![]() |
Re: VW Golf III - Proprietari
a, si era sa uit: bubutzu LOWER IT !!! :)))))
|
Lower it ! Ai putea dormi sub arcadele aripilor. :D
|
=))))
|
si in maramures a fost un golf 3 cu fata de vento alb,si este si un vento cu fata de golf rosu
|
2 Attachment(s)
Ma bag si eu cu noua achizitie..........Golf 3 GTI 2000 16V 150 CP
|
nu prea arat de 16v :D mai degraba se vede k e lipit ala in spate cu gti ai cumva 1.4 sau 1.8 ? ;)) dk nu pune si u o poza cu motoru sa vedem si noi c ai u acolo
|
frtie te astept pe strazi sa vedem daca o fi de 150 de cai sau nu.....cu motorul nu am poze .am facut ceva poze pt k impartasesc aceeasi pasiune cu unii oamnei de aici got it???. si app se vede cat de mult cunosti un gti....
|
6 Attachment(s)
golf 3 97' motor 1.8 90cp
|
Quote:
|
Quote:
|
Doamne cate rautatzi :))))) frate uite pt tine o sa fac 2 poze diseara si o sa le pun ca sa evitam toate comentariile de genul...happy now???
|
pai poate e schimbata :D
|
din detaliile care se pot vedea pare a fi un gti , acum nu stiu de care , dar dak proprietaru zice k e de 150 atunci asa o fi . vad k e in 5 prezoane, cu discuri pe spate , are kitu de gti ...
|
2 Attachment(s)
pt "loryubitamea" uite fratzie poze k sa nu mai comentatzi aiurea in lipsa de ocupatzie sau mai rau ........ de neuroni ;) (cunoscatori de GTI care suntetzi) PS scuze pt off.
|
seamana cu 1.6 =))))))))))))))))))))))))))))
in primul rand are si bandourile de GTI si are si 5 prezoane la roti se vede dupa cum sunt pozitionate... |
poi defapt e 1.6 dar e deghizat =))))))
|
pai da al meu e 1.6 si seamana mult motorul :)))
a ramas sa lipesc si eu GTI in spate |
frate tu vb serios??????????? de curios ce motor ai tu ??? nu de alta dar sa nu mor prost
|
aaaaa nu!!!....eu am un aspirator de 1.6 care nu are nici o legatura cu motorul tau
|
1.6 nu ma ajuta cu nimik ........1.6 si mai ce......
|
si un filtru sport si un GTI in spate cu 16 valve dedesupt :">
|
Frate sincer sper sa fie rautate si nu PROSTIE. vai de capul vostru de terminatzi.nu exista mah un operator ceva un "gunoier" al prostilor sa va stranga pe totzi intr-un loc sa va dea foc(aici nu ma refer la pasionatzi si la oamenii cu creier). SCUZE DE OFF.
|
Mai bine veniti vinerea viitoare la intalnirea mk3 si vedeti la fata locului ce si cum.
|
unde este ???? si la ce ora???
|
Ora 21.00,in fata Academiei Militare.
|
Quote:
Deci incep sa intru la banuieli ca de fapt tu esti ala care ne minti ca ai golf 3, ca sa nu mai vorbim de afirmatia pe care ai facut-o , afirmatie cu care eu unul nu stiu ce cauti pe acest topic volkswagen , ca sa nu mai vorbim de forum. Dupa tine o masina care arata bine trebuie neaparat sa aiba si un motor relativ puternic ? Nu ca ma dau mare dar masina mea arata bine si am un motor amarat de 1.8 90cp (si ma mandresc cu asta , NOT ) :D :D Pt orice eventualitate si afirmatii facute de oameni de genul tau , tin sa amintesc ca Volkswagen-ul GOLF mk 3 are jante cu 5 prezoane pe masinile echipate cu motoarele urmatoare : 1hx0 2.0 8v 115cp / 1hx1 2.0 16v 150cp / VR6 |
bn mah nu am vaz jantele :P eu am motor de 1100cc :D da va fac p toti cu el k are 55cp ;))
|
defapt nu ne intereseaza ;)
|
nici p mine :D
|
mu mai fiti rautaciosi mai bine v-ati prezenta masinile asa cum sunt ele cu bune si cu rele:-)
|
7 Attachment(s)
Sal. Imi prezint si eu "trasura", daca tot se poate:D
VW Golf III GT, 1.6i, motor AKS, 101cp, an fabricatie: sept.1997, editie Otmar Alt, nr 205/1000. |
interesanta masina . incearca s-o tii originala , ca asa o sa-si pastreze valoarea. imi place interiorul :D
|
mai exact, ce inseamna Otmar Alt Edition ? ce are in plus fata de restul ?
bankare..vrei sa spui ca iti plac scaunele, nu interiorul...pt ca altceva special, nu vad.. |
frumoasa masinutza...
|
Otmar Alt sau Art Edition: serie de 1000 de exemplare, vopsea exterioara negru metalizat (numai in aceasta culoare stiu ca exista editia asta) cu interior Recaro piele + stofa aceea cu broscoi pe ea,fete de usi imbracate in piele, motoare de 1.6 101 cp benz si 1.9 TDi 110 cp.
Optiuni din fabrica: A/C, geamuri pe impuls, diuze spalator parbriz incalzite, scaune reglabile pe inaltime si incalzite, oglinzi electrice incalzite, 4 airbag-uri, ABS, stopuri Hella smoked, faruri Hella cu reglaj electric (mentionez ca nu le am pe cele originale),semnale aripi (lucas-uri) fumurii, jante BBS 15", discuri ventilate fata/discuri normale spate. Sper ca ti-am raspuns la intrebare.;) |
2 Attachment(s)
frumos desen
|
Re: Proprietari de golf 3,aratatzi-va masinile
Quote:
puneti si arata mai frumoasa |
adik 600 de euro ;)
|
Quote: