![]() |
Re: Intalniri
ce mai fac baietzasii? care mai e treaba cu voi? pe unde se mai iasa? ce se mai face? eu am cam ramas in urma cu ce se intampla prin orash si chiar mi dor de o intalnire si sa mai incingem putin motoarele (stiti voi ce inseamna la mine aia :) )....mai ales ca demult n-am mai forjato pe CSILLA , si acuma i-am schimat telescoapele,i-am pus niste SACHS-uri pe gaz sa stiu ca ramane pe sosea :D
|
atunci hai si tu in seara asta pe la 22 la city sa-i dai un pic la Csilla:D
daca e vremea buna binenteles |
Csilla PWR !!!! Voiiii da si tu traiesti mah ??? na hai la o proveste ,nah la 10 la city
|
pe cand am ajuns si eu .. sa va cunosc chiar atunci ati plecat doar cu vali am apucat sa fac cunostinta ..
sambata seara va mai intalniti ? sa stiu sa mai vin inca odata din t-veni ? |
Deci intalnirea auto saptamanala este vinerea seara la mbo city la ora 10.
In rest nu se prea stie. |
ne vedem maine seara la 10 ?:D)
|
Sa speram ca da.
|
Vineri seara iese careva ne intalnim ?:-P
|
sigur iese careva :)
|
Eu sigur ies la 10 sunt sus la Mbo City astept restu !
|
cam asa ..:)
|
a fost de vis "."
|
ndaa am fost "Kakalau" :-)
|
azi se executa ceva? sau nu e disponibila lumea?
|
vineri seara??? ceva??? sau stam acasa;)???
|
Eu sunt disponibil pt o iesire daca mai iese cineva !
|
oameni buni ce ziceti???
|
toata lumea stie ca vineri e intalnire, cine vine, vine...cine nu, asta e... degeaba intrebi de 15 ori... sa vedem ce va fi diseara
|
hai sa facem si vinerea asta ceva asemanator ce am facut saptamana trecuta...dar sa mergem undeva unde ii deschis si putem bea un suc linistiti :D
|
Da dc nu iti iei o GLAJA de suc sub brat si poti sa meri oriunde sa bei un suc si pe camp :) eeee ce zici ????? :lol::lol:
|
vineri 13 02 2009 olbligatoriu la ora 22 in parcare la auchan(langa combinat)sa ne vedem co toti o sa avem si surprize
|
UUhhhhh suna binee nah spalam masinile incarcam bateriile :) hai hai adunarea Ios prezent
|
n-am inteles ceva... in parcare la auchan pe partea ai unde este statia de autobuze nu???
|
Quote:
dar ce ati facut sapt trecuta ? .. as veni si eu .. da degeaba ca voi nu ma bagati in seama ca eu am dacie ..:( |
Quote:
|
pai na .. oricum nu ma stiti .. sunteti cam "neprimitori" exclud valy si kova..ca pe ei i stiu
poate voi veni cine stie |
Mah Dexi unde ii auchan ma omule na intra in parcare si ne om vede pe acolo !!!!!
Bandeane da cine tio zis ca conteaza ce masina ai omule? da cand ai fost tu la vreo intalnire ? |
bandeanradu chiar nu conteaza ce ai sub talpa.si faza cu neprimitori te contrazic...acuma ceva timp asa eram si io...nu cunosteam pe nimeni dintre baieti...m`am dus si io ca omu timid si am intrebat " voi sunteti baietii de pe 4tuning ? :) " si de atunci n`am avut nici o problema cu nimeni...nu conteaza ce masina ai conteaza sa fi sociabil :) parerea mea. si nu poti zice despre un grup ca is neprimitori din moment ce nu te`ai intalnit cu nimeni.cel putin eu nu te`am vazut si am fost de fiecare data.
OFF:Ptr riki : I DONT GIVE A F**K ! |
si pt mine ce ai chelule?
|
mah...ptr tine...a free ride to paradise ! =))
|
pai na .. cand m-am dus prima data la voi la intalnire mi s-a zis asa .. du-te la vali si baga-te cu el in seama .. o fii fost gluma sau nu ... ce sa mai zic ..nu am mai zis nimic
is foarte sociabil si legat de masina .. is multe chestii da na .. |
Quote:
|
Quote:
|
da...m`o primit cu drag sub aripa lor :D
|
ok,atunci cred ca voi ajunge .. sa nu ziceti ..
da am fost odata cu un opel vectra visiniu .. si dupaceea am venit cu masina mea chiar cand am fost lovito .. tin minte faza e ca am mai fost la intalniri deastea si am fost vazut altfel ... poate gresesc ..:) in fine vom vedea ce si cum |
eu tin minte cand ai venit, atunci cand ti-ai lovit masina... problema a fost ca ai mers la o gashca care doar intamplator era cu noi acolo... stai linistit, daca tot e o intalnire cu asa multa lume, nu are nimeni de gand sa faca mofturi...esti binevenit!
|
cautama pe mine nai cum sa nu ma vezi ios ala cu masina mica mica galbena
si daca comenteaza careva de masina ala nu mai vede surpriza |
bine lasa ca nu sunt probleme .. dar am o intrebare
daca e tot asa vremea ce si cum facem ? mi cam groaza sa vin cu caucicurile de vara din tarnaveni ..:)) |
Quote:
|
io toata iarna am umblat toata europa cu gume de vara
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:05. |
- Copyright 2026 4Tuning