Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Firme Servicii Auto (https://forum.4tuning.ro/671-firme-servicii-auto.html)
-   -   tapiterie auto (https://forum.4tuning.ro/671-firme-servicii-auto/43289-tapiterie-auto.html)

cata27 20-04-10 21:26

Re: tapiterie auto

da asta inseamna

cata27 20-04-10 21:27

da.interior am vrut sa zic

cata27 20-04-10 21:30

da .asta am vrut sa zic

marius design 20-04-10 21:33

Quote:

Originally Posted by cata27 (Post 3296305)
as vrea sa tapitez interiorul la o skoda octavia cu piele ecologica. cat mar costa?mersi

Salut.pretul incepe de la 400 euro materiale si manopera si creste in functie de pielea sau materialul pe care il alegi.

cata27 20-04-10 21:36

dar eu sunt din onesti. dar daca lucrezi in domeniu te intreb stii pe cineva la bacau ca e aproape de mine. eu sunt din onesti.

DARKMAN_CACA_YO 21-04-10 21:56

ma intereseaza si pe mine doar panourile de logan cat m-ar costa cu piele eco,si durata unei eastfel de operatii

marius design 21-04-10 22:23

Quote:

Originally Posted by DARKMAN_CACA_YO (Post 3299349)
ma intereseaza si pe mine doar panourile de logan cat m-ar costa cu piele eco,si durata unei eastfel de operatii

Salut.te referi la mijlocul panoului de usa? sau toata fata de usa?

DARKMAN_CACA_YO 21-04-10 22:27

tot panoul...este de ph2....piele eco sau daca o fi bine chiar piele intoarsa daca se poate.....si cam cat dureaza sau cum se procedeaza...

marius design 21-04-10 22:36

Quote:

Originally Posted by DARKMAN_CACA_YO (Post 3299472)
tot panoul...este de ph2....piele eco sau daca o fi bine chiar piele intoarsa daca se poate.....si cam cat dureaza sau cum se procedeaza...

trebuie sa vi la atelier sa-ti alegi culoarea,pielea pe care o doresti sau materialul respectiv,facem o programare si in 2 zile sunt facute usile.Pielea intoarsa este Alcantara (cea originala) si costa 90 euro mp.(orice culoare doresti).pretul pt 1bucata fata de usa Logan este 100 euro cu piele eco import germania si150 euro bucata cu Alcantara+ discount 15 % discount membru :"4tuning" .

kleftis 03-05-10 02:59

scaune(ambele),banchete,fete usi(fata ,spate),plafon,piele alba pentru o calibra
multumesc

marius design 03-05-10 13:59

Quote:

Originally Posted by kleftis (Post 3328407)
scaune(ambele),banchete,fete usi(fata ,spate),plafon,piele alba pentru o calibra
multumesc

Salut.Pretul pt. interior Calibra este de 800 euro (piele +manopera).in acest pret se tapiteaza cu piele:scaune,banchete ,fete de usi +plafonul si stalpii.

marius design 23-05-10 20:51

4 Attachment(s)
new project:BMW 645 -interior piele naturala ALB-NEGRU.

razvan_gavan 25-05-10 17:44

Salut, macar ai bunul simt si nu mai minti cu preturile la piele.... Va spun din experienta, fara nici un interes, preturile pe piata sunt urmatoarele:

1. alcantara - intre 70 -150 RON Metrul liniar la latime de (1.50m) sau metrul patrat, in nici un caz 80-100 EURO cum spune marius

2. piele ecologica - intre 30-70 RON (perforata, normala, etc). Pentru cine vrea pot sa recomand si magazinele de unde se poate cumpara

3. piele naturala - intre 15-50 euro metrul patrat (in general se vinde la voi mari de 4-5 mp) si sunt mai multe variante in Bucuresti.

4. material textil - intre 15-60 RON metrul liniar la latime de 1,5m sau mp.

Mentionez ca preturile de mai sus sunt preturi de importatori si distribuitori directi in Romania din toate colturile lumii - Italia, Turcia,etc si calitatea pielii merge pana la Nappa (cea mai de calitate si scumpa piele). In cazul in care dl Marius lucreaza cu firme direct din alte tari (cum sustine de altfel) preturile nu pot ajunge in nici un caz la valorile la care spune el. (un simplu google ar spune multe legat de firme importatoare de piele).Nu ma ocup cu vanzarea de piele si nu am nici un interes sa scriu pe acest topic.

Pielea care mi-a montat-o mie dl Marius in masina si pentru care am platit 1500 euro este piele pentru posete la 10-12euro mp si nu suporta conditiile de vara/iarna,urcat pe ea, frecat de ea samd. Avand in vedere ca dl Marius m-a sunat si m-a rugat sa nu-i mai fac reclama negativa, am luat in considerare cele spuse, insa imi doresc ca clientii care apeleaza la el sa fie corect informati.

Cunosc toate preturile de pe piata pentru ca de ceva timp lucrez cu un prieten in domeniu si am fost nevoit sa ma interesez de toate aspectele materialelor si a costurilor.

raresbot 26-05-10 01:11

Tapiterii Auto

10 Attachment(s)
Execut tapiterii auto personalizate orice model.
-scaune fata,
-banchete spate,
-tetiere,
-fete de usii,
-plafon etc
Tapiteriile pot fi personalizate prin broderii, cusaturi, etc

Date Contact

RADU
tel: 0748866177
Baia Mare

marius design 18-06-10 11:01

Re: Tapiterii Auto

Va rog respectuos sa nu mai promovati acelasi fel de servicii in acest topic ,va pute-ti face topicul d-voastra personal.

marius design 24-06-10 21:19

Re: Tapiterii Auto

8 Attachment(s)
NEW PROJECT: VW.GOLF 6 PIELE ALBA !

Sent18 29-06-10 22:31

Salut imi poti spune cat ma costa sa imi imbraci si mie scaune fata+tetiere+bancheta spate in piele la un bmw e36 in sedan 4usi:D multumesc.astept un raspuns:D

marius design 29-06-10 23:34

3 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Sent18 (Post 3481142)
Salut imi poti spune cat ma costa sa imi imbraci si mie scaune fata+tetiere+bancheta spate in piele la un bmw e36 in sedan 4usi:D multumesc.astept un raspuns:D

Salut.Pretul este de 500 euro.In acest pret intra 8 mp piele naturala (30 culori) ,schimbat captuseala piele (ce este intre piele si buretele scaunului) ca sa arate cum era scaunul nou si manopera.

Sent18 30-06-10 19:48

Pot veni si cu pielea mea si daca da cat ar fi pretu:D

marius design 30-06-10 22:11

Quote:

Originally Posted by Sent18 (Post 3483632)

Salut.Poti veni cu piele de la tine ,daca este de tapiterie.Pretul pt. manopera este 250 euro .

hhhrobi 14-07-10 16:48

Salut,

Faceti si material textil sau doar piele?

Merci!

marius design 14-07-10 20:56

4 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Sent18 (Post 3483632)

Salut.Da poti veni cu pielea ta,dar sa fie piele de tapiterie !Manopera este 250 euro.

marius design 14-07-10 20:59

Quote:

Originally Posted by hhhrobi (Post 3518026)
Salut,

Faceti si material textil sau doar piele?

Merci!

Salut.Lucram si cu material textil,alcantara,piele ecologica ,etc.Toate materiale OEM.

TZG@ 16-07-10 12:39

2 Attachment(s)
salut, as vrea sa stiu cat m-ar ajunge sa tapitez un volan de renault 5 gtt, practic vreau o "restaurare" a volanului, cu piele perforata, o sa atasez si o poza cu un volan original, 2 scaune omp in textil si o bancheta spate renault 5 gtt tot textil. imi poti lasa un pm daca e mai convenabil cu un numar de telefon, multumesc.

marius design 16-07-10 14:38

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by TZG@ (Post 3522478)
salut, as vrea sa stiu cat m-ar ajunge sa tapitez un volan de renault 5 gtt, practic vreau o "restaurare" a volanului, cu piele perforata, o sa atasez si o poza cu un volan original, 2 scaune omp in textil si o bancheta spate renault 5 gtt tot textil. imi poti lasa un pm daca e mai convenabil cu un numar de telefon, multumesc.

Salut.Volanul costa 100 euro (piele perforata si manopera) indiferent de modelul pe care il alegi.Pt. scaune si banchete trebuie sa vii la atelier sa alegi materialul care il doresti;oricum trebuie folosita stofa auto caserata(stofa auto cu burete 0,5 mm ) pt scaunele sport chiar si pt. banchete .Manopera pt. scaune si banchete costa 250 euro.Tel:0722.911.703. + bonus 10% reducere pt. membrii "4tuning".

TZG@ 18-07-10 09:39

multumesc de raspuns. da' nu cred ca m-ai inteles cu volanul, nu trebuie imbracat tot volanul, ci ca si in poze doar partea cu piele perforata, practic ora 15.00 si ora 21.00 pe volan. am vazut ca iei 100 euro pe un volan intreg, mai putin material nu ar insemna si mai ieftin?

marius design 18-07-10 14:42

Quote:

Originally Posted by TZG@ (Post 3525953)
multumesc de raspuns. da' nu cred ca m-ai inteles cu volanul, nu trebuie imbracat tot volanul, ci ca si in poze doar partea cu piele perforata, practic ora 15.00 si ora 21.00 pe volan. am vazut ca iei 100 euro pe un volan intreg, mai putin material nu ar insemna si mai ieftin?

Salut.Daca imbracam doar partile laterale ale volanului,binenteles ca te costa mai putin (50 euro).Nu am inteles de prima data, ce vrei sa faci la volan...Acum am inteles...

