Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini de serie (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie.html)
-   -   Cea mai urata masina a momentului (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie/41682-urata-masina-momentului.html)

aaddrryyss 27-07-07 15:11

Re: Cea Mai Urata Masina A Momentului

it's a fact....si ochiul stang s-a pus de acord cu ochiul drept ca matizul arata ca o bombonica pe langa Chevy Spark....
O intrebare carcotasa mi se naste prin minte : ce nume poarta caroseriile lor ? Tot hatch-uri si ele ? :twisted:

quick_5hifter 28-07-07 01:26

Quote:

Originally Posted by o blonda (Post 1017069)
intr-adevar, e masina ideala pt oras... ce te faci daca esti la poiana brasov si un matiz se misca in bataia vantului, de pe un sens pe altul, in fata ta? nu cred ca majoritatea persoanelor care isi cumpara matiz mai au alta masina in afara de cea 'de oras'. realitatea e ca nu se poate mentine pe strada cand bate vantul mai tare. in afara de faruri, care lumineaza bine, ce-i drept orbindu-i pe ceilalti...masina pare a fi un bondar. ca majoritatea masinilor ce au drept target de piata femeile

Stai tu linistita, mai periculos (oasa) decat masa mica a Matizului (si implicit slaba lui rezistenta contra vantului) va fi intotdeauna un prost ambitios care are impresia ca are timp sau un alt prost caruia nu-i pasa daca are timp, sau care spera ca nu vine nimic. Sau o proasta care habar n-are de ce nu merge frana cand apasa pe pedala din dreapta. Si sunt destui/destule, crede-ma!

@adrys (scuze ca-ti prescurtez userul, dar e mai simplu asa :D ): da, tot hatch-uri sunt si alea 2.

DyZ 28-07-07 02:24

masinile care imi displac mie sunt : fiat multipla & renault modus

Quattro27 29-07-07 01:29

Quote:

Originally Posted by Dripci (Post 970338)
Le-a luat in acelasi timp...Si unchi-meu are logan si e multumit de el. Iar vbim din auzite...asta e.

unchimio o fost sofer de tir toata viata... are un logan cu vreo 100.000 si zice ca merge superb, ii foarte mandru de el... deci:))) ce ne mai distram
asa... si on topic... Nissan Micra... hidoase...

procos 29-07-07 10:55

Vă salut pe toţi! Am avut ocazia zilele acestea să văd nişte maşini, care după părerea mea sunt oribile din punct de vedere al design-ului (exterior cel puţin). Prima este Toyota Yaris VERSO, după părerea mea este cea mai urâtă maşină a celor de la Toyota. A doua maşină este arhicunoscuta Renault Vel Satis, la care interiorul este extraordinar, dar exteriorul lasă de dorit. A treia este Nissan Micra, ambele variante şi cea normala cât şi cea cabrio sunt foarte urâte din toate unghiurile. Ultima maşină pe care am avut ocazia "pun" mâna a fost tot un Renault, dar de data aceasta era Avantime, când m-am urcat in ea am rămas vrăjit de interiorul ei, cred ca este o maşină foarte urâtă la exterior, dar pe care aş da banii, pentru a avea ocazia să conduc în acel interior frumos. Cam atât am avut de scris.

Nemilosu 29-07-07 13:25

O MASINA "DEOSEBITA" ::::::::::::Renault Twingo

22VIN 29-07-07 23:39

a da si peugeot 207 8-| daca megane hatch e un fier de calcat de-al lu strabunica, asta e un fier de calcat modern.. cu aburi :))

bogzy_lozny 31-07-07 14:19

Cel mai urit titcar -> Noul avort Skoda --> SKODA FABIA (new shit version) i-a luat fatza Fabiei sedan! :)) uite ca se poate si la nemti! :oops:

Versace 01-08-07 22:51

in general breakurile mi se par destul de urate .. pe langa berline . spre exemplu mercedes c classe ... o masina frumoasa , dar varianta breack strica tot renumele modelului .. parerea mea. spre exemplu cum ar arata un mercedes asemanator la un ML , aceeasi marime dar sa nu fie breack , ci berlina:oops: poate la mutzi dintre voi vi se va parea o aberatzie .. dar imaginatzi`va un s classe mult mai mare .. sau un bmw seria 7 la fel de mare ... cred k ar fi printre cele mai criminale masini ale tuturor timpurilor :D

aaddrryyss 01-08-07 23:42

Quote:

Originally Posted by Versace (Post 1025834)
cred k ar fi printre cele mai criminale masini ale tuturor timpurilor :D

ai dreptate. in sensul strict al cuvantului criminale

Urban per4mance 02-08-07 02:30

Breack este aproape sinonim pt dric..daca este si neagra masina..face totusi exceptie Alfa Romeo si Audii allroad...asa le vad eu..scuze pt off topic

aaddrryyss 02-08-07 14:12

za horror....ZA HORROR...
tocmai am vazut o Lancia Ypsilon pe strada....si eu care ma gandeam ca le-a intrat praf in ochi englezilor cand au desenat noul (si vechiul) Mini...italienilor par sa le fi intrat muste...sau crocobauri

Rookie 03-08-07 18:40

Masini urate ?! :confused: :confused: :confused:
Categoric noua Fabia ... Urata cu spume ... Mai pot spune Nissan Primera (orice ati spune voi, mie tot nu-mi place) ... Fiat Albea, Chevrolet Spark (Nu mi-as lua vreuna din astea nici mort, mai bine raman pieton) ... Si ar mai fi, da' nu imi amintesc acu ...

