![]() |
Re: Audi RS5 - un cosmar pt noul M3
Getriebe [Bearbeiten]
Serienmäßig wird das Fahrzeug mit dem Automatikgetriebe tiptronik ausgeliefert, welches es ermöglicht, die Gänge manuell am Lenkrad und am Automatikwählhebel zu wechseln. Das Getriebe basiert auf dem 5-Gang-Automatikgetriebe aus dem a8W12 (12-Zylinder) und verfügt über ein dynamisch gesteuertes Schaltprogramm. Ein Handschaltgetriebe wurde nicht angeboten. |
pacat ca nu e si manuala.mi-as dori sa fi putut sa fac maioneza cu schimbatoru, dar e bine si asa.
|
nu sti pana nu apare astea oricum sunt intoxicari de presa ca asa se poarta
|
Quote:
|
De unde ai informatia asta?
|
arata superb audi rs5,o masina care iti ofera tot ce vrei,cat despre m3 ,pe mine nu ma mai mira nimik,deja demult audi este petse bmw in orice model,ii da clasa oricand bmw-ului
|
Quote:
in rest, sunt de acord cu tine 8) :shock: :lol: |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
ideea de baza ca e doar un photoshop :lol: |
Lansat de mai putin de un an, modelul A5 a reusit sa isi faca loc in piata, dar si in paginile publicatiilor dedicate zonei auto si nu numai. Audi are acum de vanzare o varianta A5 cu motorizari pe benzina si diesel, dar si o superversiune S5 care ascunde sub capota un FSI V8 de 4.2 litri si aproape 350 de CP. Varianta RS 5 care este, in mod cert, unul din proiectele in desfasurate la Ingolstad va folosi acelsi V8, dar preparat pentru a produce 420 de CP.
Platforma A5-ului este capabila de si mai multa performanta, asa ca sefii de la Audi, spun surse autorizate, se gandesc sa puna sub capota Coupe-ului chiar propulsorul V10 de pe Lamborghini Gallardo. In aceasta varianta, RS 5 va oferi soferului performanta de cel mai inalt nivel sportiv, V10-le fiind capabil de 500 de CP la cei 5.2 litri pe care ii masoara. La un asemenea nivel de putere, RS 5 va avea, cu siguranta, capacitati Quatro si, de ce nu, sistem de franare marca Brembo. La nivel exterior, caroseria nu trebuie sa difere de actualul S5, insa interiorul va fi mai eleganta si mult mai sportiv. La un asemenea nivel de echipare, RS5 poate concura fata probleme cu orice alta sportiva de la BMW sau chiar Porsche. RS 5-ul devine un rival apreciabil chiar pentru R8, acest lucru fiind nefast pentru Audi. ...daca va fi lansat pe piata cu motorul de pe gallardo,s-a terminat povestea,e FENOMEN masina asta |
Quote:
|
...search pe google audi rs5 si am luat informatia din unul din articolele gasite
|
Quote:
LOL ce gluma buna. Pai numai motorul de pe Gallardo cred ca costa cat un RS5. Cel mai probabil motorul va fi V8-ul de pe S5 supraalimentat. |
Cica cei de la carmagazine au pus mana pe un RS5:
http://www.worldcarfans.com/9080825....magazine-cover La noi apare revista asta ? :O |
e fake poza
|
https://www.youtube.com/watch?v=V8lhuezheuQ
Enjoy A fost surprins nedeghizat la Nurburgring :D Conform programului de lansari Audi, modelul va fi disponibil incepand cu iulie 2010.(suficient timp incat concurenta sa-si revizuiasca modelele) :D |
|
Ca agresiv suna :twisted: Marfa dar totusi nu cred ca se va ridica la nivelul lui M3 (sau C63 for that matter). Adica turbo, 4 awd, astea nu fac decat sa ingreuneze masina si sa-i scada din factorul "fun". Si oricum mie coupe-ul nu-mi place cum arata (mai ales din profil) mai degraba as fi preferat sa-l construiasca pe baza lui A4 (la fel ca modelul vechi). Plus ca, in 2010 cand apare designul va fi deja depasit. De fapt nici nu stiu de ce se mai chinuie sa scoata masina asta, sincer...mai bine sar de tot generatia asta si scot un model nou in acelasi timp cu rivalii de la mercedes/bmw, ca asa nu are rost...prea sunt codasi. Noroc cu R8-ul care le mai salveaza din onoare :lol:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Spyshots
|
1 Attachment(s)
Audi RS5 se apropie de lansare
Audi A5 este vazut din ce in cel mai des pe strada. Audi A5 fost lansat pentru a consolida versusul dintreBMW Seria 3 Coupe si Mercedes CLK.Pentru iubitorii de masini rapide a fost lansat Audi S5, dar pentru cei care au experienţă o sa se bucure de un RS5! RS5 o sa fie echipat cu un motor de 4.2 litri V8 pe care il ştim de la RS4, care produce probabil în jur de 450 CP.Destul, pentru a concura cu M3 şi CLK63 AMG.Acum RS5 este prins în timpul testării în Grossglockner Austria. <object width="425" height="344"><param name="movie" value="https://www.youtube-nocookie.com/v/-xoNOZEHe6o&color1=0xb1b1b1&color2=0xcfcfcf&hl=nl&f eature=player_embedded&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowScriptAccess" value="always"></param><embed src="https://www.youtube-nocookie.com/v/-xoNOZEHe6o&color1=0xb1b1b1&color2=0xcfcfcf&hl=nl&f eature=player_embedded&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" allowScriptAccess="always" width="425" height="344"></embed></object> |
O sa aibe 2-3 ani de suprematie, nu cred ca facelift-ul de la M3 va aduce performantele necesare sa bata RS5 + ca RS5 fiind turbo permite un tuning usor, dar asteptam noua serie 3 BMW.
