![]() |
Re: Drobeta Turnu Severin
DODOOOOOO......CAND MAI VI ACASA......CA TREBE SA AJUNGEM INTR-UN LOC :D ....STII TU =))=)))
|
1 Attachment(s)
sper sa se vada bine culoarea :D......
|
1 Attachment(s)
da ma stim ca ai perla.
Eu incep sa am ceva filme cu golfu meu negru mat:oops: flo ti-am arata noul look la cotoarba? hai sa vad daca ghicesti |
ma esti nebun???? nebru mat???
|
ooo folie.....bv ovi........tine-o tot asa....
|
ms mah iti spusai urmatoru pas jantele sper
|
Quote:
spune... |
VINJU MARE =))
|
:lol::lol::lol:
ba...eu n'am nimic de spus ... poate doar Grasu ( nu Gangstah , celalalt ) ... sau tu :lol: ca voi era sa o patiti ... sau Galeata :lol::lol::lol::lol::lol: eu unu am dus'o cel mai bine .... cum frate sa te rogi de Politie sa dai si tu declaratii ? 8) P.S : adu'ti aminte pentru ce era o patim atunci :lol::lol::lol::lol: ca sa poti face tu acum intoarceri pe 1a si a2a :lol::lol::lol::lol: in fine...amintiri neplacute ( sau placute :twisted: ) |
u crezi ca atunci am invatat sa ma dau cu frana de mana :)):)):))
te inseli baiat, cu hidramata nu le poti face ca si cu manuala, si nu uiata ca am avut probleme cu cutia de viteze...... din toti "prieteni" mei, singurul care m-a invatat sa fac ceva cu masina e tata si spania....... iti aduci aminte ca v-am zis ce mi-a zis tata tata: iti tine bine frana de mana? eu: da, de ce? tata: poi sa te invarti si pe partea dreapta ca ai dus cauciucu pe stanga eu: in momentul ala am amutit...... sa-l intrebi pe grasu sau pe rolly cand m-am dat la padure de mi s-a desprins cauciucu de jeanta si a inceput masina sa sara de cur... |
:lol::lol:
ok ok ... eu ma retrag pe noaptea asta ... spor tuturor in continuare :-) |
noapte nebuna....:))
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
eu unu nu sunt de acord cu intalnirile astea degeaba k nu imi convine sa bag gaz doar sa merg cu masina la orsova sa ma dau mare la aia ..mai bine stau acas si o pozez in fata blocului....o plimbare in grup cu masini si gratare,poze si provocari si eventual o tampenie pe drum as face mai degraba
|
Da Gangstah sa stii k ai dreptate...(gratare, masini, provocari, poze)...toate = "Niste nebuni din Severin"...care ar trebui sa stie sa se distreze nu sa o arda prin parcarea de la "Spar"...!! Pacat ca nu prea ai cu cine face toate astea...!!
|
poi eu veni cu o idee, nu cu un ordin.....putem sa mergem sau nu
veniti si voi cu ideei......asta mi-a trecut prin cap aseara..... |
am luat filmarile, dar claritatea lasa de dorit.....data viitoare alta camera mai buna.....daca vrem sa se vada ceva.........
|
Quote:
|
cine e Alin de la Orsova ? :?::???:
|
...dar Fernando de la Caransebeș ?
|
Raspunsul il puteti afla doar in ... Click'ul de azi :))))
nu serios acum , eu chiar intrebam pe bune :!: |
Quote:
|
nu facem nimik asta seara...?
|
alin cu BMW-urile de austria
|
|
Quote:
nu iti ajungea un forum intreg,bv esti cool |
Quote:
pustiu rau orasu' ... e ora 00:30 , sunt de la ora 20:00 prin oras ... pustietate totala ... Quote:
Alin e defapt Alex ... si il "vizitati" degeaba ... e plecat din tara :D |
ba dodo da faculta u nu mai servesti?
|
Quote:
bre' ... eu fac 2 in acelasi timp :D Timisoara / Severin ... am venit vineri aici , plec azi ( marti ) spre TM , ma'ntorc miercuri seara in Severin , plec joi seara inapoi spre TM ... vrei sa continuii ? :lol::lol::lol::lol: |
:)) Ba tu esti dat in P... noastra parca ai fi Albert Ainstaind la tinerete...oricum bv tie ca te duce cabina si nu ii doar sa nu te ploua`n gura..:P
|
Quote:
|
Quote:
Tu chiar nu ai inteles nimic din tot ce am vorbit sau care e faza ? Imi arati si mie masinile cu care m'am laudat eu fara acordul lor ? Eu credem ca am lamurit ceva cu toti vineri seara in port ... Am spus'o si o repet , incercati sa vorbiti cu argumente cand acuzati pe cineva ! |
DoDo NSL
NoSpeedLimit Romania Club Member Stage 5 DoDo NSL's Avatar Join Date: Jul 2007 Oras: Severin / Timisoara Posts: 873 Member of: [Opel] [DACIA] [SEAT] [SKODA] [NoSpeedLimit Romania Club] Exclamation Re: NSL, filiala Drobeta Turnu Severin Multumim foarte mult BIX ... si da.. chiar mai devreme am facut lista cu "target'urile" NSL Severin pe 2010 .... Momentan avem asa.. un M5 Turbo , un GSI modificat , un e30 turbo , Audi lui Cosmin de mai devreme , cele 2 CALIBRA ... lista continua ... Multumim pentru sprijin si promitem ca in 2010 o sa fim prezenti la cat mai multe evenimente :P __________________ asta ce este..?:P oricum ramane cum am stabilit vineri seara..:D |
Oricum stii k imi place bsa te bazai... :P :))
|
nu m-am laudat cu nimic.....am incercat sa-l pun aici dar e prea mare...si am preferat sa-l pun pe youtobe...dar o sa-l sterg cand ajung acasa....cand o sa comentez si mai mult...
|
Quote:
da intelege ca ne bazaim in realitate , nu pe un forum public , pentru ca in afara de 2-3 persoane , restu' nu stiu cand e gluma si cand nu e ... iar in legatura cu GSI'u modificat din target'urile pe 2010 , stii foarte bine ca tu ai sustinut sus si tare ca ramai in NSL pana vineri trecuta ... ce sa'ntamplat apoi , e partea a 2a ... commentu' e lasat dupa ce am vorbit cu tine la telefon ... in fine ... a trecut ... |
Quote:
nu mai exista acea filmare pe youtobe, si nici cea de la slatina, sper sa fi multumit.... |
| All times are GMT +2. The time now is 07:34. |
- Copyright 2026 4Tuning