attila 03-08-07 19:30

Fiat Albea...dupa parerea mea,e urata,n-are nici un farmec...din nefericire e una parcata la mine in fata blocului....tre sa indur mult:lol:

aaddrryyss 06-08-07 01:25

Quote:

Originally Posted by Bryan (Post 955303)
peugeot 1007 si peugeot 206 sedan

Quote:

Originally Posted by PH-04-WPD (Post 954080)
ca sa nu mai zic de peugeot 206 sedan care e nush ... n-am cuvinte sa descriu uratenia acelei masini

mai baieti...haideti sa facem dreptate...deci la istorie ne invata profesorul asa: dupa ani lungi si grei de zile in care l-au avut angajat pe Jack Spintecatorul in sectia de ansamblare caroserii, au catadicsit si ei sa-l dea afara...Drept urmare, saracelor 206 nu le mai e spatele amputat cu drujba, acum ies si ele masini normale de pe linia de productie...

Urban per4mance 08-08-07 01:36

Nu zic ca nu sunt masini urate Rookie dar nici mersul pe jos nu prea i-mi place...eu unul dupa 7 ani in care am tot avut masini..am patzit anul trecut de am avut masina in service si am trait viatza la maxim,timp de o saptamana,la volanul unei dacii break,imprumutate de la un prieten...sincer nu totzi au ocazia sa se ''nasca'' in masini adevarate...la asta se ajunge cu timpul...eventual..eu decat cu autobuzul...conduc orice,volan sa aiba.Bafta

central 08-08-07 01:38

cea mai urata masina e clar sang yong actyon :lol:

AlliedComposites 10-08-07 01:26

poze fratilor, pentru noi astia de peste ocean care habar n-avem cum arata nenoricirile astea :-P

T.rac3Er 12-08-07 20:56

google it first..ask questions later

FIGHET 12-08-07 21:42

1 Attachment(s)
Uitati Uratenie Aici!!!!

BGD_NNE 12-08-07 23:13

Quote:

Originally Posted by FIGHET (Post 1043146)
Uitati Uratenie Aici!!!!

Asta e masina clasica ....si pt vreamea aia era chiar una reusita .Aci nu e vb de masini clasice

FIGHET 13-08-07 01:16

Quote:

Originally Posted by BGD_NNE (Post 1043316)
Asta e masina clasica ....si pt vreamea aia era chiar una reusita .Aci nu e vb de masini clasice

stiu ca este clasica dar vb de masini urate deci asta este urata

ESPinoza 15-08-07 11:38

1 Attachment(s)
asta mi se pare mie f urata

boy_wonder 15-08-07 11:45

2 Attachment(s)
uite aici inca una foarte urata :shock:

Dealerdej 15-08-07 16:54

cum ziceau multi,va dau dreptate...logan mcv..capac de wc=)))))

soricelu 15-08-07 18:29

cum de nu a zis nimeni nimik despre pontiac aztek?

alexSHO 15-08-07 20:02

Quote:

Originally Posted by ESPinoza (Post 1047799)
asta mi se pare mie f urata

chiar este

boy_wonder 15-08-07 20:31

4 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by soricelu (Post 1048503)
cum de nu a zis nimeni nimik despre pontiac aztek?

pai nu cred ca stie multa lume de pontiac aztek..
:arrow: :arrow: :arrow:

Urban per4mance 16-08-07 03:25

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

22VIN 16-08-07 11:20

nu mai stiu daca am adaugat si golf5 variant... am vazut una si pe strada si am mai vazut inca una la noi in centru expusa... daca in poze am avut impresia ca e urata rau de tot... in realitate daca as fi avut un ciocan la mine... o faceam hatch la loc:))

aaddrryyss 17-08-07 16:26

Quote:

Originally Posted by amphetamine (Post 1049566)
o faceam hatch la loc:))

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Si de ce ai fi comis ma rog abominatiunea asta ?

peter 17-08-07 17:30

skoda fabia sedan & peugeot 206 sedan :)

xxdadixx 17-08-07 18:41

Mie nu-mi place Daewoo Tacuma http://www.autogaleria.pl/tapety/img..._2002_01_m.jpg

Rasputin 17-08-07 21:05

:shock: Super HIDOASA Pontiac Aztek ce a fost in capul lor.

boy_wonder 17-08-07 21:37

Quote:

Originally Posted by Rasputin (Post 1052229)
:shock: Super HIDOASA Pontiac Aztek ce a fost in capul lor.

e model 2003.. nu se mai fabrica.. :lol:

bogdan100 18-08-07 00:23

ce "spate" de citroën are :))

NT33EXE 21-08-07 11:49

3 Attachment(s)
.....................................

quick_5hifter 21-08-07 11:56

Quote:

Originally Posted by aaddrryyss (Post 1051890)
Si de ce ai fi comis ma rog abominatiunea asta ?

:lol: :lol: :lol: :lol:
Daca zicea ca o face Jetta, erai de acord? :lol:

vlad_aaaaaa6 21-08-07 12:13

1 Attachment(s)
prea urata masina asta.......

alexSHO 21-08-07 12:16

http://autonovita.blogosfere.it/imag...t-toledo-1.jpg

nu e cea mai urata dar sigur e printre cele mai urate

All times are GMT +2. The time now is 05:42.

- Copyright 2026 4Tuning