Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Iasi (https://forum.4tuning.ro/36-iasi.html)
-   -   Accidente Rutiere De Pe Raza Judetului Iasi (https://forum.4tuning.ro/36-iasi/39698-accidente-rutiere-raza-judetului-iasi.html)

dragos002 19-09-09 13:52

Re: Accidente Rutiere De Pe Raza Judetului Iasi

5 Attachment(s)
Se ia o soferita incepatoare , se da un golf IV , se confunda frana cu acceleratia si se obtine :

GAby645 19-09-09 13:54

ce sa-i faci, se mai intampla !

Sleepy_85 19-09-09 14:01

Se intampla cam des in ultima vreme, cum naiba isi iau astea permisu nu stiu, e ca si cum ai confunda galeata de gunoi cu wc-ul.

GAby645 19-09-09 14:03

la pascani se ia mai usor, e traficul mai redus !

andreyutzu 19-09-09 21:58

bn zici gaby :))) si eu is tot din pascani si il iei super usor daca stii unpik de soferie

Bogdan.IS 20-09-09 08:03

despre accidentul de vineri , pe langa letcani , cu un Audi A4 si un Cielo in care erau 2 doctorite , se stie ceva ?

vlad87 20-09-09 10:15

Uite si aici :

http://www.ziarulorizont.ro/2009/09/18/10424.html

Car Lover 25-01-10 20:14

Acum aproximativ o ora, in fata bisericii din Galata, un Golf 3 cu numere de Mures a intrat intrat intr-un Mercedes-Benz GL. Acesta a atins bordura de pe contrasens si a ricosat in semaforul de pe sensul ei original, strambandu-l....aflati mai multe din poze....aaaaa... in GL erau "mexicani":))) -> "hauleu...ai botit masina de 4 miliardi" :))

Uploadeaza imediat Andrei pozele.

andrei:) 25-01-10 20:16

8 Attachment(s)
şi pozele

Car Lover 25-01-10 20:17

Ms ca le-ai postat repede:D

Bogdan.IS 25-01-10 21:02

am mai vazut mertsu asta prin oras ... si senior , mehico , mertsu de 100.000 pesos :))

26WRC 30-01-10 17:16

s-a rupt oleaca si GLul

o`neal 30-01-10 17:36

Quote:

Originally Posted by dragos002 (Post 2652099)
Se ia o soferita incepatoare , se da un golf IV , se confunda frana cu acceleratia si se obtine :

pe saracuta soferita o vad in fiecare dimineata cand plec la munci si se pare ca asa e firea ei... nu 1 era sa intre in noi (in autocarul care face transportul) ci de mai multe ori... nah, ce sa`i faci... sper sa nu o pateasca si mai rau, ca at...
Drive Safe !

2slow4u 31-01-10 08:52

Inseamna ca ala cu golfu mergea serios de a reusit in intersectia aia mititica sa faca asa spectacol. Sau nu era vina golfului?

Car Lover 31-01-10 09:22

Din ce am aflat mai tarziu, GL-ul a trecut pe rosu.

2slow4u 31-01-10 10:54

Ma gandeam eu....mexicani nu disting culorile. "Haoleoo crideam ca-i verdi"

Bogdan.IS 15-02-10 19:51

1 Attachment(s)
accident pe independentei , dupa pim . un audi Aseis care , ori schimba banda de sens ori vroia sa intoarca in mijlocul strazii , a fost pupat de o skoda octavia . destul de rupte masinile ...

D3m0N 15-02-10 22:06

si vinovatul e cel skoda.... daca voia audi-le sa intoarca... n-a pastrat distanta..

2slow4u 16-02-10 09:39

Din cate vad eu acolo e linie continua (dubla) asa ca nu avea legal voie sa intoarca. Posibil ca cel cu audi sa fi oprit deodata si a semnalizat sa intoarca, am patit de N ori lucrul asta sa mi se opreasca instantaneu in fata si sa intoarca pe banda dublu continua.:raving:

Stiu ca este o intrare putin mai in fata la semafor, unde poti face stanga spre magazinul ala chinezesc.
Chiar sunt curios care iese vinovatul.:-)

MnezO 17-02-10 00:09

Nu ai cum sa dovedesti ca ala a vrut sa intoarca :)! Asa ca skoda e de vina !

2slow4u 17-02-10 07:37

Asta asa e :D Chiar ieri cand am trecut pe acolo ma uitam ca sunt 2m de banda intrerupta pentru virajul la stanga (la biserica din spital) deci, cel cu audi era din toate punctele de vedere legal chiar daca nu stim ce vroia sa faca....eh, asa se intampla.

PS: Celui cu skoda parca i-au sarit si pungile nu? :rolleyes2

Bogdan.IS 17-02-10 12:24

din poze se pare ca i-au sarit pungutele ... pfai cat e de reparat la masinile alea ... ma doare inima .:sad:

xoxu 24-02-10 00:44

https://img251.imageshack.us/img251/9049/img2983c.th.jpg https://img202.imageshack.us/img202/4283/img2979a.th.jpg

https://img684.imageshack.us/img684/4559/img29851.th.jpg

Nu stiu detalii. :(

Emiliannec 24-02-10 02:44

pacat de bimmer... sper ca ocupantii au scapat nevatamati :???:

Armandot 24-02-10 11:49

a inceput sezonu de drift pe copou?am trecut la 2 min dupa accident,si inainte sa urc pe copou mai era un bmw in rond in fundatie care mergea de-a latu...

