![]() |
Re: Informatii utile
Le prescriem noi daca nu se prescriu ele :))
|
De unde pot cumpara si eu niste suruburi de M8 tratate?
|
|
care vreti invitatie pe filelist ca mai am cateva?
|
Quote:
|
Quote:
Contul a fost activat Mersi frumos , raman dator de cinste ! |
ok ma bucur ca am fost de ajutor :)
|
:DDe asemenea, şefii de la Interne vor cere, pentru a treia oară īn Parlament, confiscarea maşinilor folosite pentru cursele de viteză, dar şi pe cele ale romānilor care nu-şi plătesc amenzile.
Reglementările ar putea intra īn vigoare din toamnă. Cele mai importante modificări: - amenzi mari pentru vitezomanii cu bolizi scumpi; - procesul verbal nu va mai putea fi contestat; - amenda de la radarul fix, plătită de proprietarul maşinii, indiferent de şofer; - confiscarea maşinilor folosite la curse 2 se elimină sistemul cu puncte 2 amenzi mari pentru violenţă īn trafic 2 suspendarea permisului pe o perioadă mai lungă. |
Poliţia nu va confisca autovehicule
Confiscarea automobilelor nu va fi o măsură integrată īn noul Cod Rutier, deoarece această acţiune nu este posibilă din punct de vedere juridic, spune Lucian Diniţă. Aşadar, poliţia nu va putea confisca un automobil dacă şoferul său nu are permis de conducere, este īn stare de ebrietate sau a fost surprins rulānd cu viteze ameţitoare. Precedentul pentru această decizie a apărut īn august 2008, cānd Curtea Constituţională a decis că este ilegal ca Poliţia să confişte o căruţă cu cal, ca vehicul rutier. Şeful Poliţiei Rutiere nu a specificat nicio modificare privind ridicarea automobilelor parcate ilegal şi problemele juridice legate de acestea. Procesele verbale īntocmite de poliţişti pot fi contestate īn termen de 15 zile Īn cazul īn care un şofer doreşte să conteste un proces verbal, perioada de contestare rămāne aceeaşi ca şi acum, de 15 zile, după care amenda sau suspendarea permisului devin cu titlu executoriu şi nu mai pot fi contestate. Poliţiştii au dezminţit astfel o serie de zvonuri care anunţau īncheierea acestei posibilităţi democratice de apărare a şoferilor īn cazul unor erori. Codul Rutier va fi definitivat īn toamna acestui an, odată cu īnceperea sesiunii parlamentare. |
Imi poate recomanda si mie cineva un service ok din pct de vedere calitativ si al pretului in ploiesti? (sa si vopseasca). Multumesc !
|
Quote:
|
Vezi Zona Comerciala - Sectiunea Util , sunt cateva service-uri si vopsitorii
|
|
Motul poate aduce Cristi (Zone Motors)
|
Daca imi spui si unde sa ma duc ar fi minunat :).
|
Are magazin exact in curba spre stanga, cum te duci spre Sp. Judetean pe sos. Nordului (langa statia de microbuze)
|
Mersi. Maine ma duc.
|
O intrebare am si eu ..stie cineva daca in ploiesti se gaseste pe undeva imitatie din piele..vinilin pentru tapiterii ..adica la metru daca se gaseste? :???:i-as fii recunoscator
|
Quote:
|
unde mai exact pe langa hale..? nu ma intereseaza cine stie ce model ..unul mai deschis la culoare vreau ..imi poti da un pm sa imi explici te rog zona?
|
2 Attachment(s)
Uita-te la pozele astea, am incercuit zona cam pe unde vin magazinele...
|
Razie īn Ploiești - Vezi rezultatele
Autor: Administrator Publicat la: 11 septembrie 2011 08:22:22 Īn perioada 02-08.09.2011.2011, poliţiştii Biroului Rutier Ploieşti a organizat şi executat acţiuni pe raza municipiului Ploieşti, pentru combaterea neregulilor din domeniul circulaţiei rutiere, după cum urmează : - pentru combaterea curselor ilegale au fost organizate două acţiuni pe raza municipiului Ploieşti, īn zona Sălii Sporturilor, B-dul Republicii-Cartier Albert, B-dul Bucureşti şi B-dul Petrolului, ocazie cu nu au fost constatate nereguli pe această linie. |
Astia au ramas in urma rau......curse la sala nu s-au facut niciodata:)) sau poate la misto asa:))
|
Eu cred ca daca nu au gasit nereguli inseamna ca totul este ok in zona prahova si pentru asta ar trebui sa le multumim! cu totii stim ca asta e purul adevar!
|
Astia incearca sa ii copieze pe colegii din Bucale,sa vedeti ce e acolo razie la tobe sport,xenon,etc,sunt amendate sute de motoare si masini si tot cam atatea taloane ridicate intr-o zi,e jale.
|
Exista "statii" dyno in Ploiesti ?! Daca da, vreau si eu adresele lor (la toate, daca sunt mai multe).
Stiu ca era una pe soseaua Vestului, ACR, dar nu stiu daca mai exista. |
[QUOTE=PrietenCuTine;4716779]Exista "statii" dyno in Ploiesti ?! Daca da, vreau si eu adresele lor (la toate, daca sunt mai multe).