Gica 18-07-10 14:53

1 Attachment(s)
salutare, un pret pentru volan de 206 imbracat in piele si piele perforata ca in poza atasata? thx

marius design 18-07-10 16:24

5 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Gica (Post 3526468)
salutare, un pret pentru volan de 206 imbracat in piele si piele perforata ca in poza atasata? thx

Salut.Pretul pt.volan imbracat cu piele perforata si piele normala este 100 euro piele naturala si manopera; +discount 10 % pt. toti membrii "4tuning".

TZG@ 19-07-10 03:16

ok, iti multumesc frumos.

flexus 21-07-10 01:24

2 Attachment(s)
Salut!

Ce mi-ar trebui mie sunt bucatile din scaun incercuite, mai exact bucatile de sustinere laterala din ambele parti ale scaunelor din fata, si la fel bucatile laterale din spatarul scaunelor din spate.

In rest pielea este in conditie acceptabila. Am nevoie doar de aceste fasii, si nu neaparat din piele ci mai degraba ceva mai ieftin care sa arata bine, in negru, gri sau rosu suficient de inchis sa nu fie strident dar suficient de deschis sa se potriveasca cu restul masinii.

Sa-mi dai un pret te rog si unde lucrezi, in ce zona trebuie adusa masina etc :)

Mersi,
Felix.

marius design 26-07-10 23:07

Quote:

Originally Posted by flexus (Post 3532214)
Salut!

Ce mi-ar trebui mie sunt bucatile din scaun incercuite, mai exact bucatile de sustinere laterala din ambele parti ale scaunelor din fata, si la fel bucatile laterale din spatarul scaunelor din spate.

In rest pielea este in conditie acceptabila. Am nevoie doar de aceste fasii, si nu neaparat din piele ci mai degraba ceva mai ieftin care sa arata bine, in negru, gri sau rosu suficient de inchis sa nu fie strident dar suficient de deschis sa se potriveasca cu restul masinii.

Sa-mi dai un pret te rog si unde lucrezi, in ce zona trebuie adusa masina etc :)

Mersi,
Felix.

Salut. Pretul exact il stabilim daca vi cu masina la atelier.Poti alege orice culoare doresti si orice fel de material. Pretul pt. manopera schimbat laterale incepe de la 200 euro.Atelierul se afla in Bucuresti-Berceni.www.tapiterie-auto.ro

CorteZ18 26-07-10 23:20

Salut !
Am si eu o intrebare , cam cat m`ar costa sa imbrac plafonul in piele alcantara (negru) sau material normal (tot negru) ?

criska 29-07-10 13:59

Salut, stiu eu un meserias in tapiterii auto, Uite numarul de tel 0724805855
Scuze nu mai stiu cum il cheama
Lucreaza ieftin

marius design 01-08-10 13:48

6 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by CorteZ18 (Post 3544853)
Salut !
Am si eu o intrebare , cam cat m`ar costa sa imbrac plafonul in piele alcantara (negru) sau material normal (tot negru) ?

Salut.depinde de masina (de marimea plafonului) .Alcantara este un material scump (90 euro M ).Pt un plafon te-ar costa in jur la 300 euro .materiale si manopera.Poti iesi mai ieftin cu stofa auto caserata (la fel ca cea de fabrica) si te costa 200 euro. depinde ce vrei tu... Daca doresti, te pot ajuta cu ambele variante. 0722.911.703. Te salut.

nick_grasu 01-09-10 12:25

salut pentru o tapiterie de plafon la un seat cordoba din 2006

guly 04-09-10 21:44

sal
se poate pt un renault laguna 2 un pret pt tapiterie din stofa???
aprox ca cea de fabrica
te rog un pret
multumesc

marius design 11-09-10 14:30

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by nick_grasu (Post 3626001)
salut pentru o tapiterie de plafon la un seat cordoba din 2006

Salut.Pretul pt. retapitare plafon este 150 euro.In acest pret intra material special pt. plafon auto (caserat) diverse culori si manopera ;sau poti alege Alcantara (piele intoarsa )la pretul de 250 euro.Pt. detalii :0722.911.703.

marius design 11-09-10 14:59

Quote:

Originally Posted by guly (Post 3634739)
sal
se poate pt un renault laguna 2 un pret pt tapiterie din stofa???
aprox ca cea de fabrica
te rog un pret
multumesc

Salut.Un interior complect (scaune,banchete,tetiere si fete de usi )cu stofa auto (germania) costa 400 euro.Poti alege acelasi material identic cu cel pus de fabrica sau alte texturi diferite.Termenul de executie este de 2 zile. Pt. detalii si programari :tel:0722.911.703.

princeofmotan 16-09-10 19:12

sunt interesat cat ma costa de tapitat un interior(fara bord si cupola) la un vw bora in piele si cat in stofa si cam cat dureaza lucrarea, tinand cont ca sunt tocmai din bt. ah, si un pret la un interior full piele/stofa.
merci

All times are GMT +2. The time now is 13:31.

- Copyright 2026 4Tuning