Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Iasi (https://forum.4tuning.ro/36-iasi.html)
-   -   Masini tari din Iasi (https://forum.4tuning.ro/36-iasi/3981-masini-tari-iasi.html)

limuzina 04-01-08 17:52

Re: Masini tari in IASI

Quote:

Originally Posted by D3m0N (Post 1273253)
e a patronului din fostul rosu... dar il conduce fiusu...acum e inmatriculat pe iasi ... a dat 160. de mii pe el.... poze ce am mai putut face si eu de dupa gard....

Attachment 418210Attachment 418211

Attachment 418212Attachment 418213

alte masini ce mai are...

Attachment 418207Attachment 418208

Attachment 418209

lol unde e casa lui?ce ai postat tu e 360 modena!patronul de la oted group are altul ! asta e din iasi?Te rog zi-mi unde l-ai vazut

ti-am corectat eu dar pe viitor invata sa scrii ! ~ slip

bakal 04-01-08 19:03

ba limuzina, tu te interesezi de masini, si de unde sta lumea, sa le poti fura ...????? ca parca prea esti obsedat............

limuzina 04-01-08 19:40

Quote:

Originally Posted by bakal (Post 1274802)
ba limuzina, tu te interesezi de masini, si de unde sta lumea, sa le poti fura ...????? ca parca prea esti obsedat............

ba..eu tot ce vreau e sa vad un ferrari atat imi doresc!

SFW 04-01-08 20:57

Quote:

Originally Posted by limuzina (Post 1274892)

Si daca vezi un ferrari ne lasi dracului in pace????? Ca acum ma urc in masina, vin la Iasi, te iau de mana si mergem sa cautam ferrari, numai sa lasi forumul asta in pace !!!

silviu_fxx 04-01-08 21:05

Quote:

Originally Posted by D3m0N (Post 1274551)
ce am postat eu e f360 spider, nu monder... iar vreo diferenta intre ele n`am vazut si cate ferrari de iasi sunt?...

Spyder*...fuck it.
Vroiam sa subliniez faptul ca masina postata de tine nu este aceeasi cu cea postata de mine. Primul e f430, iar celalalt e f360. Anyway, discutia nu mai are rost.

limuzina 04-01-08 23:07

Quote:

Originally Posted by SFW (Post 1275007)
Si daca vezi un ferrari ne lasi dracului in pace????? Ca acum ma urc in masina, vin la Iasi, te iau de mana si mergem sa cautam ferrari, numai sa lasi forumul asta in pace !!!

Da!ziceti unde pot vedea ferrari in iasi...unde sunt facute pozele de mai sus,,,si jur ca va las in pace!

slip 05-01-08 00:26

Quote:

Originally Posted by limuzina (Post 1274892)

si dupa ce vezi ferrari ... ce faci? dai coltu' ? :D
promite-ne ca dupa ce vezi ferrari ne lasi in pace.. ca iti spunem... numai sa stim ca iti vezi de treaba ta in alta parte..

CRyS` 05-01-08 04:05

Limuzina!

F430 Spider poate fi vazut la Oted Grup...Adresa: Splai Bahlui drept ... Cum mergi de la Mall spre Metalurgie, cu 100 m inainte de firma de interfoane, faci dreapta. Mergi pe o alee plina de gropi, iar in capat vei gasi trei tiruri....printre ele se afla "aruncat" si-un F430! Acum inteles?....Si gata...! Iar 360 Modena este de vanzare pe autovit...+ ca pe zapada aceasta il tine omu`n garaj!...Ok? Si vezi ca mai este si-un DB9 .... poate`l prinzi si pe ala...

Si tot ca sa te saturi, vezi ca exista la tarabe revista Informatii Auto... in ea vei gasi un drive test efectuat in Iasi cu acest model. Ia draq si cumpara si citeste-o...sau ti-o dau eu mocca! Ok?

limuzina 05-01-08 12:01

cum?omu vinde 360 modena?cu ce mai ramane iasu:((!gata de acum asta o sa fie ultimu meu post!o sa mai postez doar dak o sa fak poze le ferrari!dar aston martinu pe unde sta?:|:|:?

CRyS` 05-01-08 15:22

Cauta`l daca tot esti asa disperat! Vezi...Esti baiat smart!

