![]() |
Re: Roman
Quote:
|
Quote:
deci e o are de ceva timp...nu a facut'o acum pt a o vinde... mie imi placea mai mult rosul ala (se asorta cu motorul :lol: ) decat portocaliu perla... |
Quote:
|
Quote:
|
http://www.agendabacau.ro/eveniment/...show_1094.html NE PREZENTAM????? Eu sigur am sa incerc sa fiu acolo
Nu se mai misca nimic pe aici??? Bate vantu???? :( |
bogdane(morpheusmaster)ai fost azi cu masina la scoala?ca se auzea muzica(bass),sau mai avem inca un pasionat?
p.s.sunt fratele lui ionut17 |
1 Attachment(s)
Quote:
...oricum avem mai multi pasionati (nu intra ei pe forum dar sunt multi prin oras...nu vor ei comunitate...dar sunt...acolo...undeva :) )... Pe viitor am sa fotografiez masinile de prin oras (ce au modificari sau styling) si am sa le postez la threadu "Roman" (daca tot nu e activitate...FACEM) Pe final, bag o poza cu ce se auzea azi in parcare la liceu |
in ce masina ii tubu ala???
|
SECRET, proprietarul ma rugat sa nu divulg :)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
ASTAZI:
"Hop un fulgulet...hop un driftulet...hop un copulet" :) Dupa ce mam dat de vreo 4x in Parcare la Polivalenta au aparut si curcanii :)) |
Quote:
|
Quote:
|
EEee...in cartier nu am dusmani k e plin de case si stiu km pe toti...dar am un dusman tampit kre knd imi prinde masina ii freak kte un genunchi unde prinde...:( acum 1 luna mia aranjat aripa fata pe partea pasagerului acum aripa spate :( SA IL IA MAMA DRACULUI DE BOU K AM NISTE NERVI!!!! P.S. cum pot sa prind un astfel de sucker???
|
Quote:
|
frate...da stau la casa si masina o tin in curte nu imi e de asta...niste ***i knd mio prind prin oras mio aranjeaza...adik o gasesc aranjata...si camera...e prea SF...mam gandit si eu la asta...
|
Quote:
|
complikata situatia... ar fi cva cu camera.. da stii cva.. odat si odat tot il prinzi...deci..nu`ti baga nicio camera in masina... o bata bine pusa in portbagaj va rezolva tot! ;)
|
Quote:
PS:multa bafta la prins si la rupt capul(nu chiar) |
ce alarma imi recomandati pana in suma de 2 milioane???
|
Quote:
|
O alarma buna are senzori de perimetru ;) care te ajuta, are senzori pe zone care te ajuta...de ex este o alarma pe la 4 mil cu pager care iti arata exact cand perimetru este incalcat, cand este lovita si unde ;) Asta in prima faza...in a IIa faza...dupa ce mio mai loveste odata, este descurajat de alarma...k stie ca o sa sune si o sa se uite lumea urat la el...bla bla bla...deci alarma ajuta ;)
|
Quote:
Si serios..cum ma...iti intra omu' in curte si da cu picioarele in masina?! :rolleyes2 |
Alarma isi face cela mai bine treaba in astfel de situatii, daca este data pe silence si fara cuplare pe semnalizari si cel mai important, cu pager. Alarma suna fara ca infractorul sa stie ca a fost detectat, iar raza lor este de cateva sute de metri, trebuie doar sa auzi pagerul
|
No frate, nu ai inteles bine :) nu intra omu in curte si da cu picioarele in masina :) (am si eu 2 caini, nu imi mai trebie, ms) ...prin oras cand o am parcata (cred ca la liceu in parcare mia aranjato de fiekre data...) kci cand am schimbat locul unde o parchez nu am mai "primit cadouri" ...so....si johnson are mare dreptate ;) alarma face bine ;)
|
Quote:
|
Man...am schimbat locul de parcare (nu am puso cu 2 metri mai la dreapta :) ). Am duso in ***k de mare in alta parcare si nu au mai aparut benchi pe ea :D SI partea buna...am reusit sa o indrept acolo unde era aranjata si MIAM PUS BASSU!!!!!!
|
Quote:
|
bai... ce se mai aude cu intruniri alea alea?... tot ati zis+tunat+fulgerat... se ocupa cineva de ceva?... cum nu mai dispun de masina(cine dreq a zis k nu poti face infinit de multi km cu o masina?).... sper ca totusi va veti mobiliza... eu fiind la distanta... nu mai pot da idei... in fine... keep in touch... bft
|
Men... esti pe dinafara total cu situatia ;) Sau schimbat multe de knd era vb. sa facem intalnirile...eu cel putin nu am sa ma ocup :)
|
Quote:
intalniri?! oricand daca vrei.. la o cafea,o bere.. dar am renuntat la idea de "intaniri saptamanale 4tuning" ....long story da'mi add pe mess la idu' din porfil si vb mai multe |
Ahaaa... interesant... da macar noi forumistii... ma rog aia care mai ciripesc pe aici sa ne vedem... plm... ar fi o treaba... :)...
|
:rolleyes2 asta e a mea. ursuletz 316.am o problema .o caseta cu servo de pisik merge pe urs?
|
Quote:
noi cei din roman care postam pe 4tuning suntem "mici si nestiutori" 17-18 ani...incepatori:oops: si nu stiu daca te putem ajunta cu vreun sfat la problema ta. dar iti recomand seciunea BMW de pe forum https://forum.4tuning.ro/258-bmw.html si sper sa te ajute baietii de acolo;) |
Iar nu mai este agitatie pe thread-ul din roman?La cat e de mare cred ca ar trebui sa fie ceva de spus.....
|
Sunt multe masinute frumoase in Roman ...pacat ca proprietarii nu prea au treaba cu forumurile auto...
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
la multi ani romascanilor!!!!!! sanatate, bucurii, si numai de bine va doresc!!
Sarbatori fericite!!!! p.s. mai bagati-va si voi in seama pe forum ca ma plicitsesc aici singur=)) |
| All times are GMT +2. The time now is 15:07. |
- Copyright 2026 4Tuning