![]() |
Re: Radare - zone de amplasare si anunturi
Quote:
:lol: Nu stiu sincer, dar in perioada asta se intensifica controalele. La un anumit interval de timp, probabil sa-si faca simtita prezenta o saptamana stau la panda. M-a anuntat nenea care se ocupa de amplasarea radarelor pe CJ :? |
Quote:
|
Sambata noaptea erau o gramada.. stateau si opreau pe toata lumea..
|
Vineri, sambata se face de multe ori razie pentru alcool, pentru ca sunt multi care merg in cluburi cu masinile si home cu 2 roti pe trotuar :))
|
eh, stiu.. dar e prima data cand m-a si oprit.. ma rog, nu pe mine pe cel cu care eram. Si foarte bine fac, sa-i bage la zdup pe toti betivii!! :evil:
|
Quote:
|
Quote:
ma refer la cei care conduc sub influenta alcoolului. Si preferabil sa ii ia inainte sa faca accidentul, ca crede-ma nu e un lucru placut mai ales ca nu ii acopera asigurarea pagubele provocate.. :| |
Cred ca multi stiti, dar cam in fiecare seara este Radar pe Calea Flloresti, dupa Podul de la Calvaria, inspre Billa. Un Logan alb parcat de obicei prin parcarile de la capatul podului , are radarul pe el, si toate masinile care vin de pe pod cu viteza, sunt oprite in fata la Billa. In ultimele 4 seri i-am vazut in intervalul orelor 19-22, pe unii ii oprea si daca nu dadeau prioritate la pietonii care trec la trecerea aceea pacatoasa de langa Piese Auto (langa strada Tabereri).....aveti grija pe podul de la Manastur sa nu ajungeti bancomatul politistilor ;)
|
s-a mai amplasat un radar la intrarea in Martinesti cum mergi spre Turda ?
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
26?? doar pe tronsonul cluj turda??!! s-or fi gandit ca fac economie si nu mai pun borne kilometrice... |
din pacate nu am avut posibilitatea sa scanez ziarul unde am citit chestia, insa stiu sigur ca 26 de radare am citit ca vor fi amplasate in urmatorii 2-3 ani pe tronsonul respectiv.
legat de radare: un articol interesant. nu stiu daca a mai fost pus. cat despre articol: bullshit! sa vad yo momentul cand politia se va sinchisi sa se prezinte la vreun proces. sunt prea multi care platesc radarele fara comentarii, si profitul depaseste pierderea generata de contestatii de genul asta cu muuuuuult. |
Este inca unul in Martinesti , chiar la intrare , pe directia Valcele - Turda , dar nu stiu dak e activ sau nu ! Dak e activ , treaba lor , aveam doar 90 :) ...
|
Quote:
|
Nu-i stress , dak nu iei recomandata si nu semnezi nimika .
|
aseara de 8 martie era plin in centru de politisti....controale pt alcoolisti:)
bineinteles ca am fost si eu oprit si nu stiu de ce era asa sigur pe el respectivul politist ca am consumat bauturi alcoolice.....a fost o singura cale de a afla....:) |
Quote:
aaaahhhh AM UITAT DE EL :(((:((( Ma miram eu de ce merg asa incet masinile, chiar dinainte sa coboare dealul.....cred ca aveam 110....la intoarcere l-am vazut mai bine, si am mers cu 30....poate se face media :lol: |
martinestiu ala ii satu paci. De fapt martinestiu e mai incolo, pe unde trece soseaua sunt vreo 2 case numai. Si pentru 100 de metrii si baga 2 radare si 50 km/h ..
|
este o smecherie si acolo.....primaria care a aprobat sa se puna radare la ei in comuna/sate , primesc o suma frumusica ca si chirie a radarelor, o cota parte din amenzi...pentru cele 3 radare din Tureni si cel din Martinesti, primaria Tureni a incasat anul trecut 13 miliarde de lei....cred ca lor le-ar conveni si pe drumurile de piatra din sate sa puna cate un radar, numai sa creasca incasarile. Cat despre sosele, care nu au niciun marcaj, dar au gropi si acum le-au inghesuit si cu balustrade pe mijloc, nu mai zic nimic, ca sigur, din aia 13 miliarde niciun leu nu intra in modernizarea lor.
|
cascavalul se imparte cam asa: 41% primariile si 59% Codec. in ianuarie incasarile pe toata zona cluj-turda erau aprox 2 milioane de euro pe 6 luni. deci afacerea e buna :lol:
|
|
interesant.....
|
Nu doar viteza poate fi surprinsa de radare
Duminica va avea loc o ampla desfasurare de forte din cadrul Politiei Rutiere, iar traficul in judetul Cluj va fi supravegheat cu aparate radar la tot pasul. In municipiul Cluj-Napoca vor fi supravegheate strazile Calea Manastur, Calea Turzii, Str. Observator, Calea Dorobantilor, str. 21 Decembrie 1989, insa vor fi luate masuri de supraveghere si fluidizare a traficului si pe celelalte strazi din oras. In judet vor fi amplasate radare pe urmatoarele drumuri europene: - Drumul National 1, Drumul European E60 : localitatile Feleacu, Valcele, Martinesti, Tureni, Copaceni, Floresti, Gilau, Capus - Drumul National 1F : localitatile Baciu, Radaia, Sanpaul - Drumul National 1C : localitatile Apahida, Jucu, Rascruci Aparatele radar surprind, pe langa depasirea vitezei legale de deplasare, si alte nereguli la regimul circulatiei, cum ar fi neacordarea de prioritate de trecere pietonilor. Politia rutiera recomanda tuturor participantilor la trafic sa respecte toate regulile de circulatie pentru deplasarea in bune conditii si evitarea producerii de evenimente rutiere. http://www.citynews.ro/Nu-doar-vitez...radare+20+6489 |
sunt detectoare care functioneaza si pe baza de GPS, si inafara de radare pe baza memoriei interne, si a updateului la zi se paote sa arata toate camerele amplasate ... cei interesatzi, sa ma contactatzi pe msg noi la garantie [email protected]
|
|
ieri seara cum stateau bulangii si opreau masinile la sala sporturilor...nu mai i ce a fost nici acolo :|
|
|
http://www.citynews.ro/Atentie-soferi-+9066
Quote:
|
am auzit, ca pe varianta zorilo centru.. sunt camere...
|
Quote:
|
Este camera de supraveghere a traficului in prima curba mai jos de sensul giratoriu de pe Calea Turzii si Observator .
|
da aia ii numa de supraveghere, fara radar fara nimic, asa mai este si in fata la primarie pe stalpul de la semafor!
|
Quote:
|
eu stau in zorilor si trec in fiecare zi pe calea turzi de vre 2 3 ori si nici cum nam vazut camera..
|
cum cobori de la sens, pe al 2-lea viraj cred.... pe un stalp este indicator cu expo transilvania si camera ii fix langa indicator, daca te uiti bine, o vezi
|
oke mersi.. am sa ma uit:) da e radar? sau numa monitorizeaza traficu ?
|
Ma indoiesc ca e radar. Adica de cand ma stiu trec pe acolo cu peste 50 si nu am nimic acasa. E drept ca detectorul de fiecare data imi face scandal ... dar nu cred sa fie radar
|
poate il lasa acolo ca sa sune detectoarele si la un moment dat pun chiar radar ... sa vezi ce de amenzi :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:22. |
- Copyright 2026 4Tuning