AXEL_SS 11-01-08 10:25

Unde ai vazut Cristi DB9? Avem si Aston Martin in iasi:shock: ??? Mai lipseste un maybach si un buggati si avem tot:D

silviu_fxx 11-01-08 12:13

Quote:

Originally Posted by AXEL_SS (Post 1286959)
Unde ai vazut Cristi DB9? Avem si Aston Martin in iasi:shock: ??? Mai lipseste un maybach si un buggati si avem tot:D

Si McLaren F1, si Mercedes McLaren SLR, Porsche Carrera GT, Pagani Zonda, Ferrari Enzo, Lamborghini Murcielago.
Parerea mea este ca in Bacau sunt masini mai misto.:rolleyes2

TuningBoy 14-01-08 17:00

Eu cred ca ,,limuzina" e ala din The Cars italianul ala cu cauciucurile...e mort dupa ferrari:D...fara suparare limuzina:D

limuzina 14-01-08 17:14

da ma pasioneaza ferrari!Ceva rau?Tot ce mias dori e sa vad un enzo :|:|:|:|

CRyS` 14-01-08 19:05

Go in Italy my son :)

TuningBoy 14-01-08 20:53

Nam nimic cu tine...am vrut sa fac si eu niste glume mai limuzina...vba lu' crys dute-n italia daca vrei sa vezi enzo eu am vazut;)

D3m0N 17-01-08 15:35

mai bine te duci in dubai ... doamne ce am putut vedea acolo :rolleyes2

silviu_fxx 17-01-08 17:16

2 Attachment(s)
Iasi >>> forum.softpedia.com

CRyS` 17-01-08 17:58

In parcarea de la Carre si Four :P sta mai mereu acest model!

Limuzina..vezi ca se plimba si F430 Spider pe acolo! Poate`l prinzi live!!!

bakal 17-01-08 19:21

da..... am avut ocazia sa intalnesc acest frumos exemplar prin trafic, si desi e o masina fantastica, e condusa de un sofer care nu stie ce e ala cayman s, ... si se ia de masini pe strada....dar masini mult inferioare lui....

TuningBoy 17-01-08 20:07

Da...stiu...mio spus cineva ca sta in zona:D

ZyZ 17-01-08 20:44

Quote:

Originally Posted by bakal (Post 1298117)
da..... am avut ocazia sa intalnesc acest frumos exemplar prin trafic, si desi e o masina fantastica, e condusa de un sofer care nu stie ce e ala cayman s, ... si se ia de masini pe strada....dar masini mult inferioare lui....

Ce facem maine seara ? :rolleyes2 Incepem sa prindem experienta la fugarit Porsche-uri :twisted: . Ce zici, te bagi :?:

slip 18-01-08 09:52

Probabil multi dintre voi l-ati vazut prin oras, dar vad ca nu a pomenit nimeni de el... (n-am apucat sa fac foto) E vorba de un Audi R8. Desi stiam cum arata masina live , o vazusem numai ziua. Dar noaptea e bestiala...Am vazut-o alaltaseara pe Copou. Banuiesc ca e cea din BT. Numai la numar nu m-am uitat :D
Speram la mai multe masini de genul in Iasi.

TuningBoy 18-01-08 12:29

Eu stiu de un r8 cu numar de germania....oculoare spre verde...:D

bakal 18-01-08 13:23

Quote:

Originally Posted by ZyZ (Post 1298339)
Ce facem maine seara ? :rolleyes2 Incepem sa prindem experienta la fugarit Porsche-uri :twisted: . Ce zici, te bagi :?:

cum sa nu, .....

ZyZ 18-01-08 13:30

Ei, ce daca pana la urma ajungem sa ne fugarim grila radiatorului...macar suntem neinfricati :-P. Macar asa, de amoru' artei, ca mi-e un dor de gume arse...

limuzina 18-01-08 15:10

EU...eu nu am reusit in Iasi sa vad nici acel ferrari,nice porsche,nici in viser R8....nimic...deci acu dak ma duc la carefour,,,il gasesc..da unde anume ca parcarea aia e mare...pe la intrari banuiesc...da o sa ma duc azi poate il vad...

CoCaine 18-01-08 16:32

Quote:

Originally Posted by limuzina (Post 1299665)
EU...eu nu am reusit in Iasi sa vad nici acel ferrari,nice porsche,nici in viser R8....nimic...deci acu dak ma duc la carefour,,,il gasesc..da unde anume ca parcarea aia e mare...pe la intrari banuiesc...da o sa ma duc azi poate il vad...

Te rog frumos,in numele tuturor,INCETEAZA!
Razvane,te rog,incearca sa-l potolesti pe copilul asta ca e prea belea!De la 13 a ajuns la 14 ani si a prins tupeu!
Nu mai posta de dragul de a posta,ca nu te ia nimeni in seama..

Sleepy_85 18-01-08 17:28

Pustiu seamana cu capu ala mic de la tipul din MIB II jucat de Knoxvile :lol:

ktalyn 18-01-08 18:02

deci super tare.....un pusti de 14 ani terorizeaza un forum intreg:))..verry funny...datii ma un ban pe forum sa nu mai vorbeasca "tastele" fara el...!!!:peace:

CRyS` 19-01-08 01:34

Asta este Limuzina ! Nu va mai complicati...!

Si tot pentru cei care vor sa fugareasca bolizii: a aparut astazi in Iasi un nou M3 alb condus de o superba dominisoara! Spor la fugarit!

slip 19-01-08 01:35

"superba domnisoara" e Roxana.. si nu... nu va bagati ;) ARDE !

