![]() |
Re: Masina mea : Opel Manta
in ultimele poze, culoarea este mortalaaaaaaaaa... sper ca este chiar realitatea. bara fata imi place foarte mult, ornamentele de praguri la fel (esti cam singurul care le-a nimerit sa se potriveasca cu restul liniilor masinii). ceea ce nu imi place DELOC este eleronul care nu are absolut nici o treaba cu restul masinii (este totusi o clasica, iar eleronul este in stilul nou), iar farurile daca tie iti plac, imi plac si mie ;); fa ceva cu toba aia ca e prea iesita in afara... si... da jos tot ce ai lipit pe masina, adica pe luneta si parbriz pentru ca nu este masina de asa ceva. daca vrei parasolar in fata, fa-i unul din folie cu tenta verzuie sau chiar rosie, sau ce culoare vrei tu, cam cum este la masinile noi de fabrica, dar nu negru mat... au fost niste sfaturi, daca tie iti place asa cum e nu e nici o problema... in orice caz, este foarte misto masina, si imi place la nevunie, fiind printre putinele masini de pe forum pe gustul meu.
am lucrat si eu acum ceva ani o manta, si iti spun din proprie experienta ca daca ai pus flanse prea mari la rotile din fata, o sa ai probleme cam la 3-4 luni cu rulmentii de la roata... pe spate tine. intoarce chederul de la potbagaj si fa-l sa se imbine jos, nu la luneta pentru ca vei gasi balta in masina apoi. bafta multa in continuare, si abia astept sa o vad live. |
poate reusesc sa-i trag si eu cateva poze zilele astea:)
|
3 Attachment(s)
ms frumos cat despre parasolar.. e numele clubului din care fac parte
|
spune-mi ca monitorul ala nu va sta spanzurat in halul ala de scaunu soferului ? :P
|
m-am uitat la poze si numai pot de cap am ametit , toate sunt strambe , ai vreo boala sau ceva de nu poti face pozele drepte >?????
un progres inca nu ai vandut |
sal Cataline, sa ma ajuti si pe mine cu spoilerele.. sa ma duci si pe mine la tipul unde ti le-ai facut tu :-j
arata belea |
cataline sa vi sa'ti dau cadru d schimbator sapt viitoare si husa si maner frana de mana rosu piele
|
5 Attachment(s)
niste poze..UNDERGROUND
|
nu ai speificat a cui este ideea :))
|
mortala toba pe masina
|
nu numai k este mortala dar........suna mortal .....are galeria din teava de 60 + aia din carbon......rupere.......
|
5 Attachment(s)
pacat ca aveam carburator de dacie pt ca nu am dat d cap la nici o injectie.. in rest a facut show masina la look si la muzika.. si la toba :)) cursele din Calarasi
|
Filmulete ceva....si bafta in continuare;)
|
frumoasa ..
dar sunt cateva aspecte care nu prea sunt in ton cu masina .. de ex.: eleronul acela mult prea mare si angel-eyes-urile si daca e sa o lasi un pic mai jos o sa iasa si mai si :P |
chestia cu lasatu .....am si eu manta..e ff ciudata..lonjeroanele sunt mult mai jos decat podeaua masinii si nu o poti lasa la maxim..atinge orice....
|
am vazut ceva identic cu masina ta sambata pe la republica...tu erai?
|
posibil :d
|
si mai era una...albastra parca...se alergau pe acolo...:)
|
da-i jos eleronul si vei avea o clasica frumoasa.e cam si cum i-as lua tanga bunica-mii cu eleronul ala...
|
Quote:
|
si eu spun ca ar arata mai bine fara elereon
|
1 Attachment(s)
Si eu sunt de parere ca acest model de eleron nu se potriveste.
Poti incerca alt model in cazul in care iti place sa ai eleron pe masina: unul mai mic sau cu cele doua elemente de sustinere mai scurte. |
am vorbit cu userul doarr4u17 ;) ieri la telefon , l-am convins sa-si dea jos eleronul :)) de pe masina. Sa vedem ce va face
|
Quote:
Aş vrea să confirme şi doarr4u aspectu' ăsta. Dacă minţi, eşti mort, Zolti :twisted: |
normal ca minte.. eleronu nu va pleca dupa masina.. pt ca mie imi place.. pt mine o masina clasica e o masina urata.. no offense.. daca era clasica nu mai avea ce sa caute pe 4 tuning..parerea mea. e masina mea.. si mie imi place cum arata cu el.. si te rog madalin nu ma mai stresa cu sms-uri pe telefon. imi dadea mesaj ca cika sunt mort,. handicapat ca am eleron d`ala pe masina. ca se ia lumea d mine.. va rog scapatima d el
|
Quote:
sorry de off topic doar4you:) |
Quote:
|
d luni sau marti o sa am si eu 172 cai putere:P azi am schimbat puntea fatza.. am refacut-o total. pivoti bucsi. capete d bara bielete bucsi antiruliu tot. + motor si cutie bmw 2.5 12valve
|
Quote:
ai gasit cumva bucsi la bara stabilizatoare cele din mijlocul barii ? si bucsi la trapeze ? ca eu caut de multa vreme si numai in germania am gasit , la bani grei |
6 Attachment(s)
nu am gasit bucsile d ela trapeze. si nu am gasit bucsile alea d vin prinse pe caroserie la bara stabilizatoare.. le-am gasit doar pe alea care vin pe fuzeta..
noile jante.. noul motor.. puntea refacuta cu piese noi.. in cateva zile o sa iasa pe strada... intrebare.. cu franele ce ai facut ? as dori sa imi comand cva ff tare de afara.. ceva racing pt manta? se gasesc? |
arata bine jantele astea :) sa le rotesti cu placere ;)
|
o sai ai tractiune fata sau spate?:rolleyes2
|
LOL! Spate.... nu stiu cine ar fi atat de cretin incat sa schimbe tractiunea spate pe una fata.... imposibil nu e nimic, dar este si foarte greu.
|
4 Attachment(s)
cam asa tre sa arate un motor curat si frumos..:P si toate garniturile noi etc
|
:d) asa mai merge..bv maine vin sa te ajut dak vrei :D) ca intre mantangii:)))
|
salut. de unde fac rost de un bord manta b????????
|
bordul sa fie ok sa nu fie crapat ,daca nu stie cineva unde se reconditioneaza?
|
toate sunt crapate acolo la gaurile alea....rar gasesti unu sa nu fie..dar se poate imbraca in piele..... dak erai din buc era bine....
|
vreau si eu sa-mi cumpar o manta din 82 .arata f bine exterior tabla fara ondulatii totul original tuning irmscher 110 cai.masina o vreau pt alergat
Posesorii de manta!!!ce parere aveti????cat de fiabila este?? |
ce zici robert care e parerea ta?
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:02. |
- Copyright 2026 4Tuning