta... nu mai pot da idei... in fine... keep in touch... bft

morpheusmaster 20-11-07 20:38

Men... esti pe dinafara total cu situatia ;) Sau schimbat multe de knd era vb. sa facem intalnirile...eu cel putin nu am sa ma ocup :)

26WRC 20-11-07 20:51

Quote:

Originally Posted by Undying_Renault (Post 1207142)
bai... ce se mai aude cu intruniri alea alea?... tot ati zis+tunat+fulgerat... se ocupa cineva de ceva?... cum nu mai dispun de masina(cine dreq a zis k nu poti face infinit de multi km cu o masina?).... sper ca totusi va veti mobiliza... eu fiind la distanta... nu mai pot da idei... in fine... keep in touch... bft

bai!
intalniri?! oricand daca vrei.. la o cafea,o bere..
dar am renuntat la idea de "intaniri saptamanale 4tuning" ....long story
da'mi add pe mess la idu' din porfil si vb mai multe

Undying_Renault 20-11-07 23:03

Ahaaa... interesant... da macar noi forumistii... ma rog aia care mai ciripesc pe aici sa ne vedem... plm... ar fi o treaba... :)...

ssfantu2004 21-11-07 18:59

:rolleyes2 asta e a mea. ursuletz 316.am o problema .o caseta cu servo de pisik merge pe urs?

26WRC 21-11-07 19:13

Quote:

Originally Posted by ssfantu2004 (Post 1209344)
:rolleyes2 asta e a mea. ursuletz 316.am o problema .o caseta cu servo de pisik merge pe urs?

salut si bine ai venit pe forum!!!
noi cei din roman care postam pe 4tuning suntem "mici si nestiutori" 17-18 ani...incepatori:oops: si nu stiu daca te putem ajunta cu vreun sfat la problema ta. dar iti recomand seciunea BMW de pe forum https://forum.4tuning.ro/258-bmw.html si sper sa te ajute baietii de acolo;)

GTRs 04-12-07 01:22

Iar nu mai este agitatie pe thread-ul din roman?La cat e de mare cred ca ar trebui sa fie ceva de spus.....

Ali_ump 04-12-07 09:04

Sunt multe masinute frumoase in Roman ...pacat ca proprietarii nu prea au treaba cu forumurile auto...

26WRC 08-12-07 17:44

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Ali_ump (Post 1228943)
Sunt multe masinute frumoase in Roman .....

una din ele....

26WRC 24-12-07 21:08

la multi ani romascanilor!!!!!! sanatate, bucurii, si numai de bine va doresc!!

Sarbatori fericite!!!!

p.s. mai bagati-va si voi in seama pe forum ca ma plicitsesc aici singur=))

All times are GMT +2. The time now is 15:07.

- Copyright 2026 4Tuning