Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Ploiesti (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti.html)
-   -   Dacii dragutze/intretinute de prin Ploiesti - discutii (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti/42297-dacii-dragutze-intretinute-ploiesti-discutii.html)

tomita 13-09-08 18:54

Re: Dacii dragutze/intretinute de prin Ploiesti - discutii

17 Attachment(s)
si restu:arrow:

alex2see 13-09-08 20:49

tomita nu te supara dar tu vb serios ?????????????

frate tu te uiti la masiniile astea cand le pui sau ai vrut sa le pui la chici

dintre toate masinile gog-ul arata binisor dar nu mai e ce a fost si in rest aaaaa mai imi place capota la aia alba restu hai sa fim seriosi

tng 13-09-08 21:49

da ma tomitza
topicul are strict o alta tema [sa arate bine/sa fie intretinute]

Vibe 14-09-08 12:02

si e un logan de acolo care l-ai pus si la kitch tuning :)

margo 11-12-08 09:00

5 Attachment(s)
Salutare ! Am descoperit de curand acest toping :oops: si va deranjez si eu cu unele intrebari :
1. Va mai intalniti in ploiesti ? Unde si cand ? Pot veni si eu ?
2. Am o Dacie din 1972 la care tin foarte mult si pe care am ingrijit-o cum am putut mai bine ( pun si niste poze mai vechi ) si acum nu stiu ce sa fac :?:: sa-i refac aspectul de R12 sau sa caut un cumparator care sa o ingrijeasca la fel de bine sau mai mult ?
Astept pareri si poate ne vedem la o intalnire de-a voastra. Drumuri fara evenimente !:-P

jakal 11-12-08 09:21

cumparator sa o ingrijeaasca la fel nu cred ca mai gasesti.......
parerea mea e sa o faci clasica cum a fost ea,ca nu prea mai vezi asa ceva.....

am vazut ieri pe la bacau una la un tataie,portocalie,arata f. bine........

am mers ceva timp in spatele lui sa o vad mai bine si ma miram ca mai exista dacii tzipla.......

shantzu 11-12-08 10:43

Quote:

Originally Posted by margo (Post 1913980)
Salutare ! Am descoperit de curand acest toping :oops: si va deranjez si eu cu unele intrebari :
1. Va mai intalniti in ploiesti ? Unde si cand ? Pot veni si eu ?
2. Am o Dacie din 1972 la care tin foarte mult si pe care am ingrijit-o cum am putut mai bine ( pun si niste poze mai vechi ) si acum nu stiu ce sa fac :?:: sa-i refac aspectul de R12 sau sa caut un cumparator care sa o ingrijeasca la fel de bine sau mai mult ?
Astept pareri si poate ne vedem la o intalnire de-a voastra. Drumuri fara evenimente !:-P

Incearca aici -> Intalnire Dacia

catageo 13-12-08 16:56

foarte frumoasa masina, o vedeam mereu langa teatrul Toma Caragiu

P.T.K 20-01-09 00:35

3 Attachment(s)
Asta merge???

catageo 20-01-09 15:19

Ii statea foarte bine cu jantele alea

g_t 23-01-09 02:14

"gog-ul arata binisor dar nu mai e ce a fost" hmmmmz :-s :(

ven`u 23-01-09 17:04

pacat ca n`a stiut sarma sa aiba grija de ele :))

tomita 23-01-09 18:38

10 Attachment(s)
il las pe cannavaro sa o prezinte pe cea rosie+una dedicatie care mai vine din cand in cand la ala cu dacia:D

ven`u 23-01-09 23:13

Quote:

Originally Posted by tomita (Post 2004772)
il las pe cannavaro sa o prezinte pe cea rosie+una dedicatie care mai vine din cand in cand la ala cu dacia:D

ce ti se pare asa dragut la daciile astea ?!

cannavaro 23-01-09 23:28

Cea rosie: motor de volvo 1.7 turbo, geamuri electrice, bord bmw, bara stabilizatoare de fuego de 24, evacuare sport, si alte modificari care nu le retin.Sau cel putin asa era in vara. Cea gri nu mai stiu in ce stare se afla.

