![]() |
Re: !!!Events..show-uri Auto!!!
Am un coleg de la lucru care vrea sa vina...il trec si pe el prezent sper ca nu va suparati ;) :P
|
1
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Deci pana acum suntem 6 spre 7(daca reuseste kedy sa vina) doar atat? |
Ar trebui sa ne impartim pe masini si cine are masina sa spuna cate locuri disponibile are, sa stim exact cel tarziu maine ce si cum.
|
StiloStilo nu mai vine? Parca zicea ca vrea si el sa vina...
Eu am 4 locuri in corsa(cu tot cu mine :p ) Nu cred ca masinile sunt problema aici ;) este si dadi si noangels mai ai tu polo-u ...ar fi masini chestia e sa se anunte lumea dadi ziceai si tu ca ai ceva colegi la lucru care vor sa vina? sau delirez eu din cauza schimbului 3 :( |
Maine dimineata stiu tot :D
|
pana joi sa ne organizam ca doar nu om merge 8 oameni cu 4 masini..propun o intelnire joi seara sa ne organizam
|
Quote:
|
Quote:
|
Eu ajung pe la 20:30 ca sunt fotbalist de la 19:00 :-P
|
Quote:
|
Hai, poate facem si noi un meci ca sunt mai multi doritori pe forum. Sa incurajam activitatile sportive, pt astia micii ca si asa le-o scos sport-ul de la scoala.
|
Quote:
|
Esti nebun nu ai vazut cate gratare si cati micii o fost acolo?
P.S. Va face-ti echipa voi astia mai tinerei si jucati cu noi astia mai batranii 8) |
Cand si unde?
|
unde : sunt destule locuri unde putem juca
cand : aici ar fi o problema ca nu prea are lumea timp :D si nu stim cati ne strangem ca nu toata lumea e in stare sa alerge sau vrea :)) (acum sunt rau) |
Me present anytime after 16:00 weekday's and entire day Week-end ;)
|
1 Attachment(s)
Pimped 4 4 tuning!
|
Deci cum ati hotarat pana la urma?
Mergem toti? V-ati umplut masinile? Eu nu mai pot lua pe nimeni. Plec Sambata dimineata pe la 4 jumate in directia TG Jiu, Valcea, Pitesti, Bucuresti si cred ca ne intoarcem seara. Are cineva orarul evenimentului? |
Quote:
Am inteles de la r27kul ca vine si stilostilo cu noi deci suntem 7 care mergem sigur...daca reuseste si kedy sa vina suntem 8 deja.:rolleyes2 Quote:
|
https://www.4tuning.ro/4tuningdays2009/4tuningdays.asp
eu zic ca e cam naspa traseul asta mai ales portiunea hateg-petrosani-tirgu jiu si ma gandesc la jentiile voastre |
Ba GPS-u meu ma indruma pe Simeria- Sebes- Sibiu- Ramnicu Valcea- Pitesti- Romexpo(Bulevardul Expozitiei)
Si cica acem cam 6 ore jumate..410km dus-intors vreo 820 :) socotiti bani de tzitzei :p |
Quote:
|
Ba fitzar targu jiu...pe cine iei de-acolo ? pe sasha? :)
Pai atunci ce facem mergem toti pe aceeasi ruta? e mai mult cu vreo 35km... N-ar fi fain sa mergem fiecare pe ruta lui :( |
Mergem si pe acolo doar ca e nasol drumu pana la Tg-Jiu
|
Pai ne putem intalnii cu dadi in ramnicu valcea... !?
Maine la 19.20 la teatru pt sedinta de plecare! :D Prezenta obligatorie toti care vin la Bucuresti ca sa sa punem tara la cale |
Quote:
|
Nu conteaza pe cine iau din Tg. Jiu. E ok si la Valcea sa ne intalnim, sau pe drum. cate masini sunt pana la urma?
|
cred ca 3 sau mai multe...Corsa si 2 bmw-uri...o sa va dau fum in nas!!:twisted:
|
deci pana la urma cati suntem?sau cine vine maine seara aia suntem?
|
|
Quote:
|
|
Duminica mergem in Ungaria :)
|
la hungfest ma bag :)
|
Tocmai mi-a zis Kedy ca poate sa vina si sa-i tin un loc in corsa
Deci dupa cati ne-am anuntat aici pe forum am putea merge organizati asa: 1.http://www.clicksmilies.com/s1106/au...smiley-005.gifHD-23-DAD> Dadi -are deja masina plina. 2. http://www.clicksmilies.com/s1106/au...smiley-008.gifHD-81-DAD>Eu- Kedy- Colegul de la lucru#1- Colegul de la lucru#2 3. http://www.clicksmilies.com/s1106/au...smiley-024.gifNZZ-9022> NoAngels- robu + inca 2 persoane 4. http://www.clicksmilies.com/s1106/au...smiley-033.gif Nu se stie ce masina(posibil AAD-ul)> r27kul- stilostilo- adrian78bmw |
Foarte profy prezentarea de mai sus... Propun cate un cosmote in fiecare masina :D
|
Quote:
ne vedem la teatru ;) |
Din pacate m-am accidentat la fotbal si nu am putut sa mai ajung la Teatru. Abia astept plecare ROMEXPO -her we cam 8)
|
Quote:
|
Ba nu speria omu! Ai loc Kedy ;) ...am modificat postul de mai sus
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:03. |
- Copyright 2026 4Tuning