![]() |
Re: Cea Mai Urata Masina A Momentului
it's a fact....si ochiul stang s-a pus de acord cu ochiul drept ca matizul arata ca o bombonica pe langa Chevy Spark....
O intrebare carcotasa mi se naste prin minte : ce nume poarta caroseriile lor ? Tot hatch-uri si ele ? :twisted: |
Quote:
Stai tu linistita, mai periculos (oasa) decat masa mica a Matizului (si implicit slaba lui rezistenta contra vantului) va fi intotdeauna un prost ambitios care are impresia ca are timp sau un alt prost caruia nu-i pasa daca are timp, sau care spera ca nu vine nimic. Sau o proasta care habar n-are de ce nu merge frana cand apasa pe pedala din dreapta. Si sunt destui/destule, crede-ma! @adrys (scuze ca-ti prescurtez userul, dar e mai simplu asa :D ): da, tot hatch-uri sunt si alea 2. |
masinile care imi displac mie sunt : fiat multipla & renault modus
|
Quote:
asa... si on topic... Nissan Micra... hidoase... |
Vă salut pe toţi! Am avut ocazia zilele acestea să văd nişte maşini, care după părerea mea sunt oribile din punct de vedere al design-ului (exterior cel puţin). Prima este Toyota Yaris VERSO, după părerea mea este cea mai urâtă maşină a celor de la Toyota. A doua maşină este arhicunoscuta Renault Vel Satis, la care interiorul este extraordinar, dar exteriorul lasă de dorit. A treia este Nissan Micra, ambele variante şi cea normala cât şi cea cabrio sunt foarte urâte din toate unghiurile. Ultima maşină pe care am avut ocazia "pun" mâna a fost tot un Renault, dar de data aceasta era Avantime, când m-am urcat in ea am rămas vrăjit de interiorul ei, cred ca este o maşină foarte urâtă la exterior, dar pe care aş da banii, pentru a avea ocazia să conduc în acel interior frumos. Cam atât am avut de scris.
|
O MASINA "DEOSEBITA" ::::::::::::Renault Twingo
|
a da si peugeot 207 8-| daca megane hatch e un fier de calcat de-al lu strabunica, asta e un fier de calcat modern.. cu aburi :))
|
Cel mai urit titcar -> Noul avort Skoda --> SKODA FABIA (new shit version) i-a luat fatza Fabiei sedan! :)) uite ca se poate si la nemti! :oops:
|
in general breakurile mi se par destul de urate .. pe langa berline . spre exemplu mercedes c classe ... o masina frumoasa , dar varianta breack strica tot renumele modelului .. parerea mea. spre exemplu cum ar arata un mercedes asemanator la un ML , aceeasi marime dar sa nu fie breack , ci berlina:oops: poate la mutzi dintre voi vi se va parea o aberatzie .. dar imaginatzi`va un s classe mult mai mare .. sau un bmw seria 7 la fel de mare ... cred k ar fi printre cele mai criminale masini ale tuturor timpurilor :D
|
Quote:
ai dreptate. in sensul strict al cuvantului criminale |
Breack este aproape sinonim pt dric..daca este si neagra masina..face totusi exceptie Alfa Romeo si Audii allroad...asa le vad eu..scuze pt off topic
|
za horror....ZA HORROR...
tocmai am vazut o Lancia Ypsilon pe strada....si eu care ma gandeam ca le-a intrat praf in ochi englezilor cand au desenat noul (si vechiul) Mini...italienilor par sa le fi intrat muste...sau crocobauri |
Masini urate ?! :confused: :confused: :confused:
Categoric noua Fabia ... Urata cu spume ... Mai pot spune Nissan Primera (orice ati spune voi, mie tot nu-mi place) ... Fiat Albea, Chevrolet Spark (Nu mi-as lua vreuna din astea nici mort, mai bine raman pieton) ... Si ar mai fi, da' nu imi amintesc acu ... |
Fiat Albea...dupa parerea mea,e urata,n-are nici un farmec...din nefericire e una parcata la mine in fata blocului....tre sa indur mult:lol:
|
Quote:
Quote:
|
Nu zic ca nu sunt masini urate Rookie dar nici mersul pe jos nu prea i-mi place...eu unul dupa 7 ani in care am tot avut masini..am patzit anul trecut de am avut masina in service si am trait viatza la maxim,timp de o saptamana,la volanul unei dacii break,imprumutate de la un prieten...sincer nu totzi au ocazia sa se ''nasca'' in masini adevarate...la asta se ajunge cu timpul...eventual..eu decat cu autobuzul...conduc orice,volan sa aiba.Bafta
|
cea mai urata masina e clar sang yong actyon :lol:
|
poze fratilor, pentru noi astia de peste ocean care habar n-avem cum arata nenoricirile astea :-P
|
google it first..ask questions later
|
1 Attachment(s)
Uitati Uratenie Aici!!!!
|
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
asta mi se pare mie f urata
|
2 Attachment(s)
uite aici inca una foarte urata :shock:
|
cum ziceau multi,va dau dreptate...logan mcv..capac de wc=)))))
|
cum de nu a zis nimeni nimik despre pontiac aztek?
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
Quote:
:arrow: :arrow: :arrow: |
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
|
nu mai stiu daca am adaugat si golf5 variant... am vazut una si pe strada si am mai vazut inca una la noi in centru expusa... daca in poze am avut impresia ca e urata rau de tot... in realitate daca as fi avut un ciocan la mine... o faceam hatch la loc:))
|
Quote:
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: Si de ce ai fi comis ma rog abominatiunea asta ? |
skoda fabia sedan & peugeot 206 sedan :)
|
Mie nu-mi place Daewoo Tacuma http://www.autogaleria.pl/tapety/img..._2002_01_m.jpg
|
:shock: Super HIDOASA Pontiac Aztek ce a fost in capul lor.
|
Quote:
|
ce "spate" de citroën are :))
|
3 Attachment(s)
.....................................
|