CobraArt 24-01-09 04:03

Poate sa aiba si motor de 3.0 triturbo ca nu vad ceva dragut/intretinut la ea.

cannavaro 24-01-09 13:27

Sa spunem ca puterea primeaza in fata designului.

CobraArt 24-01-09 15:17

Sunt curios cum arata motoru ala pe Dacie.Pune o poza cu el...la asemenea motor trebuie sa aiba si poze la el.

ven`u 24-01-09 19:24

io nu stiu unde intra un motor de volvo sub capota aia ....dar orice ai spune aia nu se poate numi o dacie draguta/intretinuta .... aia e o masina facuta din inca alte 7masini ......

cannavaro 24-01-09 20:51

3 Attachment(s)
uite ca intra: [poze de pe alta masina]

CobraArt 24-01-09 22:16

Poate o avea motor de Volvo,dar sa ne arate si noua poze.La asemenea motor ar cam face ravagii printre masinile multora din Ploiesti.Pana la proba contrarie este o discutie inutila.

cannavaro 24-01-09 22:24

Ce te face sa crezi ca daca ai motor puternic pe o masina trebuia sa te si afirmi cu masina? Poate omul si-a facut masina asa din pasiune si ptr. ca se pricepe, nu neaparat ca sa se afirme pe undeva cu ea.

PH86MIN 24-01-09 22:46

Cea rosie are GPL,plus ca eu prin fata nu prea vad niciun intercooler.

mihaistan 25-01-09 00:00

Quote:

Originally Posted by tomita (Post 2004772)

ma baieti... care sunteti cu daciutzele? imi ocupati strada ce dreach :D

Skma 25-01-09 10:54

au si ele o suspensie au si ele frane au si ele discuri pe spate au motot si atat !
ce are asa deosebit cea gri...hai sa zicem ca cea rosie ar avea fabulosul motor...da cea gri asa au iesit multe de fabrica modelul dedicatie parca ii zicea si stopuri ordinare de 23 august!

cannavaro 25-01-09 10:57

Cea gri e o dacie intretinuta cum spune si titlul topicului, iar stopurile se potrivesc la culoarea masinii. [cred]

sika cvmu 05-02-09 16:18

Salutare! Aveti ceva Dacii dragutze prin Ploiesti... Felicitarile mele!

julaikos 06-02-09 12:12

Quote:

Originally Posted by Skma (Post 2008325)
au si ele o suspensie au si ele frane au si ele discuri pe spate au motot si atat !!

care are discuri pe spate bre?:shock:

dacia sport cu motor de volvo as vrea sa o vad la o etapa de coasta pe la rasnov,acolo se vede ce poate,oricum un motor turbo cat de mic pe o masina de 800kg face multe ravagii printre masinile pana in 20 de mii de iouro ;)
sunt curios cum a facut cu si anume cutia de viteze,pentru ca aia de dacie e praf si pulbere cu motor de dacie,daca mai pui si motor sanatos s-a dus naibi:rolleyes2

Daelim 09-02-09 21:30

2 Attachment(s)
Hai salut..pun si eu o dacie din 2000,nu e tunata dar e tzipla..acu spuneti si voi cum arata motoru ei si caroseria :D Apropo din ce am citit pe topicu asta ati este putin rusine sa ti pui masina aici ca mai mult se face misto mai ales de astia cu masini <straine>din anii 90 pe care le iei de la gunoi din afara si sunt gaurite peste tot:oops:da asa e romanu ce sa mai:shock: bafta all !

julaikos 09-02-09 21:41

daelim 90% din conducatorii de dacii au 100 de cruciulite atarnate de oglinda,si stiker cu turbo pe luneta,leduri albastre la pozitie etc...
culmea e ca unu care renunta la o dacie,si isi ia o rabluta de afara,uita ce masina a avut si acum e usa de biserica :D haios si trist in acelasi timp,dar destul de adevarat

riv_gms 10-02-09 09:17

Quote:

Originally Posted by julaikos (Post 2052666)
daelim 90% din conducatorii de dacii au 100 de cruciulite atarnate de oglinda,si stiker cu turbo pe luneta,leduri albastre la pozitie etc...
culmea e ca unu care renunta la o dacie,si isi ia o rabluta de afara,uita ce masina a avut si acum e usa de biserica :D haios si trist in acelasi timp,dar destul de adevarat

romanul e prea sarac sa-si ia o masina noua
romanul isi ia o masina veche dar acceptabila , sa nu fim rautaciosi toti am plecat de la batranele dacii , olcit, lada , varbuger , trabant ,

julaikos 10-02-09 09:49

nici n-am spus sa-si ia masina noua!
sincer n-as da 7000 de ieuro pe un lighean nici sa ma bati,dar nici nu mi-as lua seria 5 din 90,ma rog gusturile nu se discuta,doar ca ,odata cu masina noua(care de fapt e sh) apar si fitzele(cred ca le lasa nemtii prin torpedo pe undeva) ca ii vezi pe toti cum alearga pe sosele si dai flasuri cu faru din dreapta( ca la cel din stanga nu stie sa schimbe becu,ca la dacia lui era totu la vedere si putea sa schimbe si un copil...) si desi el merge cu bmw-eu si eu cu oltcit,tot in rable mergem amandoi

DONU' 10-02-09 14:14

1 Attachment(s)
Am si eu o intrebare, daca nu va suparati...

julaikos 10-02-09 14:19

nu cred ca e rugina,s-ar putea sa fie vaselina data cu pistolu pe contra-aripi

DONU' 10-02-09 14:20

Aha. Ok... Eu am intrebat... nici eu nu stiu ce-o fi exact acolo... Dar la culoare cam seamana.

jakal 10-02-09 14:48

masina e tectilizata...sau cam asa ceva...imi aduc aminte de cand vindeam dacii ca le dadeam cu namol d-ala........:))....

ven`u 10-02-09 14:52

Quote:

Originally Posted by DONU' (Post 2054267)
Am si eu o intrebare, daca nu va suparati...

daca era rugina la prima groapa ii sarea amortizoru prin capota si pierdea faru :D:) ..... si io tind sa cred ca e vaselina data cu pistolul !

alex2see 10-02-09 15:15

pui vaselina in recipient de metal si o incalzesti cu flacara dupa care o bagi in pistol si o scuipi pe masina ca sa nu mai stea apa pe ea

CRED

alex2see 10-02-09 15:20

Quote:

Originally Posted by Daelim (Post 2052610)
Hai salut..pun si eu o dacie din 2000,nu e tunata dar e tzipla..acu spuneti si voi cum arata motoru ei si caroseria :D Apropo din ce am citit pe topicu asta ati este putin rusine sa ti pui masina aici ca mai mult se face misto mai ales de astia cu masini <straine>din anii 90 pe care le iei de la gunoi din afara si sunt gaurite peste tot:oops:da asa e romanu ce sa mai:shock: bafta all !

vorbesti ca un om care are dacie de cand si a luat permisu

incearca sa o lasi parcata pe trotuar o luna de zile si sa mergi cu un golf 3 de prin 96 timp de o luna (nu ori ce cazatura samsarita prin obor) si ai sa vezi ca diferentele sunt destul de clare

nu zic ca dacia ta nu e buna sau nu e frumoasa DAR DUPA CE MERGI CU O MASINA CARE SA NU FIE MADE ROMANIA O SA TE DUCI CU DACIA IN OBOR

julaikos 10-02-09 15:30

asa e alex,dar ce te faci cand nu ai bani de dat pe un golf3?iti spun eu,mergi in continuare cu dacia :P

All times are GMT +2. The time now is 09:52.

- Copyright 2026 4Tuning