Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Daewoo (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo.html)
-   -   Cielo rosu (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo/43697-cielo-rosu.html)

CJ02VDV 23-07-07 11:37

Re: al meu daewoo cielo rosu

cadetu cu 300 cai??as vrea sa vad ca cand face un opel cadet pe un M5!!

Geo_ZGA 23-07-07 12:17

Baiatu'...ai gresit post-ul :lol:
p.s: kadett, nu cadet (..la academie)

George_P. 23-07-07 12:19

Quote:

Originally Posted by CJ02VDV (Post 1010152)
cadetu cu 300 cai??as vrea sa vad ca cand face un opel cadet pe un M5!!

Fugi in spatele celor care au cai, ca noi avem iepe...

Hai te rog...

MaTzA 24-07-07 13:23

Quote:

Originally Posted by Geo_ZGA (Post 1010205)
Baiatu'...ai gresit post-ul :lol:
p.s: kadett, nu cadet (..la academie)

lasa astea...ia zii ti-ai luat oz-urile?? pune si tu poze...

Geo_ZGA 24-07-07 13:32

Dap, le-am luat ieri :d Vezi pe postul meu https://forum.4tuning.ro/showthread.p...17#post1011217 am pus si vreo 2-3 poze

Culyuk_mg 05-08-07 23:21

frate......NUMAI FELICITARI.........se vede ca esti q ADEVARAT PASIONBAT....masina a iesit frumos....chiar foarte frumos....sa te ajute Dumnezeu sa o faci si mai si....baietii ca tine o merita.....mia ales dak o si ingrijesti......respect......ne mai auzim........sper k ask moonlight party aq....

Andrey_FL 08-08-07 19:33

sal baietzii...care ar putea sa ma ajunga cu o schema de evacuare la cielo??stiu ca sunt of topic dar...pls

Ghimpe200 11-08-07 10:51

Frate vad k idei ai,descurcaret esti!!Dar explica si mie cu filtrul scos sub contraaripa,nu ti-l umple roata cu norori,praf,apa si toate cele????Sau ai contraaripi din acelea de plastic,iar in cazul asta,mai ajunge destul aer la filtru???
Bafta in continuare

Bogdan YBR 11-08-07 23:44

Quote:

Originally Posted by Ghimpe200 (Post 1040858)
Frate vad k idei ai,descurcaret esti!!Dar explica si mie cu filtrul scos sub contraaripa,nu ti-l umple roata cu norori,praf,apa si toate cele????Sau ai contraaripi din acelea de plastic,iar in cazul asta,mai ajunge destul aer la filtru???
Bafta in continuare

la inceput am fost sceptic in ceea ce privea ideea lui dar am gandit alte locuri si in afara de langa proiectoare (unde se imbacseste grav) locul sub aripa e cel mai bun

MaTzA 14-08-07 12:42

Quote:

Originally Posted by Ghimpe200 (Post 1040858)
Bafta in continuare

Am contraaripi de plastic. Aer vine la el prin locul proiectoruluidin dreapta, care e scos. chiar daca nu scoteam proiectorul, venea aer la el. ai putea sa faci un fel de priza de aer si sa o montezi sub spoiler , in dreptul lui. Daca te uiti la masina ai sa-ti dai seama ce vreau sa spun. Bafta si tie.
Acum am si eu o intrebare generala: Daca imi curat serpisorii cu o "perie" din bucati de hartie abraziva. cred ca stiti cum arata. fac bine sau fac rau?

DACIA-Wrc 14-08-07 17:50

cu cat suprafata din interior este mai lucioasa cu atat aerul circula mai repede.

mad max 15-08-07 01:43

Cand or da ploile sa vezi cum te faci de alt motor cu filtrul ala de aer acolo. Intreaba un mecanic ce se intampla daca motorul aspira apa.

MaTzA 15-08-07 15:48

asta stiam...dar vreau si parerile voastre...
@mad_max. aerul are densitate mai mica decat apa. Drept urmare , ca motorul sa-mi traga apa ar trebui ca nivelul apei sa fie peste nivelul capotei... si in caz ca filtrul este scufundat complet in apa ( ceea ce nu prea cred ca o sa fie posibil) cel mai rau lucru este sa mi-se opreasca motorul...

mad max 15-08-07 15:54

Cere o parere avizata si renunta la presupuneri. Nu iti spun eu ce se intampla pt ca nu o sa ma crezi. Mergi la un mecanic priceput si intreaba-l. Apa poate ajunge in admisie nu numai prin scufundare. Daca scufunzi filtrul de aer in apa ... ramai pieton.