CRyS` 19-01-08 01:38

Treaba voastra ... !!! Eu doar am spus ... !La cati 400 si ceva de cai are ... Cred si eu ca arde!

slip 19-01-08 02:14

Bmw M3 saloon : 414 cp si 400 Nm. S-a terminat jmekeria.

CRyS` 19-01-08 02:28

Din pacate e Coupe! Si are 420 CP la 8300 rpm si 400 N/m la 3900 rpm, o acceleratie de la 0 la 100 km/h in 4.8 secunde si o viteza maxima limitata electronic la 250 km/h.

Noul BMW M3 Sedan va fi lansat pe piaţă īn 2008, preţurile şi alte detalii fiind dezvăluite īn apropierea datei cānd va ajunge īn showroom-uri. Deci..mai este pana cand va aparea o varianta Sedan...pe strazile din Iasi!!

Pe scurt, noul BMW M3 Coupe:
- cel mai puternic M3 de stradă creat vreodată;
- primul M3 propulsat de un motor V8
- primul M3 ce beneficiază de programul EfficientDynamic - tehnologii de economisire a carburantului şi reducerea emisiilor poluante
- primul M3 ce are īn dotarea opţională suspensii ajustabile
- singurul vehicul din categoria sa cu acoperiş din fibră de carbon
- motorul din aliaj, creat la uzina BMW din Langshut, alături de motoarele F1 BMW Sauber, este cu 15 kg mai uşor decāt vechiul motor cu şase cilindri
- computerul de la bordul noului M3 este cel mai avansat tehnologic din lumea auto, fiind capabil de 200 milioane de calcule pe secundă.

Si sa nu uitam ca de pe 16 Ianuarie 2008, familia de modele BMW M3 are un nou membru fascinant: noul BMW M3 Convertible - cea de-a treia versiune de caroserie a ultra-performantului sportiv M3, după variantele Coupe şi Sedanl.

ZyZ 19-01-08 10:00

Nu-i asa ca pentru cineva care nici macar la o intalnire n-are talentul sa apara, se baga cam mult in seama asta micu' ? :lol: Slip, te pomenesti c-o cunoaste si el pe fata. Ca sa revenim la oile noastre, vorbeste cu ea poate facem o sesiune de demonstratii pe vale, ca-s tare curios cum se infinge...nu te gandi la prostii :oops:

slip 19-01-08 11:07

Quote:

Originally Posted by CRyS` (Post 1300815)
Din pacate e Coupe! Si are 420 CP la 8300 rpm si 400 N/m la 3900 rpm, o acceleratie de la 0 la 100 km/h in 4.8 secunde si o viteza maxima limitata electronic la 250 km/h.

Noul BMW M3 Sedan va fi lansat pe piaţă īn 2008, preţurile şi alte detalii fiind dezvăluite īn apropierea datei cānd va ajunge īn showroom-uri. Deci..mai este pana cand va aparea o varianta Sedan...pe strazile din Iasi!!

Pe scurt, noul BMW M3 Coupe:
- cel mai puternic M3 de stradă creat vreodată;
- primul M3 propulsat de un motor V8
- primul M3 ce beneficiază de programul EfficientDynamic - tehnologii de economisire a carburantului şi reducerea emisiilor poluante
- primul M3 ce are īn dotarea opţională suspensii ajustabile
- singurul vehicul din categoria sa cu acoperiş din fibră de carbon
- motorul din aliaj, creat la uzina BMW din Langshut, alături de motoarele F1 BMW Sauber, este cu 15 kg mai uşor decāt vechiul motor cu şase cilindri
- computerul de la bordul noului M3 este cel mai avansat tehnologic din lumea auto, fiind capabil de 200 milioane de calcule pe secundă.

Si sa nu uitam ca de pe 16 Ianuarie 2008, familia de modele BMW M3 are un nou membru fascinant: noul BMW M3 Convertible - cea de-a treia versiune de caroserie a ultra-performantului sportiv M3, după variantele Coupe şi Sedanl.

Ai uitat sa precizezi sursa :))) :lol:

bakal 19-01-08 14:06

cu ceva timp inainte, una bucata gagica conducea un mustang roush, de vro 260 de cai, acuma, alta conduce m3 de 400 cp... pai ori fetele astea stiu ce e aia masina si sunt pasionate rau, cerand tatei un bolid din asta......ori ...... nici nu mai stiu ce sa spun...... sunt stupefiat...

Sleepy_85 19-01-08 16:17

bine ai venit in lumea mea:lol: , am tot observat chestia asta si eu ink de asta vara, le tot vedeam prin Mini cooper S, Golf GTI, Q7, acuma vad ca sunt din ce in ce mai "dotate", sunt curios vara asta cu ce o sa se afiseze gagicile,

TuningBoy 19-01-08 22:27

cine stie de unde pot sa fac rost de niste sicare cu 4tuning?...sau ceva legat macar de tuning:D

All times are GMT +2. The time now is 19:40.

- Copyright 2026 4Tuning