Stiu ca era una pe soseaua Vestului, ACR, dar nu stiu daca mai exista.[/Q a a fost numai e nimik.... |
Altul nu mai e ?!
|
Va salut baieti . Il stie cineva pe Marcu cu X6le alb MRK ? as dori niste informatii despre el daca se poate . Vreau sa cumpar ceva de la el . Va salut
|
Politia Rutiera este obligata sa emita un proces verbal la ridicarea autovehiculului.
Motive de nelegalitate care atrag nulitatea procesului verbal pot fi multe. De pilda, se impune anularea procesului verbal daca in cuprinsul acestuia agentul constatator nu a realizat o descriere suficienta a faptelor care au condus la ridicarea masinii si nu a mentionat imprejurarile in care masina a fost parcata ilegal. Cei carora le-au fost ridicate masinile mai trebuie sa stie ca politistul rutier este obligat sa incheie procesul verbal de constatare a contraventiei, chiar daca faptele raman inregistrate pe suport video, potrivit art.181 din Regulamentul din 4 octombrie 2006 de aplicare a OUG 195/2002. Astfel, daca procesul verbal a fost intocmit in lipsa contravenientului, acesta poate fi anulat in instanta. In plus, unele Consilii Locale au emis regulamente care spun ca cel amendat trebuie sa primeasca o copie de pe Nota de Constatare intocmita de agentul comunitar, prin care s-a dispus ridicarea autoturismului. In aceasta situatie, daca v-a fost ridicata masina fara sa primiti Nota de Constatare prevazuta de regulamentul consiliului local din sector, se impune anularea procesului verbal si restituirea sumei pe care ati achitat-o pentru recuperarea masinii ridicate. Cum poate fi contestata decizia de ridicare a masinii si recuperata suma platita Exista mai multe cai de atac impotriva deciziei de ridicare a autovehiculelor, prin care pot fi primiti inapoi banii dati pentru recuperarea lor. In cazul plangerii contraventionale, mentionate mai sus, politia comunitara poate fi obligata la restituirea sumei platite pentru recuperarea masinii. Daca masina a fost ridicata in temeiul unui regulament ilegal emis de Consiliul Local, care prevede ca exista si posibilitatea ca politia comunitara sa emita o dispozitie de ridicare, in loc sa fie incheiat un proces verbal, se poate cere returnarea sumei platite ca fiind plata nedatorata, iar, complementar, se va invoca exceptia de nelegalitate a hotararii. In acest caz, restituirea va fi solicitata chiar firmei de ridicari, intrucat aceasta a incasat suma constatata ulterior ca fiind nedatorata. De asemenea, pagubitul poate cere instantei de contencios administrativ anularea dispozitiei de ridicare a masinii, pentru ca regulamentul adoptat de consiliul local nu poate contrazice Codul Rutier, care spune ca Politia Rutiera dispune ridicarea vehiculelor, printr-un proces verbal. Sanctiunea este anularea regulamentului in contencios administrativ. In situatia in care ridicarea masinii a fost dispusa printr-un proces verbal, si nu printr-o dispozitie de ridicare emisa de Consiliul Local, acesta poate fi atacat in instanta de drept contraventional, prin care se cere anularea procesului verbal de contraventie si restituirea de catre Politia Rutiera a sumei incasate. Se cere anularea procesului verbal pe temeiul raspunderii civile delictuale, daca nu este precizat locul in care a fost ridicata masina, sau daca a fost ridicata, desi nu incurca circulatia etc. Av. Coltuc Marius Fondator Casa de Avocatura Coltuc |
|
Re: Utile
Inele de centrare se gasesc si la Ekatrust.
Eu am montate pe masina mea si sunt super multumit. Absolut nici o problema cu ele. P.S: tot 60 lei/set sunt Am avut si un set de flanse de la tipul din Buc cu link-ul tau. Tot la fel, nici o problema cu ele. |
Si eu tot la EkaTrust am facut inelele de centrare , 2 seturi chiar , foarte multumit !
Tot 60 de lei setul :) . |
Si cei de la Ekatrust le fac la strungarul care sta la o casa undeva in spatele lor. Mai bine mergeti direct la producator.
|
E bine de stiut 8). La eka se gasesc si distantiere cumva?
|
Colegi,unde gasesc si eu o yala pt portbagajul unei corse b din 99 ? Preferabil la dezmembrari prin ploiesti...stiti ceva?
|
salut,
unde se lucreaza cu fibra de sticla in ploiesti.as vrea sa fac stalpii si capota. eventual si un numar de telefon. multumesc |
Am 20 ani si asigurarea e mare,vreau sa vand masina mamei mele. Care e treaba cu identificarea RAR,pot merge fara intermediara si cu o toba sport cu silencer? Se verifica noxe sau alte prostii care m-ar conduce la o respingere ? Nu de alta dar daca trec asa nu ma mai muncesc sa montez tobele originale,sudura si alte chestii. Multumesc !
|
Din cate stiu eu noxele ti le verifica doar daca faci ITP. Pentru identificare iti face doar poze la serii.
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:14. |
- Copyright 2026 4Tuning