http://www.bmwblog.com/2007/07/06/2012-bmw-3-series. |
cu ce clk sa mai concureze? nu se mai fabrica decat versiunea cabrio.
|
ESP...ti-a ajuns alfa in mures. am vazut acum cateva saptamani. scuze de off
|
Ce monstru...:shock:
http://www.worldcarfans.com/10901161...at-nurburgring Quote:
|
Quote:
si e posibil sa aiba 525cp mercedes`ul :)) :oops: Oricum,tot respectul pentru audi,ca se chinuie :)) |
DA, asta e clar, daca astia de la audi se duc inspre 500 nici astia de la MB nu or sa se lase mai prejos. Ce vreau sa zic e ca imediat cand o sa apara RS5-ul Mercedes va scoate imediat un facelift pentru C63, cu putere similara daca nu mai mare. Mai ales ca e floare la ureche pentru ei sa faca asta avand in vedere ca motorul respectiv e subtunat. Totusi, per total, audi-ul cred ca o sa fie mai rapid !
|
Un singur cuvant: M3. Desi posibilitatile de tuning pe turbo sunt superioare celor pe motoare aspirate. As vrea din tot sufletul sa puna pe m3/5/6 sau rs4/5/6 un twin turbo sau bi turbo la v8/10 ala de 4.2/5.0 Nu vad rostul (aici sunt subiectiv) quattro'ului pe o bestie de 450cp sau cat va avea, plecari de pe loc mai bune si atat. Mult mai multa distractie cu RWD'ul de pe M3.
Tin sa precizez ca sunt in egala masura fan audi si bmw, merz nu am suportat si nu voi suporta niciodata (cum frate sa scoti 451cp dintr'un motor de 6.3???!) |
Quote:
|
dadusem deja edit inainte sa postezi, ma gandeam la altceva si am confundat
|
Quote:
|
As fi vrut ce putin 500, chit ca poti scoate mult mai mult cu siguranta din el
|
este limitat din motive evidente de marketing
|
audi, poate peste 20 de ani la nivel bmw......doar design-ul nu spune totul, calitatea e primordiala.......poate cand nu o sa crape pielea de pe scaune dupa 3 ierni sau poate cand nu o sa mai vopseasca butoanele in negru mat care se zgarie extrem de usor ori ce e mai grav cutiile automate care nu prea sunt cutii si au un pret........7300 e(audi a6)de probleme electrice sa nu mai vorbim sau lcd-ul care e vai mama lui......sau poate ac-ul care e drept primii 3-4 ani e congelator dar apoi apar problemele de nu le intelege nimeni.....cat despre manerele interioare portiere....se zgarie din prima luna. se poate face un calcul cat pierde un a8 si cat pierde un s in primul an de la achizitie. mult peste audi, la un pret rezonabil esta acura sau es 350 sau chiar avalon(cel mai bun raport calitate pret) audi din statistici raport calitate pret 6 puncte, bmw 8 ......scuze daca am suparat pe cineva stiu ca sunteti multi indragostiti de audi.....si eu am fost.
|
Quote:
PS - cum comentezi faptul ca un V8 de 6.2 litri cu mult mai mult cuplu si mult mai multa putere este mai usor fata de un 4.0 V8 420CP de la M3 si evident si mai usor fata de 5.0 V10 507 CP de pe M5. Laser frate... PS - la Audi pielea crapa in prima iarna iar manerele vin deja zgariate din fabrica. |
ok hai sa zicem marketing...dar personal mi se pare gresit din punct de vedere logic ca un indragostit de MB sa achizitioneze un c63amg (care, nou, costa in jur de 90 mii nu ?), ca apoi sa fie nevoit (dorind mai multa putere) sa investeasca alte mii sau zeci de mii de euro pentru a'i creste performanta..Adica mi s'ar parea normal la banii pe care ii dai sa iti ofere mai mult.
Si inca ceva: de ce in toate review'urile pe care le'am gasit pe youtube, fie ele de la top gear, motortrend sau altele, M3 este mereu peste C63AMG si mereu scoate timpi mai buni? Desigur, vorbesc despre timpii scosi pe pista, nu in linie dreapta pt ca nu ar fi corect. Sa nu ma luati cu conspiratii anti-mb ca nu tine... |
iara vorbesti fara tine, ti-am zis, lectureaza, google is free :) . Un upgrade de soft la c63 costa pana in 2000 euro, acceptabil la pretul de achizitie. Dupa aceasi logica are c63 457 cp de fabrica, dupa care si 335i are 306 cp pe hartie. In fine, parca topicul asta era despre alceva nu ?
|
Da' mai apare odata RS5-ul asta ????%?%?%??%?%?
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:54. |
- Copyright 2026 4Tuning