![]() |
Re: tapiterie auto
da asta inseamna
|
da.interior am vrut sa zic
|
da .asta am vrut sa zic
|
Quote:
|
dar eu sunt din onesti. dar daca lucrezi in domeniu te intreb stii pe cineva la bacau ca e aproape de mine. eu sunt din onesti.
|
ma intereseaza si pe mine doar panourile de logan cat m-ar costa cu piele eco,si durata unei eastfel de operatii
|
Quote:
|
tot panoul...este de ph2....piele eco sau daca o fi bine chiar piele intoarsa daca se poate.....si cam cat dureaza sau cum se procedeaza...
|
Quote:
|
scaune(ambele),banchete,fete usi(fata ,spate),plafon,piele alba pentru o calibra
multumesc |
Quote:
|
4 Attachment(s)
new project:BMW 645 -interior piele naturala ALB-NEGRU.
|
Salut, macar ai bunul simt si nu mai minti cu preturile la piele.... Va spun din experienta, fara nici un interes, preturile pe piata sunt urmatoarele:
1. alcantara - intre 70 -150 RON Metrul liniar la latime de (1.50m) sau metrul patrat, in nici un caz 80-100 EURO cum spune marius 2. piele ecologica - intre 30-70 RON (perforata, normala, etc). Pentru cine vrea pot sa recomand si magazinele de unde se poate cumpara 3. piele naturala - intre 15-50 euro metrul patrat (in general se vinde la voi mari de 4-5 mp) si sunt mai multe variante in Bucuresti. 4. material textil - intre 15-60 RON metrul liniar la latime de 1,5m sau mp. Mentionez ca preturile de mai sus sunt preturi de importatori si distribuitori directi in Romania din toate colturile lumii - Italia, Turcia,etc si calitatea pielii merge pana la Nappa (cea mai de calitate si scumpa piele). In cazul in care dl Marius lucreaza cu firme direct din alte tari (cum sustine de altfel) preturile nu pot ajunge in nici un caz la valorile la care spune el. (un simplu google ar spune multe legat de firme importatoare de piele).Nu ma ocup cu vanzarea de piele si nu am nici un interes sa scriu pe acest topic. Pielea care mi-a montat-o mie dl Marius in masina si pentru care am platit 1500 euro este piele pentru posete la 10-12euro mp si nu suporta conditiile de vara/iarna,urcat pe ea, frecat de ea samd. Avand in vedere ca dl Marius m-a sunat si m-a rugat sa nu-i mai fac reclama negativa, am luat in considerare cele spuse, insa imi doresc ca clientii care apeleaza la el sa fie corect informati. Cunosc toate preturile de pe piata pentru ca de ceva timp lucrez cu un prieten in domeniu si am fost nevoit sa ma interesez de toate aspectele materialelor si a costurilor. |
Tapiterii Auto
10 Attachment(s)
Execut tapiterii auto personalizate orice model.
-scaune fata, -banchete spate, -tetiere, -fete de usii, -plafon etc Tapiteriile pot fi personalizate prin broderii, cusaturi, etc Date Contact RADU tel: 0748866177 Baia Mare |
Re: Tapiterii Auto
Va rog respectuos sa nu mai promovati acelasi fel de servicii in acest topic ,va pute-ti face topicul d-voastra personal.
|
Re: Tapiterii Auto
8 Attachment(s)
NEW PROJECT: VW.GOLF 6 PIELE ALBA !
|
Salut imi poti spune cat ma costa sa imi imbraci si mie scaune fata+tetiere+bancheta spate in piele la un bmw e36 in sedan 4usi:D multumesc.astept un raspuns:D
|
3 Attachment(s)
Quote:
|
Pot veni si cu pielea mea si daca da cat ar fi pretu:D
|
Quote:
|
Salut,
Faceti si material textil sau doar piele? Merci! |
4 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
salut, as vrea sa stiu cat m-ar ajunge sa tapitez un volan de renault 5 gtt, practic vreau o "restaurare" a volanului, cu piele perforata, o sa atasez si o poza cu un volan original, 2 scaune omp in textil si o bancheta spate renault 5 gtt tot textil. imi poti lasa un pm daca e mai convenabil cu un numar de telefon, multumesc.
|
2 Attachment(s)
Quote:
|
multumesc de raspuns. da' nu cred ca m-ai inteles cu volanul, nu trebuie imbracat tot volanul, ci ca si in poze doar partea cu piele perforata, practic ora 15.00 si ora 21.00 pe volan. am vazut ca iei 100 euro pe un volan intreg, mai putin material nu ar insemna si mai ieftin?
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
salutare, un pret pentru volan de 206 imbracat in piele si piele perforata ca in poza atasata? thx
|
5 Attachment(s)
Quote:
|
ok, iti multumesc frumos.
|
2 Attachment(s)
Salut!
Ce mi-ar trebui mie sunt bucatile din scaun incercuite, mai exact bucatile de sustinere laterala din ambele parti ale scaunelor din fata, si la fel bucatile laterale din spatarul scaunelor din spate. In rest pielea este in conditie acceptabila. Am nevoie doar de aceste fasii, si nu neaparat din piele ci mai degraba ceva mai ieftin care sa arata bine, in negru, gri sau rosu suficient de inchis sa nu fie strident dar suficient de deschis sa se potriveasca cu restul masinii. Sa-mi dai un pret te rog si unde lucrezi, in ce zona trebuie adusa masina etc :) Mersi, Felix. |
Quote:
|
Salut !
Am si eu o intrebare , cam cat m`ar costa sa imbrac plafonul in piele alcantara (negru) sau material normal (tot negru) ? |
Salut, stiu eu un meserias in tapiterii auto, Uite numarul de tel 0724805855
Scuze nu mai stiu cum il cheama Lucreaza ieftin |
6 Attachment(s)
Quote:
|
salut pentru o tapiterie de plafon la un seat cordoba din 2006
|
sal
se poate pt un renault laguna 2 un pret pt tapiterie din stofa??? aprox ca cea de fabrica te rog un pret multumesc |
2 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
|
sunt interesat cat ma costa de tapitat un interior(fara bord si cupola) la un vw bora in piele si cat in stofa si cam cat dureaza lucrarea, tinand cont ca sunt tocmai din bt. ah, si un pret la un interior full piele/stofa.
merci |
| All times are GMT +2. The time now is 13:31. |
- Copyright 2026 4Tuning