2slow4u 24-02-10 14:37

Pai a dat caldura :-) incep de toate. Parca vad autoritatile la inceputul lunii urmatoare cum monteaza speedbumper-ele. Pe langa gropi mai dam si de astea, ce sa mai ...fericire!

zorro6299 24-02-10 19:41

Quote:

Originally Posted by 2slow4u (Post 3119280)
Pai a dat caldura :-) incep de toate. Parca vad autoritatile la inceputul lunii urmatoare cum monteaza speedbumper-ele. Pe langa gropi mai dam si de astea, ce sa mai ...fericire!

Duca-se draq toti vitezomanii ( amatori de curse pe copou sau in interioru orasului ) ca nu-mi pare deloc rau :lol:

MadAboutGolf3 24-02-10 20:04

si hai sa nu aruncam mortul in ograda vecinului ca toti suntem niste schumacheri cand ne mananca talpile .. asa ca.. mai usor cu acuzatiile astea.. mai face lumea accidente.. se mai intampla.. atat timp ca nu ai fost in zona sa vezi ce s-a intamplat sau sa stii prea multe fapte concludente.. mai usor.. puteai sa fii tu in locul celui care a patit-o , cu toate ca nu ti-o doresc si nu ii doresc asta nimanui..

Emiliannec 24-02-10 20:19

Quote:

Originally Posted by MadAboutGolf3 (Post 3120344)
si hai sa nu aruncam mortul in ograda vecinului ca toti suntem niste schumacheri cand ne mananca talpile .. asa ca.. mai usor cu acuzatiile astea.. mai face lumea accidente.. se mai intampla.. atat timp ca nu ai fost in zona sa vezi ce s-a intamplat sau sa stii prea multe fapte concludente.. mai usor.. puteai sa fii tu in locul celui care a patit-o , cu toate ca nu ti-o doresc si nu ii doresc asta nimanui..

+1; foarte adevarat ;)

2slow4u 24-02-10 21:48

Faza e ca eu niciodata nu am vazut sa fie un accident pe copou provocat de cineva care frecventeaza des acea zona. (bine, ca sunt unii care chiar merg la risc maxim si au avut noroc pana acuma) Deobicei am vazut masini abia aparute prin acele zone si exagereaza cu pedala...

Recunosc, cred ca si voi recunoasteti : Imi place viteza, imi plac masinile, imi place tot ce este legat de masina dar trebuie sa ne gandim ca nu ne permitem sa facem tot ce vrem, sa "alergam" cu ce viteza vrem fiindca exista viata noastra sau a altora inainte de toate nebuniile care te fac sa iti creasca adrenalina in sange :lol:

Eu intotdeauna stau si ma gandesc la altii..... Alti tineri care poate acum isi traiau viata la maxim, se distrau, stateau cu prietenii dar inloc sa faca asta 1 secunda de "placere" i-a terminat.

asa ca chill out prin oras :D in rest exista concursuri la care se poate participa. Am vazut multi useri de pe acest forum care isi pregatesc masinile pentru difeite probe. Jos palaria pentru ei ca ii mai vad prin trafic si stau cuminti..fara nebunii sau mai stiu eu ce. Respect pentru ceea ce fac, fiindca o fac cu drag si special pentru a concura. "NU CA SA VADA VECINUL CE TARE SUN EU"

D3m0N 25-02-10 11:19

Quote:

Originally Posted by zorro6299 (Post 3120247)
Duca-se draq toti vitezomanii ( amatori de curse pe copou sau in interioru orasului ) ca nu-mi pare deloc rau :lol:

sa fereasca dumnezeu sa te vad cu 50 km/h +1, 2, 3, ...;))

LGandrew 25-02-10 19:26

BMW ala cica abia a fost luat cu o zi in urma accidentului ....si nu a fost vina lui ci a unei domnisoare care nu stia pe care banda sa mearga ....bmw era pe linia de tramvai ....a incercat sa o evite ..si sa dus pe lateral ..peste bordura ....direct in copac .....noroc ca nu era nimeni pe trotuar ....iar cei din masina nu au patit nimic ...chiar daca a venit ambulanta si ce ati mai vazut voi pe acolo cu Daniel si Anca.

2slow4u 28-02-10 06:55

Aha...dar intreb de curiozitate ce viteza avea bmw-ul de nu a putut controla masina cand a evitat domnisoara?

LGandrew 28-02-10 10:49

asta nu mai stiu ca a prins baiatu verde in intersectie ....dar la urmele care erau pe sosea si ...avand in vedere ca a zburat din bordura direct in copac pe trotuar ...cred ca avea un pic viteza ...

JUST-DO-IT 14-03-10 15:11

se pare ca odata cu caldura incep si necazurile.....inca un bmw ,sambata 13 martie la metro ....rezultatu e trist....uneori jurnalistii din pacate nu stiu unde sa traga linia....
notiunea de deontologia profesionala e inca o mare necunoscuta unor "jurnalisti"---interzis celor slabi de inima... http://www.bzi.ro/video-groaznic-acc...a-metro-162027

Emiliannec 14-03-10 15:16

R.I.P. Pacat ca pentru cateva momente de neatentie la volan, se plateste uneori un pret prea mare :sad:
a aparut accidentul si aici.

///M*kard!ac 14-03-10 22:04

http://www.bzi.ro/video-groaznic-acc...a-metro-162027

Emiliannec 14-03-10 22:08

era postat putin mai sus acelasi link:rolleyes2

///M*kard!ac 15-03-10 17:48

uitate mai bine ca nui la fel..

skimpy 15-03-10 18:16

MAI sus :)

All times are GMT +2. The time now is 00:15.

- Copyright 2026 4Tuning