![]() |
Re: E36 - coupe SXL
Succes cu vopsitul !
|
Frumoasa pisicuta. Bafta cu vopsitul.
|
mariane ai fluierat in biserica de esti asa ghinionist? luna viitoare poate facem o sesiune foto kand o termin si eu de vopsit
|
Mariane,tu vopsesti masina dupa anotimp?:lol::lol:
Bafta si sper sa iasa bine de data asta! |
2 Attachment(s)
Quote:
Quote:
multumesc mult , si sa stii ca spre deosebire de alte masini , cum arata in poze , asa arata si in realitate . Quote:
Quote:
si prima data a iesit bine , doar ca am avut evenimentul nefericit !!!! de data asta , clar va fi ceva deosebit , un e36 diferit din toate punctele de vedere , eu pana in prezent am investit foarte multi bani (unii nu vad banii aia in poze asta e clar ) dar..mergem inainte ........ |
va fi exact culoare care ai zis.o u, dak e albastra asa o vei face....va fi o surpriza la sfarsit cum va arata toata ;)
|
Imi plac jantele foarte mult :)
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Foarte frumos pregatita pentru vopsit.
Multa bafta pentru finalizarea si punerea la punct a detaliilor. Asteptam sa vedem produsul finit. ;) |
8 Attachment(s)
Quote:
:lol: :lol: :lol: :lol: .... eu actualmente sunt plecat la munte , insa baietii mi-au facut o surpriza minunata prin intermediul acestui internet... azi au postat cateva fotografii cu masina .. cateva poze cu baza de argintiu cu foarte mult metalizat... apoi masina vopsita cu nuanta candy :D :D :D |
Imi place ce vad ! :D
|
PIESA ! BRAVO !
|
3 Attachment(s)
Quote:
Quote:
Multumesc mult :D |
2 Attachment(s)
pentru cei ce stiu cum se vopseste o masina ....atasez niste poze !
|
Quote:
Anul acesta participi la meeting ? |
Quote:
aceasa masina a fost facuta doar pentru mine , si doar pentru ca mi-am dorit de cativa ani asa ceva ... nu am facut-o sa concurez cu absolut nimeni ..unii pe aici chiar sunt intr-o competitie continua , si cum le spui ceva mai direct se supara .La meeting si daca as vrea sa particip nu pot , pentru din start (din punctul meu de vedere ) a fost organizat foarte prost , si organizat in graba ...Nu au loc decat 100 de masini , pai noi avem o comunitate e36 de DOAR 100 DE MASINI PE CARE SA LE ALEAGA MOTZU DIN NISTE FOTOGRAFII ??????????????? Numai eu am 4 tovarasi ce au fi vrut sa participam la meeting...dar "vere nu mai ie locuri , ca ie organizat cu cap acest meeting " in alta ordine de idei eu am acceptat mereu critica , pentru ca am invatat un lucru... Reclama proasta e binevenita daca produsul este bun , masina mea spune foarte multe LIVE , si astea au spus persoanele ce au vazut-o pana in prezent. Aseara am dus fetele de usi , plafonul , trapat , stalpii la retapitat , alcantara negru cusut cu rosu asa cum sunt vaderele . Joi masina va ajunge la mine , apoi merge la schimbatul grupului , si la schimbatul traseului de tobe ! |
Quote:
|
2 Attachment(s)
Quote:
inca 2 poze , azi au inceput baietii sa monteze la ea :D :D :D |
Tevile de la evacuare, nu ar fi mers mai in interior ? Cumva la linie cu difuzorul .
|
1 Attachment(s)
Quote:
poza cu bara fata :D :D :D |
Quote:
|
1 Attachment(s)
..........
|
Frumoasa masina ! Bafta in continuare :D
|
BOMBA :shock::shock::shock: bravo
|
1 Attachment(s)
Quote:
rosu cu negru este un contrast frumos :lol: :D |
iti faci botosi sa se asorteze cu masina, tigane?:)))
astept sa vad ce-ti iese , dar se pare ca e super ok ce faci tu acolo:)) |
Foarte frumoasa aceasta masina,urmaresc acest topic non stop( chiar daca nu scriu de fiecare data...) si acum...am asteptat sa vad rezultatul final.
Tot ce pot sa spun este ca esti un adevarat pasionat de masini,chiar imi place cum arata E36-le tau,spor la treaba! |
1 Attachment(s)
multumesc pentru aprecieri !!!
|
2 Attachment(s)
..........
|
Merita masina aceasta niste poze mai profi Mariane...
|
Quote:
Hai cu pozele ! :peace: |
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Quote:
Rosu a iesit :D ! |
6 Attachment(s)
Multumesc din suflet Rs tuning , Sese + Robert !
2 oameni de nota 10 ! |
Quote:
Bravo! |
Superba, bravo ;)
|
foarte bine a iesit, mi-ar place sa o vad live si sa o ascult , ai un e36 foarte frumos si de invidiat si e ce trebuie pentru ... stii tu :P :P .. bravo Mariannnnnnn
|
no coment...
felicitari Marian, felicitari Rs Tuning |
Bijuterie ! :shock:
Felicitari tuturor pentru munca depusa ! |
| All times are GMT +2. The time now is 07:04. |
- Copyright 2026 4Tuning