Bogdan YBR 18-08-07 16:49

Quote:

Originally Posted by mad max (Post 1048228)
Cere o parere avizata si renunta la presupuneri. Nu iti spun eu ce se intampla pt ca nu o sa ma crezi. Mergi la un mecanic priceput si intreaba-l. Apa poate ajunge in admisie nu numai prin scufundare. Daca scufunzi filtrul de aer in apa ... ramai pieton.

sau faci repede rost de 1700 RON si ma suni ca pe mine atat m-a costat sa fac un motor de cielo cu tot dupa ce l-am gripat, atat ca nu de la apa ci ca am mers fara ulei.
PS: 17 mil era promotie ca la alte service-uri mi-au cerut peste 30 mil. aici unde l-am facut erau 10mil piesele si 7 manopera.

Lao 18-08-07 18:33

De jumate din banii ăia vii la Craiova şi-l repari. ;)

Mad max are dreptate. Dacă filtrul este "în" apă (adică scufundat efectiv in apă) atunci va trage apă în motor. Dacă doar plouă, depinde doar unde-l montezi. ;)

MaTzA 19-08-07 00:29

citisem chestia asa la niste baieti pe net. de pe un forum din afara... nu au fost
"pronosticuri"...

Geo_ZGA 20-08-07 11:39

Pana la urma de ce sa nu tinem filtrul stock? :lol:
Ca, din cate am observat eu, in afara de batai de cap, nu iti da nimic altceva un filtru "sport" :)
Eventual, ramane filtrul stock si se modifica traseul de tuburi de pana la el, sa fie curgerea aerului mai lina.

MaTzA 20-08-07 20:44

priveste partea buna...uite cat am discutat pe tema asta... :D glumesc. eu am spus ca simt o anumita imbunatatire... altceva nu mai am de zis :) eu sunt multumit.

MaTzA 27-08-07 17:35

2 Attachment(s)
si ca sa inlaturam orice urma de indoiala...

DACIA-Wrc 27-08-07 18:02

alea deja sunt alta mancare de peste
turbo, intercooler si nu stiu ce de am eu impresia ca alea numa cielo nu`s :D
oricum acolo unde l`ai pus tu, intre plasticurile alea nu cred ca ajunge apa, asta in caz ca nu`i mai mare decat bordura.

BGD_NNE 27-08-07 23:05

Apa nu prea are cum sa ajunga decat daca te duci in venetia(parca ala e orashul gondolelor) , catziva stropi ajung dar nu cred ca e problema pt k se opresc in panza filtrului

MaTzA 28-08-07 23:36

spuneti-mi si mie va rog. am un prieten ce are bord fara turometru. merge sa puna unul cu turometru fara interventii? sau trebuie sa cumpere si ceva parte electrica? ms ;)

aXeL.ZeY 29-08-07 00:12

MaTzA depinde, la altii am auzit ca nu au fost probleme, dar la mine sunt probleme, 2 borduri am incercat, primu mergea aiurea si la al 2lea nu o lua turometru. Cand am fost sa-i fac revizia am intrebat electricianul de acolo si a zis ca e posibil sa fie din ECM, si ca trebuie sa se uite la el. Nu m-am mai dus la el si am ramas cu el asa. Acum nu-i mai fac nimic la masina pt ca intr-o luna o schimb. Bafta !

BGD_NNE 29-08-07 12:57

Matza din ce stiu eu nu ar trebui sa fie probleme pt k , chiar daca maisna nu vine cuturometru are senzorul sau ce-o fi ala p turatii, aku nu stiu daca are fi mufa :-??

MaTzA 05-09-07 23:09

am schimbat cate 1-2 pe masina...pompa de ambreiaj...un rulment...filtru de benzina. dar ma innebuneste masina asta...tot probleme peste probleme...la service nu cred ca mi-au strans cv bine...k a inceput sa faca pedala de frana cu face la cele cu abs...intelegeti voi. Un uruit subtil incepe...dar ma astept sa avanseze in forta... vroiam sa vin si eu cu niste vesti mai bune...poate cat mai curand :)

TM32CIP 06-09-07 00:38

nush la cielo dar mi-a demonstrat cineva ca la tico pierd cuplu foarte mult din cauza filtrului sport. stiu,e motor mic, e ce vreti voi dar zic doar. pe 400 m cu filtru sport am luat'o cam jumate de masina de la un megane (model 2001) 1.9 Dci 105 cai, iar cu filtrul stock l-am facut de 3 ori la rand, tot pe 400m, acelasi megane ............ e drept ca merita pus doar pt zgomot :-) da numerita sa pierzi din "performante" ...........

Snapy_xxl 06-09-07 12:22

Quote:

Originally Posted by MaTzA (Post 1083905)
am schimbat cate 1-2 pe masina...pompa de ambreiaj...un rulment...filtru de benzina. dar ma innebuneste masina asta...tot probleme peste probleme...la service nu cred ca mi-au strans cv bine...k a inceput sa faca pedala de frana cu face la cele cu abs...intelegeti voi. Un uruit subtil incepe...dar ma astept sa avanseze in forta... vroiam sa vin si eu cu niste vesti mai bune...poate cat mai curand :)

omule, te inteleg. yo in 1 luna juma am schimbat ambreiaju, injectoare, radiatoru si termostatu din cauza caruia mi-a spart radiatoru. Si ink mai urmeaza sa ii fac schimbu de ulei si alte mici service-uri kre incet incet iti km seaca buzunaru.

MaTzA 06-09-07 22:31

6 Attachment(s)
azi am inceput in forta...am deschis capota...si ce sa-mi vad ochilor... ulei mai peste tot...dupa cum se observa...
Dupa ce am scos furtunul...m-am apucat de treaba pt care ma pregatisem :D

Lao 06-09-07 23:11

Naşpa momentul. Dar in poze apare ca şi cum ai vopsi ceva. Ce-ai vopsit de ai izolat farurile?

Bogdan YBR 06-09-07 23:34

poate gresesc dar cred ca isi facea ceva din fibra de sticla. pleoape poate

MARI_NSL 06-09-07 23:37

Quote:

Originally Posted by B-10-YBR (Post 1086101)
poate gresesc dar cred ca isi facea ceva din fibra de sticla. pleoape poate

dap asa e . isi face ploape /.
ai izolat si tu farul si semnalul bine . mai ales semnalul care e din plastic . Rasina aia afecteaza plasticul . :???: bbafta

MaTzA 06-09-07 23:48

fac pleoape...incerc si o grila... sa vedem ce o sa iasa...

George_P. 07-09-07 05:02

Quote:

Originally Posted by TM32CIP (Post 1084122)
nush la cielo dar mi-a demonstrat cineva ca la tico pierd cuplu foarte mult din cauza filtrului sport. stiu,e motor mic, e ce vreti voi dar zic doar. pe 400 m cu filtru sport am luat'o cam jumate de masina de la un megane (model 2001) 1.9 Dci 105 cai, iar cu filtrul stock l-am facut de 3 ori la rand, tot pe 400m, acelasi megane ............ e drept ca merita pus doar pt zgomot :-) da numerita sa pierzi din "performante" ...........

Daca nu-i faci traseu sa aspire aer rece, degeaba pui filtru sport daca-l tii langa galerie unde temperatura este....super ridicata:idea:

Geo_ZGA 07-09-07 10:48

Matza... ai facut ceva cu pleoapele? Hai ca sunt curios :D

George_P. 07-09-07 18:11

Quote:

Originally Posted by Geo_ZGA (Post 1086672)
Matza... ai facut ceva cu pleoapele? Hai ca sunt curios :D

Vedem in seara asta...:twisted: :twisted:

MaTzA 07-09-07 22:31

3 Attachment(s)
am mai facut cate cv...acum dificil e sa fac grila aia...defapt dificil e sa o fac sa-mi iasa bine... asta am facut pana acum...si vreau sa ajung la ceva in genul asta...pleoapele lipite de masca... sper sa iasa... :)

MARI_NSL 08-09-07 00:03

Quote:

Originally Posted by MaTzA (Post 1087793)
am mai facut cate cv...acum dificil e sa fac grila aia...defapt dificil e sa o fac sa-mi iasa bine... asta am facut pana acum...si vreau sa ajung la ceva in genul asta...pleoapele lipite de masca... sper sa iasa... :)

tu te cam chinui aku . dc nu ai facut grila separat si ploapele separat si le lipeai pe urma . le chituiai si nici nu se cunostea :shock:

MaTzA 08-09-07 00:09

pai...sunt...separate...
apropiate sunt doar in poza...ca sa avem o perspectiva asupra produsului finit ce va fi produs de membrele mele superioare...
nu o iau razna...am primit o veste mai aiurea...si e doar temporar... :)

MaTzA 09-09-07 20:58

maine sper sa vin cu niste rezultate satisfacatoare...nu sunt gata...nu am mai avut timp sa lucrez la ele...dar maine la prima ora ma apuc de treaba... :)

All times are GMT +2. The time now is 02:05.

- Copyright 2026 4Tuning